#Patlıcanlı fırın makarna

Köfteli Makarna Nasıl Yapılır 10:57

Köfteli Makarna Nasıl Yapılır

500 gram Kıyma 1 adet Yumurta 125 gram Ricotta Peyniri 1 çay kaşığı Rezene 1 çay kaşığı Pul Biber 1/4 su bardağı Ekmek İçi 2 dal Taze Kekik 3-4 yemek kaşığı Maydanoz 1 çay kaşığı Pul Biber 1,5 su bardağı Domates Sos..

Makarna Ve Konsol Oyunu İçin Yarıştılar 74. Bölüm Survivor 2018 17:55

Makarna Ve Konsol Oyunu İçin Yarıştılar 74. Bölüm Survivor 2018

Ünlüler ve Gönüllüler takımları soslu makarna ve konsol oyunu için mücadele ettiler. Gergin geçen oyunun ardından kazanan.....

  • BETA tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ayaklı Makarna - ASMR 04:58

Ayaklı Makarna - ASMR

İç gıdıklama sanatı olan ASMR'da bugün, İtalyan spagettisini ayaklarıyla ezen bir hanımefendiyi izliyor ve dinliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.607 görüntüleme
  • 6 yıl önce
EBA FİZİK LİSE - KUVVET VE HAREKET - BASİT MAKİNELER - PALANGA VE EŞ MERKEZLİ MAKARNA 04:33

EBA FİZİK LİSE - KUVVET VE HAREKET - BASİT MAKİNELER - PALANGA VE EŞ M

KUVVET VE HAREKET - BASİT MAKİNELER - PALANGA VE EŞ MERKEZLİ MAKARNA..

  • EBA tarafından
  • 32 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Plastiğin Ham Maddesi Zamlanınca Makarna Dahil Tüm Ürünlere Zam Geldi! İşte Detaylar 01:50

Plastiğin Ham Maddesi Zamlanınca Makarna Dahil Tüm Ürünlere Zam Geldi!

Plastiğin Ham Maddesi Zamlanınca Makarna Dahil Tüm Ürünlere Zam Geldi! İşte Detaylar..

Makarna tüketimi patladı! 02:05

Makarna tüketimi patladı!

İTALYAN MUTFAĞINDAN TRANSFER ETTİĞİMİZ MAKARNANIN, YILLIK TÜKETİMİ 1 KİLO ARTTI. DOMATES SOSLU, KIYMALI, SALÇALI... HAZIRLAMASI KOLAY, YEMESİ LEZZETLİ, KESEYE DE UYGUN.....

Fırında Makarna Tarifi ( beşamel soslu ) 07:02

Fırında Makarna Tarifi ( beşamel soslu )

İzlediğiniz için teşekkürler!..

Ensemden Tutma Gıdıklanırım Makarna Kralı 01:33

Ensemden Tutma Gıdıklanırım Makarna Kralı

Yeşilçam'ın En Güzel Film Sahneleri Burda Seyredelim'de... Kanalıma Abone Olmayı Unutmayınız.....

Fırında Musakka Tarifi Kıymalı Patlıcan Oturtma Yemeği 05:57

Fırında Musakka Tarifi Kıymalı Patlıcan Oturtma Yemeği

İki farklı isme sahip bu leziz patlıcanlı yemeği mutlaka denemelisiniz. İster patlıcan musakka deyin isterseniz kızartılarak yapılıp fırına atılan patlıcan oturtma tarifi deyin. Sizler için hazırladığımız bu nefis yemek ..

Bostan Kebabı Nasıl Yapılır 03:03

Bostan Kebabı Nasıl Yapılır

Bostan kebabı nasıl yapılır? Davet sofralarınız için son derede lezzetli bir ana yemek tarifi. Bostan patlıcanın arasındaki kuşbaşı sarımsak ve soğanın lezzetiyle bütünleşen salçalı sosuyla enfes lezzeti denemenizi öneri..

Kuru Köfte Tarifi 02:50

Kuru Köfte Tarifi

MALZEMELER 500 gr orta yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 adet yumurta, 1 avuç ince kıyılmış maydanoz, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı, 1 silme çay kaşığı karabiber, 1 tepeleme çay kaşığı kimyon, Tuz, Kızartmak için 1 çay bardağı..

Domates Soslu Spagetti Tarifi 04:30

Domates Soslu Spagetti Tarifi

Malzemeler • 250g spagetti makarna • 2 domates • 1 soğan • 1 yemek kaşığı sıvı yağ • 1 yemek kaşığı tereyağ • 1 yemek kaşığı salça • 2 diş sarımsak • 1 tatlı kaşığı toz biber • 1 çay kaşığı kekik • 1 tatlı kaşığı nane •..

En Kolay Ayva Tatlısı Yapımı 02:04

En Kolay Ayva Tatlısı Yapımı

Fırın Torbasında Ayva Tatlısı Nasıl Yapılır? İçin Malzemeler 4 adet ayva 16 yemek kaşığı toz şeker 2 adet çubuk tarçın 4-5 adet Karanfil Yarım su bardağı su Üzeri için: Kaymak (dilerseniz dondurma ya da krem şanti de ku..

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi  Sebzeli Kebap 02:26

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi Sebzeli Kebap

Kağıt kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Yapımı çok kolay olan kağıt kebabı fırında, fırın kağıdının içinde pişiriliyor. Böylece kağıdın için kendi suyuyla pişiyor. Kağıt kebabı çok farklı şe..

Hamsi Kılçığı Nasıl Ayıklanır 01:20

Hamsi Kılçığı Nasıl Ayıklanır

Malzemeler: 1 kg hamsi 1 tatlı kaşığı tereyağı 2-3 yemek kaşığı mısır unu Tuz. Pilav için 1 su bardağı pirinç 1 adet soğan 1 çay kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı çam fıstığı 1 yemek kaşığı kuş üzümü 1/2 çay kaşığı..

Kıymalı Sebzeli En Kolay Pide Tarifi 08:15

Kıymalı Sebzeli En Kolay Pide Tarifi

Kıymalı, Patlıcan ve Sebzeli Pide Tarifi İçin Malzemeler: Pide Hamuru İçin: yarım su bardağı süt yarım su bardağı yoğurt yarım su bardağı sıvıyağ 1 yumurta (sarısı üzerine) yaklaşık 4 buçuk su bardağı un (hepsini birden..

TRT REKLAM 1980ler 10:02

TRT REKLAM 1980ler

Tütünbank,Tamek,Filiz Makarna,Banker KAstelli,Türk Ticaret Bankası,vim,hürriyet,Tercüman,KAraca,moda,Ema..

Misket Köfteli Spagetti Tarifi 04:10

Misket Köfteli Spagetti Tarifi

Köftesi için gerekenler : 350-400 gr dana kıyma 1 tane kuru soğan 2 diş sarımsak 1 tane yumurta 1 çay bardağı bayatlamış ekmeği robottan geçirip koydum. Baharatlar Tuz, karabiber, pul biber, kimyon Soğan ve sarımsağı r..

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi 03:19

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi

Sebze yemekleri içinde belki en bilinenlerden birisi içinde bulgur ve pirinç bulunan nefis ıspanak yemeği tarifi. Bazıları bu harika ve besleyici sebze yemeğini kıymalı olarakta yapıyor fakat biz ev yemeği tarifleri olar..

Evde Islak Hamburger Nasıl Yapılır 04:14

Evde Islak Hamburger Nasıl Yapılır

Islak Hamburger Malzemeleri 400 - 500 gram kıyma 1 soğan / rende 3 diş sarımsak / rende 1/2 su bardağı galeta unu 1 yumurta 1/4 bağ maydanoz Tuz Karabiber 6 adet Hamburger ekmeği Sosu için; 4-5 adet domates 3 diş sarı..

Pratik Börek Tarifi 05:24

Pratik Börek Tarifi

Malzemeler 6 adet güllaç 3 adet yumurta 2 su bardağı süt / ılık 1 su bardağı maden suyu 1/2 su bardağı Ayçiçek yağı 1 tutam tuz 1 tutam karabiber İç Harcı İçin; 8-10 dilim pastırma 3 su bardağı rende kaşar peyniri 7..

Tam Kıvamında Sütlaç Tarifi 05:40

Tam Kıvamında Sütlaç Tarifi

Sütlac tarifi Malzemeler 1 litre süt 1 bucuk cay bardagi pirinc 3 su bardagi su 2 cay bardagi seker 1 paket vanilya 1 paket 200gr krema(tercihe bagli katilmiyabilir) Sütlacin kivamini baglamsk icin 1 yemek kasigi nisasta..

Haşhaşlı Cevizli Çörek Tarifi 12:10

Haşhaşlı Cevizli Çörek Tarifi

Haşhaşlı Cevizli Çörek Tarifi Malzemeler 1 su bardağı ılık Su 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 tane yaş maya 2 tane yumurta (beyazı hamuruna girecek sarısı üstüne sürülecek) 2 yemek kaşığı şeker 1 yemek..

Kahvaltılık Peynirli Kızarmış Ekmek 01:54

Kahvaltılık Peynirli Kızarmış Ekmek

malzemeler 1 su bardağı ezilmiş rendelenmiş beyaz peynir 1 su bardağı rende kaşar peyniri 1 adet yumurta 1 adet küçük domates( kabuğu ve çekirdeği çıkartılmış küp doğranmış) 2 adet ince doğranmış sivri biber 2-3 dal in..

Lahmacun Börek ve Kıymalı Rulo Börek Tarifi 06:06

Lahmacun Börek ve Kıymalı Rulo Börek Tarifi

Lahmacun Börek ve Kıymalı Rulo Börek için gerekli Malzemeler: Kıymalı Harç İçin: 300gr. kadar kıyma (tercihen biraz yağlı) 1 adet soğan 4-5 adet çarliston biberi 1 adet kapya kırmızı biber 1-2 çay kaşığı tuz 1er çay kaşı..

Evde Lavaş Tarifi 15:27

Evde Lavaş Tarifi

Lavaş Ekmek Bir kasede 300 gr(1,5 bardak) un, 200 gr su(yarım bardağı bir parmak geçen) ve 6 gr tuzu(1 dolu çay kaşığı) karıştırın. Açacağımız için yumuşak bir hamur olması önemli . Tüm malzemeleri iyice karıştırıp, yoğ..

Fırında Etli Biber Dolması Tarifi 08:31

Fırında Etli Biber Dolması Tarifi

Fırında Etli Biber Dolması Nasıl Yapılır? 750gr. kadar tercihen ince kabuklu düzgün çok büyük olmayan dıolmalık yeşil biber 300gr. orta yağlı kıyma 2 adet orta boy soğan 3 adet kabukları soyulmuş domates 1 su bardağı vey..

Ekmek Tarifi 04:48

Ekmek Tarifi

Evde yeni pişmiş çıtır bir ekmeğe kim hayır diyebilir? İçine eklediğim patates ile içi yumuşak ve geç bayatlayan nefis bir ev ekmeği tarifi paylaşacağım sizinle. Evde ekmek yapmak aslında sanıldığından kolay. Ancak bazı ..

Porsiyonluk Muzlu Rulo Pasta Tarifi 04:11

Porsiyonluk Muzlu Rulo Pasta Tarifi

Porsiyonluk muzlu rulo pasta için malzemeler: 4 yumurta 1 çimdik tuz yarım su bardağı tozşeker yarım su bardağı un 2 yemek kaşığı nişasta yarım paket kabartma tozu 3 yemek kaşığı su fırın kağıdı kreması için: 2 yumurta y..

Buzluk Böreği Nasıl Yapılır Tarifi 02:40

Buzluk Böreği Nasıl Yapılır Tarifi

Malzemeler: 6 adet yufka Yarım su bardağı + 2 yemek kaşığı sıvıyağ Yarım su bardağı + 2 yemek kaşığı soda Yarım çay kaşığı tuz Peynirli harç için: 1 büyük kalıp beyaz peynir Yarım demet maydanoz Üzeri için: 1 yumurta..