#Pasifik savaşı İsyan türkçe altyazılı fragmanı

Deniz ve Güneş Fragman 02:02

Deniz ve Güneş Fragman

Deniz, babasının zorlamasıyla Nurperi ile evlecektir. Otilia konseri için Nurperi’nin yatıyla bir hafta öncesinden Burgazada’ya giden Deniz, burada dalış yaptığı sırada Güneş ile karşılaşır. Deniz, Güneş’in işitme engell..

Keloğlan 2018 Teaser 00:55

Keloğlan 2018 Teaser

Pratik zekası ve temiz kalpliliği ile bilinen Keloğlan, Cankız’ın yardım çağrısına kayıtsız kalamaz. Hayvanların hayatı tehlikedir. Keloğlan ve arkadaşları hayvanların soyunu tüketmeye çalışan zalimlere karşı savaşmak zo..

Sıfır Bir 4. Sezon 2. Teaser 00:39

Sıfır Bir 4. Sezon 2. Teaser

SıfırBir'de mücadele bitmez, kan durmaz! 4. sezon yeni teaser yayında!..

The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragman 02:30

The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragman

Audrey ve Morgan, 30'lu yaşlarında olan iki en yakın arkadaştır. Los Angeles'ta sürdürdükleri hayat, Audrey'in eski sevgilisinin bir anda evlerine gelmesiyle karışır. Peşinde ölümcül suikastçılar olan bu adam ile ikili k..

Bal Kaymak Fragman #2 01:29

Bal Kaymak Fragman #2

Balkanların harika atmosferini kendine fon yapan Bal Kaymak, küçücük boyuna kocaman bir kalp sığdıran küçük kız çocuğu Bade'nin, dünyanın en iyi balını üreten aksi dedesi ve dünyanın en iyi kaymağını yapan küskün ninesi ..

The Resident 2. Sezon Teaser 00:14

The Resident 2. Sezon Teaser

The Resident 2. Sezon Teaser Yayınlandı. Yeni Sezon Sonbaharda Fox'da » The Resident Pazar Günleri Saat 8:00pm FOX'da » Oyuncular: Emily VanCamp, Matt Czuchry, Manish Dayal..

Üç Harfliler Beddua Fragman 01:45

Üç Harfliler Beddua Fragman

Lise arkadaşı olan Melek, Burcu, Eda ve Ayla aradan geçen yıllara rağmen birbirinden kopmamıştır. Hayatlarında her şey yolundadır; ta ki Havel adında Şaman bir kadınla tanışana kadar. Bir gece Havel ile karşılaştıktan so..

Azraille Dans Fragman 02:40

Azraille Dans Fragman

Niyazi hayatını hırsızlık yaparak sürdürmektedir. Kardeşi Hasan ve annesi Gülizar ile birlikte küçük bir Ege kasabasında yaşayan Niyazi bir yandan da klasik araba ile sünnet düğünlerinde çocuk gezdirmektedir. Kardeşi ise..

Whiskey Cavalier Fragman 03:12

Whiskey Cavalier Fragman

Whiskey Cavalier 1. Sezon Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi Yakında ABC'de » Oyuncular: Scott Foley, Lauren Cohan, Ana Ortiz..

Tatlı Bela Fragman #2 01:36

Tatlı Bela Fragman #2

Birlikte büyüyen Arda, Erdem ve Fırat'ın hayatları bir gece kapılarının önünde bir bebek bulmaları ile altüst olur. Gençler büyük bir şok içerisindedir. Ne yapacaklarını bilemeyen Arda, Erdem ve Fırat ilk iş olarak bebeğ..

Star 3. Sezon Teaser 00:14

Star 3. Sezon Teaser

Star 3. Sezon Teaser Yayınlandı. Yeni Sezon Yakında Fox'da » STAR Çarşamba Günleri Saat 9:00pm FOX'da » Oyuncular: Queen Latifah, Benjamin Bratt, Jude Demorest..

Krypton 2. Sezon Teaser 00:32

Krypton 2. Sezon Teaser

Krypton 2. Sezon Teaser Yayınlandı. Yeni Sezon 2019'da Syfy'de » KRYPTON Çarşamba Günleri Saat 10/9c Syfy'de » Oyuncular: Cameron Cuffe, Georgina Campbell..

Tim Fragman 02:08

Tim Fragman

Serdar Yıldırım, özel kuvvetlerde yüzbaşı olarak görev yapmaktadır. Hain bir pusuya düşürüldüklerinde 16 askerini kaybeden yüzbaşı, telsizleri kapatarak izinsiz bir operasyon düzenler. Bu yaptığı onun görevden alınmasına..

Dümdüzz Adam Fragman 03:22

Dümdüzz Adam Fragman

Saf ve kendi halinde bir taksi şoförü olan Ferdi dedesi Cemşit ile birlikte yaşar. Cemşit, sadece telefonda mesajlaştığı Tatyana’ya aşık olmuştur. Tatyana Bulgaristan’dan Türkiye’ye gelmek için 10 bin Euro isteyince, Cem..

Dört Köşeli Üçgen Teaser 01:31

Dört Köşeli Üçgen Teaser

Bir tütün deposunda bekçilik yapan bir adam etrafındakiler tarafından “Gözlemci” olarak adlandırılır. Ona bu ismin verilmesinin nedeni hemen hemen herkesi ve her şeyi görüş izlemesi, tüm ayrıntılarını öğrenmeye çalışması..

Geleceğin Starı Fragman 00:39

Geleceğin Starı Fragman

Geleceğin Starı yakında Star'da!..

Zohak Teaser 00:59

Zohak Teaser

Cinlerin saldırılarından müzdarip insanlara yardımcı olmayı görev edinen Rüstem bir gün son derece tehlikeli bir cin tarafından cinnet geçirilir. Bu cinnetin sonu oldukça sarsıcı olacaktır. Bu cinnet esnasında altı yaşın..

Insecure 3. Sezon Teaser 00:24

Insecure 3. Sezon Teaser

Insecure 3. Sezon Teaser Yayınlanıdı. Yeni Sezon 12 Ağustos Pazar Günü HBO'da..

Avlu 11. Bölüm Fragman (Sezon Finali) 00:51

Avlu 11. Bölüm Fragman (Sezon Finali)

Avlu, adaleti kendisi sağlamaya çalışmış bir kadının ceza evine girişini ve oradaki durumunu konu ediyor. Dizide, benzer nedenlerle özgürlüğünden vazgeçmek zorunda kalan kadınların 3. sayfa haberlerine yansımayan yaşamla..

Yeni Gelin 53. Bölüm 1. Fragman (Sezon Finali) 01:00

Yeni Gelin 53. Bölüm 1. Fragman (Sezon Finali)

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Kabir Azabi Teaser 01:37

Kabir Azabi Teaser

Yönetmen koltuğunda Üç Harfliler ve Şeytan-ı Racim filmlerinin senarist ve yönetmenliğini üstlenen Arkın Artaç’ın oturduğu Kabir Azabı filminin senaryosunu ise Murat Toktamışoğlu kaleme alıyor. Yerli yapımı korku filmler..

Çukur 33. Bölüm 2. Fragman (Sezon Finali) 00:58

Çukur 33. Bölüm 2. Fragman (Sezon Finali)

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Bende Kal Fragman 02:18

Bende Kal Fragman

Babadan kalma berber dükkanını işleten Fikret, her tıraş sonrasında müşterilerine yaptığı masaj ile nam salmıştır. Fikret'in hayatı, Taner'in ona zorla masaj aleti satmasıyla kabusa döner. Fikret ve Taner dükkana gelen ü..

İçimdeki Hazine Fragman 02:25

İçimdeki Hazine Fragman

Ayda ailesinin son ferdi olan Sema, babasının ölümü üzerine yıkılır. Cenaze için İstanbul’a dönen genç kadın merasimden sonra aile konağına yerleşir. Sema’nın hayatı kendisine gönderilen bir belgeden sonra bambaşka bir h..

Sev Yeter 26. Bolüm Fragman (23 Temmuz Pazartesi) 01:01

Sev Yeter 26. Bolüm Fragman (23 Temmuz Pazartesi)

Sev Yeter 26. Bolüm Fragman (23 Temmuz Pazartesi) İzle..

  • PU tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Quantico 3. Sezon 12. Bölüm Fragman 00:30

Quantico 3. Sezon 12. Bölüm Fragman

Quantico 3. Sezon 12. Bölüm Fragman Yayınlandı. Yeni Bölüm 27 Temmuz Cuma Günü ABC'de Quantico 3x12 Promo/Preview Ghosts Quantico Season 3 Episode 12 Promo Quantico 3x12 Promo Ghosts (HD) » Quantico Cuma Günleri Sa..

Eski Köye Yeni Adet Fragman 01:17

Eski Köye Yeni Adet Fragman

Yıl 1990… Köye gelen sağlık ekipleri, en az üç çocuğu olan tüm kadınlara doğum kontrolü için spiral takar. Köy halkının yapılan işlemle ilgili fikirleri yoktur. Sağlık ekipleri gittikten sonra bir araya toplanan erkekler..

Facia Üçlü Film Fragman 03:13

Facia Üçlü Film Fragman

Facia Üçlü Sinema Filmi 24 Ağustos'ta Sinemalarda. Sefa Kındır, Mami Emen ve Emre Gül 'ün başrollerini paylaştığı komedi filmimiz, bu yazın en eğlenceli ve komik sinema filmi olacak. Facia Üçlü Sinema Filmi 24 Ağustos't..

American Horror Story 8. Sezon Teaser 00:45

American Horror Story 8. Sezon Teaser

American Horror Story 8. Sezon Teaser Yayınlandı. Yeni Sezon 12 Eylül Çarşamba Günü Fx'de » American Horror Story Çarşamba Günleri Saat 10:00pm FX'de » Oyuncular: Evan Peters, Sarah Paulson, Kathy Bates..

The Protector Teaser 00:28

The Protector Teaser

Zamanı geldi. The Protector, çok yakında sadece Netflix’te. Hakan'ın sıradan devam eden hayatı, İstanbul’u korumakla yükümlü, gizli ve kadim bir zümreye bağlı olduğunu öğrendiğinde birden altüst olmuştur. Yaşadığı şehir,..