#Parti korkma müzik dinle

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi Kabul Etti 00:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi kabul etti. Randevu talebi Muharrem İnce'den gelirken, Erdoğan, İnce'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yerine AK Parti Genel Merkezinde kabul e..

Putin avrupa'da Kendine Bir Müttefik Daha Buldu 01:22

Putin avrupa'da Kendine Bir Müttefik Daha Buldu

Putin avrupa'da Kendine Bir Müttefik Daha Buldu Moldova'da Cumhurbaşkanlığı Seçimini, Rusya Yanlısı Aday Kazandı Moldova'da pazar günü düzenlenen cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunu, Rusya yanlısı tutumuyla bil..

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması 06:35

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması

Anayasa müzakerelerini yürüten AK Partili Abdülhamit Gül ile MHP'li Mehmet Parsak teklif ile ilgili ortak açıklama yaptı. Abdulhamit Gül, Sayın Başbakanımızın imzası ile anayasa değişkilği önergemizi sunduk. Türkiye dem..

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler 06:29

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan,”FETÖ denen örgüt 40 yıl boyunca 15 Temmuz gecesi için çalıştılar. O dönemde bir casusluk şebekesi olarak kurulmuş 40 yıl bunları 15 Temmuz gecesi i..

Fransa'da  Ön Seçimin Galipleri Belli Oldu 01:14

Fransa'da Ön Seçimin Galipleri Belli Oldu

Fransa’da Sosyalistlerin cumhurbaşkanı aday adaylarının ön seçiminde ilk turun galipleri eski Milli Eğitim Bakanı Benoît Hamon ve eski Başbakan Manuel Valls oldu. İlk turu sürpriz bir şekilde lider tamamlayan Hamon, seç..

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet' 03:07

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet'

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü'ndeki batık kente eksi 16 derecedeki soğuğa rağmen dalış yapan, Ak Parti Elazığ milletvekili Metin Bulut, ünlü su altı fotoğrafçısı Bedri Sincar ve eğitmen Suat Toksun refer..

Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı 00:59

Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı

Başkan Mevlüt Uysal’ın adı İBB Başkanlığı için ön plana çıktı Kadir Topbaş’tan boşalan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yapılacak seçimde AK Parti’nin adayı için Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın ad..

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak 04:20

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak

Avusturya’da seçimlere sayılı günler kala, ülkenin kuzeyinde Langenlois kentindeyiz. Burası geleneksel olarak muhafazakar, sağ görüşlü partilere oy veren bir bölge. Avusturya’da 31 yaşındaki Sebastian Kurz’un kurduğu Avu..

Sevda Kuşun Kanadında 25.Bölüm 2:07:31

Sevda Kuşun Kanadında 25.Bölüm

Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutan TRT1’in dönem dizisi Sevda Kuşun Kanadında’da heyecan devam ediyor.nBu Cuma 25. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak dizide, Filiz’in kaçırılması sonrası gelişen olaylar ve Erbakan’ı..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kal Yanımda - Buğra 04:38

Kal Yanımda - Buğra

Bir şekilde unutsam ezbere bildiğim yolları Ve bu şehire varmadan şaşırsam kaybolsam bir yerde Baştan sona bilmediğim delik yok Ah bir bilsen ama bilmene imkan yok Lanetli uğursuz ne dersen de Biraz dur dinle lütfen ka..

Tuğçe Pala - Birgün Karşılaşırsak 04:54

Tuğçe Pala - Birgün Karşılaşırsak

ŞARKI SÖZLERİ Bir gün karşılaşırsak ayrıldığımız yerde Eller gibi davranıp görmemezlikten gelme Çevirme hiç yüzünü korkma sen gözlerimden Eller gibi davranıp görmemezlikten gelme Suç kimin günah kimin biliyorsun bunu s..

Barakka - Alevler İçindeyim 04:11

Barakka - Alevler İçindeyim

Alevler İçindeyim şarkı sözleri ile İşte tam karşımda Buldum seni bir anda Kalbimde güçlü bir fırtına Zaman durdu sanki Sözlerim tükendi Alevler içindeyken şimdi Kaçmak istesem de uğraşmak boşuna İçim acıyor sen yanım..

Özgür Şener - Senin 03:43

Özgür Şener - Senin

Senin şarkı sözleri ile Der ki; Hiçbir şeyden korkma, ne kork ne de kederlen Senin bu dünya senin, gerçekten seversen Fısıldıyor bana, içimde karanlığa, Yarınlara vursun bir dalga umut Der ki; Hiçbir şeyden korkma, ne..

Sancak - Seni Son Anlatışım (Lyric Video) 03:26

Sancak - Seni Son Anlatışım (Lyric Video)

Söz, Müzik : Sancak Aranje : Sancak Piano: Paşahan Kaytan Düzenleme, Mix, Mastering : Rapozof Video : Burak Fatsa instagram.com/sancakmusic 'Seni Son Anlatışım' Bir başkası duysun beni Ya da bir başkası anlasın hissett..

Can Ozan - Aşk 03:16

Can Ozan - Aşk

Söz & Müzik: Canozan Yönetmen: Ahmet Can Tekin Bas gitar: Buğra Ortakçı Davul: Ertuğrul Biber Keman: Sönmez Ceren Deniz Çello: Feride Berin Öget Back vox: Eda Sena Şenceylan, Damla Topçu, Deniz Bayoğlu Kayıt: Recordium, ..

Kardiyak - Fybertest - (Official Video) 02:40

Kardiyak - Fybertest - (Official Video)

FYBERTEST (Ya ya) hıza mı takılır hayranlarım akorumu High side tarafa çekip o hayvan tenoral akışı sağlar Sesim o sürede çatlar dakikalarını harca Bu çocuk yeni mi? (hayır hayır...) 10 yıl oldu aslan, anca döndü devr..

TNK - Sirenler 04:50

TNK - Sirenler

Sirenler şarkı sözleri ile Sirenler çalıyor artık şehrimizde Pusu kurmuş sokaklara konuşulmayan her cümle Kandırma kendini biliyorsun bunu sen de Korkma buna çoktan hazırız Sirenler çalıyor bizim şehrimizde Gizli rüz..

Ferhat Göçer- Vefası Eksik Yarim 03:34

Ferhat Göçer- Vefası Eksik Yarim

Tepeden tırnağa aşığım sana Ne ilk kez ne de son söyledim sana Kimse kimseyi sevmek zorunda değil Ama sen hiç korkma aşk önümde eğil Gel benim vefası eksik yarim Ben sensiz durur muyum Sen beni bir çağır..

  • ANKA tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2015-2016 Yılı Son Haliyle Yeni İstiklal Marşı 01:11

2015-2016 Yılı Son Haliyle Yeni İstiklal Marşı

İSTİKLAL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehrene..

  • PengoTV tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hande Yener Ft. Sinan Akçıl - Teşekkürler 04:27

Hande Yener Ft. Sinan Akçıl - Teşekkürler

Tanıdın zannettin beni üç yılda Bitmez hiç farz ettin, yalan aslında İyi günde sen, kötü günde sen Nasıl desem! teşekkürler, teşekkürler Ayrılık aşkın sessiz kardeşidir Kim kimin bilmem kalpte son eşidir Bunca yıl se..

Atiye - Kal 03:25

Atiye - Kal

Daha çok küçücüksün yeni bir hayat var önünde Kendini bilirsen yürüdüğün yol seninle Yeni doğmuş bir bebek yeni açmış bir çiçek gibi Bir ömür var önümde yaşarım istediğim gibi Bazen sıkılırsın bazen bunalırsın hayattan..

Mustafa Sandal - Aşka Yürek Gerek 05:40

Mustafa Sandal - Aşka Yürek Gerek

(Natalia) Ανάβεις φωτιές Ανάβεις κι όλα τα καις Κι απ' όπου περάσεις Κάνεις καταστροφές Ανάβεις φωτιές Ανάβεις κι όλα τα καις Και πίσω σου αφήνεις Πληγωμένες καρδιές (Mustafa) Aşka yürek gerek anlasana Her defa yanıyor..

Hande Yener - Hoşgeldiniz 03:53

Hande Yener - Hoşgeldiniz

Korkusuzlugunuzdan korkmus korkular edinmisseniz Kimsesizliginizden kovulmus issirilmis hissetmissiniz O sizsiniz o sizsiniz hosgeldiniz Dostum zaman silmis benim gozumden akan yaslari Vakitsiz dustugum o erken asklari C..

Şimal - Ferman 03:43

Şimal - Ferman

Şimal Ferman Şarkı Sözleri : Fermanı yazdım oku be kader Gül yüzümüze tek bir sefer Özledim onu çok yapma yeter Yaz bizi sonra da sürgünü ver Örttü rüzgarın esti deli deli Dinmeni bekliyorum Bir haber yolla çok mu zor ..

Mustafa Sandal-Aşka Yürek Gerek 05:35

Mustafa Sandal-Aşka Yürek Gerek

(Natalie) Anaveis foties Anaveis ke ola ta kes Ke apo opon peraseis Kadeis katastrofes Anaveis foties Anaveis ke ola ta kes Ke piso sou afineis Pligomenes kardies (Mustafa) Aska yurek gerek anlasana Her defa yaniyorum a..

Hayki Ne Olur Evet De!!! 03:34

Hayki Ne Olur Evet De!!!

-aşkım minik kraliçem seni çok seviyorum -ben de -benimle.. ahh.! benimle.. benimle evlenir misin -hıı ne diyosun sen lan? ohaaa hayır olamaz asla -neden? -içip içip döversin -yuh kızım ben alkol kullanmam ki döver..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

14 Mayıs 1950 'Beyaz İhtilal' - 1 00:55

14 Mayıs 1950 'Beyaz İhtilal' - 1

14 Mayıs 1950: 'Beyaz İhtilal' - 1 1946'da çok partili hayata geçen Türkiye'de, demokratik usullerle yapılan ilk seçim 14 Mayıs 1950 seçimleridir. 14 Mayıs 1950 seçimleri 1946'da kurulan Demokrat Parti'yi S.5'le iktidara..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 7 yıl önce
14 Mayıs 1950 'Beyaz İhtilal' - 2 01:00

14 Mayıs 1950 'Beyaz İhtilal' - 2

14 Mayıs 1950: 'Beyaz İhtilal' - 2 1946'da çok partili hayata geçen Türkiye'de, demokratik usullerle yapılan ilk seçim 14 Mayıs 1950 seçimleridir. 14 Mayıs 1950 seçimleri 1946'da kurulan Demokrat Parti'yi S.5'le iktidara..

  • En Yeniler tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 7 yıl önce