#Patates salatası

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı 04:46

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı

Yeni tarifimizde bu kez çok kolay ve leziz bir kek tarifi hazırladık. Fakat bu kek diğerlerinden farklı olarak tuzlu ve peynirli. Aynı zamanda üstünü susam ve çörek otu ile süsleyerek lezzetlendirdiğimiz bu tuzlu kek tar..

Ramazan Kebabı Tarifi (Misafirlere İftarlık!) 01:40

Ramazan Kebabı Tarifi (Misafirlere İftarlık!)

mazan kebabı, ramazan ayında iftar sofralarına çok yakışacak, misafirlere gururla ikram edilecek çok doyurucu ve lezzetli bir tarif. Kuşbaşı dana etlerinin arpacık soğanlar, nohut, patlıcan ve patateslerle bir araya geld..

Hamburger Tarifi 03:31

Hamburger Tarifi

Malzemeler: 500 gr az yağlı kıyma, 1 adet soğan (rendelenmiş), 4 yemek kaşığı ekmek kırığı, 2 yemek kaşığı barbekü sosu, 3 diş sarımsak, 1 çay kaşığı taze çekilmiş karabiber, Tuz, Kızartmak için az sıvı yağ, Hamburger ek..

 Lokanta Tarzı Mercimek Çorbası Tarifi Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır 04:51

Lokanta Tarzı Mercimek Çorbası Tarifi Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır

Mercimek Çorbamızın ölçüsü biraz fazla ama isterseniz yarım ölçü yapabilirsiniz, 12 kisilik Mercimek Çorbası için Malzemeler 2 su bardağı mercimek 2 adet orta boy havuc( çok büyükse 1 tane kullanın) 2 adet patates 2 a..

Fırında Makarna Tarifi  Fırın Makarna Nasıl Yapılır 02:36

Fırında Makarna Tarifi Fırın Makarna Nasıl Yapılır

Makarna tarifleri arasında bir börek şeklinde yapılan fırında makarna tarifimizi videolu ve resimli olarak sizlere gösterdik ve anlattık. Fırında makarna tarifleri olsun diğer fırında yemek tarifleri olsun fırında pişiri..

Ezogelin Çorbası Tarifi  Sebze Çorbası Tarifi  Ezogelin Çorbası Nasıl Yapılır 02:46

Ezogelin Çorbası Tarifi Sebze Çorbası Tarifi Ezogelin Çorbası Nasıl

MALZEMELER 1 su bardağı kırmızı mercimek 1 kahve fincanı kırık pirinç 1 kahve fincanı bulgur 1 adet havuç 1 adet patates 1 adet büyük boy soğan 2 yemek kaşığı salça 1 kahve fincanı mısırözü yağı 15-20 sap maydanoz 1 tat..

Sulu Köfte Tarifi Sulu Köfte Yemeği Nasıl Yapılır  Bulgurlu Etli Yemek Tarifleri 06:18

Sulu Köfte Tarifi Sulu Köfte Yemeği Nasıl Yapılır Bulgurlu Etli Yemek

MALZEMELER Yarım Kg. Kıyma 1 kahve fincanı kırık pirinç 1 kahve fincanı köftelik bulgur 4 yemek kaşığı sıvı yağ 2 adet soğan 1 adet domates 9-10 sap maydanoz 1 adet patates 1 orta boy havuç 1 yemek kaşığı salça 1 tatlı k..

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor 05:08

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor

İzmit’te, turşucu Dursun Zengin dükkanında 35 çeşit turşu yapıyor. Kozalak, mısır, patates, muz ve üzüm gibi birbirinden ilginç turşular yapan Zengin, doğadaki her şeyin turşusunu kurabileceğini söyledi. İzmit’te turşu..

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor 04:50

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor

Niğde’nin Orhanlı köyünde yıllarca kendileri için yaptıkları yöresel ekmek, Niğde merkeze açtıkları fırınla gelir kapıları oldu. Eşinin hayatını kaybetmesiyle 27 yaşından bu yana 4 kız çocuğuna bakmak zorunda kalan Fatma..

Acılı Ezme Nasıl Yapılır 01:45

Acılı Ezme Nasıl Yapılır

Acılı Ezme Nasıl Yapılır..

Piyaz Tarifi 08:50

Piyaz Tarifi

Piyaz nasıl yapılır ? Tarifin püf noktaları, binlerce yemek tarifi ve daha fazlası. Piyaz salatası, haşlanmış kuru fasulye ile yapılan oldukça lezzetli bir salata türüdür. Özellikle ızgara köfte ile harika bir uyumu vard..

Nurselle Evin Tadı 15.Bölüm Fragmanı 00:49

Nurselle Evin Tadı 15.Bölüm Fragmanı

Nursel'le Evin Tadı 15. Bölüm Fragmanı yayında! Nursel, Tokat kebabı, mozaik pasta ve semizotlu buğday salatası yapıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İskilip Dolması Nasıl Yapılır... - 06:03

İskilip Dolması Nasıl Yapılır... -

İskilip dolması, adını Çorum'un İskilip ilçesinden alan özel gün ve toplantılarda yapılan özgün bir pilav türü. Sadece deneyimli ustalar tarafından yapılan İskilip dolması yapılışı zor ve zahmetlidir. İskilip dolması, ö..

Ayvalık Tostu Meydan Okuması, Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Ayvalık Tostu Tarifi 09:14

Ayvalık Tostu Meydan Okuması, Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Ayvalık Tost

2 dilim Ayvalık Tostu Ekmeği 5 ince dilim sucuk 3 dilim salam 10-12 ince dilim İzmir Tulumu 2 tane kornişon turşu 2 tane biber turşusu 3 tatlı kaşığı garnitür 2 çorba kaşığı Mayonez 1 çay kaşığı Tereyağı Tuz Karabiber Pu..

Ayvalık Tostu Nasıl Yapılır Karışık Tost Tarifi 01:47

Ayvalık Tostu Nasıl Yapılır Karışık Tost Tarifi

Ayvalık Tostu 1.Az sıvı yağda jülyen doğranmış salamlar hafifçe sotelenir, aynı şekilde sosisler ve suvuklar da ayrı ayrı birkaç dakika sotelenir. 2.2 dilim ekmek tost makinasında ısıtılır. 3.Bulabilirseniz ayvalık tos..

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi 03:11

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi

MALZEMELER 100 g (2 adet küçük boy) kırmızı pancar, 1/2 su bardağı buğday, 5 tepeleme yemek kaşığı yoğurt, 1 diş sarımsak, Yarım limonun suyu, Tuz, 4 su bardağı su, Servis sırasında süslemek için 1 avuç kıyılmış taze so..

Üç Farklı Hatay Mezesi Tarifi 01:46

Üç Farklı Hatay Mezesi Tarifi

Zeytin Salatası İçin: 1,5 su bardağı kırık yeşil zeytin 4 dal taze soğan 1 demet maydanoz 1 adet domates 2 yemek kaşığı nar ekşisi 1 çay kaşığı pul biber 3 yemek kaşığı zeytinyağı Babagannuş İçin: 2 adet közlenmi..

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Nusret'in Türk Askeri Versiyonu 00:59

Nusret'in Türk Askeri Versiyonu

Bir askerimiz kırsal alanda patates kızartması için hazırlık yapıyor. Önce patateslerin bulunduğu poşete Nusret'in ete vurması gibi vuruyor. Ardından tavaya attığı patateslerin üzerine Nusret gibi tuz serpiyor.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sağlık Bakanlığı Gürbüz Obezite Uyku Spotu 00:40

Sağlık Bakanlığı Gürbüz Obezite Uyku Spotu

Evde annemizin hazırladığı yemekleri yiyelim.Abur cuburdan uzak duralım. Sağlığımızdan geri kalmayalım...

  • SAGLIK tarafından
  • 903 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sebzeli Pirinç Pilavı Tarifi 02:16

Sebzeli Pirinç Pilavı Tarifi

Malzemeler 1 su bardağı pirinç 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı tereyağı 1 havuç 1 çay bardağı haşlanmış bezelye Yarım çay bardağı konserve mısır Tuz Su..

Annesinin Öldüğünü, Teyzesinden Bir Tabak Daha Kızartma İstemekten 'Utanınca' Anlayan Adam 01:08

Annesinin Öldüğünü, Teyzesinden Bir Tabak Daha Kızartma İstemekten 'Ut

Kadir abimiz annesini kaybettikten sonra teyzesiyle birlikte İstanbul'da yaşamaya başlamış. Kendisi ayrıca patates kızartmasını ve nohut yemeğini çok seviyor. Teyzesinin evinde yaptığı bir kahvaltıda ise en büyük acısını..

  • PITIRCIK tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anadolu'ya 20.Bölüm 46:41

Anadolu'ya 20.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 20. bölümünde; Mustafa Ayyıldız ile tarımsal üretimde sulamanın önemi hakkında yapılan röportaj ve patates zararlıları ile ilgili bilgiler ve görüntüler yer almaktadır. Prog..

Kadınlara Güvenilmez 00:41

Kadınlara Güvenilmez

Kadın sevgilisine patates kızartması verirken erkek telefonla oynuyordu ve sonra sigara verdi ve olanlar oldu seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta - Yahni 04:41

Evim Lokanta - Yahni

Kanal D ekranlarında yayınlanan Evim Lokanta - Yahni 2 adet patates 250 gr arpacık soğan 3 adet havuç 1 kg kuşbaşı kuzu eti 3 adet domates 3 yemek kaşığı tereyağı 1 su bardağı bezelye 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaş..

  • ANKA tarafından
  • 818 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Delirttiniz Lan Beni 00:59

Delirttiniz Lan Beni

Askerde Patates Soymaktan İsyan Eden Şafak Sezer Komik Sahnesi İzle..

Nurselle Evin Tadı - Bonfile Tandır Tarifi 05:11

Nurselle Evin Tadı - Bonfile Tandır Tarifi

Bonfile Tandır Malzemeleri 5 parça dana bonfile 400 gr bebek patates 3 adet kuru soğan 1 baş sarımsak 2 dal kereviz sapı 2 dal biberiye 1 tutam zencefil 1.5 yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi 3 yemek kaşığı elma sirkesi 4 ..

  • ANKA tarafından
  • 930 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta 23.Bölüm- Topik 06:28

Evim Lokanta 23.Bölüm- Topik

Şef Burak Zafer Sırmaçekici ve misafiri Liza Hanım 23. Bölüm'de Topik tarifi verdiler! Topik MALZEMELER İç Malzemeleri: 2 kg Kırmızı Soğan 2 Çay Kaşığı Toz Şeker 3 Çorba Kaşığı Çam Fıstığı 3 Çorba Kaşığı Kuş Üzümü 3 Ta..

  • ANKA tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta 31.Bölüm- Çoban Payı 03:31

Evim Lokanta 31.Bölüm- Çoban Payı

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 31. Bölüm'de Çoban Payı tarifi verdi! Çoban Payı MALZEMELER Püre İçin: 5 Adet Patates Yarım Paket Tereyağı Tuz Karabiber Bolonez Sos: 2 Adet Soğan 4 Adet Domates 500 gr Kıyma 2 D..

  • ANKA tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta - Tavuklu ve Patatesli Börek 05:07

Evim Lokanta - Tavuklu ve Patatesli Börek

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 35. Bölüm'de Tavuklu ve Patatesli Börek tarifi verdi! Tavuklu ve Patatesli Börek MALZEMELER 5 Adet Patates 2 Adet Tavuk Göğsü 1 Tutam Kekik Yarım Litre Süt 2 Adet Soğan 2 Yemek Kaşığ..

  • ANKA tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce