#Patlama meydana geldi

Tayvan'lı Milletvekillerinin Birbirine Girmesi 02:14

Tayvan'lı Milletvekillerinin Birbirine Girmesi

Tayvan Parlamentosu'nda çıkan kavgada milletvekilleri birbirlerini yumrukladı, su bombaları havada uçtu. Kavga Kuomintang olarak ta bilinen Çin Nasyonal Partisi milletvekillerinin İleriye Dönük Altyapı Geliştirme Program..

  • JET TV tarafından
  • 798 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kudüs'te Silahlı Saldırı 01:00

Kudüs'te Silahlı Saldırı

Kudüs'te, iki İsrailli polisin öldürüldüğü saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Söz konusu olay, cuma günü Mescid'i Aksa'da meydana geldi. İsrailli makamlardan yapılan açıklamaya göre, üç saldırgan Aslanlı Kapı tarafınd..

Yozgat'ta Yolcu Otobüsü Devrildi, 3 ölü, 43 Yaralı 00:41

Yozgat'ta Yolcu Otobüsü Devrildi, 3 ölü, 43 Yaralı

Kaza Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesi Abdurrahmanlı Köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ağrı’dan İzmir’e giden Davut Kandemir idaresindeki 23 HA 669 plakalı yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı. İlk belirlem..

Yemek Yaparken Kendisini Yaktı 01:16

Yemek Yaparken Kendisini Yaktı

Tekirdağ Malkara’da mutfakta yemek pişirildiği sırada sobanın parlaması sonucu çıkan yangında bir kişi yaralandı. Olay, Hacıevhat Mahallesi Huzur Sokak üzerinde bulunan Tevfik Sepetçi’nin evinde meydana geldi. Edinilen b..

1 Lira Tuvalet Parası Vermek İstemeyen Kadınların Kavgası 02:34

1 Lira Tuvalet Parası Vermek İstemeyen Kadınların Kavgası

Kadıköy Bostancı'da belediye tesislerinde tuvalet görevlisi 43 yaşındaki F.G.'yi 3 kadın tuvalet ücreti vermemek için tekme tokat dövdü. . O anlar güvenli kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Olay Bostancı'da 2 ..

  • ANKA tarafından
  • 583 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kamyonet Taksiyi Biçti  5 Ölü 01:48

Kamyonet Taksiyi Biçti 5 Ölü

Kamyonet çarptığı taksiyi metrelerce sürükledi, feci kazada 5 kişi hayatını kaybetti. Dehşete düşüren kaza Tayland'da meydana geldi. Kırmızı ışıkta bekleyen taksiye, hemen arkasından süratle gelen bir kamyonet çarptı. Ön..

Geri Manevra Yapan Otomobil Kadına Çarptı 00:43

Geri Manevra Yapan Otomobil Kadına Çarptı

Başkent'te geri giden otomobilin çarptığı kadın yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, Keçiören ilçesi 23 Nisan Pazar Yeri'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, geri geri giden otomobil, yolda yürüyen k..

Hasta Yakının Hastane Çalışanını Darp Anı Kamerada 00:50

Hasta Yakının Hastane Çalışanını Darp Anı Kamerada

Şanlıurfa'da hastanede sağlık çalışanının darp edilme anı güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, dün öğle saatlerinde Haliliye ilçesinde bulunan Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde meydana geldi. İddiaya göre, ..

Otomobil MOBESE Direğine Çarptı 01:02

Otomobil MOBESE Direğine Çarptı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin MOBESE direğine çarpması sonucu 1 kişi yaralandı. Kaza, gece yarısı D-110 karayolu üzeri Küçük Sanayi Sitesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Te..

Tır, Kör Noktasına Giren Araca Böyle Çarptı 00:32

Tır, Kör Noktasına Giren Araca Böyle Çarptı

TEM Otoyolu Avcılar’da bir araç kullanıcısı, yolda seyreden bir tırın kör noktasından geçerek şerit değiştirmek isteyince kaza meydana geldi. Yaşanan o anlar ise başka bir aracın kamerasına yansıdı..

Merdan Yanardağ: ABD  Erdoğan'nın Üstünü Çizdi mi? 02:14

Merdan Yanardağ: ABD Erdoğan'nın Üstünü Çizdi mi?

ABD’nin Türkiye vatandaşlarına geniş kapsamlı vize ambargosu uygulaması gündeme bomba gibi düşerken, gazeteci Merdan Yanardağ ABC Gazetesi'ndeki ABD Erdoğan'ın üstünü çizdi mi? başlıklı yazısında AKP’yi iktidara getir..

Rumeli Hisarı'nda Yangın 01:13

Rumeli Hisarı'nda Yangın

Rumeli Hisarı'nda Yangın Rumeli Hisarı sahilindeki bir restoranda çıkan yangın söndürüldü. Alınan bilgiye göre, Rumeli İskelesi'nin yanındaki bir restorantta hizmet vermediği sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenl..

Böyle Canilik Görülmedi 00:47

Böyle Canilik Görülmedi

Muğla'nın Bodrum İlçesinde canice bir trafik kazası meydana geldi. Otomobilini geri vitese takan şahıs motosikleti ve üzerinde bulunan 2 kişiyi bilnçli bir şekilde ezdi...

Sokak Ortasında Korkunç Cinayet Sopayla Vura Vura Öldürdü! 00:21

Sokak Ortasında Korkunç Cinayet Sopayla Vura Vura Öldürdü!

Korkunç olay Brezilya'da meydana geldi. Bir adam, üvey babasını sokak ortasında darp etmeye başladı. Yere düşen adamın kafasına defalarca sopayla vuran öfkeli adam adam ardından koşarak olay yerinden kaçtı. Onlarca kişin..

Hamburger Yiyen Adamın Hayatını Böyle Kurtardı 01:16

Hamburger Yiyen Adamın Hayatını Böyle Kurtardı

Dünyaca ünlü fast food zincirinin New Jersey'deki bir şubesinde, eşine az rastlanır bir olay meydana geldi. Boğazına patates kaçan adam, şans eseri çevredeki bir başka müşterinin müdahalesiyle hayata tutundu. O anlar san..

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 00:44

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 19 Ekim 2016 16:03 Osmaniye'de iki mahalleye 3 havan mermisi atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder Osmaniye'nin Amanos Dağı eteklerindeki ..

7’inci Kattan Atlayarak İntihar Etti 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti 01:19

7’inci Kattan Atlayarak İntihar Etti 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybet

7’inci Kattan Atlayarak İntihar Etti 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti Olay sabah saat 09:00 sıralarında Şehitkamil İlçesi Güvenevler Mahallesi 51 nolu cadde üzerinde bulunan inşatta meydana geldi. Faaliyette olmayan ..

İstanbul’da Şantiyede Göçük- 1 Işçi Toprak Altında 00:36

İstanbul’da Şantiyede Göçük- 1 Işçi Toprak Altında

Sarıyer Ayazağa'da bir şantiye alanında göçük meydana geldi. Göçük altında kalan bir işçi için itfaiye ve AFAD ekipleri kurtarma çalışması başlattı. Şantiye işçilerinin de kazma küreklerle arkadaşlarını kurtarmaya çalışt..

Düğün Konvoyunda Akıl Almaz Kaza 00:47

Düğün Konvoyunda Akıl Almaz Kaza

Düzce'de düğün konvoyunda feci bir kazaya sebep olan Tofaş sürücüsüne sosyal medyada büyük tepki geldi. Konvoyun önünü kesmek için hamle yapan Tofaş sürücüsü sol şeritten gelen motosikletin kaza yapmasına sebep oldu. 201..

Atölyede Korkunç Olay Hidrolik Makine Altında Ezilerek Can Verdi 00:25

Atölyede Korkunç Olay Hidrolik Makine Altında Ezilerek Can Verdi

Çin'in Nankin şehrindeki işyerinde korkunç bir iş kazası meydana geldi. Arkadaşını fark etmeyen çalışan, hidrolik makineyi çalıştırdığı an, arkadaşı hidroliğin altında ezilerek feci şekilde hayatını kaybetti. O anlar san..

Avcılar'da Doğalgaz Borusu Patladı 02:10

Avcılar'da Doğalgaz Borusu Patladı

Olay, Avcılar Yelpaza Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, İSKİ ekipleri kazı çalışması yaptığı sırada doğalgaz borusu patladı. Patlamayla birlikte açığa çıkan doğalgaz alev aldı. Çevrede bulunan bir evin patlaman..

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı 01:24

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı Antalya’da Meydan-Fatih seferini yapan tramvay, Meydan durağında raydan çıkarak hattının bağlı olduğu direğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle 1 vatandaş hafif şekilde yaralanırken, İ..

Ölümden Böyle Döndüler 00:43

Ölümden Böyle Döndüler

Bursa'da, belediye otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu biri ağır 2 kişi yaralandı. Kaza esnasında kaldırımda yürüyen 4 kişi ölümden döndü. Kaza, Bursa-Ankara yolu Gürsu Kavşağı’nda meydana geldi. Ahmet Derya'nın (5..

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü 01:46

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü Adana'da bir kişi annesiyle ilişkisi olduğu yönünde dedikodusu çıktığını ileri sürdüğü şahsı pompalı tüfekle öldürdü. Edinilen bilgiye göre, olay, 23 Ekim günü saat 19.00 sıra..

Irak'taki Deprem Türkiye'de Hissedildi 02:58

Irak'taki Deprem Türkiye'de Hissedildi

Irak'ta, İran sınırına yakın Halepçe kentinin güneybatısında 7,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi...

Irak-İran Sınırında Deprem 01:32

Irak-İran Sınırında Deprem

Irak'ın İran sınırı yakınındaki Halepçe'de 7,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İran'da 211 kişi öldü, 2 bin 504 kişi yaralandı. Süleymaniye'de ise 6 kişi yaşamını yitirdi...

Husumetli Olduğu Ailenin Üzerine Kurşun Yağdırdı 2 Yaralı 01:52

Husumetli Olduğu Ailenin Üzerine Kurşun Yağdırdı 2 Yaralı

Bahçelievler saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet bulunan iki aile yolda karşılaştı. Karşılaşma üzerine bir kişi belinden silahı çıkartarak diğer ailenin üzerine sıktı. Olayda iki kişi y..

Takla Atan Taksiden Burnu Bile Kanamadan Çıktı 01:58

Takla Atan Taksiden Burnu Bile Kanamadan Çıktı

Kaza, gece saatlerinde Şişli Mecidiyeköy Büyükdere Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu taksi kaldırıma çarparak devrildi. Taksi sürücüsü Ramazan Kaya..

Markete Giren Hırsızlar Kamerada 02:59

Markete Giren Hırsızlar Kamerada

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde, bir markete giren silahlı soyguncular, çalışanı etkisiz hale getirdikten sonra kasayı boşaltarak kayıplara karıştı, o anlar ise marketin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedild..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..