#Paten süren Çiftin hazin sonu

Kalp Ritim Bozukluğu Tedavi Yöntemleri 01:23

Kalp Ritim Bozukluğu Tedavi Yöntemleri

Kalp ritim bozukluğunun tıp dilindeki adı aritmidir. Aritmi, kalbin çok hızlı atması (taşikardi) ya da çok yavaş atması (bradikardi) veya düzensiz atması gibi kalp ritim sorunlarını ifade eder. Kalp ritim bozukluğunda ka..

  • NABIZ tarafından
  • 544 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmet Günsür Martıların Efendisi Sihirli Bir Filmi 10:53

Mehmet Günsür Martıların Efendisi Sihirli Bir Filmi

Merakla beklenen martıların efendisi filminin galası yapıldı. Mehmet Günsür, Nejat İşler, Timuçin Esen gibi isimlerin rol aldığı film, İstanbul’da deniz kıyısında sakin bir yaşam süren Martıların Efendisi’nin, uzun zaman..

  • BETA tarafından
  • 625 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öldürme Arzusu Orijinal Fragmanı 02:28

Öldürme Arzusu Orijinal Fragmanı

Başarılı bir travma cerrah olan Paul Kersey, hayatını ölüm döşeğindeki, vurulmuş, bıçaklanmış insanlarla uğraşarak geçirmektedir. Stresli işinden sıyrıldığında ise sevgi dolu bir aile babasıdır. Kızı ve eşiyle mutlu bir ..

Güllü Geliyor Güllü 1973 Türk Filmi İzle 1:25:23

Güllü Geliyor Güllü 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Karadenizli iki aile olan Fındıkoğulları ile Kumcular arasında yıllardır süren bir kan davası vardır. Olayların başlangıcındaki isim küçük Ali yıllar önce İstanbul’a kaçırılıp, adı değiştirilmiştir. Fındıkoğull..

ABD’de Evlerinde Mahsur Kalanlar Kurtarılıyor 01:03

ABD’de Evlerinde Mahsur Kalanlar Kurtarılıyor

Toprak kayması nedeniyle 13 kişinin hayatını kaybettiği ABD'nin Kaliforniya eyaletinde evlerinde mahsur kalan aileler helikopterle kurtarılıyor. Kaliforniya eyaletinde aşırı yağmur sonucu meydana gelen toprak kaymasında ..

  • JET TV tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Savcının Oğlu Çevreye Ateş açtı 01:24

Savcının Oğlu Çevreye Ateş açtı

Annesi eski hakim, babası savcı olan, 32 yılla yargılanan suç makinesi Sertaç Gökmen serbest 2018 yılında İstanbul'da kız arkadaşını aracında darp eden ve olaya tepki gösteren vatandaşlara öfkelenip aracını üstlerine sü..

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden Akdeniz'de Gövde Gösterisi 03:25

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden Akdeniz'de Gövde Gösterisi

Libya’da ulusal mutabakat hükümeti güçleri ile Hafter milisleri arasındaki çatışmaların yoğunlaştığı, Yunanistan'ın tehditler savurduğu bir dönemde Türk Silahlı Kuvvetleri Akdeniz’de gövde gösterisi yaptı. Akdeniz’in ulu..

Bursa’da sağanak yağış sele neden oldu 02:55

Bursa’da sağanak yağış sele neden oldu

Bursa’da yaklaşık 20 dakika süren aşırı yağmur ve fırtınada araçlar sular altında kalırken, meyve bahçeleri ve sebze tarlaları zarar gördü...

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde intihar girişimi 02:39

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde intihar girişimi

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde (FSM) korkuluklara çıkan erkek bir şahıs intihar girişiminde bulundu. Trafikte yoğunluk oluştuğu olayda, şahıs yaklaşık 2 saat süren çalışmalar sonucunda polis ekipleri tarafından ikna edi..

Önce intihara kalkıştı, sonra ailesini rehin aldı 01:51

Önce intihara kalkıştı, sonra ailesini rehin aldı

Gaziantep'te, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir şahıs, önce intihara kalkıştı sonra da ailesini rehin aldı. Yaklaşık 2 saat süren uğraşlar sonucu ikna edilen şahıs, polis ekiplerine teslim olurken o anları izl..

Halk Çocuğu 1964 Türk Filmi İzle 1:39:54

Halk Çocuğu 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Sade bir hayat süren Ahmet’e yüklü bir mirasın kalmasıyla gelişen olaylar konu edilir. Ahmet, kasabasında herkes tarafından örnek gösterilen bir gençtir. Bir gün kendisine hiç tanımadığı babasından yüklü bir mi..

Avustralya Açık'ta Türkiye'nin Gururu Yankı 01:06

Avustralya Açık'ta Türkiye'nin Gururu Yankı

Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nın gençler kategorisi tek erkekler ikinci tur maçında Çekya'dan Dalibor Svrcina'yı 2-0 yenen 17 yaşındaki milli tenisçi Yankı Erel üçüncü tura yükseldi. Yankı Erel, Melbourne kentinde dev..

Paranormal Activity - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:31:07

Paranormal Activity - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Paranormal Activity serisi, aslında Blair Cadısı projesi ekolünün bir devamı sayılacak konsepte sahip olmasıyla, belki de sinema tarihinde yeni bir janr olarak değerlendirilebilecek içeriğiyle azımsanmayacak bir..

Paranormal Activity - 5 Hayalet Boyutu Türkçe Dublaj Hd İzle 1:37:20

Paranormal Activity - 5 Hayalet Boyutu Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Paranormal Activity serisinin son filmi, yeni bir ailenin başından geçen paranormal olaylara odaklanıyor. Ryan ve Emily çifti, küçük kızları Leila ile mutlu bir hayat süren, sıradan bir çekirdek ailedir. Fleege ..

Ermenistan Kelbecer'den Çekildi 01:11

Ermenistan Kelbecer'den Çekildi

Dağlık Karabağ'da 44 gün süren çatışmaları sona erdiren anlaşma imzalandı. Anlaşma gereği Ermenistan, Azerbaycan'ın Kelbecer ilçesini terk etti...

PKK son iki yılda 316 çocuğu dağa kaçırdı 01:36

PKK son iki yılda 316 çocuğu dağa kaçırdı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, bölücü terör örgütü tarafından son iki yılda 18 yaşından küçük 88'i kız 316 çocuğun dağa kaçırıldığını ve kız çocuklarının tecavüze uğradığını söyledi. Katırcıoğlu,..

44 Günde Ele Geçirilen Ermenistan'ın Askeri Araçları Sergilenecek! 04:34

44 Günde Ele Geçirilen Ermenistan'ın Askeri Araçları Sergilenecek!

Ermenistan ordusu 44 gün süren çatışmalarda ağır darbe aldı. Çoğu kez cepheyi terk eden Ermenistan askerlerinin geride bıraktığı askeri ve zırhlı araçlar bugün Bakü'de sergilenecek...

Yüzüne Tezekleyen Kadın 00:09

Yüzüne Tezekleyen Kadın

İnek çiftliğinde yerdeki tezeği alıp yüzüne süren kadını izliyoruz. Amaçsız kadın boşu boşuna bizimde midemizi bulandırdı...

  • PengoTV tarafından
  • 185 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Manisa'da İlanla 10 Bin İşçi Aranıyor 01:43

Manisa'da İlanla 10 Bin İşçi Aranıyor

Pek çok yerde işsizlikten bahsedilirken, Manisa’nın Salihli ilçesindeki organize sanayi bölgesinde çalıştırılmak üzere ilanla işçi aranıyor. Yapımı süren OSB'de 10 binden fazla kişiye istihdam sağlanacak...

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar 08:33

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar

Avrupa Uzay Ajansı'nın Columbus Modülü uzayda bir çok buluşa imza attı Space'in bu bölümünda Almanya'nın Köln şehrindeki Avrupa Astronot Merkezindeyiz. Programımızda Avrupa'nın Uluslararası Uzay İstasyonu üzerinde kull..

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev işgalden kurtarılan Gubadlı'yı ziyaret etti 09:49

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev işgalden kurtarılan Gubadlı'yı ziyaret

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, 44 gün süren savaşta Ermenistan'ın işgalinden kurtarılan Gubadlı şehrini ziyaret etti. Aliyev'in eşi Mihriban Aliyeva'nın Instagram hesabından paylaştığı görüntülerde, Cumhurbaşkanı..

Galatasaray 3-0 Antalyaspor Maç Özeti 04:45

Galatasaray 3-0 Antalyaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de 21. haftanın kapanış maçında Galatasaray, Antalyaspor'u 3-0 yenerek 6 hafta sonra tekrar liderli koltuğuna oturdu. Sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Fatih Terim, Ziraat Türkiye Kupası'nda Atike..

  • OFSAYT tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 7 yıl önce
CHP'li Öztürk Yılmaz'ın Canlı Yayında 'Zırhlı Araç-Telefon' İmtihanı 01:27

CHP'li Öztürk Yılmaz'ın Canlı Yayında 'Zırhlı Araç-Telefon' İmtihanı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, konuk olduğu programda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faaliyetleri için 'harcama' imasında bulundu. Devletin verdiği uçakla önce Kurultaya ardından referandum programına gitmemesi ger..

Nisa hemşire'yi böyle kurtardılar 02:21

Nisa hemşire'yi böyle kurtardılar

ESKİ KIZ ARKADAŞININ HEMŞİRE KARDEŞİNİ HASTANEDE REHİN ALMIŞ, BİR EMNİYET MÜDÜRÜNÜN MÜDAHALESİYLE ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞTİ... BUGÜN,,, YARIM SAAT SÜREN O KABUSUN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI... NİSA HEMŞİRENİN KURTARILMA AN..

Bir garip kuş kavgası! 02:55

Bir garip kuş kavgası!

YAŞLI BİR ÇİFT, PENCERELERİNİN ÖNÜNE DIŞARIDAKİ KUŞLAR İÇİN BİR KAP SU, BİR KAP YEM KOYUYORLARDI... BAŞLARINA GELMEYEN KALMADI... GELEN KUŞLAR YÜZÜNDEN CAMININ KİRLEDİĞİNİ ÖNE SÜREN KARŞI KOMŞU, YAŞLI ÇİFTİ TEHDİT ETTİ, ..

Ankara-Sivas YHT'de Testler Başladı 01:45

Ankara-Sivas YHT'de Testler Başladı

Ankara-Sivas arasındaki yüksek hızlı tren hattında son dönemece girildi. Kısa süre içinde açılması beklenen hattın performans testleri başladı. Seferlerin başlamasıyla iki kent arasında 12 saat süren yolculuk süresi 2 sa..

MGK'da Doğu Akdeniz Vurgusu 01:40

MGK'da Doğu Akdeniz Vurgusu

Yeni yılın ilk Milli Güvenlik Kurulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı. 4 buçuk saat süren toplantı sonrası 5 maddelik bir bildiri yayımlandı, Doğu Akdeniz’deki hak ve menfaatlerden taviz yok vurgusu yapıldı...

Tam 700 yıllık kalenin varisi oldular! 01:47

Tam 700 yıllık kalenin varisi oldular!

300 DÖNÜM ÜZERİNDE KURULAN DEVASA BİR KALE, TAM 700 YILLIK TARİHE TANIKLIK ETMİŞ... BİR AİLE, ÇIKTI VE BU KALE DEDEMİZİN DEDİ... İDDİALARINI MAHKEMEYE TAŞIDILAR... BAKIN 4 YIL SÜREN O DAVA NASIL SONUÇLANDI..

Babanın evlat hasreti son buldu 01:33

Babanın evlat hasreti son buldu

YAMALI ÇİFTİ 7 YILDIR SÜREN BOŞANMA DAVASINDAN BİR SONUÇ ALAMADI. AYLARCA EVLADINA HASRET KALDIĞINI SÖYLEYEN BABA KIZINA HACİZ MEMURLARI EŞLİĞİNDE KAVUŞTU...

Nisan Ayında Kar Yağdı 01:32

Nisan Ayında Kar Yağdı

Nisan ayına girilmesiyle birlikte herkesin bahar gelmesini beklediği bir zamanda Ordu'nun yüksek kesimlerine kar yağdı. Ordu'da yüksek kesimlerine öğleden sonra kar yağışı yaşandı. Kar yağışıyla birlikte Gürgentepe Bele..