#Patlıcan kebabı tarifi

Evim Lokanta 37.Bölüm Fragmanı 00:39

Evim Lokanta 37.Bölüm Fragmanı

Evim Lokanta 37. Bölüm Fragmanı yayında! Şef Burak Zafer Sırmaçekici Salı günü bizlere Mayasız Ekmek, Hindistan Cevizli Koko ve Tepsi Kebabı tarifi veriyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maceracı _ Kırıkkale 1:25:04

Maceracı _ Kırıkkale

Murat Yeni'nin renkli ve eğlenceli sunumu ile ekranlara gelen 'Maceracı' bu hafta dünyanın petrol rafinerisi ile ünlü şehirlerinden Kırıkkale'de... Murat Yeni bu hafta Kırıkkale'nin altını üstüne getiriyor. Kırıkkale'ni..

Maceracı _ Elazığ 1:06:47

Maceracı _ Elazığ

Anadolu’nun doğusundaki lezzetleri keşfe çıkan Maceracı, bu hafta Elazığ’dan çok özel görüntüler sunuyor. MACERACI Kuzulu Ziyafet Sofrasında! Maceracı bu hafta Elazığ’a konuk oluyor ve bölgenin birbirinden özel yemekle..

Maceracı _ Sivas 1:09:25

Maceracı _ Sivas

Kışın artık gelip hayatlarımızın tam ortasına yetiştiği bugünlerde, karın ve soğuğun en güzel hallerine ev sahipliği yapan bir kente seyahat etmek ama bu yolculuğu hiç üşümeden yapmak ister misiniz? O halde bu hafta Mace..

Hayatınızda böyle kebap görmediniz!!Muhteşem 04:31

Hayatınızda böyle kebap görmediniz!!Muhteşem

çinde patlıcan üzerinde kebap ziyafeti.Daha fazla video için abone olunuz...

Sahurda Çıldıran Fırıncının Stres Atması 00:54

Sahurda Çıldıran Fırıncının Stres Atması

Şanlıurfa'da bir fırıncı sahur vakti aşırı tepsi, patlıcan ve biber ile karşılaşınca strese girdi.Fırıncının imdadına ramazan davulcusu yetişti. Ramazan davulcusu çaldı ve ocağın başındaki usta ise oynayarak stresini att..

  • JET TV tarafından
  • 1.165 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta- Fırında Türlü 02:46

Evim Lokanta- Fırında Türlü

Kanal D ekranlarında yayınlanan Evim Lokanta 5.Bölüm- Fırında Türlü MALZEMELER 5 Adet Domates 1 Adet Kuru Soğan 1 Baş Sarımsak 3 Adet Kabak 3 Adet Patlıcan 1 Tatlı Kaşığı Tuz 1 Çay Kaşığı Karabiber 1 Tutam Taza ..

  • ANKA tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tokatçı Kemal Sunal Replikler 01:20

Tokatçı Kemal Sunal Replikler

kemal sunal tokatçı filmindeki komik replik izlenmeye değer ,keyifli seyirler. ver parayı al emineyi, burnu patlıcan dolmasına benziyor....

  • PengoTV tarafından
  • 1.412 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patlıcanlı Fırın Makarna 09:55

Patlıcanlı Fırın Makarna

Tam bir yaz yemeği. Benim gibi makarnacıysanız ve patlıcanı da seviyorsanız tam sizlik:) Malzemeler: 3 tane Domates 1 Soğan 3 yemek kaşığı Yeşil Zeytin 6 yemek kaşığı Lor Peyniri 2 adet Patlıcan 250 gram Makarna Tuz, k..

Türlü (Ratatouille) Nasıl Yapılır 05:46

Türlü (Ratatouille) Nasıl Yapılır

Türlü için Malzemeler: 4 adet Domates 2 adet Patlıcan 1 adet Soğan 2 adet Kabak 2 adet Biber 1 baş Sarımsak Taze Kekik Fesleğen Zeytinyağı Tuz Karabiber..

Nohutlu Mercimekli Gün Salatası 01:27

Nohutlu Mercimekli Gün Salatası

Malzemeler; 2 su bardağı haşlanmış nohut 1 su bardağı haşlanmış yeşil mercimek 1 minik kutu mısır 4 adet közlenmiş patlıcan 2 adet közlenmiş kapya biber 4 adet kornişon salata turşusu 7-8 dal taze soğan Yarım demet mayda..

En Nefis Karnıyarık Nasıl Yapılır 07:58

En Nefis Karnıyarık Nasıl Yapılır

3 adet Közlenmiş Patlıcan 200 gram Kıyma 1 adet Soğan 4 diş Sarımsak Sarımsak 2 adet Sivri Biber 1 çay kaşığı Pul biber 1 yemek kaşığı Dolmalık Fıstık 1 yemek kaşığı Domates Salçası 1/2 demet Maydanoz 1 tatlı kaşığı Tere..

Hünkar Beğendi Nasıl Yapılır 06:35

Hünkar Beğendi Nasıl Yapılır

Malzemeler: 500 ml Süt 250 gram Kuzu Kuşbaşı 2 adet Domates 1 diş Sarımsak 1 adet Biber 1/2 Soğan 2 adet Patlıcan 1/2 Limonun Suyu 1 tatlı kaşığı Salça 1 dilim Eski Kaşar 2 yemek kaşığı Un 3 yemek kaşığı Tereyağı Tuz Ka..

Bostan Patlıcanlı Kebap 04:53

Bostan Patlıcanlı Kebap

MALZEMELER 5-6 Diş Sarımsak 1 Patates 400 Gram Dana kıyma 1 Kırmızı Biber 3 Yeşil Biber 15 Arpacık Soğan Sıvı yağ 2 Topan Patlıcan Tuz Karabiber..

Bostan Patlıcanlı Kebap 04:53

Bostan Patlıcanlı Kebap

MALZEMELER 5-6 Diş Sarımsak 1 Patates 400 Gram Dana kıyma 1 Kırmızı Biber 3 Yeşil Biber 15 Arpacık Soğan Sıvı yağ 2 Topan Patlıcan Tuz Karabiber..

Gastronomi kenti Gaziantep kırmızıya boyandı 05:13

Gastronomi kenti Gaziantep kırmızıya boyandı

Gaziantep’te haftalardır etkili olan yüksek sıcaklık, kış sofralarının vazgeçilmezi haline gelen kurutmalıklarla yaradı. Sıcak havalarla birlikte kurutulmaya başlanan biber ve patlıcan gibi sebzeler, kenti kırmızıya boya..

Kavurucu Sıcakta Sebze Hasadı 02:16

Kavurucu Sıcakta Sebze Hasadı

Türkiye'nin önemli sebze üretim merkezlerinden olan Erzincan Uluköy’de çoğunluğu kadınlar 40 dereceyi bulan sıcak altında tarlada biber, domates ve patlıcan topluyor...

İngiltere'de Göbek Marul Karneyle Satılıyor 00:45

İngiltere'de Göbek Marul Karneyle Satılıyor

İspanya’daki kötü hava koşulları nedeniyle İngiltere’de sebze krizi yaşanıyor. Ülkedeki bazı süpermarketler başta göbek marul ve brokoli olmak üzere birçok sebzenin satışını sınırlandırdı. Tesco adlı süpermarket zinciri..

Patlıcanlı Bademli Bayram Pilavı 11:55

Patlıcanlı Bademli Bayram Pilavı

Malzeme Listesi: 2 su bardağı pirinç 3 adet patlıcan 2 adet kuru soğan 150 gr badem 2,5 çorba kaşığı tereyağı 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı dolma baharı 1 tatlı kaşığı tuz 2 su bardağı pirinci ılık akan suda..

Ev Yapımı Portakallı Lokum 08:42

Ev Yapımı Portakallı Lokum

Ev Yapımı Portakallı lokum Tarifi nasıl yapılır? Portakallı Lokum Tarifi İçin Malzemeler Bir lokum sever olarak ileride daha farklı çeşitleri yapıp yayınlamayı düşünüyorum...

  • Kadınca tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cildi Yenileyen Kozmetik Sirke 04:53

Cildi Yenileyen Kozmetik Sirke

Show TV ekranlarında her sabah canlı olarak yayınlanan “Zahide Yetiş’le”’de bugün, Dr. Elif Güveloğlu konuk oldu. Cildi arındıran, güzelleştiren ve yenileyen çok özel bir sirke tarifi veren Elif Güveloğlu, bu bitkisel ta..

  • SAGLIK tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kahvaltılık Kaşar Peynirli Kırmızı Biber | Bereketli Tarifler NET 02:26

Kahvaltılık Kaşar Peynirli Kırmızı Biber | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Malzeme Listesi ..

Tavuklu Mısır Unu Çorbası 01:27

Tavuklu Mısır Unu Çorbası

Bugün sizlere doyurucu ve lezzetli bir çorba tarifi hazırladık. Tavuklu, mısır unu çorba tarifini bizler çok beğendik oldukça lezzetli çorba tarifini yapımı da pratik tavuklu mısır unu çorbası tarifini sizlerinde denemen..

Chai Tea Latte Nasıl Yapılır 02:55

Chai Tea Latte Nasıl Yapılır

Chai Tea Latte Tarifi. Serin havalarda içinizi ısıtacak Chai Tea Latte tarifi. Chai Tea Latte için Malzemeler: Malzemeler: 2 bardak Su 3 adet Kakule 2 adet Karanfil Muskat Rendesi 1 çay kaşığı Tarçın 1/2 çay kaşığı Ze..

Ev Yapımı Fındık Lahmacun | Bereketli Tarifler NET 03:13

Ev Yapımı Fındık Lahmacun | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Fındık Lahmacun ..

Rus Salatası - Makarna Salatası 01:54

Rus Salatası - Makarna Salatası

Hepimizin severek tükettiği yapımıyla oldukça kolay ve doyurucu olan makarna salatasının malzemelerini eksiltebilir veya çoğaltabilirsiniz. Yeşil zeytin, haşlanmış sosis, ton balığı ve dereotu gibi malzemeleri ekleyebili..

Detoks Sebze ve Meyve Suları Nasıl Yapılır 05:33

Detoks Sebze ve Meyve Suları Nasıl Yapılır

Detox Juice Tarifi. Özellikle mevsim geçişlerinde sizi hastalıklardan koruyacak, enerji verecek 3 nefis Detoks Juice tarifi. Detox Juice 1: 4 adet salatalık 1/2 Elma 1 adet havuç 1/2 limon 1 tatlı kaşığı Zencefil 1/8 Pa..

Evde Künefe Nasıl Yapılır 04:21

Evde Künefe Nasıl Yapılır

Künefe severler bu tarifi kaçırmayın, orijinal künefe lezzetini aratmayan çok pratik ve lezzet garantili künefe tarifimizi ramazan ayı bitmeden denemenizi öneririz :) Gelelim künefe nasıl yapılır? 1.Tatlının şerbeti iç..

Hatay Yöresine Ait Kahvaltılık Çeşitleri (Biber Ezmesi, Zahter Salatası,Sürk Salatası,Humus) 18:22

Hatay Yöresine Ait Kahvaltılık Çeşitleri (Biber Ezmesi, Zahter Salatas

Taze zahter(kekik) salatasi Kekigin almancasi *Thymian * Yapilisi Bir avuc kadar zahterimizi iyice yikiyalim.guzelce dograyip.2 tane taze sogan az birsey maydonoz,biber ve 2 tane domatesi dograyip icine katalim.pulbiber..

Harika Meze Tarifleri.Ali Haydar Ustadan.. 35:49

Harika Meze Tarifleri.Ali Haydar Ustadan..

Ali Haydar Usta'dan harika meze tarifleri...