#Parlamentodan alınan yetkilerle kanun hükmünde kararname çıkararak

Ankara’da korkutan yangın 00:20

Ankara’da korkutan yangın

Ankara'da 4 katlı bir binanın en üst katında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınan yangın kısa sürede söndürüldü...

Isparta'dan Okumaya Geldi Torbacı Oldu 01:52

Isparta'dan Okumaya Geldi Torbacı Oldu

Adana'da, polisin torbacılara yönelik yaptığı operasyonda gözaltına alınan 9 kişiden biri olan E.K.'nın (19) Isparta'dan okumak için Adana'ya geldiği ortaya çıktıAdana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Mü..

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi 03:26

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi

ABD Başkanı Donald Trump; İran, Libya, Somali, Suriye, Yemen, Çad, Kuzey Kore ve Venezuela vatandaşlarına sıkı güvenlik kontrolleri ve buna bağlı seyahat kısıtlamaları öngören yeni bir karara imza attı. x Beyaz Saray'da..

KAYIP KUAFÖR BİLMECESİ! 02:18

KAYIP KUAFÖR BİLMECESİ!

Müge Anlı'da kayıp kuaför Savaş Aydoğan konusu ele alındı. Genç adama ulaşılamadı. Sakarya'da kuaför Savaş Aydoğan (42), sırra kadem bastı. Olayla ilgili ifadesi alınan arkadaşı Cem Tuna da 12 gün sonra ortadan kayboldu...

ALS hastası Gürbüz’ün denizi görme isteği yerine getirildi 03:21

ALS hastası Gürbüz’ün denizi görme isteği yerine getirildi

Aydın'ın Efeler ilçesinde denizi görmek isteyen yatağa bağımlı ALS (Amyotrofik lateral skleroz) kas hastası 56 yaşındaki Nuray Gürbüz'ün dileğini Aydın İl Sağlık Müdürlüğü gerçekleştirdi. Ambulansla evden alınan Gürbüz, ..

Mersin'de teröre darbe! 31 adrese eş zamanlı baskın 01:05

Mersin'de teröre darbe! 31 adrese eş zamanlı baskın

Mersin'de terör örgütü PKK/KCK'nın şehir yapılanmasına yönelik eş zamanlı operasyon başlatıldı. Gözaltına alınan şüpheliler arasında HDP il eş başkanı da var...

 Psikiyatrinin Karanlık Yüzü 29:55

Psikiyatrinin Karanlık Yüzü

Seratonin düşüklüğünün depresyonun nedeni olduğu söyleminin bilimsel bir ispatı yoktur‼️ Border line hasta, ilaçla tedavi olamaz‼️ Antidepresanları birden keserseniz, beynin çok tehlikeli direnciyle karşılaşırsınız‼️ Kim..

  • STUDIO AS tarafından
  • 33 görüntüleme
  • 2 yıl önce
İstanbul’da Terör Operasyonu 01:47

İstanbul’da Terör Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İstanbul genelinde birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyona Özel Harekat Ş..

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı 01:12

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı

Adana’da internet üzerinden pert otomobil satışı yalanı ile dolandırıcılık yapan zanlılara bin lira karşılığında hesabını kullandıran bir şahıs tutuklandı.Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahal..

Diyarbakır'da Uzman Çavuşa  Saldırı!! 01:53

Diyarbakır'da Uzman Çavuşa Saldırı!!

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde bir uzman çavuş aracından indiği sırada uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı. Uzman çavuş kaldırıldığı Silvan Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Diyarbakır'ın Silvan ilçesi..

Mersin Polisi Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmıyor 00:44

Mersin Polisi Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmıyor

Mersin'de, iki ayrı operasyonda bir kilo 960 gram eroin, 54 gram kokain ele geçirildi, iki kişi tutuklandı.Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, merkez Toroslar ilçesinde kullanılmayan bir evde yüklü miktarda eroinin sat..

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

İstanbul'daki Terör Baskınında 7 Gözaltı 01:54

İstanbul'daki Terör Baskınında 7 Gözaltı

Sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK propagandası yaptığı, eylem hazırlığında olduğu öne sürülen, örgüt üyelerine yardım ve yataklık ettiği iddia edilen 7 şüpheli yakalandı.Edinilen bilgiye göre; İstanbul Emniyet Müdü..

Öğretmene, 13 Yaşındaki Kıza İstismar  Yüzünden 14 Yıl Hapis Cezası 01:27

Öğretmene, 13 Yaşındaki Kıza İstismar Yüzünden 14 Yıl Hapis Cezası

BOLU'da ilişki yaşadığı kadının 13 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan evli öğretmen İsmail S., 14 yıl 4 ay, 22 yaşındaki Emre G. ise 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Öğret..

Eylem Hazırlığı Yapan Teröristler  Mersin'de Yakalandı 02:43

Eylem Hazırlığı Yapan Teröristler Mersin'de Yakalandı

Mersin'de polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda, Akdeniz Bölgesi'nde eylem hazırlığında olan ve Kuzey Irak'tan kente geldikleri tespit edilen 4 terör örgütü PKK mensubu yakalandı. Alınan bilgiye göre, Mersin Emniyet..

Beş Yıl Sonra Kurtarıldılar 01:05

Beş Yıl Sonra Kurtarıldılar

Taliban tarafından, Afganistan’da beş yıldır rehin tutulan Amerikalı aile özgürlüğüne kavuştu. Kanadalı Joshua Boyle ve ABD vatandaşı Caitlan Coleman ile çiftin çocukları Pakistan askerlerinin operasyonu sırasında kurta..

Katalan Lider Puigdemont Siyasi Baskı Altında 01:10

Katalan Lider Puigdemont Siyasi Baskı Altında

Katalonya’nın bağımsızlık uygulamasını erteleyen Katalan lider Carles Puigdemont’nun üzerindeki siyası baskı giderek artıryor. Katalonya Bölgesel Hükümeti Başkanı Carles Puigdemont’un Katalonya’nın bağımsızlığını ilan e..

Tudor Derbi 11'i İçin Onları Bekliyor 01:26

Tudor Derbi 11'i İçin Onları Bekliyor

Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Galatasaray'da gözler Tolga Ciğerci ile Garry Rodrigues'in üzerinde. Atiker Konyaspor maçının 32. dakikasında arka adelesınde sertleşme ve ağrı hissederek oyund..

Brüksel'de Katalonya Krizini Çözmek İçin Diplomatik Görüşmeler Sürüyor 01:36

Brüksel'de Katalonya Krizini Çözmek İçin Diplomatik Görüşmeler Sürüyor

Brüksel’de Katalonya krizi ile ilgili diplomatik görüşmeler sürüyor. Madrid yönetiminin Katalonya’ya verdiği ültimatom birkaç saat sonra sona erecek. İspanyol hükümeti Katalonya’nın özerklik statüsünü iptal edebileceğini..

Pardon (2004)  Ferhan Şensoy Film İzle 1:39:24

Pardon (2004) Ferhan Şensoy Film İzle

Ağırlıklı olarak tarihi Sinop Cezaevi'nde çekilen filmde yanlışlıkla hapse giren ve yıllar sonra serbest bırakılan üç mahkümün öyküsü konu ediliyor. İbrahim (Ferhan Şensoy), Muzo (Rasim Öztekin) ve Aydın (Ali Çatalbaş) ..

  • PengoTV tarafından
  • 4.078 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

Kenya’da Halk Sandık Başında 00:43

Kenya’da Halk Sandık Başında

Kenya'da halk, halk, yeniden yapılacak devlet başkanlığı seçimi için sandık başına gitti. Doğu Afrika ülkesi Kenya'da muhalefetin boykotuna rağmen, 8 Ağustos'ta gerçekleştirilen ancak Yüksek Mahkeme tarafından çeşitli ne..

Halk Otobüsünün Önünü Kesip Şoförü Dövdüler 02:06

Halk Otobüsünün Önünü Kesip Şoförü Dövdüler

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde halk otobüsü şoförüne gerçekleşen saldırı, güvenlik kameralarınca kaydedildi.Alınan bilgiye göre, kent merkeziyle Altınova Mahallesi arasında çalışan halk otobüsünün şoförü Ayhan Üstübe..

Madrid Hükümeti Katalan Yönetimini Fesh Etti 01:14

Madrid Hükümeti Katalan Yönetimini Fesh Etti

Katalan bölge parlamentosunun bağımsızlık kararı almasının ardından Madrid merkezi hükümeti olağanüstü toplandı. Gün içerisinde meclisten Katalonya hükümetini fesih yetkisi alan Başbakan Mariano Rajoy kabine toplantısını..

Erzurum'da Araçtan Hırsızlık Güvenlik Kamerasında 00:34

Erzurum'da Araçtan Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Erzurum'da bir hafta içinde 6 araçtan hırsızlık yaptığı güvenlik kamerası kayıtlarıyla tespit edilen zanlı tutuklandı. Zanlının bulunduğu yerde araştırma yapan polis, çalınan bir otomobil ile 6 otomobil teybi, 7 hoparlör..

FETÖ'den Yargılanan Tuğgeneral Arslan Ankara'da Toprağa Verildi 01:15

FETÖ'den Yargılanan Tuğgeneral Arslan Ankara'da Toprağa Verildi

Ankara'da tedavi görürken hayatını kaybeden Manisa'da 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında tutuklanan Manisa 1. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı Yavuz Ekrem Arslan, toprağa verildi. 15 Temmuz darbe girişimine karıştığı i..

Cani Baba Adliyeye Sevk Edildi 00:52

Cani Baba Adliyeye Sevk Edildi

10 yaşındaki oğlunu öldüren katil zanlısı baba emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlının sorgusunda, cinayeti karısını cezalandırmak için işlediğini söylediği öğrenildi. Fatih'te ..

Nusaybin'de Ele Geçirilen Bomba Böyle Imha Edildi 00:15

Nusaybin'de Ele Geçirilen Bomba Böyle Imha Edildi

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, terör örgütü PKK'ya ait mühimmat bulundu.Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, sokağa çıkma yasağının devam ettiği Abdulkadir Paşa, Fırat, Dicle, Yenişehir, Zeynel Abidin ve Kışla mah..

Mardin'de Öğrenci Servisi İle Otomobil Çarpıştı 1’i Ağır 11 Yaralı 00:55

Mardin'de Öğrenci Servisi İle Otomobil Çarpıştı 1’i Ağır 11 Yaralı

Kaza, Derik ile Kızıltepe ilçeleri arasında bulunan Derik’e bağlı Boyaklı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, öğrenci ve öğretmenleri taşıyan E.D. yönetimindeki 47 PD 808 plakalı minibüs ile sürücüsünün..

Çanakkale'de DEAŞ Operasyonu 00:59

Çanakkale'de DEAŞ Operasyonu

Çanakkale'de 2 Kasımda düzenlenen terör operasyonunda gözaltına alınan 1 DEAŞ şüphelisi adliyeye sevk edildi. Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 2 Kasım tarihinde Çanakkale İl E..