#Patlıcanlı bademli bayram pilavı

Patlıcanlı Börek Tarifi 02:21

Patlıcanlı Börek Tarifi

Hazır Yufka İle Yapılmış Patlıcanlı Börek Tarifi İçin Malzemeler 1 kilo yufka Yufkaları ıslatmak için yapılacak harç için; 2 yumurta 3 yemek kaşığı yoğurt 1 fincan sıvı yağ 1 çay bardağı su İç Harcı için; 1 kilo çok mini..

Köfteli Patlıcanlı Parmak Kebabı Tarifi 07:59

Köfteli Patlıcanlı Parmak Kebabı Tarifi

Köfteli Patlıcanlı Parmak Kebabı İçin Malzemeler: (4-5 Kişilik) Köftesi için: 300-40 gr. kıyma 1 adet soğan 2 dilim bayat ekmek 1 silme çay kaşığı karbonat 1er çay kaşığı toz kırmızı biber, tuz ve kimyon 2-3 yemek kaşığı..

Patlıcanlı Börek Tarifi 04:40

Patlıcanlı Börek Tarifi

Malzemeler: 2 adet Patlıcan 2 adet Domates 250 gram Kıyma 1 adet Soğan 4 adet Yufka 1 adet Yumurta Sarısı Su Zeytinyağı..

Patlıcanlı Fırın Makarna 09:55

Patlıcanlı Fırın Makarna

Tam bir yaz yemeği. Benim gibi makarnacıysanız ve patlıcanı da seviyorsanız tam sizlik:) Malzemeler: 3 tane Domates 1 Soğan 3 yemek kaşığı Yeşil Zeytin 6 yemek kaşığı Lor Peyniri 2 adet Patlıcan 250 gram Makarna Tuz, k..

Patlıcanlı Tepsi Kebabı  Tarifi 02:20

Patlıcanlı Tepsi Kebabı Tarifi

Malzemeler 3 adet orta boy patlıcan Patlıcanları kızartmak için sıvı yağ 2 adet domates Kıymalı harç için; 500 gr kıyma 1 adet rendelenmiş soğan 2 diş rendelenmiş sarımsak Bir tutam maydanoz Göz kararı tuz, karabiber, pu..

Patlıcanlı Makarna Tarifi 04:37

Patlıcanlı Makarna Tarifi

Malzemeler: 3 tane Domates 1 Soğan 3 yemek kaşığı Yeşil Zeytin 6 yemek kaşığı Lor Peyniri 2 adet Patlıcan 250 gram Makarna Tuz, karabiber Zeytiyağı..

Patlıcanlı Yelpaze Kebabı Tarifi 00:56

Patlıcanlı Yelpaze Kebabı Tarifi

4 adet patlıcan 2 adet soğan Yarım kg kıyma 1 tatlı kaşığı biber salçasi Karabiber Tuz Domates Çarliston biber Sosu için; 1 tatlı kaşığı biber salçası 1 tatlı kaşığı domates salçası Sıvıyağ Tuz Su YAPILIŞI: Patlıcanların..

Bostan Patlıcanlı Kebap 04:53

Bostan Patlıcanlı Kebap

MALZEMELER 5-6 Diş Sarımsak 1 Patates 400 Gram Dana kıyma 1 Kırmızı Biber 3 Yeşil Biber 15 Arpacık Soğan Sıvı yağ 2 Topan Patlıcan Tuz Karabiber..

Bostan Patlıcanlı Kebap 04:53

Bostan Patlıcanlı Kebap

MALZEMELER 5-6 Diş Sarımsak 1 Patates 400 Gram Dana kıyma 1 Kırmızı Biber 3 Yeşil Biber 15 Arpacık Soğan Sıvı yağ 2 Topan Patlıcan Tuz Karabiber..

Güzel Oyuncu İlk Ürününü Yetiştirdi - Patlıcanlı Paylaşım 01:00

Güzel Oyuncu İlk Ürününü Yetiştirdi - Patlıcanlı Paylaşım

Yer aldığı başarılı projeler ve güzelliğiyle dönem dönem gündem olan ünlü oyuncu Gizem Karaca bu sefer de sosyal medya hesabından paylaştığı patlıcanlarla dikkatleri üzerine çekti...

  • BETA tarafından
  • 140 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Patlıcanlı Ekmek Kebabı Nasıl Yapılır 01:58

Patlıcanlı Ekmek Kebabı Nasıl Yapılır

Ekmek Kebabı Tarifi İçin Malzemeler 300 gr kıyma 3 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet soğan 1 adet yeşil ve kırmızı biber 1 adet domates Tuz, karabiber ve toz kırmızı biber 4-5 dilim ekmek 3 adet patlıcan Üzeri için 1-2 diş s..

Fırında Patlıcanlı Parmak Kebabı Tarifi 02:09

Fırında Patlıcanlı Parmak Kebabı Tarifi

Malzemeler Kıyma malzemesi 250 gram kıyma 2 adet çarliston biber 2 adet kuru soğan 1 adet domates Pul biber Karabiber Tuz Sıvı yağ Kızartma Malzemeleri; 3 adet patlıcan 4 adet patates 5 adet çarliston biber Süslemek İç..

Köz Patlıcanlı Köfte Sarma Yemeğinin Tarifi 08:56

Köz Patlıcanlı Köfte Sarma Yemeğinin Tarifi

malzemeler 4 tane patlıcan Köftesi için gerekecek ler yaklaşık yarım kilo kadar dana kıyma bir tane kuru soğan 2 diş sarmısak yarım çay bardağı galeta unu bir tane yumurta 2 yemek kaşığı sıvı yağ baharatlarımızı..

Ballı Tavuk Kanat Salçalı Bulgur Pilavı Ve Yoğurt Soslu Kabak Tarifleri 07:43

Ballı Tavuk Kanat Salçalı Bulgur Pilavı Ve Yoğurt Soslu Kabak Tarifler

1 kilo kanat baharat olarakta 1 tatlı kaşığı toz biber,pul biber, kekik,tuz,yarım tatlı kaşığı karabiber, bir yemek kaşığıda bal. 2 diş sarmısak da içerisine doğrayalım güzelce karıştırın.not.2 yemek kasigi yogurt yada s..

1 Saatte Akşam İftar Menüsü Biberli Et Sote Zeytinyağlı Bulgur Pilavı 10:00

1 Saatte Akşam İftar Menüsü Biberli Et Sote Zeytinyağlı Bulgur Pilavı

1 Saatte hazır 3 çeşit yemek ile sofranızı donatın. Biberli et sote, zeytinyağlı bakla ve bulgur pilavı.. Nefis sağlıklı ve pratik akşam menüsünü nasıl planlayıp hazırladığımı videodan izleyebilirsiniz.Biberli Et Sote iç..

 Perde Pilavı Tarifi 02:59

Perde Pilavı Tarifi

Perde Pilavı için Gerekli Malzemeler; Tereyağı Badem Pilavı için; 50 gr tereyağı 1 kahve fincanı dolmalık fıstık 200 gr badem 1/2 kahve fincanı kuş üzümü 3 su bardağı baldo pirinç 1/2 çay kaşığı kırmızı toz kırmızı bibe..

Firik Pilavı Tarifi 07:33

Firik Pilavı Tarifi

Firik Pilavı Tarifi Firik Pilavı Nasıl Yapılır..

Mantarlı Bulgur Pilavı Tarifi - Yemek Tarifleri 02:37

Mantarlı Bulgur Pilavı Tarifi - Yemek Tarifleri

Pilavlı yemek tarifleri sevenlere özel mantarlı bulgur pilavı tarifi videosu hazırladık. Az malzeme ile hızlı bir şekilde yapılabilen bu nefis yemeğimizin lezzeti inanılmaz, mutlaka yapmanızı tavsiye ediyoruz. Mantarlı ..

Tavuklu Bezelye Yemeği Ve Tereyağlı Bulgur Pilavı Tarifi 07:15

Tavuklu Bezelye Yemeği Ve Tereyağlı Bulgur Pilavı Tarifi

Malzemeler 400 gr kusbasi dogranmis tavuk gögsü Bir tas dolusu bezelye(Bezelye orani sizin damak tadiniza göre azaltilip cogaltabilirsiniz) Yarim cay bardagi siviyag 1 tane yemeklil dogranmis kuru sogan 2 3 tane küp dog..

Saray Pilavı Tarifi 04:21

Saray Pilavı Tarifi

Saray Pilavı Tarifi için malzemeler: 350-500gr. arası kuşbaşı et 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 su bardağı akşamdan ıslatışmış nohut Pİlavı için: 2 su bardağı tuz ve kaynamış sıcak su ile en az 1 saat önceden ıslatılmış pir..

Tane Tane Ve Bembeyaz Pirinç Pilavı Yapmanın Püf Noktaları 03:11

Tane Tane Ve Bembeyaz Pirinç Pilavı Yapmanın Püf Noktaları

Pirinç pilavı yaparken pilavın tane tane ve beyaz olması olmazsa olmazıdır.İşte videomuzda pirinç pilavı yapmanın bütün püf noktalarını izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.Şimdiden afiyet olsun:))..

  • Kadınca tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bulgur Pilavı Nasıl Yapılır 04:20

Bulgur Pilavı Nasıl Yapılır

Bulgur Pilavı için Malzemeler: 1,5 su bardağı iri Bulgur 1,5 su bardağı Tavuk Suyu 1 yemek kaşığı Tereyağ 3 yemek kaşığı Zeytinyağı 1 adet Soğan 10 adet Biber 4 adet Domates Kuru nane Tuz Karabiber..

Sebzeli Çin Pilavı Tarifi (Fried Rice) 03:23

Sebzeli Çin Pilavı Tarifi (Fried Rice)

Çin Pilavı Malzemeleri: 2 bardak Pilav 1/2 bardak Havuç 1/2 bardak Bezelye 2 adet Yumurta Soya Sos Taze Soğan Paprika Kırmızı biber Sarımsak Tozu Zencefil Susam Yağı..

Tavuklu Nohutlu Bulgur Pilavı Tarifi 07:30

Tavuklu Nohutlu Bulgur Pilavı Tarifi

Tavuklu Nohutlu Bulgur Pilavı Tarifi..

Etli Sebzeli Bulgur Pilavı Tarifi 05:35

Etli Sebzeli Bulgur Pilavı Tarifi

Etli Sebzeli bulgur pilavı İçin malzemeler: 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet büyükçe soğan 2 adet çarliston veya sivribiber 1-2 adet havuç 300-500 gr. Arası pişmiş kuşbaşı dana veya kuzu eti 1 - 1,5 su bardağı haf..

Şehriyeli Arpacık Pilavı 04:02

Şehriyeli Arpacık Pilavı

Şehriyeli Arpacık Pilavı Tarifi Malzemeleri 1 Yemek Kaşığı Tereyağ Yarım Bulyon 1 Su bardağı Arpacık Yarım Su bardağı Şehriye 1 Yemek Kaşığı Zeytinyağı Tuz 2.5 Su bardağı Sıcak Su..

Ali Paşa Pilavı Tarifi - Yemek Tarifleri 05:17

Ali Paşa Pilavı Tarifi - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri kanalımızın en beğendiğimiz tariflerinden biri olan ali paşa pilavı tarifi videosu ile karşınızdayız. Havuçlu pilav, misket köfteleri ve üzerine domates sosu ile enfes bir lezzet. Mutlaka denemenizi tavsi..

50 Tl İle En İyi Pilavı Kim Yapacak 20:28

50 Tl İle En İyi Pilavı Kim Yapacak

Bu videoda arkadaşlarımızın 50'şer lira bütçeleri var. Çarşıya çıkıyorlar ve 50 TL ile alabildikleri malzemeler ile en iyi pilavı yapmaya çalışıyorlar...

  • JET TV tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Biberli Hindi Sote Ve Salçalı Bulgur Pilavı Tarifi 06:44

Biberli Hindi Sote Ve Salçalı Bulgur Pilavı Tarifi

Biberli Hindi Sote İçin Malzemeler: 1 adet soğan 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet hindi göğüs eti 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 adet sarı dolmalık biber 2 adet yeşil dolmalık veya köy biber 2 adet kırmızı kapya bibe..

Barbunya Yemeği Ve Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı Tarifi 09:05

Barbunya Yemeği Ve Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı Tarifi

Barbunya Yemeği İçin Malzemeler: 1 adet soğan 5-6 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı domates ve biber salçası (çok tepeleme olmasın) 3-4 adet sivri, köy veya çarliston biberi 1 kilodan ayıklanmış taze veya dondurulmu..