#Patlama meydana geldi

Atatürk Havalimanı'ndaki Uçak Kazası Kamerada 00:33

Atatürk Havalimanı'ndaki Uçak Kazası Kamerada

Atatürk Havalimanı'nda kalkış için pist başına ilerleyen Air Maroc'a ait yolcu uçağı, körükte bulunan Türk Hava Yolları uçağına çarptı. İki uçakta da hasar meydana geldi. Çarpma anı güvenlik kameralarına saniye saniye ya..

Filipinler'de 6,4'lük Deprem Kamerada 00:31

Filipinler'de 6,4'lük Deprem Kamerada

Güneydoğu Asya ülkesi Filipinler'de 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem başkent Manila'da paniğe neden oldu. ABD Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS), merkez üssü başkent Manila'nın yaklaşık 100 kilometre kuzeyind..

Kamyon Altında Can Pazarı 01:15

Kamyon Altında Can Pazarı

TEM Ispartakule Mevkii'nde 4 aracın birbirine girdiği zincirleme trafik kazası meydana geldi. Can pazarının yaşandığı kazada 1 kişi kamyonun altında sıkıştı. Yaralıya sıkıştığı yerden çıkarılana kadar sağlık ekiplerince ..

Pazar Yerini Hortum Vurdu 00:45

Pazar Yerini Hortum Vurdu

Mersin'in Tarsus ilçesinde çıkan hortum, pazar yerindeki brandaları uçurdu. İsmetpaşa Mahallesi'nde kurulan halk pazarında bir anda şiddetli rüzgar ile birlikte hortum meydana geldi. Pazar yerindeki seyyar satıcıların te..

 Vatan Şaşmaz Filiz Aker Tarafından Öldürüldü! 01:59

Vatan Şaşmaz Filiz Aker Tarafından Öldürüldü!

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, eski manken Filiz Aker tarafından 4 el ateş edilerek öldürüldü. 5 yıldızlı otelde gerçekleşen cinayetin ardından Filiz Aker ise intihar etti. Olay, saat 20.00 sıralarında Beşiktaş’ta bulunan 5 ..

  • ANKA tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İple Römorka Bağlanan Köpek Metrelerce Sürüklendi 00:15

İple Römorka Bağlanan Köpek Metrelerce Sürüklendi

iha.com.tr » Asayiş » İple römorka bağlanan köpek metrelerce sürüklendi 08 Eylül 2017 12:29 İple römorka bağlanan köpek metrelerce sürüklendi Konya’da bir traktörün arkasındaki römorka iple bağlanan köpeğin sürü..

Ataşehir'de 7 Katlı Binanın Çatısı Alev Alev Yandı 03:17

Ataşehir'de 7 Katlı Binanın Çatısı Alev Alev Yandı

Olay, Ataşehir İçerenköy Alanaldı Caddesi Ertaş Sokakta saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 7 katlı bir binanın çatı katında izolasyon çalışması yapan işçiler çalışmalarını bitirip binadan ayrıld..

Balkondan Düşen 4 Yaşındaki Çocuk Yere Böyle Çakıldı 02:24

Balkondan Düşen 4 Yaşındaki Çocuk Yere Böyle Çakıldı

Ağır yaralanan ve yoğun bakımda uyutulan çocuğun düşme anı ve vatandaşların yardıma koşarak hastaneye götürmesi ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olay, önceki gün saat 14.00 sıralarında Van Merkez Serhat ..

Sis Yüzünden Fark Edemediği Araçların Arasına Böyle Daldı 00:21

Sis Yüzünden Fark Edemediği Araçların Arasına Böyle Daldı

Rusya'nın Toguchinsky Bölgesinde sabah saatlerinde etkili olan sis ve sürücülerinin dikkatsizliği nedeni ile otobanda zincirleme kaza meydana geldi. Bir otobüsün, kaza yapmış araçlara çarptığı anlar ise yine otobüs kamer..

Tünelde Feci Kaza Kamerada 00:39

Tünelde Feci Kaza Kamerada

İspanya'da bulunan bir tünelde 53 yaşındaki bir sürücünün, seyir halindeyken ters yöne girmesiyle zincirleme kaza meydana geldi. Zincirleme kazaya neden olan sürücünün kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği belirtild..

Şanlıurfa’da Facia Kıl Payı Atlatıldı 00:47

Şanlıurfa’da Facia Kıl Payı Atlatıldı

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde heyelan meydana geldi. Meraklı gözlerle dağdan kopmak üzere olan dev kaya kütlesini izleyen vatandaşlar, kayaların altında kalmaktan son anda kurtuldu...

Hindistan’da 5.8 büyüklüğünde deprem 00:42

Hindistan’da 5.8 büyüklüğünde deprem

Hindistan’ın Gucerat eyaletinde 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi...

Kocaeli'de Sağanak Yağış...Yollar Göle Döndü, İş Yerleri Sular Altında Kaldı 01:59

Kocaeli'de Sağanak Yağış...Yollar Göle Döndü, İş Yerleri Sular Altında

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle bazı yol ve iş yerlerinde su baskınları meydana geldi...

Korkutan deprem İzmir'de de hissedildi 01:52

Korkutan deprem İzmir'de de hissedildi

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İzmir ve çevre illerde de şiddetli şekilde hissedildi...

Merkez üssünde deprem anı güvenlik kameralarına böyle yansıdı 01:36

Merkez üssünde deprem anı güvenlik kameralarına böyle yansıdı

Merkez üssü Manisa’nın Saruhanlı ilçesine bağlı Kumkuyucak Mahallesi olan 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremi en fazla hisseden Kumkuyucak Mahallesinde vatandaşların panik anları güvenlik kameralarını saniye s..

Temizlik İçin Tiner Kullanan 2 Kişi Hastanelik Oldu 01:47

Temizlik İçin Tiner Kullanan 2 Kişi Hastanelik Oldu

Şanlıurfa'da motorcu dükkanını temizlemek için tiner kullanan 2 kişi hastanelik oldu. Edinilen bilgiye göre olay, merkez Haliliye ilçesine bağlı Melik Cabbar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, motor tamircisinde ..

40 Kişinin Zehirlendiği Aktaş Köyü Boşaltıldı 02:24

40 Kişinin Zehirlendiği Aktaş Köyü Boşaltıldı

Siirt’te bağlı Aktaş köyü kırsalında çocuklar tarafından bulunarak, getirildiği köyde kapağı açılan varilden yayılan gaz nedeniyle 23’ü çocuk, 40 kişi zehirlendi. Olay, Siirt kent merkezine yaklaşık 15 kilometre mesafede..

Kafası Kesilen Yavru Kedi Emniyeti Harekete Geçirdi 04:08

Kafası Kesilen Yavru Kedi Emniyeti Harekete Geçirdi

Antalya’da kafası ile bacakları kesilmiş halde bulunan yavru kedi olayı sonrası emniyet harekete geçti. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, kediyi vahşice katleden kişi ya da kişileri bulmak için çalışma başlattı. Mah..

Hesap Vermeyen Müşteri, Mekan Sahibini Vurdu 02:08

Hesap Vermeyen Müşteri, Mekan Sahibini Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde bir birahane sahibi, hesap vermeden çıkan müşteri tarafından ayağından vurularak yaralandı. Olay, saat 23.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgi..

Tartıştığı Şahsı Böyle Vurdu 01:20

Tartıştığı Şahsı Böyle Vurdu

Olay, Eyüp Defterdar Mahallesi Cebecibaşı Sokak’ta saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 34 yaşındaki Engin Güler, Mevlüt Ç.’ye ait kahvehanenin önündeki çöp kutusunu tekmeledi. Dışarı çıkan Mevlüt Ç., daha..

Malatya'da 5,2 büyüklüğünde deprem! Deprem anı böyle görüntülendi 01:11

Malatya'da 5,2 büyüklüğünde deprem! Deprem anı böyle görüntülendi

Malatya’da merkez üssü Pütürge ilçesi olan 5,2 şiddetinde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi. Deprem anı ise kameralara yansıdı...

Beşiktaş'ta yol çöktü, bir araç çukura düştü 02:12

Beşiktaş'ta yol çöktü, bir araç çukura düştü

Beşiktaş’ta sağanak yağıştan dolayı yolda kanalizasyon kapağının bulunduğu alanda çökme meydana geldi. Rögar kapağından taşan sular caddeye aktı...

Pendik D-100’de zincirleme kaza 02:06

Pendik D-100’de zincirleme kaza

İstanbul Pendik D-100 karayolu Tavşantepe mevkiinde trafiğin aniden durması nedeniyle zincirleme kaza meydana geldi. 4 aracın karıştığı kazada bir kişi hafif şekilde yaralandı. Yaşanan kaza nedeniyle D-100 Karayolu'nda t..

Niğde'nin Bor İleçsinde 5.1 Büyüklüğünde Deprem 01:18

Niğde'nin Bor İleçsinde 5.1 Büyüklüğünde Deprem

Niğde'nin Bor ilçesinde büyüklüğü 5.1 olan deprem meydana geldi...

Küçükçekmece’de yaya kaldırımı çöktü 01:34

Küçükçekmece’de yaya kaldırımı çöktü

Küçükçekmece’de yağmurun da etkisiyle yaya kaldırımında çökme meydana geldi. Çöken yerin foseptik çukuru olduğu ortaya çıktı...

Online Dersi İlahi ile Trolleyen Öğrenci 00:32

Online Dersi İlahi ile Trolleyen Öğrenci

Olay Hayri Aydın isimli öğretmenin Zoom üzerinden açtığı online derste meydana geldi. O anlarda bir öğrenci, örtünün altına girmiş ve ilahi eşliğinde kafa sallarken görülüyor...

  • PengoTV tarafından
  • 125 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Beşiktaş’ta Virajı Alamayan Sürücü Duvara Çarptı 00:54

Beşiktaş’ta Virajı Alamayan Sürücü Duvara Çarptı

Kaza, dün saat 13.30 sıralarında Beşiktaş Gayrettepe Hoş Sohbet Sokak üzerine meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobiliyle Gayrettepe’den Balmumcu istikametine giden Kubilay Aydın, sokak üzerinde ilerlediği esnada ..

İstanbul'da Silahlı Saldırı 01:42

İstanbul'da Silahlı Saldırı

Saldırıda yaralanan kurye hastaneye kaldırılırken saldırganlar kayıplara karıştı. İçerisinde 100 bin dolar bulunan para çantasını alınmadığı kaydedilirken, olayı soygun amaçlı mı yaptığı yoksa başka bir konu için mi gerç..

Başkent'te Rehine Krizi 01:06

Başkent'te Rehine Krizi

Başkent'te bir şahıs, 2 kardeşini silahla rehin aldı. Özel harekat polislerinin devreye girdiği olayda, şahıs ikna edilerek gözaltına alındı. Olay, bu sabah saatlerinde Keçiören ilçesindeki Bağlarbaşı Mahallesi'nde meyd..

Suriyeli Aktivist Anne ve Gazeteci Kızı Öldürüldü 02:08

Suriyeli Aktivist Anne ve Gazeteci Kızı Öldürüldü

Suriyeli aktivist Orouba Barakat(60) ile gazeteci kızı Halla Barakat(22), Üsküdar’da kaldıkları evde öldürüldü. Olay, Üsküdar'da meydana geldi. İddiaya göre, dün akşam saat 22.00 sıralarında Suriyeli aktivist Orouba Bara..