#Patlama meydana geldi

Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi 08:14

Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi

Bursa'da, 9 katlı bir binanın zemin katındaki kolonlarda çatlama meydana geldi. Gürültü ve hafif sarsıntıyla uyanan bina sakinleri, panikle dışarı çıktı. Binada oturan 21 dairedeki yaklaşık 70 kişi, geçici olarak akrabal..

Askeri cephane patladı, 20 bin kişi tahliye ediliyor 00:45

Askeri cephane patladı, 20 bin kişi tahliye ediliyor

Ukrayna'nın doğusunda Balakleya kasabası yakınında bulunan askeri cephanede büyük bir patlama meydana geldi. Rusya yanlısı ayrılıkçılarla çatışmaların sürdüğü alana 100 kilometre mesafede bulunan cephanede 138 ton mühi..

Zonguldak’ta Okul Kazanı Patladı 01:26

Zonguldak’ta Okul Kazanı Patladı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde okul kazanında patlama meydana geldi...

SAVAŞ UÇAKLARI NEREDE? DEPREM SONRASI OLASI KAOSLAR. İŞGAL İHTİMALLERİ 29:09

SAVAŞ UÇAKLARI NEREDE? DEPREM SONRASI OLASI KAOSLAR. İŞGAL İHTİMALLERİ

25 Ocak Miçotakis “Bir gece ansızın gelebiliriz diyenler uyanacak diyenler bir sabah acı gerçeğe uyanabilirler” demişti. 1 ŞUBAT İstanbul’da şu konsolosluklar kapandı. ABD KANADA BÜYÜK BRİTANYA ALMANYA BELÇİKA İTALYA FNA..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Mahalle Arasında Zincirleme Kaza 04:05

Mahalle Arasında Zincirleme Kaza

Kaza, 23.00 sıralarında Küçükçekmece Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kemalpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 43 RT 345 plaka kimliği öğrenilemeyen araç sürücüsü Kemalpaşa Caddesi üzerinden bir alt so..

Marmara Denizi'nde 3.4 Büyüklüğünde Deprem 01:19

Marmara Denizi'nde 3.4 Büyüklüğünde Deprem

Saat 02:54'te Marmara Denizi'nde 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre saat 02.54'te merkez üssü Marmara Denizi olan bir deprem meydana geldi. ..

Muğla’da 5.2 Büyüklüğünde Deprem 02:44

Muğla’da 5.2 Büyüklüğünde Deprem

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 20:43 sıralarında merkez üssü Muğla'nın Marmaris ilçesi Osmaniye Mahalle..

Gaziantepspor Takım Otobüsü İstanbul’da Kazaya Karıştı 02:56

Gaziantepspor Takım Otobüsü İstanbul’da Kazaya Karıştı

İstanbul’da Gaziantepspor takım otobüsüyle ile üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 4 kişi yaralandı. Hızını kesemeyen takım otobüsünün çarptığı servis aracının şoförü Muzaffer Tüp, “Otobüs benim aracıma vurd..

Kastamonu'da oğlu selde can veren baba- Bütün mal gitseydi de oğlum gitmeseydi 02:00

Kastamonu'da oğlu selde can veren baba- Bütün mal gitseydi de oğlum gi

#Kastamonu'nun #Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde ölü sayısı, Çatalzeytin ilçesinde heyelanda ölen 1 kişi ile birlikte 25'e yükseldi. İlçede arama-kurtarma çalışmaları sürüyor. Kentte çarşamba günü etkili ..

Kazaya Yakıt Tankeri Ve Kamyon Karıştı - 11 Kişi Öldü 00:41

Kazaya Yakıt Tankeri Ve Kamyon Karıştı - 11 Kişi Öldü

Nijerya'nın Gombe-Yola kara yolunda meydana gelen kazada kamyon ile çarpışan yakıt tankerinde patlama meydana geldi, ardından tankerin ve yakıtın dağıldığı kaza alanı alevlere teslim oldu...

İstanbul'da Kamyon Böyle Patladı! 00:25

İstanbul'da Kamyon Böyle Patladı!

Kamyonda meydana gelen patlama böyle görüntülendi. Patlamanın sebebi ve olayda can kaybı olup olmadığı ise bilinmiyor..

LPG'li Araç Bomba Gibi Böyle Patladı 00:52

LPG'li Araç Bomba Gibi Böyle Patladı

Kağıthane'de park halinde bulunan LPG'li araç alev alarak bomba gibi patladı. Patlama nedeniyle çevredeki ev ve araçlarda maddi hasar meydana gelirken patlama anı kameralara yansıdı...

Beyrut'taki patlamada şok dalgasının gücü böyle görüntülendi 00:54

Beyrut'taki patlamada şok dalgasının gücü böyle görüntülendi

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta dün meydana gelen patlamada son açıklanan verilere göre 100 kişi yaşamını yitirdi, 4 bin kişi de yaralandı. Patlama sırasında yayılan şok dalgasının yıkıcı gücü, bir mağazanın güvenlik kamera..

Sivas'ta Trafik Kazası: 1 Ölü, 4 Yaralı 01:47

Sivas'ta Trafik Kazası: 1 Ölü, 4 Yaralı

Sivas'ta trafik kazası: 1 ölü, 4 yaralı Sivas'ın Suşehri İlçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandıSİVAS - Sivas'ın Suşehri İlçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü 4 kişi yaraland..

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor 06:01

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' 330 kilometre uzunluğundaki Ankara-Niğde Otoyolu, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak. Otoyol, yerli ve milli akıllı ulaşım sistemleri altyapısı ile tek..

A King in New York 1:44:34

A King in New York

1 00:00:08,380 --> 00:00:12,134 NEW YORK'DA BİR KRAL 2 00:01:24,500 --> 00:01:27,458 Modern hayatın önemsiz... 3 00:01:27,660 --> 00:01:30,732 ...dertlerinden biri devrimdir. 4 00:01:31,100 --> 00:01:33,056 Shahdov'un..

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 4 hafta önce
Şevval Sam  Gezdiğim Dikenli Aşk Yollarında 02:39

Şevval Sam Gezdiğim Dikenli Aşk Yollarında

Of ooooff oooooooof of of Gezdiğim dikenli aşk yollarında Elimden bir kırık saz geldi geçti Gezdiğim dikenli aşk yollarında Elimden bir kırık saz geldi geçti Kara talihimden yine bu yılda Baharı görmeden yaz geldi geçti ..

Şamama Huri̇yem Fi̇stan Bi̇çti̇m La Majör Rast Karaoke Md Altyapısı Türkü Sözü 04:14

Şamama Huri̇yem Fi̇stan Bi̇çti̇m La Majör Rast Karaoke Md Altyapısı Tü

HURİYEM Sol-Rast 2/4 şamama,huriyem,fistan biçtim dar geldi,karaoke,türkü sözü,md altyapısı ŞAMAMA HURİYEM FİSTAN BİÇTİM La Majör Rast Karaoke Md Altyapısı Türkü Sözü FİSTANI BİÇTİM DAR GELDİ HURİYEM - 2 HASTALANDIM YAR..

  • PengoTV tarafından
  • 2.115 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Duygu Seyithan - Ölem Ben 03:50

Duygu Seyithan - Ölem Ben

Ölem Ben şarkı sözleri ile Ölem ben ölem ben Kurban olam agzindaki Dile ben gelin dile ben Gide gide bir sögüde dayandim dayandim O sögüdün allarina boyandim gelin boyandim Ben o yare daglar kadar güvendim güvendim Güv..

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Bitlis’te Trafik Kazası- 2 Ölü, 5 Yaralı 02:05

Bitlis’te Trafik Kazası- 2 Ölü, 5 Yaralı

Bitlis’te Trafik Kazası- 2 Ölü, 5 Yaralı Bitlis’in Tatvan ilçesinde iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre kaza, Tatvan-Ahlat..

Freni Patlayan Kamyon 12 Aracı Biçti_ 1 Ölü, 10’dan Fazla Yaralı 01:23

Freni Patlayan Kamyon 12 Aracı Biçti_ 1 Ölü, 10’dan Fazla Yaralı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde freni patladığı iddia edilen bir kamyonun 12 araca çarpması sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre, 1 kişi öldü, 10’dan fazla kişi yaralandı. Kaza, Gebze E5 k..

Otomobil Minibüs ile Çarpıştı: 4 Yaralı 00:34

Otomobil Minibüs ile Çarpıştı: 4 Yaralı

Otomobil minibüs ile çarpıştı: 4 yaralıORDU - Ordu'nun Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Otomobil minibüs ile çarpıştı: 4 yaralıORDU - Ordu'nun Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik kazasınd..

TEM’de Feci Kaza! Şoför Öldü, Trafik Kilitlendi 00:46

TEM’de Feci Kaza! Şoför Öldü, Trafik Kilitlendi

TEM Otoyolu'nda Selimpaşa mevkiinde sis nedeniyle meydana geldiği belirtilen trafik kazasında 1 kişi öldü. Kaza sabah saatlerinde TEM Otoyolu Silivri Selimpaşa mevkii Ankara istikametinde meydana geldi. Balık taşıyan Eş..

Başkan Uysal Kazayı Görünce Konvoyu Durdurup Yardıma Koştu 02:03

Başkan Uysal Kazayı Görünce Konvoyu Durdurup Yardıma Koştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın güzergahında meydana gelen kazayı görünce konvoyu durdurarak yetkililerden bilgi aldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın bir programdan başka bir pr..

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı 02:12

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan olayda bir şahıs pompalı tüfekle iki kişiyi vurarak intihar etti. Yaşanan olayda pompalı tüfekten çıkan saçmalarla vurulan e..

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki 05:02

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi'ne ait temizlik aracının dün akşam saatlerinde, yüzleri maskeli ve silahlı bir grup tarafından ateşe verilmesi, ilçe halkının tepkisine neden oldu. Bağlar Belediye Başkanı AK Parti'li Hüse..

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

Siirt’tin Şirvan ilçesindeki Bir Maden Ocağında  Göçük: İşçiler Enkaz Altında 01:21

Siirt’tin Şirvan ilçesindeki Bir Maden Ocağında Göçük: İşçiler Enkaz

Siirt’tin Şirvan ilçesindeki Bir Maden Ocağında Göçük: İşçiler Enkaz Altında Olay, Şirvan ilçesi Maden köyünde meydana geldi. Edinilen ilk bilgi ve iddialara göre, köydeki maden ocağında göçük meydana geldi. Olayda, ma..

Karadeniz Sahil Yolunda Heyelan 00:23

Karadeniz Sahil Yolunda Heyelan

Karadeniz Sahil yolu üzerinde heyelan meydana geldi. Giresun-Trabzon arası ulaşım tek şeride düştü. Giresun'un Keşap ilçesine bağlı Düzköy mevkiinde Trabzon istikameti yönünde heyelan meydana geldi. Yola gelen toprak ve ..