#Pars zırhlı muharebe aracı

Armored Warfare Trailer PS4 01:09

Armored Warfare Trailer PS4

Armored Warfare Global Ops Trailer PS4 With its revolutionary game mode – Global Operations – Armored Warfare will bring you into the heart of the modern battlefield. Never seen in tank games before, this unique PvP and..

  • BETA tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
17 Kişilik Öğrenci Servisinden 42 Kişi Çıktı 05:19

17 Kişilik Öğrenci Servisinden 42 Kişi Çıktı

Sivas'ta polis ekipleri yaptıkları uygulamada 17 kişilik bir öğrenci servis minibüsüne 42 öğrenci alındığı tespit etti. Öğrenci servisinin şoförüne, 199 lira para cezası uygulandı. Sivas'ta öğrenci velilerinin ihbarı ü..

Cerablus’ta 2 Terörist Bomba Yüklü Araçla Birlikte Yakalandı 04:07

Cerablus’ta 2 Terörist Bomba Yüklü Araçla Birlikte Yakalandı

Fırat Kalkanı Harekatı’nı icra eden unsurlar, Cerablus’ta faaliyet gösteren Türk askeri konvoyunu hedef alan bomba yüklü aracı ele geçirdi. Aracı kullanan şoför ve bombayı patlatmayı planlayan terörist sağ olarak yakalan..

Dünyaca Ünlü Markayı Mahkemeye Verdi 06:22

Dünyaca Ünlü Markayı Mahkemeye Verdi

Bursa’da temmuz ayında ikinci el olarak Fiat markasının 2011 model Punto aracını 30 bin Türk lirası karşılığında alan Eren Temir, bir hafta sonra araçta direksiyon hatası oluştuğunu fark etti. Aracı almadan önce teknik s..

İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında 03:03

İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında

İzmir’de rampaya park ettiği aracın el freni kopunca şoke olan adam, aracın çocuğa doğru ilerlediğini görünce bir anda araç camından içeriye atladı ve aracı durdurup çocuğu ezilmekten kurtardı. İzmir’in Karabağlar ilçesi..

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanmadan ilerliyor 05:46

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanma

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Teknofest kapsamında gerçekleştirilen Robotaksi Binek Otonom Araç Yarışması na katılan üniversite öğrencileri, sürücüsüz gidebilen arazi aracı geliştirdi. Aracın daha da geliştirilmesi ile bi..

Kanlarıyla Ödediler 1954 Türk Filmi İzle 1:55:26

Kanlarıyla Ödediler 1954 Türk Filmi İzle

Konusu: Yıl 1954. .Dönemin koşullarına göre varlıklı bir aile. Baba Kenan (Talat Artemel) ve 3 evlat. Oğullar Nazmi (Kenan Pars) Turgut (Eşref Kolçak) Eyüp Sultan'da benzin istasyonu işletiyorlar.İşlerine yakın olsun diy..

Türk Zırhlısı Yörük'ten Güç Gösterisi 00:53

Türk Zırhlısı Yörük'ten Güç Gösterisi

Türk zırhlısı Yörük'ten güç gösterisi Zırhlı kara aracı üreticisi Nurol Makina, kısa sürede ihracat başarısı yakalayan Yörük 4x4 zırhlı aracının seri üretimine hazırlanıyor. Yörük, temel aracın üretilmesinin ardından sah..

“İT DALAŞI” BAŞLAMIŞ BİLE. 00:17

“İT DALAŞI” BAŞLAMIŞ BİLE.

Abd ve Rus askerlerinin birbirlerine yaptığı gövde gösterisi; Kamışlı'da, şımarık ABD Askerleri kullandıkları zırhlı aracı Ruslara ait zırhlı aracın önüne kırıyor.. https://www.linkedin.com/posts/didem-sadeler-826503b5_..

  • PengoTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah 03:46

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah

Bilimkurgu filmlerinden fırlamış gibi görünen bu tüfek Belçikalı bir firmanın tasarımı. Şu an bazı orduların özel kuvvetleri tarafından taktik saldırı silahı olarak kullanılıyor. Bu silaha, amaca göre, bomba atar, laze..

Rusya Ukrayna’yı İskender Balistik Füzeleriyle Vurdu 03:49

Rusya Ukrayna’yı İskender Balistik Füzeleriyle Vurdu

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 30. günde devam ediyor. Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ukrayna’daki paralı askerlerin bulunduğu bölgeye İskender balistik füzeleriyle saldırı gerçekleştirildiği be..

Diyarbakır'da Nefes Kesen Operasyon Kamerada 02:07

Diyarbakır'da Nefes Kesen Operasyon Kamerada

Diyarbakır'da polisin, kasten adam öldürme suçundan kaydı olan şahsı yakalama anı MOBESE kameralarına yansıdı. Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır'da kasten adam öldürme suçundan aranan M.B.'nin aracı Şanlıurfa yolu üze..

Kar Küreme Aracının Buzlu Yol ile İmtihanı 00:44

Kar Küreme Aracının Buzlu Yol ile İmtihanı

Rusya'da bir kar küreme aracı sürücüsü buzlu yolda aracı kontrol etmekte zorlanmış. Kar küreme aracı buzlu yolda kaymaya başlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bol Ciyaklamalı Polis Kovalamacası 05:18

Bol Ciyaklamalı Polis Kovalamacası

Şehir merkezinde durumundan şüphelenilen araç yaklaşık 20 kilometre boyunca süren kovalamaca sonrası yakalandı. Havaya uyarı atışının yapıldığı kovalamacada sürücünün Alınan bilgiye göre, Mehmet Akif Ersoy Bulvarında uyg..

  • JET TV tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki 05:02

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi'ne ait temizlik aracının dün akşam saatlerinde, yüzleri maskeli ve silahlı bir grup tarafından ateşe verilmesi, ilçe halkının tepkisine neden oldu. Bağlar Belediye Başkanı AK Parti'li Hüse..

Dışarıdan Bakıldığında Minibüs Gibi Gözükse de İçi Bambaşka 05:03

Dışarıdan Bakıldığında Minibüs Gibi Gözükse de İçi Bambaşka

Sivas'ta yaşayan Ercan Koçer satın aldığı ikinci el minibüsleri elden geçirerek adete bir yaşam alanına dönüştürüyor. Dünyayı etkisi altına alan korona virüs insanları her yönden etkilemeye devam ediyor. Sivas'ta yaşayan..

Suriye Sınırında Askeri Hareketlilik 00:52

Suriye Sınırında Askeri Hareketlilik

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde Suriye sınır hattında askeri zırhlı araçlar için mevziler oluşturuldu...

Savunma Sanayisinde Yeni Yerli Araç Heyecanı 01:50

Savunma Sanayisinde Yeni Yerli Araç Heyecanı

Savunma sanayisi alanında yerli araçlarla ön plana çıkan BMC, gelecek hafta düzenlenecek Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı'nda uçakla taşınabilecek yeni zırhlı aracını görücüye çıkaracak...

Suriye Sınırına Askeri Sevkiyat 00:45

Suriye Sınırına Askeri Sevkiyat

Suriye sınırındaki birliklere takviye olarak gönderilen zırhlı askeri araçlar Hatay'ın Reyhanlı ilçesine ulaştı.Çeşitli birliklerden gönderilen zırhlı askeri araçlar konvoy halinde, Reyhanlı ilçesi Suriye sınır hattı ist..

İşte İhanetin Belgesi  Tam 120 Tır 00:24

İşte İhanetin Belgesi Tam 120 Tır

ABD'nin PKK'nın Suriye kolu olan YPG'ye 120 tırlık ağır silah yardımı ve zırhlı araç sevkiyatı yaptığı bildirildi...

Türk ve Irak Askerleri Tozu Dumana Kattı 00:57

Türk ve Irak Askerleri Tozu Dumana Kattı

Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Habur Sınır Kapısı yakınlarındaki tatbikatta 3'üncü safha bugün başladı. Alana getirilen Irak askerleri, Türk askerleriyle birlikte tatbikat yaptı. Yaklaşık 1 saat süren tatbikatta, başta tan..

Suriye Sınırına Askeri Sevkıyat 00:59

Suriye Sınırına Askeri Sevkıyat

Zırhlı askeri personel taşıyıcı araçlar ve rütbeli askerleri taşıyan otobüs sınır hattı istikametine gitti. Hatay'ın Suriye sınırındaki askeri birliklere, personel ile araç, ekipman ve sağlık malzemesi gönderildi. Suriye..

15 Temmuz'a Ait Yeni Görüntü: Vatansever Askerlerden Tanka Müdahale 00:50

15 Temmuz'a Ait Yeni Görüntü: Vatansever Askerlerden Tanka Müdahale

Etimesgut'daki Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığındaki görüntülerde, darbeci bir subayın zırhlı araç sürücüsüne sür emri verdiği, ancak vatansever askerler tankın önüne geçerek buna engel olduğu görüntü..

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda 00:49

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda Suriye sınırına yapılan tank ve zırhlı araç sevkiyatının ardından Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı, bölgede inceleme yaptı. Dün çok ..

Askerlerin Rakunla İmtihanı 01:12

Askerlerin Rakunla İmtihanı

Tatbikatta olan ABD askerleri zırhlı bir aracın içine giren rakun yüzünden zor anlar yaşamış. Rakun zırhlı araçtan bir süre sonra çıkıp gitmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu 00:32

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu Gaziantep'te yaklaşık 300 polisin katıldığı dev bir terör operasyonu düzenlendi. Zırhlı araçların da destek verdiği eş zamanlı operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alındı..

Armored Warfare Pve Trailer PS4 01:41

Armored Warfare Pve Trailer PS4

Enter the merciless mercenary world of the 2040s in more than 30 highly diverse PvE missions of Armored Warfare. Preventing terrorists from getting chemical weapons? Guarding a satellite-carrying rocket until its spectac..

  • BETA tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sınıra Büyük Sevkiyat 02:09

Sınıra Büyük Sevkiyat

Suriye sınırına sıfır noktada bulunan Kilis’te, Afrin bölgesinin karşısındaki hudut karakollarına fırtına obüs, kirpi, zırhlı kobra aracı ile komando birlikleri sevk edildi...

Türk Zırhlısı Ejder Havan Topu Atacak 01:48

Türk Zırhlısı Ejder Havan Topu Atacak

Türk Savunma Sanayi, her geçen gün gücüne güç katıyor. Bu kapsamda zırhlı kara aracı Ejder Yalçın'a yeni kabiliyetler kazandırıldı. Türk zırhlısı Ejder artık havan topu atacak. İşte detaylar…..

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi 04:51

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi İçişleri Bakanlığı’nın aldığı kararla faaliyetlerine son verilen Çağdaş Hukukçular Derneği’nin (ÇHD) mensupları ile polis ekipleri arasında yaşanan arbedenin sonucund..