#Parlamentodan alınan yetkilerle kanun hükmünde kararname çıkararak

CHP'li Sera Kadıgil, Tutuklama Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi. 01:03

CHP'li Sera Kadıgil, Tutuklama Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi.

Twitter paylaşımları nedeniyle hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifadesi alınan CHP'li meclis üyesi avukat Saliha Sera Kadıgil, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da yaptığ..

Kartallar İHA Avında 00:57

Kartallar İHA Avında

Fransa Hava Kuvvetleri, insansız hava araçlarına karşı kartalları sahaya sürdü. Hükümet binaları ve nükleer tesislerin emniyeti için önlem arayan Fransız güvenlik güçleri çözümü kartallarda buldu. Daha yavruyken eğitime..

Dinlerarası Diyalog Diyen Çocuğun Öğretmeni Açığa Alındı 00:37

Dinlerarası Diyalog Diyen Çocuğun Öğretmeni Açığa Alındı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle başbakan ve bakanların koltukları da geleneksel olarak çocuklara devredilmişti. Basına açıklama yapan çocuk bakanlardan biri, Medeniyetler ittifakı girişimimiz, kült..

Denizli'de 9 FETÖ'cü Öğretmen Tutuklandı 01:49

Denizli'de 9 FETÖ'cü Öğretmen Tutuklandı

Denizli'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve 'ByLock' kullandıkları belirlenen 9 öğretmen tutuklandı. Deniz..

Elazığ'da FETÖ'cü 7 Eski Polis Tutuklandı 00:34

Elazığ'da FETÖ'cü 7 Eski Polis Tutuklandı

Elazığ merkezli 7 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 16 eski polisten 7'si tutuklandı.Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturm..

Uşak'ta 5 Fetö'cü Tutuklandı 00:37

Uşak'ta 5 Fetö'cü Tutuklandı

Uşak'ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 5 kişi tutuklandı.Uşak Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsa..

Son Dakika 'Gaybubet' Operasyonu! Çok Sayıda Kişi Gözaltında 00:30

Son Dakika 'Gaybubet' Operasyonu! Çok Sayıda Kişi Gözaltında

Bursa'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda ''gaybubet olarak adlandırılan mahrem evlerde örgüt adına faaliyet yürüttükleri iddiasıyla gözaltına alınan ikisi yabancı..

Şırnak ve Mardin'de 12 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 00:36

Şırnak ve Mardin'de 12 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Şırnak ve Mardin'de bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlarda bir terörist yakalandı, 6 terörist etkisiz hale getirildi. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Şırnak'ta bölücü terör örgütüne yönelik operas..

İki Kişi Arasında Çıkan Kavga Kanlı Bitti 00:29

İki Kişi Arasında Çıkan Kavga Kanlı Bitti

Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında Bayraklı Mahallesi 1918. Sokak’ta bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, markete gelen 41 yaşındaki Serah E. ile market sahibi 44 yaşındaki Burhan Ç. arasında he..

Depoyu Boşaltırken Selfie Çeken Hırsızlar Depo Sahibine Yakalandı 06:13

Depoyu Boşaltırken Selfie Çeken Hırsızlar Depo Sahibine Yakalandı

Denizli’de yıkımı yapılacak Üçgen Çarşısındaki bir depoya giren hırsızlar yaklaşık 100 bin TL’lik mal çaldıktan sonra, cep telefonu ile selfie çekti. Malların sahibi Arif Cen, hırsızları yakalatıp polise teslim etti. İfa..

Kahramanmaraş’ta Sigara Kaçakçılara Ağır Darbe 01:42

Kahramanmaraş’ta Sigara Kaçakçılara Ağır Darbe

Kahramanmaraş'ta arama yapılan 4 TIR ve 1 otomobilde 25 bin 220 paket kaçak sigara bulundu. Olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube M..

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi 01:29

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Ruhani arasındaki görüşmeye ekonomik konular damga vurdu ve çok önemli açıklamalar geldi. Buna göre önümüzdeki dönemde Türkiye ile İran arasındaki ticaret milli p..

FETÖ Operasyonu Hız Kesmiyor 70 Asker Hakkında Yakalama Kararı 03:12

FETÖ Operasyonu Hız Kesmiyor 70 Asker Hakkında Yakalama Kararı

Son dakika haberlere göre, Konya merkezli 7 ilde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapan 70 muvazzaf asker hakkında yakalama kararı ve..

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist 01:36

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist

TSK’dan, son bir hafta içerisinde yurt içinde icra edilen terörle mücadele operasyonlarına ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada Şırnak Beytüşşebap İncebel-Kato Dağları, Cizre ve Silopi, Hakkari Yüksekova Alandüz- İkiyak..

Şok İddia : Adil Öksüz Mü İkna Etti 00:44

Şok İddia : Adil Öksüz Mü İkna Etti

FETÖ'den tutuklanan eski Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir'in, Tekirdağ Çorlu Kaymakamı olduğu dönemde konutunda, 15 Temmuz darbe girişiminin organizatörlerinden Adil Öksüz tarafından ziyaret edildiği, elebaşı Gülen'in tali..

İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj Fragmanı 01:32

İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj Fragmanı

Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile’nin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Brad Bird oturuyor. Filmde Jack-Jack'in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob'un ağırlıklı ilgisi ..

Taciz Ettiği Kadının Kocasını Yol Ortasında Öldürdü 00:36

Taciz Ettiği Kadının Kocasını Yol Ortasında Öldürdü

Sultangazi'de taciz ettiği kadının kocası Umut A.'yı (42) öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. Alınan bilgiye göre, Umut A, 22 Nisan'da 50. Yıl Mahallesi'nde, eşini taciz ettiği iddiasıyla hakkında k..

Cansız Kovid-19 Virüs Enjekte Edilen Atlar 45 Gün Sonra Antikor Üretti 04:29

Cansız Kovid-19 Virüs Enjekte Edilen Atlar 45 Gün Sonra Antikor Üretti

Adıyaman’da atlara enjekte edilen cansız Kovid-19 virüslerinden, atlar 45 gün sonra antikor üretti. Ülkemizde ve Dünya’da bir ilk olan bu çalışmada hayvan testleri aşamasına gelindi. ‘Covidsera’ ismi verilen antiserum ça..

Ankara'da yüz yüze eğitim başladı 08:59

Ankara'da yüz yüze eğitim başladı

Ankara'da, okullarda alınan koronavirüs tedbirleriyle birlikte ana sınıfı ve ilkokul 1'inci sınıflar için yüz yüze eğitim başladı. Okulu çok özlediğini belirten 1'inci sınıf öğrencileri, heyecanlı ve mutlu olduklarını sö..

Kovid-19’dan Ölen Vatandaşların Defni Böyle Yapılıyor 07:19

Kovid-19’dan Ölen Vatandaşların Defni Böyle Yapılıyor

Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin cenaze işlemleri, koruyucu tedbirler kapsamında önceden ilaçlama yapılarak hazırlanan ve sadece Covit-19 cenazelerinin defnedildiği alanda İslami ..

Yüz Yüze Eğitimin İkinci Aşaması Tehlikeli Yolculukla Başladı 04:34

Yüz Yüze Eğitimin İkinci Aşaması Tehlikeli Yolculukla Başladı

Gaziantep’te bir veli 3 çocuğunu yüz yüze eğitime motosikletle getirdi. Koronadan korunmak için maske takan veli ve çocukları kask takmamaları ise bir başka tehlikeye davetiye çıkarttı. Yeni tip korona virüsle mücadele k..

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi 05:04

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi

Zonguldak'ta 80 yaşındaki Hasan Gider, evinin alt katındaki atölyesinde yapıp sattığı tahta mutfak eşyalarından satın almak isteyen B.K.'nin poşet delik iddiasıyla saldırısına uğradı. Yaşanan olaya üzülen Gider, çocukl..

Afyonda yaşanan ve 5 öğrencinin yaşamını yitirdiği kazayla ilgili söför adliyeye sevkedildi 00:53

Afyonda yaşanan ve 5 öğrencinin yaşamını yitirdiği kazayla ilgili söfö

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde 5 öğrencinin hayatını kaybettiği, 5 öğrencinin de yaralandığı kazayla ilgili dün gözaltına alınan servis minibüsünün şoförü, adliyeye çıkarıldı. İlçeye bağlı Çatağıl köyü yakınlarınd..

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofraları süsleyecek 04:52

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofral

Karaman'da yerin 36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen ve özelliğini de mağaranın flora yapısından alan Divle obruk peyniri, sofraları süslemeye başladı. Fransızların dünyaca ünlü 'rokfor' peynirine rakip olar..

Erdoğan Millet Ne Derse o Olacak, Allah Ne Derse o Olacak 01:24

Erdoğan Millet Ne Derse o Olacak, Allah Ne Derse o Olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Olay bir sistem mücadelesidir. Erdoğan'dan sonrası ne olacak? Millet ne derse o olacak, Allah ne derse o olacak...

Sanatçının Dünyası 1.Bölüm 32:38

Sanatçının Dünyası 1.Bölüm

Programın 1. bölümünde; besteci, orkestra şefi ve kanun virtüözü Ferid Alnar konu edilmektedir...

İçişleri Bakanı  Terörle Mücadelemiz Sulandırılmak İsteniyor 01:37

İçişleri Bakanı Terörle Mücadelemiz Sulandırılmak İsteniyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'da katıldığı bir programda önemli açıklamalarda bulundu. Soylu, Yapılmak ve yaratılmak istenen algı çok açık ve nettir. İhraçlar masum insanları üzerine yapılmış gibi gösterilmey..

Leopar İle Anne Gnu Arasında Ki Vahşi Savaş 03:58

Leopar İle Anne Gnu Arasında Ki Vahşi Savaş

Görüntüde Afrikanın vahşi acımasız doğa koşullarında leopar Hitlerin olan meşhur sözünü benimseyerek ''zayıfa acımak doğaya ihanettir'' sözünde doğa olan kanun ve besin zincir görevini benimseyerek daha yavru olan GNU av..

  • JET TV tarafından
  • 798 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Law and Order SVU 19. Sezon Tanıtım Fragmanı 00:30

Law and Order SVU 19. Sezon Tanıtım Fragmanı

Law and Order SVU 19. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı.Yeni sezon ilk bölüm 27 Eylül Çarşamba Kanun ve Düzenden Oluşmuş Bir Seri..

Law and Order SVU 19. Sezon 2. Bölüm Fragmanı 00:16

Law and Order SVU 19. Sezon 2. Bölüm Fragmanı

Law and Order SVU 19. Sezon 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı.Yeni sezon ilk bölüm 4 Ekim Çarşamba Kanun ve Düzenden Oluşmuş Bir Seri..