#Parmak koparmak

Çipli Kimlik Kartında Büyük Hata 03:18

Çipli Kimlik Kartında Büyük Hata

Diyarbakır’da bir iş kadınının, başvuru yapmamasına rağmen adına çipli kimlik kartı düzenlendi. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğünden aranan kadın, kendisine verilen çipli kimlik kartını görünce şok geçirdi. Yeni kim..

Kayseri Mantısı 08:13

Kayseri Mantısı

????Malzemeler: ????Hamuru için: 400 gr un(200 ml lik bardaklarla 4 su bardağı ) 1 büyük boy yumurta 2 tatlı kaşığı tuz (15 gr) Aldığı kadar su (azar azar kontrollü olarak ekleyin lütfen sert bir hamur olmalı) ???? İç h..

Yurtta Kalıyorum Hesaplı ve Çok Tok Tutacak Yulafla Tanışmaya Hazırım 11:00

Yurtta Kalıyorum Hesaplı ve Çok Tok Tutacak Yulafla Tanışmaya Hazırım

Tarif Metni: İncirli, kakaolu 4 çorba kaşığı yulaf ezmesi 180 ml süt 1 çorba kaşığı kakao 1 çorba kaşığı bal 2 tane incir Kavanoza 4 çorba kaşığı yulaf koyun. Üzerini 1 parmak geçecek kadar, yaklaşık 1 su bardağı süt..

Yiyip Bütün Gün Tok Kalayım Ekmeği 12:56

Yiyip Bütün Gün Tok Kalayım Ekmeği

400 gr siyez unu-1 kavanoz* + kavanozda 2 parmak yüksekliğinde 50 gr çavdar unu- kavanozda 1 parmak yüksekliğinde 5 çorba kaşığı yulaf ezmesi 200 gr ekşi maya- yarım kavanoz 380 gr su- dolu kavanozdan 2 parmak eksik 10 g..

Meyveli Tart Kek Tarifi 05:29

Meyveli Tart Kek Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta 2/3 bardak tozşeker (1 bardaktan 1 parmak eksik) 1 limon kabuğu rendesi yarım bardaktan bir parmak eksik sıvıyağ yarım bardaktan bir parmak eksik yoğurt 1 bardak + 1 yemek kaşığı un yarım paket kaba..

Adanalı Focaccia Tarifi 11:34

Adanalı Focaccia Tarifi

500 gr beyaz un (1,5 kavanoz*) 1 çorba kaşığı irmik 350 gr su (1 kavanozdan 3 parmak eksik) 130 gr zeytinyağı (kavanozda 2 parmak yüksekliğinde) 2 çorba kaşığı pul biber 10 gr instant maya(1 paket) 10 gr tuz(1 tatlı kaşı..

 Karamelli Trileçe Tarifi Sosunda Krema Yok 10:04

Karamelli Trileçe Tarifi Sosunda Krema Yok

4 adet yumurta ( oda sıcaklığında olsun ) 1 su bardağından 1 parmak eksik toz şeker Yarım çay bardağı ılık su 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 1,5 su bardağı un 1 fiske tuz Süt şerbeti için Malzemeler 4 su ..

Evde Lavaş Tarifi 15:27

Evde Lavaş Tarifi

Lavaş Ekmek Bir kasede 300 gr(1,5 bardak) un, 200 gr su(yarım bardağı bir parmak geçen) ve 6 gr tuzu(1 dolu çay kaşığı) karıştırın. Açacağımız için yumuşak bir hamur olması önemli . Tüm malzemeleri iyice karıştırıp, yoğ..

Maç Kırıcı Fragmanı 02:03

Maç Kırıcı Fragmanı

İdeal bir romantik günlük işinden kovulduğunda, onaylamayan ebeveynleri için bir kızın ilişkisini koparmak için bir defalık konser sunulur. Bu bir defalık konser ağız yoluyla yayılır ve sonunda profesyonel bir eş kır..

Timsah Çocugun Kolunu Kopardı Özellikle 1 Dakika 18 Saniyesine Dikkat 01:57

Timsah Çocugun Kolunu Kopardı Özellikle 1 Dakika 18 Saniyesine Dikkat

Fena kırıldı kolu cocugun..

  • JET TV tarafından
  • 1.664 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarlada Irgat Olarak Köpek Kullanmak 00:50

Tarlada Irgat Olarak Köpek Kullanmak

Çinli bir adam alaman çoban köpeğini mısır koparmak için eğitmiş mi yoksa tehditle mi çalıştırıyor biraz muamma.Çalışmazsa kesip yer...

  • JET TV tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Annesinin Sigara İçmesine Engel Olmak İsteyen Gencin Bulduğu Efsane Çözüm 00:46

Annesinin Sigara İçmesine Engel Olmak İsteyen Gencin Bulduğu Efsane Çö

Tam bir yeşilaycı olan genç, annesinin sigara ile olan bağını koparmak için elinden geleni yapıyor. Tabii bu sırada annesini de bir hayli sinirlendiriyor...

  • JET TV tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Vedat Özkaya  Doruklara Sevdalandım 05:29

Vedat Özkaya Doruklara Sevdalandım

Filiz filiz harelendim dağlara uymak için Kan gölünde kurulandım hayatı duymak için Kavgalara kuyulandım sabaha varmak için Kavgalara kuyulandım sabaha varmak için. Kekik kokusu duydum Kekik kokusu koynunda huysuz gece..

İbrahim Tatlıses Eski Günlerine Dönüş Sinyali Verdi 04:15

İbrahim Tatlıses Eski Günlerine Dönüş Sinyali Verdi

Ünlü türkücü binasını satılığa çıkardı! 15 milyon dolar... İki yıldır İzmir'de yaşayan İbrahim Tatlıses'ten yeni kararlar. Sanatçı, çok sevdiği İzmir'de yaşamak ve İstanbul'la bağlarını tamamen koparmak istiyor. Tatlıse..

  • BETA tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Söz | 43.Bölüm 2:17:19

Söz | 43.Bölüm

Söz’ün 43. Bölümünde;nDerman, Medusa planını harekete geçiriyor!nYaralı halde teröristlerin hedefinde olan Yavuz (Tolga Sarıtaş), Bahar’ın (Aybüke Pusat) da yardımıyla tehlikeyi savuşturmayı başarır. Ama teröristlerin t..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kuzey Güney 8. Bölüm - Full Bölüm 1:46:25

Kuzey Güney 8. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, yeni işine umutla başladığı ilk gün, geleceğinin önünde hiç tahmin etmediği bir engel daha buluyor.nnGüney ve Cemre’nin sabaha karşı Sinaner köşkünde kesişen yolları, nişan gecesinde yaşananları tüm çıplaklığıyla ..

  • Dizi TV tarafından
  • 143 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mr Bean - Hahaha. 00:33

Mr Bean - Hahaha.

Bay bean o kadar saf ki kötü parmak işareti işaret izin.... izin izin izin karakter sorun sorun sorun sorun..

5 dakika da Rus salatası nasıl yapılır 01:00

5 dakika da Rus salatası nasıl yapılır

rus salatası için gereken malzemeler 1 kavanoz garnitür 1 su bardağı küp küp doğranmış kornişon turşu 1 su bardağında 2 parmak eksik mayonez 1 su bardağından 2 parmak eksik süzme yoğurt Beni izlediğiniz için teşekkürler..

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı 03:49

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı

Adana Valiliğine bombalı araçla düzenlenen ve 2 sivil görevlinin şehit olduğu, 33 kişinin yaralandığı saldırının planlayıcısı olduğu ileri sürülerek tutuklanan Halo dayı lakaplı teröristin Adana'da geçtiğimiz yıllarda ..

Kartopu Muhallebili Kek 00:58

Kartopu Muhallebili Kek

Hindistan cevizi topları için: 2 su bardağı hindistan cevizi 6 yemek kaşığı pudra şekeri 4 yumurta akı Kek hamuru için: 4 yumurta sarısı, 1 tam yumurta 1 su bardağı toz şeker 125 gr oda sıcaklığında tereyağı 1 su barda..

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.698 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferman Toprak - Saldır Moruk 03:58

Ferman Toprak - Saldır Moruk

Sana da yakışmaz mı mersolar yatlar katlar Kültürün güzelliğin en kralını katlar Çalış moruk gayret et zulalar birbir patlar Ne hallere getirdi bizi terso aşklar Saldır moruk saldır parayı bulacaksın Saldırmaya devam et..

Ferman Toprak  Saldır Moruk 03:58

Ferman Toprak Saldır Moruk

Sana da yakışmaz mı mersolar yatlar katlar Kültürün güzelliğin en kralını katlar Çalış moruk gayret et zulalar birbir patlar Ne hallere getirdi bizi terso aşklar Saldır moruk saldır parayı bulacaksın Saldırmaya devam et ..

Çocuk Şarkıları - Sar Sar Makarayı 01:24

Çocuk Şarkıları - Sar Sar Makarayı

SAR SAR MAKARA (ÇOCUK ŞARKILARI, ŞARKI SÖZLERİ) Sar sar sar sar makarayı sar Çöz çöz çöz çöz makarayı çöz Sar sar sar sar makarayı sar Çöz çöz çöz çöz makarayı çöz On kilo pekmez yala yala bitmez Beşi sana kardeşim..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.353 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kek Tarifi 07:58

Kek Tarifi

Tencerede Kek Tarifi ve Malzemeler : 2 tane yumurta 1 su bardağından iki parmak eksik şeker (tatlı seviyorsanız bardağı tam doldurun) 1 su bardağından iki parmak eksik süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket k..

 Chia Pudingleri Tatlı Tarifi 06:46

Chia Pudingleri Tatlı Tarifi

Chia Pundig Malzemeler: Kuru Meyveli Chia Puding İçin; 1 su bardağından bir parmak eksik süt 3 yemek kaşığı chia tohumu 1 adet kuru kayısı / küp doğranmış 1 tutam vişne kurusu 1 tutam kuru dut 1 tutam kuru yaban mersin..

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi 07:57

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo irmik 1 su bardağından bir parmak eksik yoğurt 1 su bardağından bir parmak eksik seker 1 Türk kahvesi fincanı sıvıyağ Yarım Türk kahvesi fincanı üzüm pekmezi 1 tatlı..

Evde Kıymalı Pide Tarifi 02:02

Evde Kıymalı Pide Tarifi

Malzemeler Hamur için: Bir su bardağından iki parmak eksik ılık su Bir paket maya (iki tatlı kaşığı) 2 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 6 yemek kaşığı sıvı yağ Bir su bardağından iki parmak eksik yoğurt 3 bardak un ..

Kek Tarifi 06:01

Kek Tarifi

Malzemeler 5 tane yumurta 1 su bardagindan 2 parmak eksik seker(160gr) 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 1 paket bademezmesi(marzipan)200gr 200 gr yumusak tereyagi 250 gr un(1 tam su bardagi dolusu ve arti ikinci su b..

Yaşpasta Tarifi 10:01

Yaşpasta Tarifi

Malzemeler Pandispanyasi icin gerekenler 4 tane oda isisinda yumurta 1 paket vanilya Yarim paket kabartmatozu 1 su bardagindan iki parmak eksik seker(150gr) 1 su bardagindan bir parmak eksik un(120gr) 2 yemek kasigi kak..