#Pasifik savaşı İsyan türkçe altyazılı fragmanı

Dude Orijinal Fragmanı 02:31

Dude Orijinal Fragmanı

Liseli 4 kızın Uyuşturucu İle İmtihanını Anlatan Komedi Filmi 20 Nisanda Netflix'de..

Killing Eve Orijinal Fragmanı 06:09

Killing Eve Orijinal Fragmanı

Eve'yi iki kadına öldürmek; Eve (Sandra Oh) masa başı işi işi casusluk fantezilerini yerine getirmeyen sıkılmış, kırbaçlı, ücretli bir MI5 güvenlik görevlisidir. Villanelle (Jodie Comer), her şiddet işinin lükslerine yap..

Kiraz Mevsimi Fragmanı #2 00:59

Kiraz Mevsimi Fragmanı #2

Bir Anadolu kasabasında yaşayan Yılmaz, babası ile hayalleri arasında sıkışıp kalmıştır. Kendi işini kurmanın hayaliyle yaşayan Yılmaz, bunun için küçük bir traktör almak ister. Babası ve yaşadığı coğrafyanın şartları on..

The Kissing Booth Orijinal Fragmanı 02:42

The Kissing Booth Orijinal Fragmanı

Hiç öpülmemiş olan güzel, genç, bir kız. öpüşen bir kulübe diye bir oyunu oynamaya karar verdiğinde, beklenmedik bir şekilde gizli ezme ile dudakları kilitlediğinde hayatının tamamen altüst edildiğini bulur...

Escape Plan 2 Hades Orijinal Fragmanı 02:08

Escape Plan 2 Hades Orijinal Fragmanı

Kaçış Planı filminin devam halkasında yönetmenliği Steven C. Miller üstleniyor. Oyuncu kadrosunda Dave Bautista, Sylvester Stallone, Jesse Metcalfe, Curtis '50 Cent' Jackson gibi isimlerin yer aldığı filmin senaryosunu i..

Loving Pablo Orijinal Fragmanı 02:14

Loving Pablo Orijinal Fragmanı

Virginia Vallejo’nın romanından uyarlanan filmde, uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın gizli ama tutkulu aşkı Virginia Vallejo ile olan ilişkisi anlatılıyor. 1981 yılında Kolombiya’da gazetecilik yapan Virginia Vallejo, to..

Küçük Bir Rica Orijinal Fragmanı #2 01:54

Küçük Bir Rica Orijinal Fragmanı #2

Yoğun bir iş kadını olan Emily günün birinde çocuğunu tek başına büyüten vlogger anne arkadaşı Stephanie’den ‘küçük bir ricada’ bulunur. Stephanie’den istenen şey Emily'nin beş yaşındaki oğlunu okuldan almasıdır. Ricayı ..

The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragmanı #2 02:14

The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragmanı #2

Audrey ve Morgan, 30'lu yaşlarında olan iki en yakın arkadaştır. Los Angeles'ta sürdürdükleri hayat, Audrey'in eski sevgilisinin bir anda evlerine gelmesiyle karışır. Peşinde ölümcül suikastçılar olan bu adam ile ikili k..

The Good Cop Tanıtım Fragmanı 00:20

The Good Cop Tanıtım Fragmanı

Monk'un yaratıcısının imzasını taşıyan yeni Netflix Orijinal Dizisi The Good Cop'ın başrollerinde Tony Danza ve Josh Groban var. The Good Cop, 21 Eylül'de yayında...

Elimi Bırakma Fragmanı 00:40

Elimi Bırakma Fragmanı

Elimi Bırakma Temmuz'da TRT1'de..

Sessiz Ol Fragmanı 01:47

Sessiz Ol Fragmanı

Murat ve Aslı uyandıkların dehşet içerisinde kalırlar. Kendilerini elleri bağlı bir şekilde bilmedikleri bir yerde bulurlar. Üstelik odada tanımadıkları baygın bir genç ve küçük bir çocuk vardır. Yaşadıklarına anlam vere..

Darısı Başımıza 2. Tanıtım Fragmanı 01:02

Darısı Başımıza 2. Tanıtım Fragmanı

Ömrünü çocuklarına adamış, fedakâr bir anne olan Zerrin’in (Devrim Yakut) hayattan tek beklentisi çocuklarının mutlu yuvalar kurduklarını görebilmektir. Ama ne mümkün! Büyük kızı Rüya (Açelya Topaloğlu), eski bir oyuncuy..

Alpha Orijinal Fragmanı 01:51

Alpha Orijinal Fragmanı

20 bin yıl önce Avrupa'da üst paleotik çağ döneminde geçen Alpha, konu olarak genç bir adamın bir kurt ile arkadaşlığını işliyor. Genç bir adam, kabilesinin en elit grubuyla ilk avına çıktığında yaralanır. Kendine geldiğ..

Iron Fist 2. Sezon Tanıtım Fragmanı 00:48

Iron Fist 2. Sezon Tanıtım Fragmanı

Asıl kavga daha başlamadı. Bunlar sadece ısınma hareketleri. Marvel’s Iron Fist'in 2. sezonu 7 Eylül 2018'de sadece Netflix'te...

Erkenci Kuş 2. Bölüm Fragmanı 00:55

Erkenci Kuş 2. Bölüm Fragmanı

Sanem ve Can aşkı çok konuşulacak! Sanem sabahları birkaç saat babasının bakkalında çalıştıktan sonra bütün gününü hayal kurarak ve kitabı üzerinde çalışarak geçirmektedir ve hayatından son derece mutludur. Ta ki anne b..

Sıfır Bir 4. Sezon 11. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali) 01:00

Sıfır Bir 4. Sezon 11. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

SıfırBir sezon finali, 30 Ağustos Perşembe günü sadece blutv’de! ????..

Diriliş Ertuğrul 5. Sezon Fragmanı 01:13

Diriliş Ertuğrul 5. Sezon Fragmanı

Diriliş Ertuğrul yeni sezon ilk bölümüyle 7 Kasım'da TRT1'de...

Sıfır Bir 5. Sezon Fragmanı 01:03

Sıfır Bir 5. Sezon Fragmanı

Sıfır Bir Bir Zamanlar Adana'da 5. Sezon Fragman'ı yayında! 5. Sezon 1. Bölüm ise 23 Ocak'ta..

İBİ 8. SEZON 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI FULL 20 TEMMUZ'DA TRT ÇOCUK'TA! 01:07

İBİ 8. SEZON 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI FULL 20 TEMMUZ'DA TRT ÇOCUK'TA!

BAYRAMIN İLK GÜNÜNDEN İTİBAREN TRT ÇOCUK'TA! (YANİ 20 TEMMUZ'DA!!!!!!!!!! ????????????????????..

İBİ 8. SEZON 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI FULL 20 TEMMUZ'DA TRT ÇOCUK'TA! 01:07

İBİ 8. SEZON 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI FULL 20 TEMMUZ'DA TRT ÇOCUK'TA!

BAYRAMIN İLK GÜNÜNDEN İTİBAREN TRT ÇOCUK'TA! (YANİ 20 TEMMUZ'DA!!!!!!!!!! ????????????????????..

Bahar 13. Bölüm 2. Fragmanı Beni Evren'le Aldatıyorsun! 01:11

Bahar 13. Bölüm 2. Fragmanı Beni Evren'le Aldatıyorsun!

Bahar, ölümle karşı karşıya geldiğinde dışarıdan ‘kusursuz' görünen ailesinin özellikle de eşi Timur’un başka bir yüzüyle karşılaşacak. Bahar’ın ani hastalığı ile ailedeki tüm dinamikler değişecek. Bu süreçte Evren, her ..

Marvel's Avengers 3- Infinity War (2018) 67 Characters 10:05

Marvel's Avengers 3- Infinity War (2018) 67 Characters

Avengers Infinity savaş teaser trailer, Avengers Infinity savaş trailer, Avengers Infinity savaş tanıtım fragmanı, Infinity savaş teaser, Sonsuzluk savaşı, Infinity savaş resmi, Infinity savaş teaser, Avengers Infinity s..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Aydilge - Yangın Var (Official Video) 04:04

Aydilge - Yangın Var (Official Video)

Aydilge - Yangın Var Yeter, yeter hüzün keder Neden, bütün bu sevmeler yanar döner? Geçer, zamanla aşk geçer Seni teğet geçer, beni yakar geçer Güldün geçtin böyle mi sevdin sen? Yanıyorum! Yangın var, yıkılıyor dünya..

Peru’da Sel Faciası 48 Ölü 01:35

Peru’da Sel Faciası 48 Ölü

Peru’da yoğun yağmurların yol açtığı seller ve toprak kaymalarında 48 kişi hayatın kaybetti. Ölenlerin arasında çamur kaymasında hayatını kaybeden 6 madenci de bulunuyor. Bu yılın başından itibaren süren yoğun yağmur Fr..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var 04:05

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var

Evdeki kayıp 700 bin euro davası çözülemedi. 3 hakimin değiştiği, 8,5 yıl süren davada sona gelindi. Dava karar için Ocak ayına ertelendi. Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensu..

Ferman Toprak - Alayına Gider 04:41

Ferman Toprak - Alayına Gider

Ferman Toprak - Alayına Gider Müzik Dinle Şarkı Sözleri Alayına arıza bundan sonra Sana göre bir şey yok Aleme isyan bundan sonra Bize göre bir şey yok Gönül derdini abarttı Boş bulundu seni sevdi Dikenleri gön..

Murat Yaman - Nasip Kısmet 04:19

Murat Yaman - Nasip Kısmet

Dilediğin olmuyorsa Aşk kapını çalmıyorsa Şansın yaver gitmiyorsa Hiç üzülme arkadaş Her şey nasip kısmet Her şey nasip kısmet Bazen yaz, bazen kış olur Bazen az bazen çok olur Dünyanın kanunu budur İsyan etme arkadaş ..

Barış Manço - Benden Öte Benden Ziyade 05:12

Barış Manço - Benden Öte Benden Ziyade

Bu akşam yine garip bir hüzün çöktü üstüme Hücrem soğuk bir tek sen varsın düşlerimde Demir kapı yine kapandı ağır ağır üzerime Kelepçeler yine vuruldu kilit kilit yüreğime Derin derin soluyorum seni gecelerce Duva..