#Pastane usulü un kurabiyesi tarifi kurabiye tarifleri

Tahinli Cevizli Kuru Baklava Tarifi  Hazır Yufkayla Rulo Baklava Kurabiyesi 03:49

Tahinli Cevizli Kuru Baklava Tarifi Hazır Yufkayla Rulo Baklava Kurab

Üzerine şerbet dökülmeden hazırlanan tahinli kuru baklava yapmayı denediniz mi ? Bu harika lezzete sahip baklavayı yapmak için hazır yufka kullanacağız. Aynı normal baklava yapar gibi hazır yufka katları arasına tereyağı..

Kavala Kurabiyesi Tarifi 03:10

Kavala Kurabiyesi Tarifi

1.1 su bardağı iri çekilmiş çiğ badem ve 1 su bardağı un tavaya alınır. 2.Kısık ateşte 5dk kadar kavrulur. 3.Kavrulan un ve badem geniş bir tabağa alınarak iyice soğuması beklenir. 4.Hamur için yoğurma kabına, 125g tere..

Kavala Kurabiyesi Tarifi 06:46

Kavala Kurabiyesi Tarifi

200 gr toz badem 1 su bardagi kirik badem 2 bucuk su bardagi un 1 su bardagi pudra sekeri 150 gr tereyagi yumusa 2 tane yumurta 1 paket vanilya 1 tane kabartmatozu Ustunede 1 su barsagi pudra sekeri Hazirlanisi Un..

Lor Kurabiyesi Tarifi 05:21

Lor Kurabiyesi Tarifi

Malzemeleri: 250 Gr Lor peyniri Yarım bardak toz şeker 1 paket hamur kabartma tozu 125 gr Luna 2 su bardağı un 1 portakal kabuğu rendesi 1 limon kabuğu rendesi 1 tane yumurta..

Efsane Çay Kurabiyesi Tarifi 01:20

Efsane Çay Kurabiyesi Tarifi

Malzemeler 150 gram tereyağ veya margarin 2 yumurta sarısı 1 bardaktan 1 parmak eksik pudra şekeri 1 yemek kaşığı su Yarım su bardağı ceviz veya fındık Yarım su bardağı damla çikolata veya 80 gramlık küçük doğranmış çiko..

Un Kurabiyesi Tarifi Nasıl Yapılır 03:01

Un Kurabiyesi Tarifi Nasıl Yapılır

250 gr margarin 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı pudra şekeri 1 su bardağı nişasta 4,5 su bardağı un (aldığı kadar)..

Orjinal Un Kurabiyesi Tarifi 04:24

Orjinal Un Kurabiyesi Tarifi

Malzemeler 125 gr margarin Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı pudra şekeri 1 adet yumurta 6 yemek kaşığı nişasta 2 su bardağı+2yemek kaşığı un(Kontrollü dökelim) 1 paket vanilya..

Anne Kurabiyesi Tarifi 01:23

Anne Kurabiyesi Tarifi

Malzemeler; 250 gr becel tereyağı keyfi 1 su bardağı pudra şekeri 3 yumurta(birinin beyazı bulamak için ayrılacak) 1 su bardağı mısır nişastası 1 paket kabartma tozu Yeterince un..

Nişan Kurabiyesi Tarifi 01:24

Nişan Kurabiyesi Tarifi

Malzemeler 1 paket margarin 1/2 çay bardağı sıvı yağ 1 su bardağı pudra şekeri 1 yumurta akı 1 çay kaşığı kabartma tozu Aldığı kadar un (yaklaşık 4 su bardağı kadar yetiyor) Süslemek için; 1 paket bitter çikolata Toz An..

Kara Kız Kurabiyesi Tarifi 01:23

Kara Kız Kurabiyesi Tarifi

Malzemeler Çay bardağı ölcüsü 100ml’lik 125 g oda sıcaklığında tereyağ veya margarin 1 adet yumurta sarısı (akı kenarına) 3 yemek kaşığı kakao 3/4 çay bardağı şeker 1 paket vanilya 1 çay kaşığı kabartma tozu Aldığına u..

Balayı Kurabiyesi Tarifi 03:00

Balayı Kurabiyesi Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı kabuksuz fındık, 1/2 su bardağı pudra şekeri, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı+1 yemek kaşığı un...

Kakaolu Balayı Kurabiyesi Tarifi 03:18

Kakaolu Balayı Kurabiyesi Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı kabuksuz fındık, 1/2 su bardağı pudra şekeri, 2 yemek kaşığı Kakao, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı+1 yemek kaşığı un...

Limonlu Lor Kurabiyesi Tarifi 03:38

Limonlu Lor Kurabiyesi Tarifi

Malzemeler: 1 adet limon 125 gr. tereyağı 150gr. kadar taze tatlı lor peyniri arzuya göre 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ 1 su bardağı tozşeker 2 yumurta yaklaşık 4 su bardağı veya biraz daha fazla un 2 silme çay kaşığı karbona..

Kavala kurabiyesi Tarifi 03:38

Kavala kurabiyesi Tarifi

Hamuru icin gerekli malzemeler: 2 su bardagi un 5 yemek kasigi pudrasekeri 1 paket kabartmatozu 1 paket vanilya şekeri 180 gram yumusak tereyagi Kücük bir kase bütün badem. Ayriyeten kurabiyelerimizi bulamak icin pudrase..

Kavala Kurabiyesi Tarifi 04:58

Kavala Kurabiyesi Tarifi

Malzemeler: 250 g oda sıcaklığında (çikolata kreması kıvamında) tereyağ, 4 su bardağı un, 2 su bardağı çiğ badem, 3 büyük boy yumurtanın akı, 1 çay bardağı pudra şekeri, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, Üzeri için bolca pud..

Un Kurabiyesi Tarifi 04:17

Un Kurabiyesi Tarifi

Malzemeler 125 gr. yumusak Tereyagi 1 tane vanilya 3 yemek kasigi misir yada bugday nisastasi 4 yemek kasigi dolusu pudra sekeri 1 su bardagi un.Kontrollü ekleyin daha fazla yada daha azda gidebilir. Hazirlanisi Butun..

 Ebrar 'dan Un Kurabiyesi'nin Tatlı Tarifi 00:43

Ebrar 'dan Un Kurabiyesi'nin Tatlı Tarifi

Yayınlandığı her ülkede reyting rekorları kıran, eğlendirici yarışma programı “Çocuktan Al Haberi” Evrim Akın'ın sunumuyla Her Cumartesi - Pazar Show TV'de!..

  • ANKA tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta- Pastane Pizzası 04:24

Evim Lokanta- Pastane Pizzası

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 20. Bölüm'de Pastane Pizzası tarifi verdi! Pastane Pizzası MALZEMELER Hamuru için: 6 Su Bardağı Un 1 Tatlı Kaşığı Tuz 2 Tatlı Kaşığı Şeker 2,5 Tatlı Kaşığı Maya 1 Su Bardağı Süt 1 S..

  • ANKA tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pastane Raflarında Gezen Fare 00:52

Pastane Raflarında Gezen Fare

Ümraniye'de bir pastanenin kapandıktan sonra raflarında gezen farenin görüntüsü. Faremizin maşallahı var baya etli butlu. Pastane önünden geçen vatandaş olayı kameraya almış...

  • JET TV tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Puf Puf Pastane Açması Nasıl Yapılır 06:52

Puf Puf Pastane Açması Nasıl Yapılır

1 paket yaş maya 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 5 yemek kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı dolusu tuz Yaklaşık 8 buçuk su bardağı un (lütfen kontrollü ekleyelim herkeste aynı oranda gitmeyeb..

 Burak Özçivit'in En Büyük Destekçisi Fahriye Evcen - Burak Özçivit Şimdide Pastane Açıyor 04:05

Burak Özçivit'in En Büyük Destekçisi Fahriye Evcen - Burak Özçivit Şi

Burak Özçivit'in En Büyük Destekçisi Fahriye Evcen - Burak Özçivit Şimdide Pastane Açıyor..

Hazırından Farksız Pastane Böreği 01:42

Hazırından Farksız Pastane Böreği

Malzemeler 1 paket baklava yufkası 1 su bardağı su 1 su tereyağ sıvı yağ karışımı İçi için: 3 orta boy patates 200 gram kıyma 2 orta boy soğan Tuz karabiber tatlı kırmızı biber Üzeri için Yarım çay bardağı sıvı yağ ter..

BİM Tatlıları VS. Pastane Tatlıları - Lezzet Karşılaştırması Yaptık 14:49

BİM Tatlıları VS. Pastane Tatlıları - Lezzet Karşılaştırması Yaptık

Bu videoda BİM marketinden satın aldığımız tatlılar ile Kadıköy'deki bir pastaneden aldıklarımızı karşılaştırıyoruz. Önce tatlarına bakıyoruz, sonra da dürüst bir şekilde düşüncelerimizi belirtiyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 6 yıl önce
BİM Pastaları VS. Pastane Pastaları - Lezzet Karşılaştırması 18:05

BİM Pastaları VS. Pastane Pastaları - Lezzet Karşılaştırması

Bu videomuzda BİM'den satın aldığımız yaş pastalarla Kadıköy'deki bir pastaneden aldıklarımızı karşılaştırıyoruz. Menüde cheesecake, çikolatalı pasta, profiterollü pasta ve tiramisu var. Bakalım arkadaşlarımız hangilerin..

  • JET TV tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pastane Usulü Islak Kek Yapımı 02:39

Pastane Usulü Islak Kek Yapımı

5 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1su bardağı un 1su bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 3 yemek kaşığı kakao Sosu için: 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1/2 (yarım) su bardağı s..

Rus Mantısı Tarifi Pelmeni Tarifi  Hingel Tarifi  Kürze Tarifi 05:56

Rus Mantısı Tarifi Pelmeni Tarifi Hingel Tarifi Kürze Tarifi

RUS MANTISI ( PELMENİ) MALZEMELER HAMURU İÇİN 2 adet yumurta 3.5 su bardağı un Yarım su bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz İÇİ İÇİN 250 gr. Kıyma 1 adet soğan 1 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber TARİFİ Kaseye yumurta..

Pratik İrmikli Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:31

Pratik İrmikli Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenlere nefis pratik irmikli pasta tarifi videosu hazırladık. Üç katlı olan irmikli pasta yapımı da kolaydır ve her katın lezzetini ayrı ayrı alabiliyorsunuz. En alt katta yulaflı bisküvi ile yapılan t..

Sirkeli Susamlı Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri 04:03

Sirkeli Susamlı Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis bir sirkeli ve susamlı poğaça tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolay olan poğaça tarifi evde hızlıca yapılabilecek pastane kıvamında bir hamur işi dir. Sirkeli susamlı po..

Simit Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri 03:55

Simit Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri

Pastane tadında poğaça tarifleri yapmamız yönünde aldığımız mesajlar neticesinde sizlere nefis bir bol susamlı simit poğaça tarifi videosu hazırladık. Susamlı poğaça nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir diye merak eden..

Gelin Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri 03:01

Gelin Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri içinde özellikle pasta sevenler için hem hafif hem de enfes tadı olan gelin pastası tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık keki ve üzerinde muhallebisi ile müthiş bir tad. Mutlaka denemelisiniz. En üstüne h..