#Pasifik savaşı İsyan türkçe altyazılı fragmanı

Tepkilerin odağındaki ikili konuştu! 01:54

Tepkilerin odağındaki ikili konuştu!

Türkiye'nin gündemine 'Elmalı Davası' olarak giren cinsel istismar suçlamalarının yer aldığı olayda anne Merve Akman ile üvey baba Rahmi Akman, ilk kez konuştu. Özellikle iki gündür yaşananlara isyan ettiğini söyleyen Me..

Sütsüz peynir olur mu? 02:29

Sütsüz peynir olur mu?

SÜT FİYATLARI ARTTIKÇA, PEYNİRDEKİ SAHTEKARLIKLAR DA ARTIYOR. KEMİK TOZU, MARGARİN, NİŞASTA DERKEN FIRSATÇILAR İÇİNDE 1 GRAM BİLE SÜT OLMAYAN PEYNİRLER ÜRETMEYE BAŞLADI. VATANDAŞLAR İSE SAĞLIĞIMIZ HİÇE SAYILIYOR DİYERE..

Cepteki 10 lira gerçeği ortaya çıkardı 01:47

Cepteki 10 lira gerçeği ortaya çıkardı

BİR ANNE OĞLUNUN CEBİNDEKİ 10 LİRADAN ŞÜPHELENDİ. O ŞÜPHE MİDE BULANDIRAN BİR OLAYI ORTAYA ÇIKARDI... YAKALANAN TACİZCİ SADECE 6 AY UZAKLAŞTIRMA CEZASI ALINCA AİLE İSYAN ETTİ...

''Daire 16'' sesini duyurmayı başardı! 01:49

''Daire 16'' sesini duyurmayı başardı!

''DAİRE 16'DAYIM. ADIM ÖZAY KAYA'' DEMİŞ , BAKTIĞI SOKAK KÖPEĞİNİN BARINAĞA GÖTÜRÜLMESİ KARARINA İSYAN ETMİŞTİ. ÖZAY KAYA'NIN O İSYANI İŞE YARADI... KÖPÜK İÇİN BAKIN HANGİ KARAR VERİLDİ...

Mahallede ''ağaç'' isyanı 01:33

Mahallede ''ağaç'' isyanı

'AĞAÇ KATLİAMI' İDDİASI KÜTAHYA'DA BİR MAHALLEYİ AYAĞA KALDIRIDI.... AĞAÇLARIN KESİLİP SİTE YAPILACAĞINI DUYANLAR SOLUĞU O ARAZİDE ALDI. GÖRDÜKLERİ MANZARA HEPSİNİ YIKTI. ŞOKUN BİTTİĞİ YERDE İSYAN BAŞLADI...

Aslan sesi ile uyanıyorlar! 01:29

Aslan sesi ile uyanıyorlar!

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde mahalle arasında açılan hayvanat bahçesinde 2'si yetişkin 12 aslan ve 2 kaplan kükremeye başlayınca mahalleli isyan etti. Arsa sahibi Yılmaz Kıbrıs, işletme hakkında suç duyurusunda bulundu. ..

''Kibariye paramızı ödemedi'' iddiası! 02:58

''Kibariye paramızı ödemedi'' iddiası!

BİR TELEVİZYON PROGRAMINDA TAKTIĞI PERUKLA ÇOK KONUŞULAN KİBARİYE, BU KEZ DE SAÇLARINA KAYNAK YAPTIRDI. AMA İDDİAYA GÖRE PARASINI ÖDEMEDİ. KİBARİYE PARAMIZI ÖDEMEDİ DİYEN KUAFÖRLER BAKIN NASIL İSYAN ETTİ...

ÖĞRENCİLERİN KABUSU OLDU! 01:53

ÖĞRENCİLERİN KABUSU OLDU!

Antalya'da çocukların ve velilerin kabusu olan kadın isyan ettirdi. Çocuklara kimi zaman taş, kimi zaman da bıçak atan B.Ş.'nin şizofreni hastası olduğu söylenirken; çocuklar okula ağlayarak geliyor, geceleri uyku uyuyam..

Marketlerin çay oyunu! 02:17

Marketlerin çay oyunu!

ÇAYA ZAM AÇIKLAMASI SONRASI MARKETLERİ ETİKET DEĞİŞTİRME TELAŞI SARDI. BAZI MARKETLER ZAMDAN ÖNCE ALDIKLARI ÇAY PAKETLERİNİ, ZAMLI FİYATTAN SATABİLMEK İÇİN HABERİ ALIR ALMAZ RAFLARI BOŞALTTI. ÇAYI ESKİ FİYATTAN SATIN AL..

Apartmanda ''vukuat'' isyanı... 02:17

Apartmanda ''vukuat'' isyanı...

TÜRKİYE ONU 6 AY ÖNCE TANIDI... TUĞLA FIRLATA FIRLATA BİR OTOMOBİLİ PERTE ÇIKARMIŞTI. AYNI KADIN YİNE SAHNEYE ÇIKTI... BU SEFER ELİNDE BIÇAK VARDI... ''VUKUATLARI BİTMİYOR'' DİYEN KOMŞULARI İSYAN EDERKEN ONUNSA YÜREĞİNİ ..

Konserde kriz... 02:16

Konserde kriz...

KONSERE ÇIKMADILAR, SEYİRCİLER İSYAN ETTİ...

Skandal görüntüler! Tonlarca domates ve salatalık çöpe atıldı 01:09

Skandal görüntüler! Tonlarca domates ve salatalık çöpe atıldı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde boş bir araziye dökülen tonlarca sebzenin görüntüsünü paylaşan vatandaş, yapılan fırsatçılığa isyan etti...

Can Bonomo - Gazapistan 02:56

Can Bonomo - Gazapistan

Söz - Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Keman Solo: Onur Nar Kayıt: Ali Rıza Şahenk (The FatLab) Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Yapım: Avrupa Müzik Yönetmen: Can Saban Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Kurgu: Muam..

EŞREF ZİYA 4:37:23

EŞREF ZİYA "En Sevilen Ezgiler" ( 60 Eser )

Youtube kanalımıza abone olmayı unutmayalım : @Marmara Müzik 00:00 Zaman 04:59 Sensin Gülüm 11:22 Susma Kalbim 15:44 Yalvarsam Her An 21:54 Kalksam Ve Dirilsem 26:55 Ağlama Karanfil 32:17 Sensiz 37:27 Sevda Yaz..

  • TEK KANAL tarafından
  • 39 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kahraman Pilotlar Film İzle 2:05:22

Kahraman Pilotlar Film İzle

Kahraman Pilotlar hd izle, Fransa , İngiltere ortak yapımı filmde, birinci dünya savaşı devam ederken İngiltere ve Fransa’nın müttefik güçlerinin Almanların siperlerine karşı duramamışlardır.Birçok kişi ölmüştür.Birleşik..

  • Tv Series tarafından
  • 2.446 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Walking Dead 7. Sezon 1. Bölüm 46:17

The Walking Dead 7. Sezon 1. Bölüm

The Walking Dead 7. Sezon 1. Bölüm ! Türkçe Altyazılı..

Star Trek Sonsuzluk Film İzle 2:02:21

Star Trek Sonsuzluk Film İzle

Star Trek Sonsuzluk Star Trek Beyond Film İzle : Atılgan gemisinin mürettebatı, 5 yıllık görevlerinin 3. yılını geride bırakmışken kendilerini uzayın derinlerinde ıssız bir bölgede bulur. Atılgan büyük hasar görmüş, Kap..

  • Film İzle tarafından
  • 3.879 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Walking Dead 7. Sezon 3. Bölüm 42:21

The Walking Dead 7. Sezon 3. Bölüm

The Walking Dead 7. Sezon 3. Bölüm ! Türkçe Altyazılı seyredelim..

The Walking Dead 7. Sezon 4. Bölüm 58:59

The Walking Dead 7. Sezon 4. Bölüm

The Walking Dead 7. Sezon 4. Bölüm ! Türkçe Altyazılı seyredelim..

Ölümcül Deney 4  Film İzle 1:36:52

Ölümcül Deney 4 Film İzle

Ölümcül Deney 4 Ölümden Sonra Türkçe Dublaj Film İzle. Dünya virüsün etkilerinden sarsılıp insanlar zombiye dönüşürken, Alice sağ kalanları bulup onları kurtarma macerasına devam eder. Umbrella Şirketi ile olan savaşı ye..

Kahraman Pilotlar İzle 2:05:22

Kahraman Pilotlar İzle

Kahraman Pilotlar izle, Kahraman Pilotlar türkçe dublaj izle, Kahraman Pilotlar full izle, Kahraman Pilotlar hd izle, Fransa , İngiltere ortak yapımı filmde, birinci dünya savaşı devam ederken İngiltere ve Fransa’nın müt..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Hollanda'ya gideceğim, engellemeler bizi durduramaz 01:35

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Hollanda'ya gideceğim, engellemeler bizi d

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 16 Nisan'da yapılacak referandum öncesi Hollanda'da katılmayı planladığı etkinlik ile ilgili bu ülkedeki siyasilerin olumsuz tavırlarına sert çıkıştı. Aşırı sağcı Özgürlükler Partisi ..

Ömer Muhtar Çöl Aslanı İzle 2:33:36

Ömer Muhtar Çöl Aslanı İzle

Çöl Aslanı Ömer Muhtar (Lion of the Desert) filminin Almanca sinema afişi ... Çevrildikten bir yıl sonra devrin İtalya başbakanı Giulio Andreotti filmin İtalyan ... Bunlardan Muhammed'in hayatını konu alan 1976 yapımı Ça..

  • Tv Series tarafından
  • 6.576 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Savaş Atı Film İzle 2:26:39

Savaş Atı Film İzle

1. Dünya Savaşı sırasında kırsal İngiltere ve Avrupa arasında geçen “Savaş Atı”, Joey adlı bir at ile onu evcilleştirip eğiten Albert adında genç bir adam arasındaki muazzam dostlukla başlıyor. İkili mecburen ayrı düşüyo..

  • Tv Series tarafından
  • 25.592 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yase - Bela Adım 03:44

Yase - Bela Adım

Şarkı Sözleri Gelen gider, gelir geçer bu hevesler Neden bi ben? Nedense hepsi temizler Bela adım, belirdi sende krizler Giderim önünden, bebeğim üzülmem Kafanıza kazınırız anı gibi Hatırlatır hatırlatır gerçeğini ..

My Little Lover – Minami kun no Koibito 1.Bölüm İzle 43:38

My Little Lover – Minami kun no Koibito 1.Bölüm İzle

My Little Lover – Minami kun no Koibito 1.Bölüm izle türkçe Alyazılı Çizgi Roman Serisi Shunichi Minami, iyi görünüme sahip, başarılı bir liselidir. Chiyomi Horikiri, dansı seven parlak bir kızdır. İkisi çocukluktan ark..

  • Tv Series tarafından
  • 54.403 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Prison Break 5.Sezon 7.Bölüm 43:56

Prison Break 5.Sezon 7.Bölüm

Prison Break 05.Sezon 07.Bölümü Türkçe Altyazılı Full Hd Film Yabancı Dizil Season 05 episode 07 Prison Break s05e07 tv series ,2017,hd izle,filmler,türkçe altyazılı,yabancı diziler,online..

  • Tv Series tarafından
  • 20.695 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Prison Break 5. Sezon 8. Bölümü  İzle 42:55

Prison Break 5. Sezon 8. Bölümü İzle

Prison Break 5.Sezon 08.Bölüm Prinson Break 5.Sezon 08.Bölümü Türkçe Altyazılı Full Hd Film Yabancı Dizil Season 5 episode 08 Prison Break s05e08 tv series,2017,hd izle,filmler,türkçe altyazılı,yabancı diziler,online..

  • Tv Series tarafından
  • 98.302 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hati Perempuan 1. Sezon 2. Bölüm İzle 39:57

Hati Perempuan 1. Sezon 2. Bölüm İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle 1:56:57

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..