#Patlıcanlı bademli bayram pilavı

Ahmet Kaya - Halay Havası 02:28

Ahmet Kaya - Halay Havası

Gökte bulut yerde kar Seçilmez olmuş dağlar Ne bir ses ne bir ışık Oy lili, oy lili, oy lili Ağamsın sen Paşamsın sen karanlık Namlular ışıtmaz geceyi, oy lili. Çevirdiler gece vakti Dağların gecesiydi Aslan gi..

Ayla Çelik - Mecbur 00:49

Ayla Çelik - Mecbur

bayram..

Halit Hançer - Roman 04:04

Halit Hançer - Roman

Söz: Halit Hançer Müzik: Halit Hançer Düzenleme: Bayram Türkmen Yönetmen: Buğra Kekik..

Yeni moda- Bebeğe cinsiyet partisi 02:13

Yeni moda- Bebeğe cinsiyet partisi

NE YILBAŞI, NE BAYRAM.. ANKARA'NIN SİMGESİ ATAKULE BU KEZ ÇOK FARKLI BİR SEBEPLE IŞIKLANDIRILDI. İSMİ AÇIKLANMAYAN BİR ÇİFT BEBEKLERİNİN CİNSİYETİNİ ÖĞRENMEK İÇİN İLGİNÇ BİR PARTİ DÜZENLEDİ. BEBEĞİN CİNSİYETİ SADECE ONLA..

Ve Açıklandı! Tam Kapanma geldi! Kabine Sonrası Erdoğan'dan Açıklama! 49:44

Ve Açıklandı! Tam Kapanma geldi! Kabine Sonrası Erdoğan'dan Açıklama!

Ve Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası alınan kararları Beştepe'de açıklıyor. Tüm Türkiye'nin ise merak ettiği 'Tam Kapanma olacak mı?' Bayram'da sokağa çıkma kısıtlaması olacak m..

İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam 03:45

İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam

İstanbul'da Halk Ekmek A.Ş.'nin büfelerinde satılan 250 gramlık ekmeğe 25 kuruş zam yapıldı. Yüzde 33'lük zammı yüksek bulan bazı vatandaşlar, kalabalık ailelerin ekmek almakta zorlanacağını söyledi. Vatandaşların uygu..

10 milyonluk tatil göçü! 02:26

10 milyonluk tatil göçü!

MİLYONLARIN GÖZÜ 9 GÜNLÜK BAYRAM TATİLİNDE. BODRUM, ÇEŞME, ALAÇATI DOLUP TAŞIYOR. OTELLERDE NEREDEYSE YER KALMADI. PEKİ SON DAKİKACILAR İÇİN FİYATLAR NE DURUMDA? İŞTE ÇOK MERAK EDİLEN O SORUNUN YANITI..

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video) 03:19

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video)

Hayat böyle nasıl geçer Sanki geldi bize ecel Bayat artık hepsi Sen yok ben yok Ya var ya da yok bu kez arkama bakmadan kaçtım hep aynı terane Ya kal ya da git çünkü doldu vakit beni anlamaz oldu el alem Artı ve eksimiz..

Mehmetçik Bayramda da Görev Başında 02:04

Mehmetçik Bayramda da Görev Başında

Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında havada, karada ve denizde görev alan Mehmetçik, vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı. Kahraman askerlerin videolu bayram mesajı Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabın..

Plajda kanalizasyon skandalı 01:32

Plajda kanalizasyon skandalı

AYDIN KUŞADASI BAYRAM TATİLİNDE DOLDU, TAŞTI, AMA İLÇE BU YOĞUNLUĞA DAYANAMADI, DÜN AKŞAM KANALİZASYON HATTI PATLADI, ATIK SU DENİZE DÖKÜLÜNCE PLAJDAKİ TATİLCİLER NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI...

Onay Şahin - Haşlandum 03:23

Onay Şahin - Haşlandum

ONAY ŞAHİN - HAŞLANDUM Söz-Müzik: M. Ali YILMAZ, Onay ŞAHİN Nakarat: Bayram TERZİ (BAYO) Aranjör: Bahtiyar&Soner ARICA Kemençe: Tahsin TERZİ Klip Yönetmeni : Ahmet Mücahit SÖZLER OF ÇAMBURNİ YENİAY KAPLARA ..

Fidye için kaçırdılar 02:20

Fidye için kaçırdılar

Buruk bir bayram geçiriyorlar. Biricik kızları ve onun 6 aylık oğlu Muhammed ortada yok...

JANT İSTEDİ MUSLUK GELDİ 01:42

JANT İSTEDİ MUSLUK GELDİ

BOLU'nun Gerede ilçesinde, internet üzerinden 1500 liraya anlaştığı Bayram Yılmaz'a (40) otomobil jantı yerine banyo musluğu gönderen Taner Kırıcıoğlu, 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan 3 yıl 4 ay hapis ile 2 bin 500 T..

Ece Mumay - Vanilya 02:44

Ece Mumay - Vanilya

Vanilya şarkı sözleri ile Ağlama, Aman aşkım, Bİ’ daha beni, Yollama Yaban ellere beni, Hele bi dans et, bayram etsin, Gözlerim, sana pek bi hayran Yok öyle olmasın, dur naz etsin, Beklerim, olur mu samanlık seyran P..

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki 01:36

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirta..

Camide Kamera Gören Dayılar 00:09

Camide Kamera Gören Dayılar

Camide bayram namazı sonrası bayramlaşmak için sıra bekleyen dayıların, camideki güvenlik kamerasını fark ettiği komik anları izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 24 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Arif Sözen - Melek 04:02

Arif Sözen - Melek

Söz & Müzik - Arif Bayram Sözen Düzenleme (Aranje) - Aslı Maj..

Felaketler Yılı Yeni mi Başladı? 2:23:58

Felaketler Yılı Yeni mi Başladı?

Ekonomik olağanüstü hal, seçimlerin ertelenmesi ve toplumsal kargaşa gibi birçok gündem..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Deneyimli Ekonomistten Korkutan Açıklamalar 40:42

Deneyimli Ekonomistten Korkutan Açıklamalar

ekonomide neler olacağına dair..

  • STUDIO AS tarafından
  • 19 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 2 (Hareketli) 2:04:46

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 2 (Hareketli)

ŞARKI LİSTESİ: [00:00] • Ah Nerede - Film Müziği (Füsun Önal) [02:50] • Atla Gel Şaban - Şiki Şiki Baba (Durmuş Çiğdem) [08:50] • Banker Bilo - Köçekçe (Osman İşmen Orkestrası) [10:31] • Banker Bilo - Silifke'nin Yoğurd..

Semicenk & Mustafa Ceceli - Dayan 02:53

Semicenk & Mustafa Ceceli - Dayan

Söz/Müzik : Semicenk (Cenk Baş) Düzenleme : Mustafa Ceceli Yönetmen : Emre Alev Görüntü Yönetmeni : Batıkan Hitay Video Edit : Eva Yapım Color : The post brothers Make Up : Kübra Bayram Semicenk Styling : Geco Styli..

Şaka Yapmak İsterken Karısının Yüzünü Yakan Adam 01:02

Şaka Yapmak İsterken Karısının Yüzünü Yakan Adam

ABD'de bir adam karısına şaka yapmak için saç kurutma makinesinin içerisini pudrayla doldurdu. Kapının arkasına geçen adam büyük bir merakla karısının tepkisini beklemeye başladı. ALEV PÜSKÜRMEYE BAŞLADI Saç kurutma mak..

  • Cowboy tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Semicenk & Ziynet Sali & İlkan Gunuc - Bozulmuş Kalbim 02:43

Semicenk & Ziynet Sali & İlkan Gunuc - Bozulmuş Kalbim

Söz/müzik : Semicenk Düzenleme : ilkan Günüç & Semicenk Mix/Mastering : ilkan Günüç Yönetmen : Emre Alev Görüntü Yönetmeni : Batıkan Hitay Işık Şefi : Onur Ercan Prodüksiyon : Murat Can Geçer Yönetmen asistan : Serhan ..

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya) 07:10

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya)

Beni burada arama Arama anne Kapıda adımı Adımı sorma Saçlarına yıldız düşmüş Koparma anne ağlama Kaç zamandır yüzüm traşlı Gözlerim şafak bekledim Uzarken ellerim kulağım kirişte Ölümü özledim anne Yaşamak isterken del..

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı 04:26

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı

Spor Toto Süper Lig'in lideri Beşiktaş, rakiplerinin puan kaybını çok iyi değerlendirdi. Akhisar engelini rahat bir oyunla 3-1 geçen siyah beyazlılar adeta 9 puanlık bir galbiyet elde etti ve en yakın rakibinin 4 puan ön..

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Gırgıriye - Ben Senin Kızın Yaşındayım 01:39

Gırgıriye - Ben Senin Kızın Yaşındayım

Gırgıriye'de Cümbüş Var, Gırgıriye serisinin üçüncüsü olan 1983 tarihli sinema filmi. Gönlünü kapı komşusu çingene güzeli Güllü'ye (Gülşen Bubikoğlu) kaptıran ayıcı Bayram (Müjdat Gezen), her elini değdiğini assolist yap..

Nurgül Yeşilçay Ağzını Açmadan 250 Bin TL Kazanacak 03:27

Nurgül Yeşilçay Ağzını Açmadan 250 Bin TL Kazanacak

Nurgül Yeşilçay ,İranlı yönetmen Bayram Fazlının Yedullah'ın Güzel Cinai adlı filmde oynaması karşılığı ağzını açmadan 250 bin TL kazanacak..

  • ANKA tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ Medya Yapılanması Davasında 21 Gazeteci Yeniden Gözaltına Alındı 01:52

FETÖ Medya Yapılanması Davasında 21 Gazeteci Yeniden Gözaltına Alındı

FETÖ medya yapılanması davasından aralarında Atilla Taş'ın da bulunduğu 7 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Duruşma savcısının itirazı sonucunda tahliyelerine karar verilen 21 kişi, serbest bırakılmamış oldu. FETÖ..