#Patlayan cep telefonu restoranda panik yarattı

Sarı Taksi Terörü Kamerada 02:11

Sarı Taksi Terörü Kamerada

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda çağrı üzerine içerisinde kadınların da olduğu yolcuları aracına alan UBER sürücüsü ve yolcuları, taksici bir grup tarafından yolu kesilerek tekme ve yumrukla darp edildi. Dehşet anları cep te..

Kırmızı Işıktaki Kanlı İnfaz Kamerada 00:32

Kırmızı Işıktaki Kanlı İnfaz Kamerada

Konya'nın Ereğli ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen minibüs sürücüsü, husumetlisi tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Cinayet zanlısı olaydan sonra polise teslim olurken, olay bir vatandaşın cep telefonu kamer..

Mıknatıs Çocuk Görenleri Şaşırtıyor 02:38

Mıknatıs Çocuk Görenleri Şaşırtıyor

Batman 'da yaşayan 12 yaşındaki 5. sınıf öğrencisi Emin Okur'un, vücudu, metalleri mıknatıs gibi çekiyor. Emin Okur, yaptığı açıklamada, iki ay önce, televizyonda bir yarışma programında, yarışmacının üzerine metalleri ç..

  • JET TV tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çakmak Gazı Çeken Çocukların İçler Acısı Hali Kamerada 01:50

Çakmak Gazı Çeken Çocukların İçler Acısı Hali Kamerada

Fatih’de yaşları 18’den küçük 5 çocuk, bir iş yerinin tepesinde çakmak gazı çekti. Çocukların içler acısı halini bir vatandaş cep telefonu kamerası tarafından kaydetti...

İYİ Parti Seçim Minibüsünde Çalan Şarkı Partilileri Şoke Etti 00:23

İYİ Parti Seçim Minibüsünde Çalan Şarkı Partilileri Şoke Etti

Partilerin seçim çalışmaları tüm hızıyla sürerken, İYİ Parti seçim minibüsünde çalan şarkı, cep telefonu kamerasına yansıdı. Şarkı İYİ Partilileri şoke etti. Minibüste çalan şarkı sonrası sosyal medyada kullanıcılar, Mi..

Sokak Köpeğini Saldırdı Diye Pompalı Tüfekle Vuran Vicdansız 02:16

Sokak Köpeğini Saldırdı Diye Pompalı Tüfekle Vuran Vicdansız

Kuşadası’nda gözü dönmüş bir kişi sokak köpeğine bayramda pompalı tüfekle ateş açtı. Köpek yaralanırken, şikayet üzerine polis iki kişiyi gözaltına aldı. Çevre sakinleri yaşanan vahşeti cep telefonu ile saniye saniye kay..

  • JET TV tarafından
  • 798 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Turistin Bavulunu Atıp Para Üstü Vermeyen Taksi Şoförü 00:44

Turistin Bavulunu Atıp Para Üstü Vermeyen Taksi Şoförü

İstanbul Nişantaşı’nda, bir taksicinin yabancı kadın turist yolcusuna kendisini trafiğe soktuğu için tepki gösterdi. Yaşanan o anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 1.001 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Taciz Zanlısını Tekme Tokat Dövdüler 00:52

Taciz Zanlısını Tekme Tokat Dövdüler

Ataşehir'de yolcu otobüsünde yaşanan 1 kişinin yaralandığı taciz kavgası cep telefonu kamerasına yansıdı. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi adliyeye sevk edildi...

Su Kaplumbağasını Caretta Caretta Sanan Adam 00:49

Su Kaplumbağasını Caretta Caretta Sanan Adam

Adana'nın Feke ilçesinde barajda gördüğü yavru su kaplumbağasını Caretta Caretta sanan vatandaş cep telefonu kamerasıyla yaptığı sunum ile izleyenleri güldürdü...

  • JET TV tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sözde Çevreci Adalar Belediyesi Suçüstü Yakalandı 01:30

Sözde Çevreci Adalar Belediyesi Suçüstü Yakalandı

CHP'li Adalar Belediyesi, sorumluluk alanındaki çöpleri yakarak imha ederken cep telefonu kamerasına yakalandı. SuperHaber'in ulaştığı görüntülerde gemiyle adanın Heybeliada'ya bakan yüzüne getirilen çöp kamyonları ve yü..

Otobüste Yaptıkları Cam Açma Kapama Kavgasıyla Tuhaflıkta Zirve Yapan Yolcular 04:07

Otobüste Yaptıkları Cam Açma Kapama Kavgasıyla Tuhaflıkta Zirve Yapan

Seyir halindeki otobüste iki yolcunun bir birlerine tek kelime söz etmeden cam açma kapama kavgası otobüsteki yolculardan birinin cep telefonu kamerasına yansıdı. Otobüste camın açık olmasını isteyen gence karşılık açık ..

  • JET TV tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şırnak'ta Teröristin Nefes Kesen Yakalanma Anı Kamerada 02:22

Şırnak'ta Teröristin Nefes Kesen Yakalanma Anı Kamerada

Şırnak'ın Gabar Dağı'nda başlatılan operasyonda 3'ü ölü olmak üzere etkisiz hale getirilen 5 teröristin, erzak için kafalarını inlerinden çıkarır çıkarmaz insansız hava aracıyla (İHA) tespit edildiği öğrenildi. Teröristl..

Telefonunun Çekiçle Bile Kırılmayacağını İddia Etti 03:23

Telefonunun Çekiçle Bile Kırılmayacağını İddia Etti

Cep telefonu herkesin belki de en cömert para harcadığı şeylerin başında geliyor. Bu pahalı cihazlar bazen kazalara da kurban gidebiliyor...

  • JET TV tarafından
  • 602 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İzmir'de İlginç Kaza Uçak Arabaya Çarptı 00:55

İzmir'de İlginç Kaza Uçak Arabaya Çarptı

Çeşme'nin tatil beldesi Alaçatı'ya yapılacak olan Alaçatı Havalimanı'na ilişkin haber yapmak isteyen gazeteciler, sörf merkezi yolunda haberlerini tamamladı. Çekimlerinin bitmesinin ardından alandan ayrılacakları sırada,..

Çılgın Amcalar Masada Havai Fişek Patlattı 00:40

Çılgın Amcalar Masada Havai Fişek Patlattı

Osmaniye'de bir köy düğünü esnasında masada havai fişek patlatmaya çalışan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Havaya fırlayan havai fişek kıvılcımlar saçarak tekrar masaya düştü. Geceyi aydınlatan kıvılcımlar köylülerin üzeri..

  • JET TV tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Canavar Gibi Türk İşi Frankeştayn Fragman 01:53

Canavar Gibi Türk İşi Frankeştayn Fragman

Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn, dolandırıcı bir adam olan Gürbüz’ün bir mafya babası ile ters düştükten sonra başına gelenleri konu ediyor. İstanbul'un Balat ilçesinde yaşayan Gürbüz üç kâğıtçı ve dolandırıcılığı ile..

Halk Otobüsünde Tıraş Makinesiyle Saçını Kesen Çılgın Genç 00:29

Halk Otobüsünde Tıraş Makinesiyle Saçını Kesen Çılgın Genç

Antalya'da, seyir halindeki halk otobüsünde yolculuk ederken tıraş makinesiyle kendi saçını tıraş eden genç cep telefonu kamerasına böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 711 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zeytinburnu'nda Pes Dedirten Hırsızlık Kamerada 01:50

Zeytinburnu'nda Pes Dedirten Hırsızlık Kamerada

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli çarşı ve mahalle bekçileri, 31 Temmuz'da Telsiz Mahallesi'nde bir evin balkonundan atlayan R.S'yi (17) yakaladı. Şüphelinin üst aramasında, ikamette oturan kişinin cep telef..

Taşla Cam Kırıp Saniyeler İçinde Soygun Yaptılar 04:17

Taşla Cam Kırıp Saniyeler İçinde Soygun Yaptılar

Diyarbakır'da bir GSM şirketi bayisine, camını kırarak giren 2 kişi, 15 bin lira değerinde 3 cep telefonu alarak kaçtı...

Batman'daki Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı. 00:28

Batman'daki Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı.

Batman'da bulunan Aydınkonak Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından Kalaşnikof, pompalı tüfek ve tabanca ile Emin S.'ye ait eve gerçekleştirilen silahlı saldırının cep telefonu..

Dolu Yağışını Çekerken Feci Kazayı Görüntüledi 00:25

Dolu Yağışını Çekerken Feci Kazayı Görüntüledi

Konya'da, karayolunda aniden bastıran dolu yağışını görüntüleyen sürücünün cep telefonu kamerasına, iki otomobilin çarpışma anı da yansıdı. Kazada 4 kişi yaralandı...

Venezuela'da Tehlikeli Gerginlik Sürüyor Taraflar Arasında Çatışma Çıktı 01:36

Venezuela'da Tehlikeli Gerginlik Sürüyor Taraflar Arasında Çatışma Çık

Venezuela'nın başkenti Karakas'ta kendini geçici devlet başkanı ilan eden Guaido ve devlet başkanı Maduro yanlıları arasında yer yer çatışmalar yaşanıyor. Çıkan sıcak çatışma anları cep telefonu kamerasına böyle yansıdı...

Pazar Yerini Hortum Vurdu 00:45

Pazar Yerini Hortum Vurdu

Mersin'in Tarsus ilçesinde çıkan hortum, pazar yerindeki brandaları uçurdu. İsmetpaşa Mahallesi'nde kurulan halk pazarında bir anda şiddetli rüzgar ile birlikte hortum meydana geldi. Pazar yerindeki seyyar satıcıların te..

Gürbüz Hadi Allah'a Emanet Fragman 02:02

Gürbüz Hadi Allah'a Emanet Fragman

Gürbüz: Hadi Allah'a Emanet, motorlu kuryelik yapan Gürbüz’ün maceralarını konu ediyor. Genç bir adam olan Gürbüz geçimini bir pizza restoranında motorlu kuryelik yaparak sağlamaktadır. Çalıştığı pizzacıda müdür olmanın ..

Otomobilden 15 bin Lirayı Çalan Hırsızlar Böyle Kaçtı 00:36

Otomobilden 15 bin Lirayı Çalan Hırsızlar Böyle Kaçtı

Kırıkkale'de, park halindeki otomobilin camını kırıp, içinde 15 bin lira bulunan çantayı çalan kimliği belirsiz 3 kişi, başka otomobille kaçtı. Şüphelilerin yoğun trafikte minibüse çarparak, yolu açıp, kaçtığı anlar, cep..

Seyir Halinde Sopayla Motosikletliye Saldırdı 00:25

Seyir Halinde Sopayla Motosikletliye Saldırdı

Ankara'da kamyonet sürücüsünün, trafikte tartıştığı motosiklet sürücüsüne seyir halindeyken sopayla vurmaya çalıştı. Bu anlar başka bir sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi...

Kahvehaneye Silahlı Baskın Kamerada 01:27

Kahvehaneye Silahlı Baskın Kamerada

Tuzla'da bir kahvehaneye silahlı baskında 2 kişi yaralandı. Saldırganın silahıyla kurşun yağdırması o sırada sokakta bulunan bir kişinin cep telefonu kamerasına yansıdı...

Arnold Schwarzenegger'e Uçan Tekmeli Saldırı 00:34

Arnold Schwarzenegger'e Uçan Tekmeli Saldırı

Sinema oyuncusu ve eski siyasetçi Arnold Schwarzenegger, Güney Afrika'nın Sandton kentinde uçan tekmeli saldırıya uğradı. Saldırı anı anbean cep telefonu kamerasına yansırken, gözaltına alınan saldırganın Schwarzenegger'..

Kemerle Saldıran Sürücü Yediği Yumrukla Nakavt Oldu 01:00

Kemerle Saldıran Sürücü Yediği Yumrukla Nakavt Oldu

Gaziosmanpaşa'da yol verme yüzünden tartışan 2 sürücü, araçlarından inince ortalık karıştı. Sürücülerden biri pantolonundan çıkarttığı kemerle karşı tarafa saldırırken aldığı yumruk darbesiyle adeta nakavt olarak yere yı..

Kampüste Genç Kızın Fotoğrafını Çeken Adama Meydan Dayağı 00:48

Kampüste Genç Kızın Fotoğrafını Çeken Adama Meydan Dayağı

Erzurum Atatürk Üniversitesi'nin kampüsünde, H.A. (40), cep telefonu ile fotoğrafını çektiği genç kızın 'Neden fotoğrafımı çekiyorsun?' diye bağırmasıyla çevredekiler tarafından dövüldü. Polisin linçten kurtardığı H.A. g..