#Patlamanın

Kamyon Lastiği Bomba Gibi Patladı 00:56

Kamyon Lastiği Bomba Gibi Patladı

Kamyon lastiği bomba gibi patladı. Çin'de bir lastik tamir dükkanında kamyon adamın dokunduğu anda bomba gibi patladı. Patlamanın etkisiyle adam metrelerce havaya fırladı. O anlar kameraya böyle yansıdı...

İran’da Petrol Boru Hattında Patlama 00:23

İran’da Petrol Boru Hattında Patlama

İran'ın Ahvaz kentinde petrol boru hattında bakım sırasında yangın çıktı. Yangınla birlikte patlamanın yaşandığı bölgenin yakınında bulunan Salih Abad köyü boşaltıldı...

Pakistan'da Patlama 01:04

Pakistan'da Patlama

Pakistan'da bir markette patlama meydana geldi. Patlamada, 1 polis hayatını kaybederken; 10 kişi ise yaralandı. Patlamanın nedeni henüz bilinmiyor...

Brüksel De Canlı Bomba Yelekli Şahıs Etkisiz Hale Getirildi 07:28

Brüksel De Canlı Bomba Yelekli Şahıs Etkisiz Hale Getirildi

Belçika polisi, Brüksel'de bomba yüklü yelek giymiş bir şahsın etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Brüksel'de tren istasyonu yakınlarında, küçük çaplı bir patlama duyuldu. Polis kaynakları, ülkenin en yoğun istasyonu ol..

Londra Metrosunda Patlama : Yaralılar Var 00:43

Londra Metrosunda Patlama : Yaralılar Var

İngiliz basını, başkent Londra'nın batısındaki bir metro istasyonunda patlama olduğunu yazdı. Patlama sonucu yaralananlar var. Metro gazetesi Parsons Green metro istasyonundaki patlamanın kaynağının trendeki bir çantanın..

Başkent'te Korkutan Patlama 01:39

Başkent'te Korkutan Patlama

Ankara'daki bir evde, kimyasal madde üretimi sırasında meydana gelen patlamada, 3 kişi yaralandı. Çankaya ilçesinde bulunan Koza sokakta yaşanan olayda, edinilen bilgiye göre, bir apartman dairesinde kimyasal madde üreti..

Belçika'daki Patlama Korkuttu 00:56

Belçika'daki Patlama Korkuttu

Belçika'nın kuzeyinde yaşanan bir patlamada bir bina yerle bir oldu. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 5'i ağır 14 kişi yaralandı. Belçika'da pazartesi gecesi yaşanan doğalgaz patlamasında iki kişi hayatını kaybetti. Bir ..

Kayak Merkezinde Volkan Patladı 00:43

Kayak Merkezinde Volkan Patladı

Japonya'da Kusatsu-Shirane yanardağı faliyete geçti. BBC'ye göre en az 10 kişi volkanik taşlardan dolayı yaralandı. İki kişinin durumunun ciddi olduğu belirtilirken, ayrıntılı bilgi verilmedi. Japon medyası birkaç kişini..

Bağcılar’da Markette Önce Patlama Sonra Yangın 00:48

Bağcılar’da Markette Önce Patlama Sonra Yangın

Bağcılar'da bir binanın giriş katında bulunan markette henüz belirlenemeyen bir nedenle patlamalar meydana geldi. Çevrede korku ve endişeye yol açan patlamanın ardından çıkan yangın sonucu markette maddi hasar meydana ge..

İtalya’da limanda patlama 01:24

İtalya’da limanda patlama

İtalya’nın Ancona şehrinde bulunan limanda gerçekleşen patlamanın ardından yangın çıktı. Yangının büyük maddi hasara neden olduğu belirtildi...

Diyarbakır’da patlama sesi polisi harekete geçirdi 01:00

Diyarbakır’da patlama sesi polisi harekete geçirdi

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde yaşanan patlama polis ekiplerini harekete geçirdi. Patlamanın olduğu bölgede inceleme yapan polis ekipleri bir hurdacıda inceleme yaptı. Patlamaya ilişkin bir bulguya rastlamayan polis, ..

1,1 milyar tonluk TNT gücünde 02:32

1,1 milyar tonluk TNT gücünde

Dünya bir asteroit tehlikesi ile burun buruna. Dünyaya isabet ederse 1,1 milyar tonluk TNT etkisi yaratacak. Bu etkiyi geçen yıl Beyrut’ta yaşanan korkunç patlamanın tam 2 milyon katı gücünde olduğunu düşünebiliriz...

Kanarya Adaları'nda Lavlar Evleri Yaka Yaka İlerliyor! Volkanik Patlama Depremi de Tetikledi 02:13

Kanarya Adaları'nda Lavlar Evleri Yaka Yaka İlerliyor! Volkanik Patlam

İspanya'nın güneybatısındaki Kanarya Adaları grubundan La Palma Adası'ndaki Cumbre Vieja Yanardağı lav püskürtmeye devam ediyor. Geçtiğimiz pazar günü gününden bu yana adada yaşayan 80 bin kişiden 6 bini güvenli bölgeler..

Söz | 45.Bölüm 2:15:34

Söz | 45.Bölüm

Söz’ün 45. Bölümünde;nAtaşe Agah’ı öldürmek için hamlesini yapar... nDerman’ın (Timur Acar) kaçma planı yüzünden sıkışıp kalan Yavuz (Tolga Sarıtaş), ölümüne de olsa savaşacaktır. Ama Erdem (Nihat Altınkaya) de canı pah..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 62.Bölüm 2:23:10

Söz | 62.Bölüm

Erdem’in (Nihat Altınkaya) evinde yaşanan patlama herkesi acıya boğar. Karabatak (Eren Vurdem) ve Tim haberi alır almaz Erdem’in yanına koşar ama acı haber hepsinin yüreğine bir bıçak gibi saplanacaktır.nTarık (Mehmet Po..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 5 yıl önce