#Patlama meydana geldi

Yıldırım Cami Minaresini Yıktı 01:20

Yıldırım Cami Minaresini Yıktı

Elazığ'da bir caminin minaresi yıldırım çarpması sonucu yıkıldı. Olay, Maden İlçesine bağlı Tekevler köyü Dilakkaya Mezrasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gece yarısı büyük bir gürültü ile yıldırım Dilakkaya Ca..

Silopi’de Ayağı Kapana Sıkışan Kız Çocuğu Yaralandı 02:22

Silopi’de Ayağı Kapana Sıkışan Kız Çocuğu Yaralandı

Olay, Yeşiltepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Vatan İlköğretim Okulu 3’üncü sınıf öğrencisi Çiğdem Başak’ın ayağı, polis kontrol noktasında bulunan kapana sıkıştı. Durumun bildirilmesi üzerine ola..

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı 01:12

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristler tarafından menfeze tuzaklanan patlayıcının güvenlik güçlerince imha edildiği sırada infilak etmesi sonucu 2 polis ve..

Hani’de Hain Tuzak- 2 Şehit, 2 Yaralı 02:13

Hani’de Hain Tuzak- 2 Şehit, 2 Yaralı

Hani’de Hain Tuzak- 2 Şehit, 2 Yaralı Diyarbakır’ın Hani ilçesinde güvenlik güçlerinin yaptığı arazi arama tarama çalışması sırasında el yapımı patlayıcı infilak ettirildi, patlamada 2 uzman çavuş şehit oldu, 2 asker de..

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı 01:14

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı Diyarbakır’da iki grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden yaşanan silahlı kavgada, 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Olay, dün akşam saatlerinde merkez Kay..

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun 02:15

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun Gaziantep’te DEAŞ operasyonu yapıyoruz diyerek Suriyeli iş adamı ve ailesini evin bir odasına kelepçeleyen 4’ü polis üniformalı 7 kişi, çelik kasa içerisin..

E-5'te Aynı Mevkide Bir Saat İçerisinde İkinci Zincirleme Kaza 02:42

E-5'te Aynı Mevkide Bir Saat İçerisinde İkinci Zincirleme Kaza

E-5’te aynı mevkide bir saat içerisinde ikinci zincirleme kaza meydana geldi. Kazaya karışan bir araç önce bariyerlere çarptı, ardından devrildi...

Beyoğlu'nda 4 Katlı Bina Çöktü 01:19

Beyoğlu'nda 4 Katlı Bina Çöktü

İstanbul Beyoğlu'nda 4 katlı bir metruk binada kısmen çökme meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken ekipler göçük altında kimsenin olup olmadığı konusunda çalışma yürütüyor...

Adana'da Dev Yangın 02:32

Adana'da Dev Yangın

Adana'da daha önce sabun ve yağ fabrikası olarak kullanılan yemeklik yağ deposunda yangın çıktı. Olay Yüreğir ilçesine bağlı Yamaçlı Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre daha önce sabun ve yağ fabrikası olarak kullan..

Son Dakika! İzmir'de Behçet Uz ve Bozyaka Hastanelerinde 100'den Fazla Kişi Zehirlendi 00:21

Son Dakika! İzmir'de Behçet Uz ve Bozyaka Hastanelerinde 100'den Fazla

Son Dakika! İzmir'de Behçet Uz ve Bozyaka Hastanelerinde 100'den Fazla Kişi Zehirlendi Son dakika gelişmesi... İzmir'de Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi ve Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 100'den fazla hasta, has..

Freni Patlayan Yolcu Otobüsünün Dehşet Saçtığı Anlar Mobese'ye Yansıdı 01:55

Freni Patlayan Yolcu Otobüsünün Dehşet Saçtığı Anlar Mobese'ye Yansıdı

Freni Patlayan Yolcu Otobüsünün Dehşet Saçtığı Anlar Mobese'ye Yansıdı Hatay’ın İskenderun ilçesinde freni patlayan yolcu otobüsünün kırmızı ışıkta bekleyen 6 aracı biçtiği kazanın dehşet veren görüntüleri ortaya çıktı...

Adana'da Bar Çıkışı Çıkan Kavgada Silahlar Konuştu 02:48

Adana'da Bar Çıkışı Çıkan Kavgada Silahlar Konuştu

Adana'da bir genç kadın, bar çıkışı çıkan kavgada siper olduğu sevgilisinin başından vurularak öldürülmesine engel olamadı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Alınan bilgiye göre, olay, 2..

Başarısız Satış Ekibine İnsanlık Dışı Uygulama 00:19

Başarısız Satış Ekibine İnsanlık Dışı Uygulama

Güzellik ve cilt bakımı şirketi çalışanı kadınlar patronları durduruncaya dek birbirlerini tokatladılar. Çin'de yaşanan olay şirketin yıl sonu galasında meydana geldi..

  • JET TV tarafından
  • 1.303 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yoğun Sis Kazaya Sebep Oldu: 2 Ölü 00:38

Yoğun Sis Kazaya Sebep Oldu: 2 Ölü

Yoğun sisten dolayı zincirleme kaza meydana geldi bu kazada iki kişi hayatını kaybetti....

Adana'daki Seyir Halindeki Tırın Üstündeki Araba 01:12

Adana'daki Seyir Halindeki Tırın Üstündeki Araba

Adana'da bir TIR'ın dorsesi üzerinde otomobil taşınması görenleri hayrete düşürdü. Olay Yüreğir ilçesine bağlı Kışla Caddesinde meydana geldi. Tır'ın, yüklü dorsesi üzerine halatlarla bağlanan otomobille trafikte hareket..

  • JET TV tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Şehitler Köprüsünde zincirleme trafik kazası 00:32

15 Temmuz Şehitler Köprüsünde zincirleme trafik kazası

15 Temmuz Şehitler Köprüsünde zincirleme trafik kazası meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle trafikte yoğunluk yaşanıyor...

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada 00:32

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada

Manisa’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 6 kişinin yaralandığı ve 8 kişinin gözaltına alındığı silahlı çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonuyla görüntülendi. Olay, saat 12.30 sıralarında Manisa’nın Yu..

Çeçen Dansçı Sahnede Hayatını Kaybetti 00:44

Çeçen Dansçı Sahnede Hayatını Kaybetti

Çeçenistan'da, dansçı performans rakamlarına sırasında sahnede öldü Çeçenistan’da düzenlenen bir konserde sanatçı Liza Ahmatova şarkı söylerken 48 yaşındaki bir dansçı sahnede Şeyh Şamil dansı yapmaya başladı. Seyirciler..

  • PengoTV tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aksaray-Adana Karayolunda 36 Araç Birbirine Girdi: 41 Yaralı 04:52

Aksaray-Adana Karayolunda 36 Araç Birbirine Girdi: 41 Yaralı

Aksaray-Adana karayolunda tipi ve buzlanma sebebiyle 36 aracın karıştığı trafik kazasında 41 kişi yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Aksaray-Adana karayolunun 40. kilometresi Akçakent mevkisinde meydana geldi. Edinilen ..

E-5’te aynı mevkide bir saat içerisinde ikinci zincirleme kaza 02:42

E-5’te aynı mevkide bir saat içerisinde ikinci zincirleme kaza

E-5’te aynı mevkide bir saat içerisinde ikinci zincirleme kaza meydana geldi. Kazaya karışan bir araç önce bariyerlere çarptı, ardından devrildi...

Minibüs Nehre Uçtu: 13 Kişi Öldü 00:13

Minibüs Nehre Uçtu: 13 Kişi Öldü

Korkunç kaza Hindistan'da meydana geldi. İçinde 17 yolcunun bulunduğu minibüs köprüde kontrolden çıkarak nehre düştü. Kazada 13 kişi hayatını kaybederken 3 kişide yaralandı. Hayatını kaybedenlerin 7'sinin çocuk olduğu öğ..

Tayvan'da 6,4 Büyüklüğünde Deprem 02:20

Tayvan'da 6,4 Büyüklüğünde Deprem

Tayvan adasının doğu kıyısında 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sosyal medyada depremle ilgili paylaşılan görüntülerde, otel olduğu belirtilen bir binanın yana yattığı görülüyor...

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması 02:27

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kılıçdaroğlu teröre karşı ortak açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, ülkemizde son dönemde meydana gelen terör saldırılarını görüşmek üzere CHP Gen..

Rize’de 20 Araç Birbirine Girdi: 8 Yaralı 02:46

Rize’de 20 Araç Birbirine Girdi: 8 Yaralı

Rize’de 20 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında biri ağır 8 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre Rize’de Karadeniz Sahil Yolu Rize Geçişi Paketleme Viyadükü üzerinde sabah saatlerinde buzlanmadan dolayı yoldan ç..

Eczanede Yaşanan Dehşet Kamerada 00:59

Eczanede Yaşanan Dehşet Kamerada

Ankara'da eczaneden kırmızı reçete ile satılan bir ilacı almak isteyen adam, ilacı reçetesiz satmadığını belirten eczacıyı darp ederek eczaneyi tarumar etti. Olay, 14 Şubat Çarşamba günü Etimesgut ilçesinde meydana geldi..

  • JET TV tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alt Geçitte Araç Durdurup Etrafa Ateş Açtı 00:23

Alt Geçitte Araç Durdurup Etrafa Ateş Açtı

Ankara'da araçlarıyla yol kesen şehir magandaları, alt geçitte silahlarını art arda ateşleyerek terör estirdi. Olay, akşam saatlerinde Çankaya'da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; İsmet İnönü Bulvarı üzerinden Ümit..

Yoldaki Buzlanmadan Dolayı Onlarca Aracın Birbirine Girdiği  Zincirleme Kazası 02:16

Yoldaki Buzlanmadan Dolayı Onlarca Aracın Birbirine Girdiği Zincirlem

ABD'de kar yağışının ardından yolda oluşan buzlanma nedeniyle son zamanların en büyük zincirleme trafik kazası meydana geldi. 10'larca aracın birbirine girdiği kaza sonucu birçok kişinin yaralandığı öğrenildi. İşte o kaz..

  • JET TV tarafından
  • 1.453 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurallara Uymayınca Kaza Yaptı 00:27

Kurallara Uymayınca Kaza Yaptı

Gaziantep'te kurallara uymayan otomobilin kaza anı MOBESE kamerasına yansıdı. Gaziantep'te sola dönüşün yasak olduğu 25 Aralık kavşağında, sola dönerek kurallara uymayan otomobil karşıdan gelen başka bir otomobil ile çar..

Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı 00:35

Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı

Diyarbakır'ın Çınar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bir grup terörist tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmesinin ardından çıkan çatışma sona erdi. Hava destekli operasyonun devam ettiği ilçeye, ço..