#Patatesli sodalı dilim börek tarifi

Çok Pratik Patatesli Börek Tarifi 05:30

Çok Pratik Patatesli Börek Tarifi

1 adet Yufka 1 adet Patates 2 yemek kaşığı Beyaz Peynir 1 dal Taze Soğan 4-5 yaprak Maydanoz 1 yumurtanın sarısı Tuz, Karabiber Sıvıyağ Susam..

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek 04:53

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek

Bu leziz ıspanaklı börek tarifini çok seveceksiniz. Üçgen şeklinde bu börekler fırından çıktıktan sonra puf puf olmuş oluyor. Hazır yufka ile yapılan ve tepsi böreklerine göre yapımı çok daha kolay olan bu iç olarak ıspa..

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi  Pileli Börek 04:10

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi Pileli Börek

Kırmızı et yerine tercih edilecebilecek harika bir tat olan yeşil mercimeği mutlaka bu midye börek tarifinde denemelisiniz. Aslında bakarsanız yeşil mercimek soğanla kavrulduğunda lezzet olarak aynı kıymaya benziyor. Ayn..

Hazır Yufkadan Peynirli Çıtır Börek Tarifi Börek Tarifleri 02:36

Hazır Yufkadan Peynirli Çıtır Börek Tarifi Börek Tarifleri

Pratik ve lezzetli börek tarifleri vermeye devam ediyoruz. Hazır yufkadan peynirli çıtır börek tarifi videosu ile sizler de çok hızlı bir şekilde nefis bir börek tarifi yapabilirsiniz. Özellikle çıtır çıtır kıvamı sevenl..

Lahmacun Börek ve Kıymalı Rulo Börek Tarifi 06:06

Lahmacun Börek ve Kıymalı Rulo Börek Tarifi

Lahmacun Börek ve Kıymalı Rulo Börek için gerekli Malzemeler: Kıymalı Harç İçin: 300gr. kadar kıyma (tercihen biraz yağlı) 1 adet soğan 4-5 adet çarliston biberi 1 adet kapya kırmızı biber 1-2 çay kaşığı tuz 1er çay kaşı..

Hazır Yufkadan 5 Pratik Börek Tarifi (Çıtır Börek, Buzluk, Tava Böreği) 07:57

Hazır Yufkadan 5 Pratik Börek Tarifi (Çıtır Börek, Buzluk, Tava Böreği

Çıtır Efsane Börek, zarf böreği, tek yufka ile börek gibi en sevilen ve izlenen yufka ile yapılan börek tariflerimi sizinle bu bölümde paylaştım. Mutlaka deneyin...

Örgü Milföy Börek Tarifi  Milföy Hamurundan Peynirli ve Sosisli Börek 04:09

Örgü Milföy Börek Tarifi Milföy Hamurundan Peynirli ve Sosisli Börek

Eğer sosis ile milföy börek yapacaksanız bilmeniz gereken bir kaç püf noktası var. Bunlardan birincisi milföy hamurunu açarken merdane ile üzerine fazla bastırmamaya dikkat etmeniz lazım. Eğer fazla bastırırsanız hamur ç..

Pazılı Börek Tarifi (Hazır Yufka Börek) 06:20

Pazılı Börek Tarifi (Hazır Yufka Börek)

MALZEMELER 1 Demet Pazı Tuz 1 Soğan Yarım kase Beyaz peynir 1 Çay kaşığı Karabiber 1 Tatlı kaşığı Kırmızı biber 3 Yufka 1 Yumurta 1 Su bardağı Süt..

Ispanaklı Börek Nasıl Yapılır El açması Börek Tarifi 10:29

Ispanaklı Börek Nasıl Yapılır El açması Börek Tarifi

MALZEMELER 1 Demet Ispanak Peynir Pul Biber Tereyağ Un Gözleme hamuru..

Patatesli Simit Börek 01:50

Patatesli Simit Börek

Bol susamlı, çıtır çıtır patatesli simit tadında börek tarifini sizler için hazırladık. Ağızda dağılan susam tanelerinin arsındaki lezzetli patates harcı ile muhteşem tadıyla yedikçe yedirten bir börek tarifi. Bizler bu ..

Puf Puf Kabaran Patatesli Çıtır Börek 02:22

Puf Puf Kabaran Patatesli Çıtır Börek

Çok Kabaran Patatesli Börek Puf Puf Tarifi İçin Malzemeler 3 tane yufka 1 şişe maden suyu 1 su bardağı sıvı yağ 1 yumurta sarısı İç harcı için: 6. 7 tane patates 1 tane büyük soğan 1 çay bardağı sıvı yağ Kırmızı biber T..

Evim Lokanta - Tavuklu ve Patatesli Börek 05:07

Evim Lokanta - Tavuklu ve Patatesli Börek

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 35. Bölüm'de Tavuklu ve Patatesli Börek tarifi verdi! Tavuklu ve Patatesli Börek MALZEMELER 5 Adet Patates 2 Adet Tavuk Göğsü 1 Tutam Kekik Yarım Litre Süt 2 Adet Soğan 2 Yemek Kaşığ..

  • ANKA tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uzaya Kıymalı Patatesli Börek Göndermek 02:07

Uzaya Kıymalı Patatesli Börek Göndermek

SentIntoSpace isimli bir grup, kıymalı patatesli böreği bir kamera ve bir takip sistemi olan ekipmana bağlayarak 30 km yüksekliğe gönderdi...

  • Cowboy tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Buzluk  Böreği  Patatesli Kaşar Peynirli Rulo Börek 10:01

Buzluk Böreği Patatesli Kaşar Peynirli Rulo Börek

10 adet orta boy patates 1,5 su bardağı süt bir çorba kaşıgı tereyağı ve tuz ara katlar için çok az sıvıyağ üzeri icin üzeri için kaşar peynir rendesi ve biraz pul biber Hazırlanışı Patatesleri haşlayın haşlanan Patate..

Yırtık Yufkalar ile Kek Kalıbında Börek Kek Kalıbında Börek Nasıl Yapılır 05:44

Yırtık Yufkalar ile Kek Kalıbında Börek Kek Kalıbında Börek Nasıl Yapı

Sayfalarımı takibe alabilirsiniz :)Yırtık Yufkalar ile Kek Kalıbında Börek Kek Kalıbında Börek Nasıl Yapılır..

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi  Açma Tadında 06:17

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi Açma Tadında

Sizlere bu videoda nefis bir düğüm şeklinde bayatlamayan sodalı poğaça tarifi hazırladık. Hatta günlerce dışarıda beklese bile bayatlamayan harika bir poğaça tarifi! Yapımıda görüntüsünün aksine gayet basit. Sadece düğüm..

Sodalı Kek Tarifi 03:12

Sodalı Kek Tarifi

Malzemeler 3-3.5 Su bardağı Un 3 Yumurta 1 Şişe Soda 1.5 Su bardağı Şeker 1 Su bardağı Süt 1 Su bardağından eksik Sıvı yağ 1 Vanilya 1 Kabartma tozu..

Sodalı Ve Çikolatalı Pamuk Gibi Kek Tarifi 05:18

Sodalı Ve Çikolatalı Pamuk Gibi Kek Tarifi

Malzemeler; 3 yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 çay bardağı sıvı yağ ( 100 ml) 1 çay bardağı içme sodası 2,5 su bardağı elenmiş un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 1 çay bardağı parça çikolata..

Terbiyeli Tavuk Kanat Ve Elma Dilim Patates Tarifi 03:45

Terbiyeli Tavuk Kanat Ve Elma Dilim Patates Tarifi

6 yemek kaşığı sıvı yağ 1 paket Ülker Ducros acılı kanat terbiye çeşnisi 1 kg tavuk kanat Elma dilim patates için yarım çay bardağı kadar sıvı yağ 1 çay kaşığı Kırmızı pul biber 1 çay kaşığı karabiber yarım yemek kaşığ..

Dilim Ekmek Tarifi 09:09

Dilim Ekmek Tarifi

DILIM EKMEK TARIFI Malzemeler Su bardagi ölcüm 250ml... 2 su bardagi ilik su Yarim paket yas maya(istiyenler 1 paket kuru maya kullanabilir) 1 tatli kasigi tuz 1 tatli kasigi seker 1 su bardagi beyaz un 3 su bardagi bugd..

 Dilim Poğaça Tarifi 01:43

Dilim Poğaça Tarifi

Malzemeler 4 su bardağı un yarım su bardağından biraz fazla sıvı yağ 2 tepeleme yemek kaşığı yoğurt (suluysa 3 yemek kaşığı) 2 yumurta (1 inin sarısı ayrılacak ) Ilık su 1 paket yaş maya 1 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşı..

Pişi Tarifi  Hamur Tarifi Peynirli Çiğ Börek 03:37

Pişi Tarifi Hamur Tarifi Peynirli Çiğ Börek

Pişi Nasıl Yapılır Malzemeler 3 su bardağı un 250 gram lor peyniri Yarım su bardağı yoğurt Yarım su bardağı süt 8-10sap ince doğranmış maydanoz 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 1 paket maya 1 adet yumurta Kızartma..

Yumuşacık Sodalı Açma 02:20

Yumuşacık Sodalı Açma

Yumuşacık Sodalı Açma Tarifi İçin Malzemeler 1 paket yaş maya 2 su bardağı ılık süt 3 çorba kaşığı toz şeker 1 şişe soda (200 ml) 1 su bardağı sıvı yağ 2 adet yumurta (akı içine sarıları dışına sürülecek ) 2 tatlı kaşığı..

Sodalı Ispanaklı Tepsi Böreği 02:10

Sodalı Ispanaklı Tepsi Böreği

Malzemeler 6 adet yufka 1 şişe soda Yarım su bardağı sıvı yağ İçi için: 500 gr ıspanak 350 – 400 gr lor peyniri 4-5 yemek kaşığı sıvı yağ Tuz Üzeri için: 1 yumurta sarısı 2 yemek kaşığı yoğurt Hazırlanışı; 1.İç malzem..

Sodalı Tepsi Böreği 02:20

Sodalı Tepsi Böreği

Malzemeler 5 adet yufka 2 yumurta (birisinin sarısı üstüne) 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvı yağ 1 adet maden suyu İÇ HARCI: 1 küçük demet maydanoz 250 gr yağlı peynir Hazırlanışı; 1.Sosu için uygun bir kapta b..

Kabarma Garantili Sodalı Sünger Kek Yapımı 01:28

Kabarma Garantili Sodalı Sünger Kek Yapımı

3 yumurta 1,5 su bardağı toz şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı maden suyu 2,5 su bardağı un 2 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2,5 yemek kaşığı kakao Pudra şekeri Hazırlanışı; 1. Karıştırma kabına yumurta ve ş..

Mayasız Sütlü Çiçek Poğaça Tarifi  Bayatlamayan Patatesli Poğaça 05:13

Mayasız Sütlü Çiçek Poğaça Tarifi Bayatlamayan Patatesli Poğaça

Bu harika görünümlü patatesli çiçek şeklinde ki poğaçaları kesinlikle çok seveceksiniz. Kolay kolay bayatlamayan bu sütlü poğaça tarifini öğrenmek için tek yapmanız gerek detaylı tarifimizi izlemek ve işe koyulmak. Biz n..

Patatesli ve Pazılı Gül Böreği Tarifi 07:44

Patatesli ve Pazılı Gül Böreği Tarifi

Patatesli ve Pazılı Gül Böreği Tarifi İçin Malzemeler: 1 kilo (6 adet yufka) Yufkacılardaki yufkalar 1 kilo için genellikle 5 tane geliyor yufkaları ıslatmak için: 3 yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı veya biraz daha ..

Patatesli Kahvaltılık Börek Tarifi 02:59

Patatesli Kahvaltılık Börek Tarifi

Kahvaltılık tarifler için tok tutan ve nefis birşeyler arayanlara patatesli kahvaltılık börek tarifi videosu hazırladık. Yapımı da kolay olan patatesli kahvaltılık tarifi için malzeme listesi de oldukça azdır...

Patatesli Kıymalı Kadınbudu Köfte Tarifi  Yemek Tarifleri 02:34

Patatesli Kıymalı Kadınbudu Köfte Tarifi Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri listemize yeni bir tarif videosu daha ekledik. Kıymalı ve patatesli kadınbudu köfte tarifi videosu. Normal kadınbudu köfte tarifinden biraz farklıdır. Lezzetine bayılacaksınız. Patatesli kıymalı kadınbudu..