#Patates tabancası

Fırında Köfteli Patlıcan Yemeği Tarifi 02:42

Fırında Köfteli Patlıcan Yemeği Tarifi

Malzemeler 5 adet patlıcan 4 adet patates 8 adet biber 2 adet domates 4 diş sarımsak Köfte için : 300 gram kıyma 1 adet soğan 1 diş sarımsak 3 dilim bayat ekmek içi Tuz, karabiber, kimyon Sosu için : 1 yemek kaşığı bib..

Fırın Torbasında Orman Kebabı Tarifi 01:12

Fırın Torbasında Orman Kebabı Tarifi

Bugün sizlere yapımı ile kolay lezzetine doyum olmayacak fırın torbasında orman kebabı tarifini hazırladık. Kolay hazırlanışıyla yumuşacık olan eti ile patates havuçların yanı sıra pirinç pilavı ile servis yapabileceğini..

Ekmek Tarifi 04:48

Ekmek Tarifi

Evde yeni pişmiş çıtır bir ekmeğe kim hayır diyebilir? İçine eklediğim patates ile içi yumuşak ve geç bayatlayan nefis bir ev ekmeği tarifi paylaşacağım sizinle. Evde ekmek yapmak aslında sanıldığından kolay. Ancak bazı ..

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri 01:10

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri

Şakşuka tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Gayet kolay bir anlatıma sahip videolarımız kesinlike şakşukanın nasıl yapıldığı konusunda aklınızda hiç bir soru işareti bırakmayacak. Şakşuka yemeği tarifi aslı..

Ankara'da akılalmaz olay! Ezik şeftali tartışması meydan savaşına döndü! 01:16

Ankara'da akılalmaz olay! Ezik şeftali tartışması meydan savaşına dönd

Ankara'da, pazar esnafı ile müşteri arasında ezik şeftali tartışması sonucu çıkan kavgada 4 kişi yaralandı. Polis ekipleri, kendilerine patates atan pazar esnafını dağıtmak için havaya ateş açtı, 13 kişi gözaltına alındı..

HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

Tuvalet Kağıdına Yüksek Isı Verince Bakın Ne Oluyor 01:00

Tuvalet Kağıdına Yüksek Isı Verince Bakın Ne Oluyor

Tuvalet Kağıdına Isı Tabancası İle Yüksek Isı verdiler...

Öpüşen Çifti Su İle Püskürten Alman Polisi 02:50

Öpüşen Çifti Su İle Püskürten Alman Polisi

Ellerindeki su tabancası ile o çifti asfalta yapıştırma imkanı olmalarına rağmen ( gezi de defalarca gördük uygulamasını ) sadece serinletir gibi ıslatmışlar...

  • JET TV tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yumurta Isı Tabancasına Maruz Kalırsa Ne Olur? 01:56

Yumurta Isı Tabancasına Maruz Kalırsa Ne Olur?

Yumurtanın ısı tabancasına maruz kalması ile kameralara yansıyan görüntüler seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadıköy'de Büfe Önünde Gelişen Paranormal Olaylar 01:51

Kadıköy'de Büfe Önünde Gelişen Paranormal Olaylar

Büfeciyi silahla tehdit etti, tetiğe bastı tabancası ateş almadı, bu sırada çevredeki esnafla sohbet etti, bir şey olmamış gibi olay yerini terketti..

  • JET TV tarafından
  • 1.165 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Martıları Su Tabancasıyla Uzaklaştırmak 00:48

Martıları Su Tabancasıyla Uzaklaştırmak

Avustralya'nın Perth şehrinde bir restoran sahibi, müşterilerine yemeklerini alan martıları uzak tutmaları için su tabancası veriyor...

  • JET TV tarafından
  • 754 görüntüleme
  • 6 yıl önce
ABD polisi gözaltına alamadığı hamile kadına kurşun yağdırdı 00:39

ABD polisi gözaltına alamadığı hamile kadına kurşun yağdırdı

ABD'de bir polis memuru, gözaltına almaya çalıştığı kadına şok tabancası ile müdahale etti. Kadın, polise direndiği sırada 'hamile' olduğunu söyledi ancak polis, şok tabancasını alan kadını kurşun yağmuruna tuttu. Kadın ..

  • JET TV tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 5 yıl önce
DIY Projeleri-Evdeki Ayakkabı Kutularıyla Çok Şık Şifonyer Yapımı 10:45

DIY Projeleri-Evdeki Ayakkabı Kutularıyla Çok Şık Şifonyer Yapımı

Ana malzemenin eski ayakkabı kutusu,renkli yapışkanlı folyo ve yapıştırıcıdan oluşan eglenceli bir DIY Projesi. Ugraşınız sonucunda çok kullanışlı ve şık şifonyere sahip olacaksınız.iyi seyirler.:)) ❤ Ne ❤Gerekir - Geri..

  • Kadınca tarafından
  • 2.804 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Injustice 2 Introducing Hellboy PS4 Trailer 02:00

Injustice 2 Introducing Hellboy PS4 Trailer

Hellboy joins the roster of Injustice 2 for players who have Early Access! As a member of the Bureau for Paranormal Research and Defense, Hellboy has defended the world from fiends, witches, demons, and more than a few..

  • BETA tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşçıların Kavgası 00:22

Aşçıların Kavgası

Nerede olduğunu tam olarak bilemediğimiz bir restaurant'da patates kızartması yüzünden çıkan aşçı kavgası kameralara böyle yansıdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ev Yapımı Patetes Cipsleri 02:55

Ev Yapımı Patetes Cipsleri

Mikrodalgada yapılan 4 çeşit patates cipsleri.Pratik bir şekilde sizde evde yapabilirsiniz...

  • JET TV tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hamburger Yiyen Adamın Hayatını Böyle Kurtardı 01:16

Hamburger Yiyen Adamın Hayatını Böyle Kurtardı

Dünyaca ünlü fast food zincirinin New Jersey'deki bir şubesinde, eşine az rastlanır bir olay meydana geldi. Boğazına patates kaçan adam, şans eseri çevredeki bir başka müşterinin müdahalesiyle hayata tutundu. O anlar san..

Patatesli Bulgur Köftesi 01:13

Patatesli Bulgur Köftesi

Bulgurlu Patates Köftesi Tarifi İçin Malzemeler; 2 tane büyük boy patates Yarım su bardağı kısırlık ince bulgur 1 tane büyük boy kuru soğan 1 yemek kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı acı biber salçası Çok az sıvı yağ ..

Şok Görüntüler: Yüzlerce Kilo Patatesi Yol Kenarına Dökmüşler 00:20

Şok Görüntüler: Yüzlerce Kilo Patatesi Yol Kenarına Dökmüşler

Son dönemde oldukça artan patates ve soğan fiyatlarının ardından kaydedilen bu görüntüler gündeme bomba gibi düştü. Yol kenarına atılan yüzlerce kilo patates böyle görüntülendi...

Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi – Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk 05:50

Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi – Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk

Fırında tavuk kim sevmez, özellikle beşamel sosluysa! Ev Yemeği Tarifleri bu kez sizlere tabanı patates kaplı nefis bir kaşarlı tavuk tarifi hazırladı. Harika bir tada sahip olan bu fırın tavuğu kesinlikle çok seveceksi..

Icliköfte Tarifi 16:35

Icliköfte Tarifi

Malzemeler Dıs malzemesi 1 kilo ince koftelik bulgur Yaklasik 10 tane orta boy haslanmis patates 1 bucuk yemek kasigi aci biber salcasi Arzuya göre bir tatli kasigi reyhan 1 tatli kasigi kimyon Yeteri kadar tuz 1 b..

  • Kadınca tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Fish&Chips'i Evde Yaparım 04:14

Fish&Chips'i Evde Yaparım

Fish & Chips Malzemeler: 1 adet levrek fileto 1 su bardağı un 1 paket kabarma tozu 1,5 su bardağı dark bira 1 tutam tuz 1 tutam ak biber 1 tutam toz sarımsak Kızartmak İçin; Ayçiçek yağı Patates kızartması için; 1 ad..

Püreli Et Sote Nasıl Yapılır 08:34

Püreli Et Sote Nasıl Yapılır

Püreli Et Sote Tarifi ve Malzemeler : Et Sote İçin Gerekenler : Yaklaşık 600 gr. kuşbaşı doğranmış dana eti 1 Tane büyük kuru soğan 2 Tane kırmızı biber (yeşil biber varsa bir tanede ondan doğrayın) 1 Tane havuç 3 Diş ..

Sebzeli Mücver Tarifi 04:06

Sebzeli Mücver Tarifi

Malzemeler : 1 Büyük kabak (Küçükse iki tane kullanın) 2 Tane patates 2 Tane havuç 1 Tane orta boy soğan Bir tutam maydanoz ve dereotu Tuz, karabiber, pul biber çok azda kimyon 3 tane yumurta Yarım su bardağı un Kızartm..

Patatesli Kek Tarifleri 01:30

Patatesli Kek Tarifleri

Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı sıvı yağ 1 adet soğan 3 adet patates Küçük bir kase beyaz peynir Yarım demet maydanoz 2 tatlı kaşığı pul biber 1 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz 1 paket ..

 Patatesli Poğaça Tarifi 02:26

Patatesli Poğaça Tarifi

Patatesli Rulolar (Kıyır Kıyır) Tarifi İçin Malzemeler 125 gr Tereyağı 1 küçük çay bardağı sıvı yağ 1 yumurta sarısı ( beyazı kenarına ) 3 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı nişasta 1 tatlı kaşığı tuz 1 paket kabartma to..

Etli Yaz Türlüsü Nasıl Yapılır 04:45

Etli Yaz Türlüsü Nasıl Yapılır

300 gr. dana kuşbaşı et 2 tane patlıcan 2 tane kabak 250 gr. taze fasulye 3-4 tane patates Birer tane kırmızı ve yeşil biber 3-4 diş sarımsak 3-4 tane domates Not : Bütün sebzeleri ayni büyüklükte doğrayın Yaklaşık 4-5 y..

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 01:35

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Kırmızı etin vücudumuz için sağlık açısından çok faydalı vitamin ve besinlerle zengin olduğunu bilsek de bir eti pişirirken yumuşacık olması, etin kurumaması için tarifimizi bire bir hazırladık. Tavada ilk önce kızartıla..

Su Böreği Tadında Pratik Dilimli Börek Tarifi 02:12

Su Böreği Tadında Pratik Dilimli Börek Tarifi

Dilimli Börek Tarifi İçin Malzemeler 4 adet yufka 1 adet büyük boy haşlanmış patates 1 su bardağı ezilmiş beyaz peynir Maydanoz Sosu için; 1 su bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta + 1 adet yumurtanın akı..

Etsiz Sebze Yemeği Tarifi 01:34

Etsiz Sebze Yemeği Tarifi

Malzemeler 4 adet patates 2 adet patlıcan 2 adet kabak 3 adet sivri biber 2 adet kırmızı biber 1 adet soğan 2-3 diş sarımsak 3 adet domates 5 yemek kaşığı sıvı yağ Tuz, nane, pul biber, kekik Sosu için; 1 yemek kaşığı s..