#Pasta Şakasını yemeyen uyanık kız

Pratik Ekler Pasta Tarifi 02:05

Pratik Ekler Pasta Tarifi

Malzemeler 1 paket kedidili bisküvi (24 adet) 1 paket muzlu puding (125 gr) + 2 su bardağı süt 1 paket çikolatalı sos (128 gr) + 2 su bardağı süt 1 su bardağı süt Hazırlanışı; 1.Kedi dili bisküvileri sıra ile süte batı..

En Kolay Ağlayan Pasta Tarifi 00:55

En Kolay Ağlayan Pasta Tarifi

4 yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı un 3 yemek kaşığı kakao(25gr) 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 4 yemek kaşığı süt 1 paket hazır çikolata sosu 1 paket krem şanti 1,5 su bardağı süt (kek pişince üstüne dökül..

Çilekli Rulo Pasta Tarifi 09:03

Çilekli Rulo Pasta Tarifi

5 tane Yumurta 1 Su Bardagi Seker 1 Su Bardagi Un 1 Tatli Kasigig dolusu Kabartmatozu 1 tane de Vanillia Ic Kremasi icin 1 tane Krema (Schlagsahne) 1 paket Maskarpone Icine Koymak icin istediginiz bir Meyve ben Cilek ..

Yalancı Tavuk Göğsü ile Bisküvili Pasta Yapımı 04:05

Yalancı Tavuk Göğsü ile Bisküvili Pasta Yapımı

125 g tereyağı tencereye alınarak eritilir. 1 su bardağı un eriyen yağa eklenerek 2-3 dk kavrulur. 1,5 su bardağı şeker ilave edilerek karıştırılır. 1lt süt yavaş yavaş tencereye eklenerek hızlıca çırplır. Muhallebi koyu..

 Çikolatalı Muhallebili Pasta 01:04

Çikolatalı Muhallebili Pasta

Muhallebisi için; 1 lt süt 1 yemek kaşığı tereyağı 1 su bardağı şeker 3 yemek kaşığı un 3 yemek kaşığı nişasta 1 paket vanilya 1 paket krem şanti Üzeri için; 1 paket çikolata sosu kakao hindistan cevizi Hazırlanışı; 1...

Çikolatalı Pasta Tarifi (Kinder Délice) 10:11

Çikolatalı Pasta Tarifi (Kinder Délice)

5 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 paket vanilya 3 yemek kaşığı un (tepeleme) 2 yemek kaşığı nişasta (tepeleme) 2 yemek kaşığı kakao 1 paket kabartma tozu Keki ıslatmak için şerbet hazırlayalım. 3 yemek kaşığı şekeri 1 ..

Borcamda Çilekli Pasta 10:01

Borcamda Çilekli Pasta

5 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 paket vanilya 1 yemek kaşığı kabartma tozu 1 su bardağı un 2 yemek kaşığı nişasta Hazırlanışı : Yumurta şeker vanilyayı mikserle 5 dk. çırpın. Ardından kuru malzemeyi eleyerek ilave ed..

Çilekli Kar Beyaz Pasta Tarifi 06:58

Çilekli Kar Beyaz Pasta Tarifi

Çilekli kek genelde içinin iyi pişmemesi probleminden dolayı tedirgin eden bir kek tarifidir. Aslında çilekli kekin içinin iyi pişmemesi gibi bir problem yoktur ama yapılan ortak hatalar böyle bir algı yaratmıştır zaman ..

Tavada Soslu Kolay Pasta Soslu Sünger Kek 03:48

Tavada Soslu Kolay Pasta Soslu Sünger Kek

1.3 yumurta 1.5 su bardağı şeker ile iyice köpürünce ye kadar çırpılır, 1 su bardağı sıvı yağ, 1.5 su bardağı süt, 3 yemek kaşığı kakao eklenerek tekrar çırpılır. 2.Karışımdan 1.5 su bardağı ayrılarak bir tavaya alınır...

Kivili Milföy Pasta Tarifi 04:55

Kivili Milföy Pasta Tarifi

2 adet kare milföy, 4 adet küçük boy kivi, Üzeri için pudra şekeri. Kreması için: 100-150 ml krema (kivilerin boyuna göre değişecektir), 1 tepeleme yemek kaşığı pudra şekeri. ***************************** Daha önce çil..

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır 02:32

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır

4 adet yumurtanın beyazını bir kaba alıyoruz. Göz kararı şekerimizin yarısını ilave ediyoruz ve yumurtanın beyazı kaseyi yan çevirince akmayacak bir hal almasını sağlıyoruz. Daha sonra farklı bir kaba yumurtaların sarıla..

Kuru Pasta Tarifi  Kurabiye Tarifi Elmalı Kurabiye Tarifi 05:11

Kuru Pasta Tarifi Kurabiye Tarifi Elmalı Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 110 gr tereyağı 150 gr un (1 su bardağı ) 70 gr pudra şekeri (Yarım su bardağı) 1 adet yumurta 1 paket vanilya Yarım çay kaşığı tuz 3-4 yemek kaşığı marmelat 80 gr çikolata 1 su bardağı(150 gr) TARİFİ Oda ı..

Ispanaklı Pasta Nasıl Yapılır 09:08

Ispanaklı Pasta Nasıl Yapılır

Malzemeler: Kek İçin; 3 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1/2 su bardağı süt, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı ıspanak püresi (400-450 g ıspanağı buharda pişirip blenderdan geçirin), 1 paket kabartma tozu, 1 paket van..

Canim Kardeşi̇m 15.Bölüm Pasta Ağacı 10:59

Canim Kardeşi̇m 15.Bölüm Pasta Ağacı

Galip bey ve Lale hanım çocuklarına doğal yaşamdan örnekler vermek için bahçenin bir bölümüne küçük bir tarla yapmaya karar verirler. Çocuklar için harika bir oyun alanı ortaya çıkar. Mine ve Müge bahçecilik oyunundan bü..

  • ÇocukTV tarafından
  • 898 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yaş Pasta Tarifi 15:56

Yaş Pasta Tarifi

Yaş Pasta Tarifi ..

İlk Defa Pasta Yemeye Çalışan Minik 01:51

İlk Defa Pasta Yemeye Çalışan Minik

Pastayı yemiyor savaşıyor resmen...

  • KAPALI SET tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çok Çikolatalı Pasta 00:55

Çok Çikolatalı Pasta

Çok çikolatalı pastanın tadı müthiş. Özellikle kremasını her yerde kullanıyorum, kremalı tatlılarda, cupcake'lerde Malzemeler; 150 gram tereyağı 1,5 su bardağı tozşeker 3 yumurta 1 paket vanilya 1,5 su bardağı un 1 çay..

Porsiyonluk Köstebek Pasta 06:47

Porsiyonluk Köstebek Pasta

Malzemeler bu malzemeden 20 tane cikiyor. Su bardagimin ölcüsü 250 ml dir. 3 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ 1 paket vanilya Yarım paket kabartmatozu 2 su barda..

James Corden'dan Yine Efsane Eğlenceli Video: Basketbol Topu veya Pasta! 03:03

James Corden'dan Yine Efsane Eğlenceli Video: Basketbol Topu veya Past

James Corden eğlenceli görüntülerine bir yenisine daha imza atarak JJ Redick, Scott Bakula ve Pete Holmes'lu efsane bir video yayınladı. Yüksekten atılan topları aşağıda tutmaya çalışan ekip aynı zamanda atılanın top mu ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.445 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Damla Sakızlı Pasta 01:01

Damla Sakızlı Pasta

Lezzetli Pastalar İçin Seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olacak O Kadar (Büyük Pasta) 04:04

Olacak O Kadar (Büyük Pasta)

Olacak O Kadar, Levent Kırca'nın yarattığı ve oyuncu kadrosunun başında bulunduğu, 22 yıldır çeşitli Türk televizyon kanallarında yayınlanan ve halkın sorunlarını anlatan bir eleştirel güldürü programıdır. Yönetmeni Oğul..

  • JET TV tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cenap ve İlayda Yaptırdıkları Muhteşem Pasta! 01:43

Cenap ve İlayda Yaptırdıkları Muhteşem Pasta!

Fox Tv ekranlarında yayınlanan dizi Bu Sayılmaz 2.Bölüm de Cenap ve İlayda yaptırdıkları pastayı çok beğendi!..

  • ANKA tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğum Gününde Patlayan Pasta Şakası Yapılan Kadın 00:05

Doğum Gününde Patlayan Pasta Şakası Yapılan Kadın

Arkadaşlarının doğum günü partisi sürpriziyle sevinen kadın sıra pastayı kesmeye gelince fena şakalanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Son Feci Bisiklet - Bu Kız 02:55

Son Feci Bisiklet - Bu Kız

Son Feci Bisiklet - Bu Kız Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bu kız beni sever Bu kız beni öldürür Bu kız bana güzel hayaller gördürür Bu kız beni tutar Ve kendine çeker Bu kızla bana bir oda bir yatak bi kütüphane yeter Bell..

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar 04:36

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar

Batman merkeze bağlı köyde birkaç yıl önce bir köylünün sigarayı bırakmasıyla birlikte başlattığı kampanya yayıldı. Neredeyse bütün vatandaşların sigarayı bıraktığı köyde sigara içmek yasaklanırken, köyün girişine “Sigar..

Baturalp – O Kız Beni Sevemez 04:48

Baturalp – O Kız Beni Sevemez

Uzaklarda bir kız bana benden daha yakın Tutunamıyorum ona tadı saklı yasak elma Gözleri safir üstü kırık kiremitli Uyuyamıyorum yanında rüyası bile haram bana O kız beni sevemez, o kız beni sevemez O kız bana günah, be..

Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız #türkçerap #melankolia 03:07

Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız #türkçerap #melan

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/zjMwJRiT Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için ..

Gönül Yazar    Çapkın Kız 02:05

Gönül Yazar Çapkın Kız

Adım çapkın kız.. çapkın kız Benim adım çapkın kız Aşk yalan inanmam Benim adım çapkın kız Çapkın kız diyorlar Benim adım çapkın kız Aşk yalan inanmam Benim adım çapkın kız Çok sever çabuk unuturum Her gün ba..

Cengiz Kurtoğlu - Ah Kız 03:19

Cengiz Kurtoğlu - Ah Kız

Cengiz Kurtoğlu - Ah Kız Albüm Adı : Seviyorum GÖZLERİN PARLIYOR GECEMDE YILDIZ GİBİ ÇOCUKLAR KADAR SAF ÖYLE SEVİMLİ AKLIMA GELİRSİN GÖZÜMÜ AÇAR AÇMAZ KİMSE SENİN GİBİ BENİ YAKAMAZ GÖRÜR GÖRMEZ SENİ DÖNDÜM BAK ŞAŞK..

Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız 03:07

Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız

Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayın. Kanala abone olmak için: @HAYALPERESTOFF..