#Patates mantısı tarifi

Brokoli Çorbası Nasıl Yapılır 05:32

Brokoli Çorbası Nasıl Yapılır

1 paket Brokoli 1 adet Soğan 1 adet Patates 1 yemek kaşığı Krema 2 yemek kaşığı Çedar Peyniri Tuz, Karabiber, Zeytinyağı..

Evde Kumpir Nasıl Yapılır 06:17

Evde Kumpir Nasıl Yapılır

1 büyük boy Patates 1 yk Bezelye 1 yk Mısır 1 adet Kornişon Turşu 1 tk Tereyağı 2 yk Çedar Peyniri 2 yk Ekşi Krema Ekşi krema için: 1/2 paket kremaya 2 yk kefir ekleyip, üzerini tülbentle kapatıp 12 saat bekletin. Üzer..

Enginar Çanağında Hamburger Köftesi 01:55

Enginar Çanağında Hamburger Köftesi

MALZEMELER 5 Hamburger köftesi 5 Enginar çanağı Tereyağ Tuz Pul biber Yarım çay bardağı Bezelye Yarım çay bardağı Patates 1 Kırmızı biber 1 Domates Yarım çay bardağı Havuç..

İzmir Köfte Nasıl Yapılır 05:20

İzmir Köfte Nasıl Yapılır

İzmir Köfte Malzemeleri: 500 Gr orta yağlı kıyma 1 tane soğan 3 tane domates 4 tane patates 1 tane yumurta 2 yemek kaşığı ekmek kırıntısı 1 yemek kaşığı domates salçası 5 tane çarliston biber 1,5 su bardağı sıvı yağ Tuz ..

Beşamel Soslu Tavuk 06:30

Beşamel Soslu Tavuk

malzemeler 3 patates 5 diş sarımsak kimyon kekik 1 kaşık salça Bir kase tavuk göğsü iki tane kırmızı biber 3 tane yeşil biber Karabiber bir yemek kaşığı zeytinyağı bir miktar tuz..

Patatesli Kuzu Güveci 05:00

Patatesli Kuzu Güveci

MALZEMELER Yarım kilo kuzu eti 2 Domates 3 Patates 1 Kırmızı biber 10 arpacık soğan 1 Havuç 1 Kaşık Tereyağ 5 Diş Sarımsak Kaya tuzu Yarım çay kaşığı Pul biber Yarım çay kaşığı Kimyon Yarım çay kaşığı Kekik..

Bostan Patlıcanlı Kebap 04:53

Bostan Patlıcanlı Kebap

MALZEMELER 5-6 Diş Sarımsak 1 Patates 400 Gram Dana kıyma 1 Kırmızı Biber 3 Yeşil Biber 15 Arpacık Soğan Sıvı yağ 2 Topan Patlıcan Tuz Karabiber..

Bostan Patlıcanlı Kebap 04:53

Bostan Patlıcanlı Kebap

MALZEMELER 5-6 Diş Sarımsak 1 Patates 400 Gram Dana kıyma 1 Kırmızı Biber 3 Yeşil Biber 15 Arpacık Soğan Sıvı yağ 2 Topan Patlıcan Tuz Karabiber..

Pratik Kumpir Nasıl Yapılır 02:58

Pratik Kumpir Nasıl Yapılır

Malzemeler: yaklaşık 3-4 kişilik 6-8 adet çok iri olmayan boy patates (yaklaşık yarım kilodan az) 1 yemek kaşığı doluca tereyağı 1 ufak kase rendelenmiş kaşar peyniri tuz, karabiber üzeri için: 1 büyük kase haşlanmış bez..

Patatesli Hint Katmeri 04:05

Patatesli Hint Katmeri

Hamuru icin gerekli malzemeler: 1 kilo un 1 paket yas maya 2 su bardagi ilk süt 1 su bardagi ilk su 1 tatli kasigi rozseker 2 tatli kasigi tuz Ic malzemesi icin gerekli malzemeler: 500 gram haslanmis patates Yarim bag ma..

Beste Yapan Gençler Erdoğan'ı Davet Etti 05:18

Beste Yapan Gençler Erdoğan'ı Davet Etti

Bursa’da bir grup gencin seçimden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için yaptığı patates ve soğan bestesi sosyal medyada büyük ilgi gördü. İhlas Haber Ajansı’na konuşan gençler, bestenin İzmir’de Erdoğan’..

Kendi Siparişini Kendi Alan Adam 00:22

Kendi Siparişini Kendi Alan Adam

Sipariş verdiği hamburgercide sipariş gecikince daha fazla dayanamayan adam tezgahın arkasına girmiş ve kendine patates almış...

  • PengoTV tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Patatesi Azad Eden Ufaklık 00:15

Patatesi Azad Eden Ufaklık

Sabah kahvaltısı yapan ufaklığa annesi patates kızartmış. Ancak sevimli ufaklık patateslerden biri ile konuşup onu yemekten vazgeçmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Maceracı _ Artvin 1:15:21

Maceracı _ Artvin

Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, bu hafta Artvin’in şirin ilçesi Yusufeli’ni ekrana taşıyor. Yusufeli’ne özgü doğal lezzetlerden Cağ kebabının yapım sırlarını ekrana taşıyan Murat Yeni, Yusufe..

Barış Manço - Lahburger 07:36

Barış Manço - Lahburger

Evvel zaman içinde kalbur saman içinde Kaf dağının ardında uzak bir ülkede Kozu paylaşmak için iki düşman kabile Seçtiler iki civan sürdüler beni dare Biri aslan yürekli miyav kartal misali Biri ürkek bakışlı anka kuşu s..

Kıvamında Süzme Mercimek Çorbası 05:35

Kıvamında Süzme Mercimek Çorbası

Malzemeler : 1 dolu yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet kuru soğan 1 adet patates 2 su bardağı kırmızı mercimek 5 su bardağı et suyu 2 su bardağı su 2 tutam tuz 2 tutam karabiber Üzeri İçin 1 dol..

Pratik Havuç ve Zencefil Soyma Tekniği 01:58

Pratik Havuç ve Zencefil Soyma Tekniği

Yapılışı: Zencefil ve havucun kabuğunu bir bıçak veya soyacak yardımı ile soymanın dışında sebzenin etli kısmından fazla feragat etmeden sadece dışındaki ince kabuğu almanın bir yolu var ki bu da aslında çok basit. Küçü..

Lokanta Usulü Orman Kebabı 02:28

Lokanta Usulü Orman Kebabı

Kaç Kişilik: 2-4 Hazırlama: 20dk Pişirme: 30dk Lokanta Usulü Orman Kebabı ( Detaylı Anlatımıyla ) Malzemeler 150 gr. Kuzu kuşbaşı 1 adet büyük boy soğan 1 adet orta boy havuç 1 adet orta boy patates Yarım tatlı kaşığı sa..

Velibah Patatesli Gözleme 10:33

Velibah Patatesli Gözleme

Malzemeler 1 paket kuru maya 2 su bardagi ilik su 1 tatli kasigi Tuz 1 corba kasigi seker 6 su bardagi un Hazirlanisi yarim bardak suya maya ve sekeri koyup 5 dakika mayamizin aktivlesmesini yani köpürmesini sagliyalim..

Dana Antrikot Nasıl Yapılır 02:09

Dana Antrikot Nasıl Yapılır

1.yarım su bardağı zeytinyağı, 1 çay kaşığı kadar balzamik sirke, taze biberiye, karabiber, 2 diş ezilmiş sarımsak ve tuz uygun bir kapta karıştırılır. 2.Antrikot ya da bonfile etler bu karışıma bulanır. 3.Daha sonra üz..

Saksı Kebabı Nasıl Yapılır 04:26

Saksı Kebabı Nasıl Yapılır

Malzemeler: (3-4 Kişilik) 2 adet orta boy bostan patlıcanı 3-4 adet orta boy patates kızartmak için sıvıyağ kıymalı harç için: 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1 adet büyük boy soğan 300gr. kadar kıyma 2-3 adet s..

Kurucu - The Founder Türkçe Dublaj İzle 1:55:19

Kurucu - The Founder Türkçe Dublaj İzle

15 nisan 1955 yılında kurulmuş şuanda tüm dünya'da 69 milyon müşteriye ulaşan kayıtlardaki en büyük fast food zinciri olarak görülmektedir. Genel olarak hamburger ve patates çipsi ile hizmet veren McDonald’s ın kuruluşun..

Buzluk  Böreği  Patatesli Kaşar Peynirli Rulo Börek 10:01

Buzluk Böreği Patatesli Kaşar Peynirli Rulo Börek

10 adet orta boy patates 1,5 su bardağı süt bir çorba kaşıgı tereyağı ve tuz ara katlar için çok az sıvıyağ üzeri icin üzeri için kaşar peynir rendesi ve biraz pul biber Hazırlanışı Patatesleri haşlayın haşlanan Patate..

Şifa Deposu Sebze Çorbası Kremalı Sebze Çorbası  Çorba Tarifleri 03:45

Şifa Deposu Sebze Çorbası Kremalı Sebze Çorbası Çorba Tarifleri

Kremalı Sebze Çorbası için Malzemeler 1 adet patates 1 adet havuç 1 adet kabak 1 adet pırasa 1 adet yeşil kabak Bir adet kırmızı biber veya yeşilbiber de kullanabilirsiniz İki yemek kaşığı un 7,5 su bardağı su(İhtiya..

Yoğurtlu Tavuk Salatası Tavuk Salatası Nasıl Yapılır 01:53

Yoğurtlu Tavuk Salatası Tavuk Salatası Nasıl Yapılır

1 adet tavuk göğsü Büyük bir çorba kasesi kadar yoğurt 3 yemek kaşığı mayonez 2 diş rendelenmiş sarımsak 1 su bardağı ceviz biraz tuz Yoğurtlu Tavuk Salatası Nasıl Yapılır Tavuk salatası için tavuk göğsünü haşlayıp suyu..

Bir Küçük Fare , Çizgi Filmler - HeyKids - Bebek Şarkıları 29:30

Bir Küçük Fare , Çizgi Filmler - HeyKids - Bebek Şarkıları

0:00 Bir Küçük Fare 2:07 Patates Adam: 3:57 Köpek Uçmak İstemiş: 5:24 Kırmızı Balık: 7:49 Baş Omuzlar Diz Ve Parmak: 9:14 Mavi̇ Traktör: 11:52 Dans Et Eğlen Alkışla: 13:05 Köpek Bingo: 15:47 Elma ve Muz: 18:22 A Ram..

  • ÇocukTV tarafından
  • 472 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ev Yemeği Tarifleri Krep Tarifleri 01:59

Ev Yemeği Tarifleri Krep Tarifleri

Krep tarifi videomuzu izleyebilir ve krep nasıl yapılır kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı un 1 su bardağı süt Yarım çay kaşığı tuz 1 yemek kaşığı sıvı yağ..

  • Kadınca tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Böylesine Çok Az Rastlanır! Kamyon Şoförüne Yol Soran Helikopter Pilotu 02:12

Böylesine Çok Az Rastlanır! Kamyon Şoförüne Yol Soran Helikopter Pilot

Türkiye'de olsa muhtemelen taksiciye sorulacak olayda, yolunu bulamayan helikopter pilotu kamyon şoföründen yol tarifi istiyor. :D..

  • JokerS tarafından
  • 1.279 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafadan Tayfa 19.Bölüm İzle 14:20

Rafadan Tayfa 19.Bölüm İzle

Rüstem ağabey köfte tarifinin yazılı olduğu kağıdı kaybetmiştir. Fatma ninesini arayıp tarifi ister. Nine her seferinde söylüyorum daha öğrenemedin mi diye kızar. Telefonda bir sürü söylenip yüzüne kapatır. Bu sırada Akı..

Peynirli Kolay Gözleme 01:06

Peynirli Kolay Gözleme

Hamurla uğraşmadan, kolayca incecik yufkadan gözleme hazırlamak isteyenlere bu tarifimizi çok beğenecekler. Kahvaltı masalarınızda, veya misafirlerinize lezzetli sıcacık peynirli kolay gözleme tarifi hazırlayabilirsiniz...