#Patlama meydana geldi

İlker Pehriz - Penceredeki Çiçek 03:49

İlker Pehriz - Penceredeki Çiçek

Bir sonbahar akşamı yaşanan zorlu yılların ardından Yıllarca gezdiği sokaklar artık çok uzaktı ona oo Penceredeki çiçek gibi kapandı gözleri Eski bir saat gibi durdu minik kalbi Penceredeki çiçek gibi kapandı gözleri..

Erkan Oğur Mamoş Türküsü 07:28

Erkan Oğur Mamoş Türküsü

Pencereden bir taş geldi Ben sandımki mamoş geldi Uyan mamoş mamoş uyan Başımıza ne iş geldi Mamoş palton tutayım mı ? Hayrına satayım mı ? Di gah mamoş mamoş di gah Başımıza yığıldı halk Eyvah mamoş mamoş eyvah Tabib ça..

Bizim de Yaşadığımız Hayattır Kardeşim Recep Tayyip Erdoğan 04:27

Bizim de Yaşadığımız Hayattır Kardeşim Recep Tayyip Erdoğan

bizim de yaşadığımız hayattır kardeşim biz de soluk alıp vermedeyiz yani her insan gibisevmekteyiz, seviecek şeyleri bir kır çiçeğini çimeni toprağı börtü böceği kurban bayramlarında kınalı koçları başları eloyasıiş..

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek 02:49

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek

Kaç yıl oldu saymadım köyden göçeli Mevsimler geldi geçti görüşmeyeli Hiç haber göndermedin o günden beri Yoksa bana küstün mü unuttun mu beni Dün yine seni andım gözlerim doldu O tatlı günlerimiz bir anı oldu Ayr..

Yudum - Mendilimin Dört Ucu 03:58

Yudum - Mendilimin Dört Ucu

Kara Tren Ak Tren Askerleri Say Tren Benim Yarim Kırkbeşli Postasıyla Say Tren Mendilimin Dört Ucu Dört Ucuda Turuncu Kurban Olayım Yarim Askerlik Vatan Borcu Bostanlarda Haşlama Haşlamayı Taşlama Ben Askere Giderken Ağl..

Ayben Rap Rap 03:21

Ayben Rap Rap

Ayben Rap Rap Dinle Hanimini hüppen Dezigi banna rap rap Kefeşte tayyuş İllede kıtmir rap rap Alavere dalavere Kim alada kim vere rap rap Köşeleri möşeleri Dön baba dönelim rap rap Raptiye rap rap Zaptiye zap zap rap rap..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.882 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaç Kaç Kaç - Sevimli Dostlar çizgi film çocuk şarkıları 2017 03:27

Kaç Kaç Kaç - Sevimli Dostlar çizgi film çocuk şarkıları 2017

Kedi, köpek, inek, at, horoz, koyun, ördek, balık Ben bir kedi gördüm yolda miyav dedi Bir köpek gördüm sonra hav haaav hav dedi İnekten bir süt istedim mööö dedi At geldi sonra akoşarak aağhihihih dedi Horoz uyandırdı s..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.396 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

Alamatra - Karadenize Hasret 04:23

Alamatra - Karadenize Hasret

Ayrildum memleketten Daha dönemem daha Yüreğum dayanmayi Bi derman bulun bağa Oy Karadeniz Oy mezerelerune Oy saranderlerune Yağmurderelerune Kurban olayim Akluma geldi gene Yureğum doldi gene Gelemedum bu sene Oy Karad..

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek 02:53

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç yıl oldu saymadım köyden göçeli Mevsimler geldi geçti görüşmeyeli Hiç haber göndermedin o günden beri Yoksa bana küstün mü unuttun mu beni Dün yine seni andı..

Zeytinburnu’nda Bir Temizlik Görevlisi Bina Yıkılmadan Önce Çevredekileri Uzaklaştırmış 01:42

Zeytinburnu’nda Bir Temizlik Görevlisi Bina Yıkılmadan Önce Çevredekil

Zeytinburnu'nda bir temizlik görevlisinin 5 katlı binanın yıkılmasından kısa süre önce çevredeki vatandaşları uyararak olası bir faciayı önlediği ortaya çıktı. Dün, Zeytinburnu Sümer Mahallesi'nde önceki gece gelen sesle..

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video) 03:19

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video)

Hayat böyle nasıl geçer Sanki geldi bize ecel Bayat artık hepsi Sen yok ben yok Ya var ya da yok bu kez arkama bakmadan kaçtım hep aynı terane Ya kal ya da git çünkü doldu vakit beni anlamaz oldu el alem Artı ve eksimiz..

2023 KRİTİK YIL! 1:53:01

2023 KRİTİK YIL!

Bildiğimiz Her Şey Yalanlanacak! Gerçeklerin Ortaya Çıkma Zamanı Geldi! Bizi Engellemeye Çalışıyorlar Kur'an Kursu Çocuklara Kur'an'ı Öğretebiliyor Mu? Din Bahanesiyle Türkler Üzerine Oynanan Oyunlar ORJİNAL NUTUK ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 18 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Van-da Anaokuluna Molotoflu Saldırı 00:59

Van-da Anaokuluna Molotoflu Saldırı

Van-da Anaokuluna Molotoflu Saldırı Van'ın İpekyolu İlçesindeki 4 derslikli anaokuluna PKK'lı teröristler tarafından molotoflu saldırı düzenlendi. Saldırıda okul binasında hasar meydana geldi...

Karadeniz'de Deprem! İstanbul'da Hissedildi 00:46

Karadeniz'de Deprem! İstanbul'da Hissedildi

Karadeniz'de Deprem! İstanbul'da Hissedildi KOCAELİ'nin Kandıra İlçesi açıklarında Karadeniz'de bugün saat 11.18'de Richter ölçeğine göre 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Düzce..

Gaziantep'te İnşaatta Göçük 03:06

Gaziantep'te İnşaatta Göçük

Gaziantep'te İnşaatta Göçük Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde, bir inşaatta harç dökülmesi sırasında göçük meydana geldi, 2 işçi yaralandı...

Rize Ardeşen'de İlginç Kaza 01:17

Rize Ardeşen'de İlginç Kaza

Rize Ardeşen'de İlginç Kaza Rize'nin Ardeşen ilçesindeki bir inşaat alanında aracını park etmek isteyen sürücü, bulanık su ile dolu havuzu fark edemeyince havuza düştü. Ardeşen'de meydana gelen ilginç kazada, bir inşa..

Muş’ta Banka Soygunu 01:15

Muş’ta Banka Soygunu

Muş’ta Banka Soygunu Muş’ta elindeki pakette bomba olduğunu söyleyerek bir banka şubesine giren şahıs, 10 bin TL alarak kayıplara karıştı. Alınan bilgilere göre olay, akşam saatlerinde Saray Mahallesi’ndeki bir bankan..

15 Araç Birbirine Girdi! 00:23

15 Araç Birbirine Girdi!

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaklaşık 15 aracın karıştığı bir zincirleme kaza meydana geldi. Yoğun trafikte bir aracın ani fren yapmasıyla birlikte, arkadan gelen araçlar birbirine girdi. Trafiği kilitleyen kaza anı g..

  • Cowboy tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Konvoyunda Kaza 01:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Konvoyunda Kaza

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyunda trafik kazası meydana geldi. Koruma araçlarını karıştığı kazada bir kişi hafif şekilde yaralandı...

Atina’da Troleybüse Molotoflu Saldırı 01:01

Atina’da Troleybüse Molotoflu Saldırı

Yunanistan’ın başkenti Atina’nın şehir merkezinde bir grup dün gece Exarhia bölgesindeki Teknik Üniversitenin önünden geçmekte olan 3 troleybüse saldırdı. Troleybüsleri durdurarak yolcuları indiren grup Molotof kokteylle..

Finlandiya'da bir araç kalabalığa daldı 00:38

Finlandiya'da bir araç kalabalığa daldı

Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de kaldırama çıkan bir araç 7 kişiyi yaraladı. Yaralılardan 3'ünün durumu ciddi olduğu belirtildi. Kaza cuma günü meydana geldi. Bir metro istasyonu yakınlarında, direksiyon hakimiyetini..

Konya'da Öğrencileri Taşıyan Otobüs Devrildi_ 3 Ölü, 40 Yaralı 04:53

Konya'da Öğrencileri Taşıyan Otobüs Devrildi_ 3 Ölü, 40 Yaralı

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde öğrencileri taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 3 öğrenci öldü, 40 kişi yaralandı. Kaza, ilçe merkezi Otogar Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere g..

Çanakkale İkinci Kez Sallandı 01:34

Çanakkale İkinci Kez Sallandı

Çanakkale Ayvacık ilçesinde 5,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi...

Rings Trailer (2017) 02:31

Rings Trailer (2017)

Film Yüzük önce meydana gelen olaylardan etrafında döner. Bu video kaset için geldi yıl önce hikaye ve Samara terör nasıl başladı başlangıcını anlatır...

  • PITIRCIK tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Drag Yarışında 440 Km/Hız ile Giderken Takla Attı! 01:10

Drag Yarışında 440 Km/Hız ile Giderken Takla Attı!

Perth Motorplex yarışların korkunç bir kaza meydana geldi. Drag yarışında yarışan Daniel Miocevich, saatte 440 kilometre hıza ulaşan arabasını kontrolünü kaybetti...

  • PITIRCIK tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yorkshire Bisiklet Turu'nda Korkunç Kaza 00:57

Yorkshire Bisiklet Turu'nda Korkunç Kaza

İngiltere'de düzenlenen ve ilk etabını Hollandalı Dylan Groenewegen'in kazandığı Yorkshire Bisikleti Turu'nda korkunç bir kaza meydana geldi. Bitiş çizgisine 200 metre kala bisikletçi Magnus Cort'un yol açtığı kazada en ..

Son Dakika Samsunda Feci Kaza Çok Sayıda Ölü Ve Yaralı Var 01:04

Son Dakika Samsunda Feci Kaza Çok Sayıda Ölü Ve Yaralı Var

Kaza, Samsun'un Çarşamba ilçesi Dikbıyık mevkisinde saat 00.10'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çarşamba'dan Samsun istikametine seyir eden 55 GU 722 plakalı servis otobüsü, aynı yönde giderken kavşağa dönüş yapm..

Annesini Bu Hale Getirdi 05:23

Annesini Bu Hale Getirdi

Olay 13 Haziran 2017 günü Düzce’nin Çilimli ilçesi Yeni Vakıf köyünde meydana geldi. Ruhsal durumu bozuk olan ve Bolu Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde tedavi gören ve 33 yaşındaki Güray Tunç, bir anlık kendini kayb..

Tokat Erbaa’da Korkutan Yangın 00:58

Tokat Erbaa’da Korkutan Yangın

Erbaa'da korkutan yangın TOKAT'ın Erbaa ilçesinde iki katlı evin çatısında başlayan yangın yanındaki 3 eve de sıçradı. Kontrol altına alınan yangında can kaybı yaşanmazken maddi hasar meydana geldi...