#Pasta kreması tarifi

Kartopu Muhallebili Kek 00:58

Kartopu Muhallebili Kek

Hindistan cevizi topları için: 2 su bardağı hindistan cevizi 6 yemek kaşığı pudra şekeri 4 yumurta akı Kek hamuru için: 4 yumurta sarısı, 1 tam yumurta 1 su bardağı toz şeker 125 gr oda sıcaklığında tereyağı 1 su barda..

Sadrazam Lokumu 02:18

Sadrazam Lokumu

Sadrazam Lokumu Tarifi İçin Malzemeler 3 yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 paket kabartma tozu 1 su bardağından 2 kaşık kadar fazla un Krema için: 2.5 su bardağı süt 1 paket vanilya 4 kaşık un yarım su bardağı şeker Hindi..

Püf Noktaları ile Tam Ölçülü Çikolatalı Cheesecake 02:29

Püf Noktaları ile Tam Ölçülü Çikolatalı Cheesecake

Çikolatalı Cheesecake Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; Tabana için; 200 gr burçak bisküvi 60 gr tereyağı 2 yemek kaşığı süt 1 yemek kaşığı kakao Kreması için; 4 yumurta 1 su bardağı şeker 1 paket krema 1,5 yemek kaşığı k..

Evim Lokanta 27.Bölüm Fragmanı 00:33

Evim Lokanta 27.Bölüm Fragmanı

Evim Lokanta 27. Bölüm Fragmanı yayında! Şef Burak Zafer Sırmaçekici Salı günü bizlere Otlu Peynirli Ekmek, Bezeli Pasta ve Çikolata Topları tarifi veriyor...

  • ANKA tarafından
  • 737 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta 29.Bölüm Fragmanı 00:30

Evim Lokanta 29.Bölüm Fragmanı

Evim Lokanta 29. Bölüm Fragmanı yayında! Şef Burak Zafer Sırmaçekici ve misafiri Renata Perşembe günü bizlere Tuzlu Tart, Ballı Pasta ve Falafel tarifi veriyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.079 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta 35.Bölüm Fragmanı 00:37

Evim Lokanta 35.Bölüm Fragmanı

Evim Lokanta 35. Bölüm Fragmanı yayında! Şef Burak Zafer Sırmaçekici Cuma günü bizlere Tavuklu ve Patatesli Börek, Rulo Pasta ve Domatesler Yuvada tarifi veriyor. Yemek Sihirbazı olarak da anılan Şef Burak Zafer Sırmaç..

  • ANKA tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ev Yapımı Portakallı Lokum 08:42

Ev Yapımı Portakallı Lokum

Ev Yapımı Portakallı lokum Tarifi nasıl yapılır? Portakallı Lokum Tarifi İçin Malzemeler Bir lokum sever olarak ileride daha farklı çeşitleri yapıp yayınlamayı düşünüyorum...

  • Kadınca tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cildi Yenileyen Kozmetik Sirke 04:53

Cildi Yenileyen Kozmetik Sirke

Show TV ekranlarında her sabah canlı olarak yayınlanan “Zahide Yetiş’le”’de bugün, Dr. Elif Güveloğlu konuk oldu. Cildi arındıran, güzelleştiren ve yenileyen çok özel bir sirke tarifi veren Elif Güveloğlu, bu bitkisel ta..

  • SAGLIK tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kahvaltılık Kaşar Peynirli Kırmızı Biber | Bereketli Tarifler NET 02:26

Kahvaltılık Kaşar Peynirli Kırmızı Biber | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Malzeme Listesi ..

Tavuklu Mısır Unu Çorbası 01:27

Tavuklu Mısır Unu Çorbası

Bugün sizlere doyurucu ve lezzetli bir çorba tarifi hazırladık. Tavuklu, mısır unu çorba tarifini bizler çok beğendik oldukça lezzetli çorba tarifini yapımı da pratik tavuklu mısır unu çorbası tarifini sizlerinde denemen..

Chai Tea Latte Nasıl Yapılır 02:55

Chai Tea Latte Nasıl Yapılır

Chai Tea Latte Tarifi. Serin havalarda içinizi ısıtacak Chai Tea Latte tarifi. Chai Tea Latte için Malzemeler: Malzemeler: 2 bardak Su 3 adet Kakule 2 adet Karanfil Muskat Rendesi 1 çay kaşığı Tarçın 1/2 çay kaşığı Ze..

Ev Yapımı Fındık Lahmacun | Bereketli Tarifler NET 03:13

Ev Yapımı Fındık Lahmacun | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Fındık Lahmacun ..

Rus Salatası - Makarna Salatası 01:54

Rus Salatası - Makarna Salatası

Hepimizin severek tükettiği yapımıyla oldukça kolay ve doyurucu olan makarna salatasının malzemelerini eksiltebilir veya çoğaltabilirsiniz. Yeşil zeytin, haşlanmış sosis, ton balığı ve dereotu gibi malzemeleri ekleyebili..

Detoks Sebze ve Meyve Suları Nasıl Yapılır 05:33

Detoks Sebze ve Meyve Suları Nasıl Yapılır

Detox Juice Tarifi. Özellikle mevsim geçişlerinde sizi hastalıklardan koruyacak, enerji verecek 3 nefis Detoks Juice tarifi. Detox Juice 1: 4 adet salatalık 1/2 Elma 1 adet havuç 1/2 limon 1 tatlı kaşığı Zencefil 1/8 Pa..

Evde Künefe Nasıl Yapılır 04:21

Evde Künefe Nasıl Yapılır

Künefe severler bu tarifi kaçırmayın, orijinal künefe lezzetini aratmayan çok pratik ve lezzet garantili künefe tarifimizi ramazan ayı bitmeden denemenizi öneririz :) Gelelim künefe nasıl yapılır? 1.Tatlının şerbeti iç..

Hatay Yöresine Ait Kahvaltılık Çeşitleri (Biber Ezmesi, Zahter Salatası,Sürk Salatası,Humus) 18:22

Hatay Yöresine Ait Kahvaltılık Çeşitleri (Biber Ezmesi, Zahter Salatas

Taze zahter(kekik) salatasi Kekigin almancasi *Thymian * Yapilisi Bir avuc kadar zahterimizi iyice yikiyalim.guzelce dograyip.2 tane taze sogan az birsey maydonoz,biber ve 2 tane domatesi dograyip icine katalim.pulbiber..

Süt Dilimi Nasıl Yapılır 02:28

Süt Dilimi Nasıl Yapılır

Malzemeler 2 yumurta 1,5 kahve fincanı şeker 1,5 kahve fincanı süt 1 kahve fincanı sıvı yağ 1 su bardağı un 1,5 yemek kaşığı kakao yarım paket kabartma tozu Kreması İçin; 1 paket krema (200 ml) 1 paket toz krem şanti 2 ..

Çikolatalı Muzlu Toplar 00:37

Çikolatalı Muzlu Toplar

Malzemeler; 2 paket sade bisküvi 3 adet muz 1 adet elma rendesi 1 yemek kaşığı erimiş tereyağı fındık kırağı Ganaj İçin; Krema Çikolata 1 yemek kaşığı fındık kreması Üzeri İçin; Antep fıstığı..

İmam Sarığı Tatlısı Nasıl Yapılır 07:27

İmam Sarığı Tatlısı Nasıl Yapılır

Malzemeler: 4 yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı un 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 çay kaşığı Vanilya Özütü 2 çorba kaşığı kakao 1 su bardağı Pastacı Kreması..

Balkabaklı Cheesecake Nasıl Yapılır 10:02

Balkabaklı Cheesecake Nasıl Yapılır

Tabanı için: 180 gram Bisküvi 1 yemek kaşığı Toz Şeker 4-5 yemek kaşığı Margarin 1 çay kaşığı Toz Zencefil Kreması için: 145 gram Esmer Şeker (2/3 bardak) 1/2 çay kaşığı Tarçın 1/2 çay kaşığı Toz Zencefil Tuz 450 gram La..

 Vişneli Cupcake 02:04

Vişneli Cupcake

Malzemeler; 1 su bardağı un 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 çay bardağı toz şeker 1 adet yumurta 75 gr eritilmiş tereyağı Yarım çay bardağı süt 1 paket vanilya Dolgu malzemeleri; 18 adet çekirdeksiz vişne 1 yemek kaşığı..

Kar Yağdı Tatlısı 01:02

Kar Yağdı Tatlısı

Kreması için; 2 kahve fincanı toz şeker 6 yemek kaşığı pirinç unu 5 su bardağı süt 1 paket vanilya Şerbeti için; 2 su bardağı su 1,5 su bardağı toz şeker Üzeri için; 1 paket krem şanti 1 su bardağı süt Hindistan cevizi..

Çikolatalı Tart Kek 02:35

Çikolatalı Tart Kek

Kaç Kişilik: 10-12 Hazırlama: 30dk Pişirme: 20dk Çikolatalı Tart Kek Malzemeler Keki için; 2 yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1.5 -2 su bardağı kadar un 1 paket vanilya 1 paket kabar..

Kaymak Tadında Kremasıyla Çıtır Çıtır Kadayıflı Muhallebi 09:31

Kaymak Tadında Kremasıyla Çıtır Çıtır Kadayıflı Muhallebi

400-500 gr kadayıf Yarım çay bardağı toz şeker 1 yemek kaşığı tereyağ İsteye bağlı yarım su bardağından biraz fazla kırılmış ceviz kreması için 1 litre süt 1 su bardağı toz şeker 3 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişa..

30 dk. Browni Tabanlı Çilek Soslu Mini Cheesecake 08:24

30 dk. Browni Tabanlı Çilek Soslu Mini Cheesecake

Malzemeler: browni tabanı için: 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı (60gr.) yarım paket bitter çikolata (40gr.) 1/3 su bardağı tozşeker (yarım bardaktan 1 parmak eksik) 1 yumurta 1/3 su bardağı un bir çimdik tuz cheesecake ..

Diş Parlatmada Yeni Dönem 01:49

Diş Parlatmada Yeni Dönem

Akşam manitasıyla buluşacak olan bu yakışıklı adam sevgilisine daha iyi gözükmek için soluğu kaportacıda alır. Araba cilalamada kullanılan polisaj makinasıyla diş parlatan bu adam artık manitasıyla buluşabilir...

  • PITIRCIK tarafından
  • 566 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu sanat eseri nasıl yenebilir ki? 04:15

Bu sanat eseri nasıl yenebilir ki?

Maşallah bu bir sanat ellerine sağlık..

  • PITIRCIK tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pankek Yapımı 03:40

Pankek Yapımı

Akıtma ya da krep olarak bilinen hamur işinin biraz daha kalını ve kahvaltıların yıldızıdır pankek. Davehax ekibi pankek yapımına yeni bir bakış açısı getiriyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Recep İvedik Pastaneci Olursa 04:42

Recep İvedik Pastaneci Olursa

8 Mart Dünya Kadınlar Günü pastası yapan minik Recep İvedik..

  • KAPALI SET tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Samuel Eto'o'ya Sürpriz Doğum Günü Kutlaması 01:30

Samuel Eto'o'ya Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

Antalyaspor'un dünyaca ünlü Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o'nun 36'ncı yaş günü takım arkadaşları tarafından antrenman sahasında kutlandı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 627 görüntüleme
  • 8 yıl önce