#Partisi

Sinn Feinn'in İlk Kadın Lideri Michelle O'Neil 00:55

Sinn Feinn'in İlk Kadın Lideri Michelle O'Neil

Kuzey İrlanda’nın cumhuriyetçi partisi Sinn Feinn liderliğine Sağlık Bakanı Michelle O’Neil getirildi. İrlanda Cumhuriyetçi Ordusu (IRA) geçmişi olmayan 40 yaşındaki O’Neil bu göreve gelen ilk kadın oldu. Milliyetçi pa..

İngiltere Brexit Yoluna Girdi 00:41

İngiltere Brexit Yoluna Girdi

İngiltere parlamentosu, ülkenin Avrupa Birliği’nden ayrılmasıyla ilgili müzakereleri başlatması için hükümete yetki verdi. Avam Kamarası’nda yapılan oylamada, AB’den ayrılma sürecini başlatacak Lizbon Anlaşması’nın 50. ..

Avrupa Parlamentosu Le Pen'in Dokunulmazlığını Kaldırdı 00:40

Avrupa Parlamentosu Le Pen'in Dokunulmazlığını Kaldırdı

Avrupa Parlamentosu sosyal medyada şiddet içerikli görüntüler paylaşan Fransız aşırı sağcı lider Marine Le Pen’in parlamenter dokunulmazlığını kaldırdı. Avrupa Parlamentosu’nda yapılan oylamada milletvekilleri, parlament..

Muhsin Yazıcıoğlu - Tezkere Konuşması (Arşiv) 03:38

Muhsin Yazıcıoğlu - Tezkere Konuşması (Arşiv)

Muhsin Yazıcıoğlu Efsane Tezkere Konuşması! Sınır ötesi tezkere Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sivas Milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu : Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Irak'ın Kuzeyinden Ülkemize Yönelik Terör Tehdidinin v..

Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi! 04:27

Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi!

Numan Kurtulmuş anlattı! Muhsin Yazıcıoğlu odama geldi... Manisa'da konuşan Kurtulmuş, Muhsin Yazıcıoğlu'nun kendisine anlattığı bir diyaloğu paylaştı.Kurtulmuş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşt..

Balıkesir'de Seçim Yasağı İhlali  Kılıçdaroğlu'na Skandal Karşılama 04:07

Balıkesir'de Seçim Yasağı İhlali Kılıçdaroğlu'na Skandal Karşılama

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir ve ilçelerindeki programları kapsamında Bandırma'ya gitti. Kılıçodaroğlu'nu taşıyan uçak Bandırma 6. Ana Jet Üssü'ne indi. Kılıçdaroğlu'nun burada asker..

Fransa'da Milletvekili Seçimlerinin İlk Turu 00:49

Fransa'da Milletvekili Seçimlerinin İlk Turu

Fransa, ulusal meclisin yeni üyelerini belirliyor. Fransa’nın denizaşırı topraklarında oy verme işlemi, aradaki zaman farkından ve seçmenin Fransa’da açılan sandıklardan etkilenmemesi için bir gün öncesinden başladı. An..

Kosova'da PAN İttifakı Zaferini İlan Etti 00:56

Kosova'da PAN İttifakı Zaferini İlan Etti

Kosova'da yapılan erken genel seçimlerde, Kosova Demokratik Partisi'nin liderliğindeki merkez sağ koalisyon seçimi ilk sırada tamamladı. Demokratik Parti, Kosova'nın Geleceği İçin İttifak ve Kosova İçin Girişim Partisi'..

Şevki Yılmaz Taklidi 02:33

Şevki Yılmaz Taklidi

Bir Saadet Partisi üyesi, 90'ların Refah Partili provokatör siyasetçisi Şevki Yılmaz'ı taklit ediyor...

  • JET TV tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şeyma Subaşının Bir Erkeği Öpmesi Tam Bir Bekarlığa Veda Oldu! 01:11

Şeyma Subaşının Bir Erkeği Öpmesi Tam Bir Bekarlığa Veda Oldu!

ŞEYMA SUBASI ÖPÜCÜK DANS SHOW VE ABLASI / MIKONOS BEKARLIGA VEDA PARTISI. 3 GUN 3 GECE SÜREN BEKARLIGA VEDA PARTISI NDE SEYMA SUBASININ BIR ERKEGI OPMESI TAM BIR BEKARLIGA VEDA OLARAK KONUSULDU...

  • ANKA tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 7 yıl önce
KDP: Erdoğan'dan Büyük Umudumuz ve Beklentilerimiz var, Türkiye'ye Heyet Göndermek İstiyoruz 00:45

KDP: Erdoğan'dan Büyük Umudumuz ve Beklentilerimiz var, Türkiye'ye Hey

Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKYB) Başkanı Mesud Barzani'nin lideri olduğu Kürdistan Demokrat Partisi'nin (KDP) dış ilişkiler sorumlusu Hoşyar Siwaily, bağımsızlık referandumu sonrası BBC Türkçe'ye konuştu. Siwaily,..

Türkiye'den İlk Yaptırım! Barzani'nin Delegesine Ankara Yasağı Geldi 01:53

Türkiye'den İlk Yaptırım! Barzani'nin Delegesine Ankara Yasağı Geldi

Başbakan Binali Yıldırım, referandum sonrası ilk yaptırımı açıkladı: Barzani'nin partisi KDP'nin Türkiye ofisinde bulunan delegesinin Ankara'ya gelmemesi istendi. Başbakan Binali Yıldırım, İran Cumhurbaşkanı Yardımcıs..

Gizli İttifak Artık Saklanamıyor: CHP-HDP Kol Kola 00:35

Gizli İttifak Artık Saklanamıyor: CHP-HDP Kol Kola

İstanbul Pendik'te kaydedilen görüntülerde CHP, HDP, İYİ Parti ve Saadet Partisi el ele kol kola seçim çalışması yapıyor. CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi'nin oluşturduğu Millet İttifakında HDP'nin olmaması, seçmenin ürk..

Brexit Müzakereleri Zorlu Geçiyor 01:24

Brexit Müzakereleri Zorlu Geçiyor

Birleşik Krallık'ın Brexit planları Westminster ve Brüksel parlamentolarında devam eden müzakerelerin ardından birçok sorunla yüzleşiyor.Muhalefet kanadı İngiliz hükümetini Brexit faturasını saklamakla eleştirirken, Başb..

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması 04:58

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ailesi hakkında iddiaları gündeme getirdi. Turan, CHP’nin ambleminde altı ok olduğunu hatırlatarak, “CHP'nin hatırası var altı oka. Var mı?..

Pelin'e Sürpriz Parti 01:57

Pelin'e Sürpriz Parti

Usta oyuncu Rasim Öztekin'in meslektaş olduğu kızı Pelin Öztekin, yeni yaşını kutladı. 31 yaşına basan Pelin Öztekin için sevgilisi Berk Uğuz ve arkadaşları sürpriz doğum günü partisi organize etti. Fatih'teki bir r..

  • BETA tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erdoğan: Orayı Başlarına Yıkacağız 01:33

Erdoğan: Orayı Başlarına Yıkacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'nin kuzeyindeki gelişmelere değindiği açıklamasında bu bölgede yeni bir askeri operasyon yapılabileceği sinyalini verdi. Erdoğan, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Elazığ kongresi..

Selçuklu MHP’den Askıda Ekmek Kampanyasına Destek 02:23

Selçuklu MHP’den Askıda Ekmek Kampanyasına Destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin başlattığı ‘askıda ekmek’ kampanyasına destek vererek muhalefetin bu konuda yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. MHP lid..

Koronavirüs aşı karşıtlarının iddiaları ne, tıp dünyası ne diyor? 02:32

Koronavirüs aşı karşıtlarının iddiaları ne, tıp dünyası ne diyor?

Koronavirüs can almaya devam ediyor. Dünyanın pek çok yerinde aşı karşıtı eylemler düzenlenmişti. Türkiye'de de 11 Eylül'de aşı karşıtları bir miting yapacak. Mitingin organizatörü neye karşı olduklarını anlattı, bilim d..

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Hdp'li Vekil Teröristin Cenazesine Katıldı 00:59

Hdp'li Vekil Teröristin Cenazesine Katıldı

Hdp'li Vekil Teröristin Cenazesine Katıldı Erzincan’da güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada öldürülen terör örgütü PKK mensubu Selman Tiryaki’nin cenazesi, Diyarbakır’da toprağa verildi. Cenazeye, Halkların Demokratik ..

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çıktı 01:00

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çıktı

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çık Çin'in kısa ve uzun menzilli füze taşıma kabiliyeti bulunan ve radara yakalanmama özelliğine sahip hayalet uçağı görücüye çıktı Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinde radara yakalanm..

Avusturya'da Türk temsilcisi, Milletvekilini Yerin Dibine Soktu 07:05

Avusturya'da Türk temsilcisi, Milletvekilini Yerin Dibine Soktu

Avusturya'da Türk temsilcisi, Milletvekilini Yerin Dibine Soktu Avusturya'da faaliyet gösteren Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) temsilcisi Hakan Gördü katıldığı TV programında Avrupa'nın iki yüzlülüğünü gözler ö..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Chp'den Cinsel İstismar Önerisine 01:33

Chp'den Cinsel İstismar Önerisine "Çocuk Gelinliği" Protestosu

Chp'den Cinsel İstismar Önerisine Çocuk Gelinliği Protestosu Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, cinsel istismar önergesini protesto etmek için çocuk gelinliği ve damatlıkla kürsüde konuşma yapma..

Avusturyalı Vekili Canlı Yayında Yerin Dibine Soktu 01:11

Avusturyalı Vekili Canlı Yayında Yerin Dibine Soktu

Avusturyalı Vekili Canlı Yayında Yerin Dibine Soktu Avusturya devlet kanalı ORF'de yayınlanan Im Zentrum programına konuk olan TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyon Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yen..

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki 01:36

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirta..