#Paten süren Çiftin hazin sonu

Dev Zirvede Akşam Hareketliliği 02:02

Dev Zirvede Akşam Hareketliliği

Antalya'da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın ev sahipliğinde ABD ile Rusya Genelkurmay Başkanlarının katılımıyla gerçekleşen Suriye ve Irak zirvesinde akşam saatlerinde hareketlilik yaşandı. Genelkurmay Başk..

Senden Bana Kalan Full Hd İzle 1:52:06

Senden Bana Kalan Full Hd İzle

Senden Bana Kalan (Yerli Film)(2015) Drama,Duygusal,Romantik,Yerli Filmler Ülke: Türkiye Süre: 118 Dakika Yönetmen: Abdullah Oğuz Oyuncular: Doğa Konakoğlu, Ekin Koç, Neslihan Atagül, Sabri Özmener, Wilma Elles Ekin Koç'..

  • Tv Series tarafından
  • 84.271 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beyoğlu'nda yangın 00:30

Beyoğlu'nda yangın

Beyoğlu’nda bir gecekondu çıkan yangında alev alev yandı. Dairede kalan bir kişi son anda çevredeki vatandaşlarca kurtarılırken, itfaiye ekiplerinin uzun süren uğraşlarının ardından yangın kontrol altına alındı...

Sirkte Kaplanlar Ata Saldırdı 00:29

Sirkte Kaplanlar Ata Saldırdı

Kaplanlar ata saldırdı. Çin'deki bir sirkte meydana gelen olayda, gösteri sırasında 2 kaplan ata saldırdı. Görevliler hayvanı uzun süren uğraşlar sonucu kurtarabildi. Onlarca kişinin gözü önünde gerçekleşen olay amatör k..

  • JET TV tarafından
  • 818 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayılı Baba Çiftliği 07:07

Ayılı Baba Çiftliği

ESKİ biyolog Joel Rosenthal hayat boyu süren bir rüya gördü - düzenli olarak evcil hayvan ayıları ile vahşi doğada yürüyüş yaparak. Batı Virginia'daki Point of View Çiftliğinde 74 yaşındaki Joel, beş siyah ayı ile yaşıyo..

  • JET TV tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Preview- Riggs Is On The Hunt For Answers - Season 1 Ep. 18 - Lethal Weapon 00:20

Preview- Riggs Is On The Hunt For Answers - Season 1 Ep. 18 - Lethal W

LETHAL SİLAH, aksiyon ve dramayı dostluk ve mizah ile birleştirerek, günümüz Los Angeles'ında suçla mücadele eden klasik polis ikilisi Riggs ve Murtaugh'u izleyerek hit film franchise'ı yeniden başlatıyor. Genç eşi ve do..

Fetö Güneş Harekatı’nın Planlarını PKK'ya sızdırdılar 06:29

Fetö Güneş Harekatı’nın Planlarını PKK'ya sızdırdılar

TGRT Haber’de yayınlanan ve Mehmet Aydın’ın sunduğu Sonra N’Oldu programında dile getirilen iddia Türkiye’de yeni bir tartışma başlatacak gibi. Programın konuklarından Genelkurmay Eski İstihbarat Daire Başkanı İsmail H..

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir 02:18

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir

Hollanda Başbakanı Mark Rutte 1967’de Lahey’de dünyaya geldi. Özel şirketlerin insan kaynakları departmanında çalışan Rutte, siyasi kariyerine 90’lı yıllarda adım attı. 1948’de kurulan Özgürlük ve Demokrasi için Halk Pa..

Peru’da Sel Faciası 48 Ölü 01:35

Peru’da Sel Faciası 48 Ölü

Peru’da yoğun yağmurların yol açtığı seller ve toprak kaymalarında 48 kişi hayatın kaybetti. Ölenlerin arasında çamur kaymasında hayatını kaybeden 6 madenci de bulunuyor. Bu yılın başından itibaren süren yoğun yağmur Fr..

Türk Yıldızları’ndan Çanakkale Klibi 01:01

Türk Yıldızları’ndan Çanakkale Klibi

2017 yılının ilk gösterisine Çanakkale’de imza atmaya hazırlanan Türk Yıldızları, gösteri öncesi yayınladıkları klip ile Çanakkale’yi bir kez daha yad ettiler. Türk Yıldızları tarafından hazırlanan videoda Çanakkale Sav..

  • PITIRCIK tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kıbledere Köyünde Bir Gece Paranormal Olaylar 1:03:37

Kıbledere Köyünde Bir Gece Paranormal Olaylar

Kameramanım ve ben sadece gerçek olayların yaşandığı yerlere gitmekteyiz.Bu yüzden gittiğimiz çoğu yerde başımıza tuhaf olaylar gelmekte.Daha önce 2 kere trafik kazası geçirdik, kafama taşlar fırlatıldı, değişik sesler i..

  • ZULMA tarafından
  • 3.094 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Müslüman Cinlerin Yaşadığı Cin Tepesi  Nusaybin Cinleri 11:55

Müslüman Cinlerin Yaşadığı Cin Tepesi Nusaybin Cinleri

70 li yıllarda geceleri iyileşmek için burada cinlerle kalan insanlar döndüklerinde. Yer altından kılıç ve insan sesleri duyduklarını söylerler. Bunun üzerine bir süre sonra bölgede devlet taarfından kazı çalışmaları baş..

  • ZULMA tarafından
  • 3.024 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Afrin Şehidi Son Yolculuğuna Uğurlandı: 'Hakkını Helal Et Bize' 01:39

Afrin Şehidi Son Yolculuğuna Uğurlandı: 'Hakkını Helal Et Bize'

Afrin'de süren 'Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Piyade Üstçavuş Fatih Mehmethan son yolculuğuna uğurlandı. Şehit eşi Gamze Mehmethan cenazeye eşinin üniformasını giyerek katılırken tören boyunca duygusal anlar yaşan..

Diş Beyazlatma Ne Kadar Sürer 01:21

Diş Beyazlatma Ne Kadar Sürer

Diş beyazlatma işlemi iki farklı yöntemle yapılıyor. Ofis tipi diş beyazlatma işlemi muayenehane koşullarında, doktor kontrolünde yapılıyor. Birer hafta aralıklarla 20 dakikalık seanslarla, yaklaşık iki seansta tamamlanı..

  • NABIZ tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katliam Kokan Şehir: İdlib 01:12

Katliam Kokan Şehir: İdlib

İdlib içine haftalardır süren yoğun hava saldırıları dün de devam etti. İdlib'in farklı yerlerinde hava saldırılarıyla, kimyasal saldırılarla sivilleri hedef alan Esed rejimi ve Rusya, kıyım yaptı. Rusya'ya ait savaş uça..

Uzun İlişkinin Sırrı 01:00

Uzun İlişkinin Sırrı

Uzun uzadıya ilişki süren insanlara şaşırmak suretiyle videomuzu izliyoruz efendim. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İspanya'da Tenis Topu Büyüklüğünde Dolu Yağdı 01:54

İspanya'da Tenis Topu Büyüklüğünde Dolu Yağdı

İspanya'da dev dolu taneleri yağdı. tenis topu büyüklüğündeki dolu taneleri sebebiyle hayvanlar telef oldu. Ülkenin kuzeyindeki Almazan bölgesinde 45 dakika süren dolu yağışı çevredeki araçlarda da büyük hasara yol açtı...

Lanetli Büyücünün Evindeyiz Paranormal Olaylar 13:18

Lanetli Büyücünün Evindeyiz Paranormal Olaylar

Doğaüstü varlıkların yardımıyla ya da doğada bulunan gizli güçlere söz geçirmek yoluyla birtakım doğal olmayan işler yaptıklarını ileri süren kimselerin başvurdukları birtakım işlem ve davranışlara verilen genel adtır bü..

  • ZULMA tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ece Seçkin Kimdir? 00:49

Ece Seçkin Kimdir?

Müzik hayatına 3 yaşında piyano öğretmeni olan annesiyle birlikte başladı. Sadece piyano ve solfej üzerine müzik çalışmalarını sürdürürken, 1998 yılında girdiği konservatuvar sınavında, piyano bölümünü birincilikle kazan..

Galatasaray 4-0 Adanaspor Üst üste 2 Penaltı Golü!! -Selçuk İnan- 00:51

Galatasaray 4-0 Adanaspor Üst üste 2 Penaltı Golü!! -Selçuk İnan-

Galatasaray, seyircisi önünde Trabzonspor karşısında aldığı yenilgiyi unutturmak istiyor... Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Adanaspor'u konuk edecek Galatasaray, galibiyete kilitlendi. Türk Telekom Arena'da saat ..

 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Adanalıların Karla İmtihanı 00:20

Adanalıların Karla İmtihanı

Adana’da yaklaşık 10 dakika süren fındık büyüklüğündeki dolu yağışı hayatı olumsuz etkilerken, caddeler kar yağmışçasına beyaza bürünmüş tabi ki Adana halkı bundan fazlasıyla etkilenmiş...

  • JET TV tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ezan Dinmez Bayrak Inmez Mehmetçik Teröristlerden Arındırılan Köyde Ezan Okudu 00:47

Ezan Dinmez Bayrak Inmez Mehmetçik Teröristlerden Arındırılan Köyde Ez

Afrin'de süren Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, Mehmetçiğimizin teröristlerden arındırılan bir köyde ezan okuduğu görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Görüntüler kısa sürede binlerce kişi tarafından paylaşıldı...

Bir Günlük Evliliğe Üç Yıldır Nafaka Ödeyen Adam 02:58

Bir Günlük Evliliğe Üç Yıldır Nafaka Ödeyen Adam

28 yaşındaki Atakan Varlı tanıştığı genç kızla evlendi... Ancak eşi bir gün sonra ortadan kayboldu... Eline ulaşan tebligatla bir günlük karısının kendisine boşanma davası açtığını öğrenen genç, 24 saat süren evliliği iç..

  • JET TV tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyadaki En Tehlikeli 10 Silah(Tehlikeli Yakın Dövüş Silahları) 06:22

Dünyadaki En Tehlikeli 10 Silah(Tehlikeli Yakın Dövüş Silahları)

Tüm silahların eşit derecede tehlikeli olduğunu söylemek oldukça yanlış bir düşünce olur. Bazı silahlar saplama için iyiyken diğerleri düşmanları uzaktan ekarte etmekte kullanılması için üretilmiştir. Bugün dünyadaki en ..

Bülent Ersoy'a 8 yıl Sahne Yasağı 01:06

Bülent Ersoy'a 8 yıl Sahne Yasağı

Bülent Ersoy'a neden 8 yıl sahne yasağı konmuş Ağustos 1980'de İzmir Fuarı'nda seyircilerden gelen tezahürat sonrası göğüslerini açınca İzmir Cumhuriyet Savcılığı, hakkında soruşturma açtı. Eylül 1980'de Kordon'daki ev..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Evet Şiiri 02:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Evet Şiiri

Üste gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe, elini göreni kim bozabilir. Yüzü ak, vicdanı hür, iradesi sağlam gençliği kim durdurabilir? Çınarların yanında yeşeren umuda, kim ket vurabilir? Kim kırabilir, nice düşman kal..

Ahmet Kural Kaslarını Nasıl Geliştirdi Beyaz Show 9 Mart 2018 01:53

Ahmet Kural Kaslarını Nasıl Geliştirdi Beyaz Show 9 Mart 2018

Film için Ahmet Kural'ın uzun süren vücut çalışmasına canlı şahitlik yapan Murat Cemcir, detayları Beyaz Show'da anlattı. 10 ay gibi uzun süre disiplinli şekilde çalışmanın getirdiği başarı haricinde diğer film karakter..

  • BETA tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Terörden Temizlenen Güneydoğu’dan Renkli Görüntüler 00:55

Terörden Temizlenen Güneydoğu’dan Renkli Görüntüler

Terörden tamamen temizlenen Güneydoğu'da sokaklarda eğlenen halk, renkli görüntüler oluşturdu.TRT'de Görüntü Yönetmeni olan Okay Albayrak'ın çektiği görüntülerde halk, yıllardır süren terör işgalinden kurtulmanın sevinci..

Terminal Orijinal Teaser 00:47

Terminal Orijinal Teaser

Büyümekte olan isimsiz bir şehrin karanlık merkezinde geçen “Terminal”, şeytani bir görev yerine getiren iki suikastçıyı, ölümcül bir hastalıkla mücadele eden bir öğretmeni, gizemli bir hademeyi ve iki farklı hayat süren..