#Paten süren Çiftin hazin sonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Devreye Girdi, Kızına Kavuştu 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan Devreye Girdi, Kızına Kavuştu

Bir babanın 4 yıl süren evlat hasreti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın devreye girmesiyle sona erdi. Ukraynalı eşi tarafından kızı yurtdışına kaçırılan baba, yıllar süren mücadelesinin ardından kızına kavuştu...

Söz | 11.Bölüm 2:15:19

Söz | 11.Bölüm

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, ‘SÖZ’ her Pazartesi YAYIN GÜNLERİ SADECE Star TV ekranlarında! n nTürkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 362 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük 02:11

Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük

Tokat’ta sabahın ilk ışıkları ile bir AVM’de başlayan yangın yaklaşık 4 saat süren çalışmaların ardından kontrol altına alınabildi. Maddi hasarla atlatına yangında yaklaşık 20 milyon TL’lik hasar meydana geldi. Edinilen ..

Ali Kınık - Çal Kemancı 04:34

Ali Kınık - Çal Kemancı

Gitti Artık Unuttu mu Senelerce Avuttu mu Bu Hasretin Süresi Yok Birgün Sona Eresi Yok Son Şarkıyı Çal Kemancı Gelmeyecek O Yalancı Sonu Yokmuş Beklemenin Resimleri Saklamanın Ömrüm Ona Feda Olsun Asilce Bir V..

İlhan İrem ANLASANA 04:25

İlhan İrem ANLASANA

Her sevinci her kederi En olumsuz sevgileri Sonsuz denen gokleri Herseyin sonu varsa Ayrılıkların da sonu var Bir gün çıkıp geleceksin İçimde bir ümit var Yeniden seveceksin Yıllar var ki ben böyle Bekliyorum özleminle..

Hande Yener - Emrine Amade 03:39

Hande Yener - Emrine Amade

Hande Yener - Emrine Amade Şarkı Sözleri Hemen Hemen Her Gün Burdan Geçiyor Yüzünde Nur Var ışık Saçıyor Bu Nasıl iştir içim Eriyor Ağlatıyor Beni Ağlatıyor Yola Çıkıyorum Bazen Arada Belki Geçerken Derdi Merhaba Aslında..

  • Cowboy tarafından
  • 2.760 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anne Bülent Ersoy Kadın Mı, Erkek Mi 00:17

Anne Bülent Ersoy Kadın Mı, Erkek Mi

Şöhretin Sonu, başrollerini Bülent Ersoy ve Serpil Çakmaklı'nın paylaştığı Orhan Aksoy yönetmenliğinde çekilen 1981 yapımı bir filmdir. Bülent Ersoy' un hayatını anlatan Şöhretin Sonu adlı film, Ersoy' un erkeklikten kad..

Yokluğunda (Leyla The Band) 04:10

Yokluğunda (Leyla The Band)

Kaybet bu öfkeni, İçinde sakladığın. Terk et o derdini, Benden almadığın. Sabret sonu aynı değil! Söylüyorum. Dinle, rüyaların her gün aynı, Olmayacak! Şimdi vazgeçersen geriye döneceksin, Gitme! Kaybedince da..

Demet Akalın - Giderli Şarkılar 04:41

Demet Akalın - Giderli Şarkılar

Bu kalbin üzülmesine izin vermiycem Sevgi saygı ne varsa yitirdik Mutlu sonu görmeden asla ölmiycem Giden kazansa illa ki bilirdik Çat diye kaldırıp atıyorum resimlerimizi duvardan Herkes nasibini alır giderli şarkılarda..

Gökhan Türkmen - Aşk Lazım 05:16

Gökhan Türkmen - Aşk Lazım

Teninden, gözlerinden Söküp atmak kolay mı yüreğinden Bir resim kalır bugün Yeni doğan güneş gibi gökyüzünden Dilim varmaz Kalır durmaz Sonu görmek kolay mı gün geçmeden Duvarlardan kavuşmalardan sıkıldım bunal..

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı 04:13

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı Nişantaşı Üniversitesi “Kıbrıs müzakerelerinde gelinen son durum ve İsviçre Görüşmeleri ne ilişkin gerçekleştirdiği konferansta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 2. Cumhurbaşkanı M..

Burcu Güneş - Gül Kokusu 05:19

Burcu Güneş - Gül Kokusu

Burcu Güneş - Gül Kokusu Şarkı Sözü: Sen sevmeye yeltenmemişsin çocuk Belki de kendine güvenmemişsin Gönlün kurak yaşlarla büyümemişsin çocuk Nefes almak yeter sanma yaşamayı öğrenmemişsin Gönlün kurak yaşlarla büyümemi..

Düğün Konvoyunun Önünü İş Makinesiyle Kestiler 00:45

Düğün Konvoyunun Önünü İş Makinesiyle Kestiler

Muğla’nın Marmaris ilçesinde hafta sonu gerçekleşen bir düğünde inşaat malzemeleri satan firmanın personeli, evlenen patronlarının düğün arabasının önünü iş makinesiyle keserek bahşiş istedi. Marmaris’e bağlı Selimiye Ma..

  • JET TV tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orhan Ölmez -Su Misali 05:08

Orhan Ölmez -Su Misali

$imdi cok uzakta kalmi$ bir baharsin, Kalbimin derinlerinde bir yalansin, $imdi cok uzakta kalmi$ bir baharsin, Kalbimin derinlerinde bir yalansin. Gün gelir zaman döner sende solarsin, Hic gücenme kizma kizma send..

Brüksel'de Kritik AB Zirvesi 01:58

Brüksel'de Kritik AB Zirvesi

Avrupa Birliği devlet ve hükümet başkanları, yıl sonu zirvesi için Brüksel’de biraraya geldi. Zirvenin gündeminde göç, güvenlik, Avrupa Birliği-Ukrayna Ortaklık Anlaşması, Rusya, Brexit ve Suriye konuları var. Fransa Cum..

Elvan Günaydın - Niye 04:39

Elvan Günaydın - Niye

Bakarken gözlerine korkuyorum Sözlerin acıtır canımı Konuşma ne olur konuşma Sonu ayrılığa varır Konuşma ne olur konuşma Sonu ayrılığa varır Sen benim korkularım Sen benim hatalarım Gözümden akan yağmurların seb..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

Ben Bilmem Eşim Bilir  19-20.08.2017  Fragmanı 00:42

Ben Bilmem Eşim Bilir 19-20.08.2017 Fragmanı

Sunuculuğunu Ufuk Özkan’ın yaptığı, sevilen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir” in hafta sonu yayınlanacak bölümünde eğlence evlerinize geliyor! Arabayı hangi çift kazanacak? Tahminler yapılıyor, eşler tahminlerini ..

  • ANKA tarafından
  • 997 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kung Fu Yoga Film İzle 1:47:12

Kung Fu Yoga Film İzle

Filmin Konusu : Kung Fu Yoga filminin başrollerinde Jackie Chan ve Aamir Khan ikilisinin rol alacağı duyurulunca Jackie Chan ve Aamir Khan fanlarını büyük bir heyecan , merak ve ilgi uyandırdı. Çok sevilen iki süper yıld..

  • Tv Series tarafından
  • 24.156 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Feride Hilal Akın - Püf 02:02

Feride Hilal Akın - Püf

Kalmadı tahammülüm gücüm göz göre göre tükeniyorum... Mecnun misali pervanenim ama gün be gün soluyorum... Hastayım sana ben tescilli vurgununum... Küt küt atıyor kalbim gönül tutuklunum... akarat: püfle üfle yanıyorum...

Yusuf Güney - Bir Sevda Masali 03:52

Yusuf Güney - Bir Sevda Masali

Yusuf Güney - Bir Sevda Masali dinle bir sevda masali Sevgilim yanlızlık kor bana Gördüğüm bütün düşlerimde Nefes alıp veren her günümde Aşkını solundum sadece Ama yoksun gülüm seni gördüğüm o yerde Daha zormuş gülüm se..

  • Candy tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pera - Biri Vardı 04:16

Pera - Biri Vardı

Pera - Biri Vardı Şarkı Sözleri Yürüyorum bomboş sokak Kaldırımlar ıslak Ve gözümde bir damla yaş Duruyorum sonra bir an Geçince zaman Yokluğunu anlıyorum Susuyorum tüm sözler tükenmiş gibi Anlamı yok ya da zaten geç kal..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.555 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ramazanda ilgi Odağı Abant Gölü Oldu 03:35

Ramazanda ilgi Odağı Abant Gölü Oldu

Abant Ramazan'da da ilgi odağı oldu BOLU - Bolu'nun doğal güzelliklerinden olan Abant Tabiat Parkı, Ramazan ayında serin bir tatil geçirmek isteyen turistlerin ilgi odağı oldu. Bolu'ya yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta..

Kamuran Akkor  Bir Ateşe Attın Beni 04:40

Kamuran Akkor Bir Ateşe Attın Beni

Diyorlar ki sen delisin, hiç bu kadar sevilirmi Değmeyecek biri için, gurur yere serilirmi Değmeyecek biri için, gurur yere serilirmi Bir ateşe attın beni, alev alev yaktın beni Bir ateşe attın beni, alev alev yaktın be..

Uncharted Kayıp Miras  Çıkış Fragmanı  Türkçe Altyazı 01:58

Uncharted Kayıp Miras Çıkış Fragmanı Türkçe Altyazı

CHLOE FRAZER IS RETURNING An awesome independent adventure... The last of us and uncharted 4: A thief's end rated as the developers behind the construction of this new construction, quick action and thrills, will take y..

  • BETA tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nil Ertürk'ün Yeni Tiguan Allspace Deneyimi 01:00

Nil Ertürk'ün Yeni Tiguan Allspace Deneyimi

Hafta sonu planlarınızın hepsini birden gerçekleştirebilmek için yeterli alan ve konfor, Yeni Tiguan Allspace'te var! Yeni Tiguan Allspace'i ilk deneyenlerden biri olan Nil Ertürk ve ailesi, Volkswagen Arena’da gerçekleş..

  • BETA tarafından
  • 1.133 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölümcül Deney 3 Full Hd Film İzle 1:34:05

Ölümcül Deney 3 Full Hd Film İzle

Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu – Resident Evil 3 : Extinction filminin konusunda Carlos Olivera ile L.J yaşamın olduğu bölgede güvenlik yok olunca yaşama tutunmuş bir kaç kişiyide toplarlar. Claire, K-Mart ve Betty ‘ni..

  • Tv Series tarafından
  • 11.857 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kent Şarkıları - Hayat Devam Ediyor 03:31

Kent Şarkıları - Hayat Devam Ediyor

Kent Şarkıları - Hayat Devam Ediyor dinle Albüm Adı : Başka Düzelten : felucia Bir gün bitebiliyor büyük aşklar Hüsranla bitebiliyor Fakat devam eden bir hayat var Güçlü olmak gerekiyor Elbette sonu geliyor yalnızlı..

Temel Omlet Tarifi 02:33

Temel Omlet Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1/2 çay bardağı süt, 1 tatlı kaşığı un, 1 çay kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber. ************************* Hafta sonu kapıya geldiğine göre şöyle güzel bir kahvaltılık tarif iyi gider diye düşündüm..

Ekmek Çanağında Sucuklu Yumurta Tarifi 02:08

Ekmek Çanağında Sucuklu Yumurta Tarifi

MALZEMELER 2 adet hamburger ekmeği, Yarım ay şeklinde kesilmiş 15-16 dilim Sucuk, 4 adet Yumurta, Tuz, Karabiber. ************************ Bir hafta sonu daha geldi çattı. Benim için her ne kadar taşınma ile geçecek o..