#Paten süren Çiftin hazin sonu

Gelinim Mutfakta 85. Bölüm Özlem'in Yarışmadaki Agresifliğine Eşinden Sert Uyarı Geldi 04:04

Gelinim Mutfakta 85. Bölüm Özlem'in Yarışmadaki Agresifliğine Eşinden

Özlem, her puanlama sonrasında verdiği düşük puanlar yüzünden kaynanası Nurten Hanımla tartıştı. Bugün de aldığı düşük puan yüzünden hem sesini yükseltti, hem de ağır cümlelerle kaynanası Nurten Hanıma yüklendi. Gün sonu..

  • BETA tarafından
  • 563 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gelinim Mutfakta 89. Bölüm Suzan Hanımın Performansı Kahkahalara Neden Oldu 05:15

Gelinim Mutfakta 89. Bölüm Suzan Hanımın Performansı Kahkahalara Neden

Fatih Ürek yarışmacılara Suzan Hanımın diğer kaynanaları, söylediği Türkü ile oynattığı sahneleri izletti. Suzan Hanım birden Türküye başlıyor ve diğer kaynanaları da kendisine oynayarak eşlik etmesini istiyor. Bu tarz o..

  • BETA tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gelinim Mutfakta 91. Bölüm Çiğdem Hanımın Özlem'e Bağırmasına Nurten Hanımdan Sert Tepki Geldi 04:16

Gelinim Mutfakta 91. Bölüm Çiğdem Hanımın Özlem'e Bağırmasına Nurten H

Fatih Ürek'in gün sonu değerlendirmesi sırasında izlettiği VTR'de yaşananları yanlış anlayan Özlem, Çiğdem Hanıma veryansın etti! VTR'de Çiğdem Hanım, geçen hafta elenen Suzan Hanımın söylediği Türküyü Nurten Hanıma göre..

  • BETA tarafından
  • 826 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gelinim Mutfakta 94 Bölüm Karakter analizcisi Reyhan 04:54

Gelinim Mutfakta 94 Bölüm Karakter analizcisi Reyhan

Reyhan Hanımın duruşuna zıt olan renkli kişiliği bugün keyifli anlar yaşanmasına neden oldu. Yarışmaya girdiği günden itibaren dikkatleri üzerine çeken Reyhan Hanıma her gün bir meslek yakıştırılıyor: Pazartesi psikolog,..

  • BETA tarafından
  • 818 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hakan Berkhun - Sormadın mı Kalbine 03:16

Hakan Berkhun - Sormadın mı Kalbine

Sormadın mı Kalbine şarkı sözleri ile Dumanında ve korundasın cigaramın En sonunda yanındasın korkularımın Sonu gelmez bu gece Sabah olmaz bu gece Sormadın mı kalbine, yoksa bir defa bile Sevmeyenler ağlamaz, yaşa..

Sıla Ve Ebru Yaşar Böyle Pişti Oldu 05:49

Sıla Ve Ebru Yaşar Böyle Pişti Oldu

Sıla’nın hafta sonu Bodrum konserinde giydiği elbise birçok kişiye aşina geldi...

  • BETA tarafından
  • 160 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Babasını trolleyen bu şekerle günaydın diyelim haftasonuna.... 01:00

Babasını trolleyen bu şekerle günaydın diyelim haftasonuna....

Günaydın güzel insanlar, yüzünüzden kahkahanın, evinizden huzurun neşenin, bedeninizden sağlığın eksik olmayacağı, gönlünüzden geçen tüm güzelliklerin gerçeğe dönüşeceği harika bir hafta sonu olsun umarım.....

  • Candy tarafından
  • 385 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gününüz böyle tatlı geçsin. 00:19

Gününüz böyle tatlı geçsin.

Gününüz böyle tatlı geçsin. ???????? Günaydın güzel insanlar, yüzünüzden kahkahanın, evinizden huzurun neşenin, işlerinizden bolluk ve bereketin, bedeninizden sağlığın eksik olmayacağı, gönlünüzden geçen tüm güzellikler..

  • PengoTV tarafından
  • 476 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bitmeyen Gece Türkçe Altyazılı Fragman 02:33

Bitmeyen Gece Türkçe Altyazılı Fragman

Bitmeyen Gece, alternatif bir tedavi yöntemi denemek için gizemli bir kulübeye giden bir aile ve arkadaşlarının hikayesini konu ediyor. James ve karısı Casey iki çocukları ve yakın bir arkadaşları ile birlikte hafta sonu..

Ferdi Tayfur Ağlamazsam Uyuyamam 05:05

Ferdi Tayfur Ağlamazsam Uyuyamam

Bir sen söyle bir de beni dinlermisin ey kardeşim Yıllaryılı bu yollarda ömrümü harcamışım Hangimiz usanıp hangimiz bıkacağız Hangimiz yıkılmadan sabahı bulacağız Ben usanmam ben bıkmam ben onsuz yaşayamam Ben her gece ..

Rıdvan Narin - Gelecek'tin 03:33

Rıdvan Narin - Gelecek'tin

Rıdvan Narin - Gelecek'tin Dinle GELECEK'TİN Beni boğdu bu gidişlerin unutma ardında kalanları. Yok desen de yuttun o yalanları... Geri dönmeni isterdim. Hayat da Ben ağlamam. sananları, hiç sevmedi hatırla yananları..

Gökhan Türkmen - Lafügüzaf 04:10

Gökhan Türkmen - Lafügüzaf

Lafügüzaf Gökhan Türkmen #LafügüzafAkustik Dinle Söz: Ozan Turgut Müzik: Gökhan Türkmen Düzenleme: Gökhan Türkmen Yönetmen ve Kurgu: Bora Çifterler LAFÜGÜZAF Bıktım seni hatırlatan Anılarımdan Bana kalan arsız rüya..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.242 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ödev Yapmamak İçin Mantıklı Sebebi Olan Ufaklık 00:09

Ödev Yapmamak İçin Mantıklı Sebebi Olan Ufaklık

Dünya corona virüs ile mücadele ederken öğrenciler evden eğitime devam ediyor. Ufak bir öğrenci coronadan dünyanın sonu geleceğini ve buna rağmen neden ödev yaptığını sorgulamış...

  • PengoTV tarafından
  • 147 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Oscarlık baba benim diyen abimiz 00:43

Oscarlık baba benim diyen abimiz

çocuklarına karşı çok sabırlı olan baba bizden 5 yıldız 10numara aldı. sabrın sonu selamettir...

  • PengoTV tarafından
  • 1.318 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sırbistan'da Korona Önlemleri Protesto Edildi 01:41

Sırbistan'da Korona Önlemleri Protesto Edildi

Sırbistan sokakları adeta yandı. Cumhurbaşkanı Vucic, vakaların artmasıyla birlikte yeni önlemler aldı. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ilan etti. Bunu duyan binlerce kişi meclis önünde toplandı. Ortalık mahşer yerine dön..

Ozan Tanış - Hep sen 03:10

Ozan Tanış - Hep sen

Hep sen şarkı sözleri ile Olsanda yanımda nefesinle kokunla Baharımda yazımda sarsam seni doya doya Hüzün gelir denizden hafif hafif serinden Senden vazgeçemem sebebimsin bu yüzden Dünüm yarınım hep sen gecem sen gündü..

Otomobile pompalı tüfekle saldırı, genç kızı hayattan kopardı 01:06

Otomobile pompalı tüfekle saldırı, genç kızı hayattan kopardı

Antalya’da pompalı tüfekle açılan ateş sonucu otomobilde bulunan 19 yaşındaki genç kız yaşamını kaybetti, sürücü ise yaralandı. Genç kızın sosyal medya hesabından 4 yıl önce resmiyle paylaştığı “Hikayenin sonu malum. Ölü..

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç 03:23

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç Kıskanç şarkı sözleri ile Delirtiyor beni itin teki Ey Uğraşıp durur da Vaktimi çalamaz Boşa serzeniş Ey Kolla kendini Gücüme güç katıyo Her gün daha da ileriye gidiyom Birileri ba..

THBEKO X Parker Ti - Gecem Karanlık 04:00

THBEKO X Parker Ti - Gecem Karanlık

THBEKO X Parker Ti - Gecem Karanlık Dinle Gecem Karanlık şarkı sözleri ile Gecem karanlık sorsan da bulamazsın Günahlar içinde asla koşamazsın sen benden farksızsın biz mi hiç olamayız elmaslar yanımda onla tanışama..

Tuna-1 Kuyusundan Tarihi Görüntü 02:18

Tuna-1 Kuyusundan Tarihi Görüntü

Sevgili izleyiciler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hafta sonu duyurduğu yeni doğalgaz müjdesiyle birlikte toplam doğalgaz rezervi 405 milyar metreküp oldu. Türkiye petrolleri Fatih sondaj gemisinin çalışma yaptığı Tuna-1 Kuyu..

Bilim Kurulu'nun yeni tedbir önerileri 01:32

Bilim Kurulu'nun yeni tedbir önerileri

Koronavirüs salgınında vaka ve ölüm sayıları artarken, gözler bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe’de yapılacak Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’ne çevrildi. Hafta sonu sokağa çıkma yasağının genişletilmesi, yasağı..

Gökçe Bahadır - Sana Doğru 03:49

Gökçe Bahadır - Sana Doğru

Gökçe Bahadır - Sana Doğru Dinle Sana Doğru şarkı sözleri ile Herkes seçer kendi yolunu Bilmem ki mutsuzluk mu sonu Şu günlük güneşlik dünyada Bulur en zorunu Benim yolumsa sana doğru Dolandı durdu Çıkmazmış bir soka..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ali Altay - Ne Ağlarsın 03:47

Ali Altay - Ne Ağlarsın

Ali Altay - Ne Ağlarsın Dinle Söz & Müzik: Aşık Daimi Düzenleme: Ali Altay, Bülent Ay Ne Ağlarsın şarkı sözleri ile Ne ağlarsın benim zülfü siyahım Bu da gelir bu da geçer ağlama Göklere erişti feryadım ahım Bu da g..

Ece Seçkin - Geçmiş Zaman 03:05

Ece Seçkin - Geçmiş Zaman

Geçmiş Zaman şarkı sözleri ile Bir beden büyük gelen Gerçekleri hiç görmeyen Aslında hiç kimse değil Karakterin seni üzen, Sende vicdan denen yokmuş zaten Konuşalım mı gel bu durumu Uğraştırıp durma bırak şunu bunu..

İbrahim Çağlar - Diyarbekiri Görmeyesen 04:36

İbrahim Çağlar - Diyarbekiri Görmeyesen

Diyarbekiri Görmeyesen şarkı sözleri ile Öyle bir acı ki anlatılmaz Biliyorum yüreğimiz buna hiç mi hiç dayanmaz Hani gidiyorsun ya hani beni istemedin ya Güneş Diyarbekir'e Artık hiç doğmayacak Küçede gördüm se..

Altar Kafesci Feat Tolg - Hiçbir Şey Yolunda Değil 03:53

Altar Kafesci Feat Tolg - Hiçbir Şey Yolunda Değil

Hiçbir Şey Yolunda Değil Şarkı Sözleri İle Hiç bişey yolunda değil sen bunun farkındasın Kimse bana beni sormasın sendeki beni toplasın Kurduğu hayalleri buruşturup çöpe atsın Saymadım sayılı günleri oda sanmasın yıpra..

Yine Kural Tanımadılar 02:04

Yine Kural Tanımadılar

Hafta sonu kısıtlamasının başlamasıyla birlikte yurt genelinde ortaya yine bilindik manzaralar çıktı. Tedbirlere aldırış etmeyenler polise zorluk çıkardı...

56 saatlik kısıtlama sonrası 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde trafik yoğunluğu 01:20

56 saatlik kısıtlama sonrası 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde trafik yoğ

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınına karşı hafta sonu uygulanan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesinin ardından İstanbul'da ilk iş günü sabah saatlerinde trafik yoğunluğu yaşandı.....

Kısıtlama Öncesi Ucuz Su Kuyruğu 01:36

Kısıtlama Öncesi Ucuz Su Kuyruğu

Bursa'da 13 liralık suyu 2,5 liraya almak isteyenler hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması öncesi bölgeye akın etti. Kilometrelerce kuyruk oluşturan sürücüler, Uludağ'dan gelen suyu bidonlara doldurup evinin yo..

Flyboi - Mahallem Üşüyor 03:32

Flyboi - Mahallem Üşüyor

Mahallem Üşüyor şarkı sözleri ile Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Bura harlem değil lanet Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor tamamam tamam tamam yavaş sakın beni oyalama ..