#Patrick kennedy’nin

Erdoğan- -Doğu Akdeniz’de Ülkemizin ve KKTC’nin Yer Alamadığı Hiçbir Denklem Barış Üretemez- 20:28

Erdoğan- -Doğu Akdeniz’de Ülkemizin ve KKTC’nin Yer Alamadığı Hiçbir D

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın daveti üzerine KKTC’ye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkent Lefkoşa'daki Atatürk Anıtı'nı ziyaret ederek çelenk bıraktı. Cumh..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Birileri Güçlü Bir Türkiye'nin Varlığını Hazmedemiyor 00:40

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Birileri Güçlü Bir Türkiye'nin Varlığın

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Birileri Güçlü Bir Türkiye'nin Varlığını Hazmedemiyor Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Sadece 15 Temmuz değil, Suriye'deki, Musul'daki, Kuzey Irak'taki gelişmeler, bütün bu gelişmeler..

Nuceyfi, Türkiye'nin Varlığı Musul'un Kurtarılması İçin Çok Önemli 01:06

Nuceyfi, Türkiye'nin Varlığı Musul'un Kurtarılması İçin Çok Önemli

Nuceyfi, Türkiye'nin Varlığı Musul'un Kurtarılması İçin Çok Önemli Eski Musul Valisi Nuceyfi, tutuklama kararı ile ilgili 24'e konuştu. Nuceyfi, 'Türkiye'nin varlığı Musul'un kurtarılması için çok önemli. Erbil'de kalma..

PKK'nın 'Terör Koridoru'na Darbe 02:32

PKK'nın 'Terör Koridoru'na Darbe

PKK'nın 'terör koridoru'na darbe! Türkiye'nin Sincar'a düzenlediği hava operasyonu A Haber'de yayınlanan Diplomasi programında mercek altına alındı. Programa konuk olan Cumhurbaşkanı İlnur Çevik önemli noktalara dikkat ..

 Selin İmer Taziye Ziyaretine Mustafa Ceceli'nin Arabasıyla Geldi!! 01:26

Selin İmer Taziye Ziyaretine Mustafa Ceceli'nin Arabasıyla Geldi!!

Mustafa Ceceli'nin sevgilisi Selin İmer önceki gün vefat eden gece kulubü patronu Mehmet Tuna'nın evine ziyarette bulundu. İmer taziye ziyaretine Ceceli'nin arabasıyla gitti. Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli uğruna 9 yıllık e..

  • ANKA tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'nin 'Son Başbakanı' Binali Yıldırım 10:01

Türkiye'nin 'Son Başbakanı' Binali Yıldırım

Türkiye'nin 'Son Başbakanı' Türkiye'nin 'Son Başbakanı' Türkiye Cumhuriyeti'nin 65. Hükümeti'ni kurarak ülkenin 27. Başbakanı olan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin yürürlüğe girmesiyle son başbakan ..

Sümela’nın Şifresi 3 - Cünyor Temel Taksi Sahnesi 00:33

Sümela’nın Şifresi 3 - Cünyor Temel Taksi Sahnesi

Taksi esnafını ve turistleri üzen kötü taksicilere bilin bakalim ne oldi? Efsane geri döndü! Sümela'nın Şifresi 3: Cünyor Temel 7 Nisan'da sinemalarda! Karadeniz’in kahkaha markası “Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Teme..

Sümela'nın Şifresi 3 - te Telefon Trafiği 00:54

Sümela'nın Şifresi 3 - te Telefon Trafiği

Karadeniz’in kahkaha markası “Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Temel” geliyor... Üçüncüsü sinemaseverler ile buluşacak olan Karadeniz efsanesi Sümela'nın Şifresi 3: Cünyor Temel'in yönetmen koltuğunda, ilk iki filme de imza..

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. 02:32

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ard

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. Kürt sorununun çözümü konusunda kendisine 'yeni muhataplar' arayan hükümet, Cumhurbaşkanlığı'nın başlattığı 'kanaat ..

Türkiye'nin İlk Keçi Bankası 03:31

Türkiye'nin İlk Keçi Bankası

Nesli azalmakta olan ve Ankara'nın marka değerleri arasında yer alan Ankara Keçisi için Ankara Üniversitesi, Veteriner Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ali Daşkın ve öğretim üyesi ekibi, TEKEBANK sperma bankası projesin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 606 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Imf Türkiye'nin Büyüme Beklentisini Yükseltti 01:05

Imf Türkiye'nin Büyüme Beklentisini Yükseltti

Uluslararası Para Fonu Türkiye ekonomisinin bu yıl ve önümüzdeki yıla ilişkin büyüme tahminini yükseltti. Amerika Birleşik Devletleri merkezli kuruluş, ekim ayı Dünya Ekonomik Görünümü Raporu’nda Türkiye’nin bu yıl, dah..

Verdi'nin Maskeli Balo Operası Barselona Seyircisiyle Buluştu 04:15

Verdi'nin Maskeli Balo Operası Barselona Seyircisiyle Buluştu

Komediyle karışık üç perdelik bir trajedi… Verdi’nin Maskeli Balo operası sanatçının en önemli eserlerinden biri olarak kabul ediliyor. Polonyalı tenor Piotr Beczala, oyunun ana karakteri Boston Valisi Riccardo’yu canlan..

Maide'nin Altın Günü - Fragman (Sinemalarda) 02:43

Maide'nin Altın Günü - Fragman (Sinemalarda)

Maide'nin Altın Günü Sinemalarda! Maide, titiz mi titiz, marifetli mi marifetli bir ev kadınıdır. Mahallenin en havalı altın günlerini yapmasıyla meşhurdur. Kısırları, börekleri, eğlencesi dillere destandır. Altın günl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suriye Yönetimi Türkiye'nin Afrin Harekatına Nasıl Bakıyor? 01:01

Suriye Yönetimi Türkiye'nin Afrin Harekatına Nasıl Bakıyor?

Suriye yönetimi, Türkiye'nin Afrin'deki YPG güçlerine yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı'nı başlar başlamaz resmi olarak kınadı. Bununla birlikte, Şam'dan son dönemde PYD'ye yönelik artan eleştiriler ve Rusya'nın A..

Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam 08:37

Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile yaşanan gerilimden Almanya'yı sorumlu tuttu. Yaklaşan seçimler nedeniyle Türkiye'nin hırpalanmaya çalışıldığını söyleyen Erdoğan, gurbetçilere Türkiye düşmanı olmayan partilere oy ve..

Elm Sokağında Kabus 2 - Freddy'nin İntikamı Türkçe Dublaj Hd İzle 1:25:37

Elm Sokağında Kabus 2 - Freddy'nin İntikamı Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Freddy peşinizdeyken uykuya direnmek mi kabusunuzda onunla yüzleşmek mi daha iyi olur? Tüm zamanların en tüyler ürpertici filmlerinden Elm Sokağı Kabusu, ikinci filmiyle geri dönüyor. Elm Sokağı sakinleri, kabus..

Ahmet Kaya'nın Mezarı Türkiye'ye Gelecek Mi 08:12

Ahmet Kaya'nın Mezarı Türkiye'ye Gelecek Mi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa'da hayatını kaybeden şarkıcı Ahmet Kaya'nın ailesi de isterse mezarının Türkiye'ye getirilmesi için gereğini yapacaklarını belirtti. Merhum Sanatçı Ahmet Kaya'nın da katıldığı konserden anla..

  • BETA tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Libya'da İHA savaşları- BAE'nin Trablus'taki askeri okul saldırısında rolü neydi- 18:34

Libya'da İHA savaşları- BAE'nin Trablus'taki askeri okul saldırısında

4 Ocak'ta Libya'nın başkenti Trablus'ta bir askeri okula düzenlenen saldırıda 26 kişi hayatını kaybetti. Ölenler silahsız askeri öğrencilerdi. Saldırıyı üstlenen olmadı. Saldırı sırasında, General Halife Hafter'in komu..

Yangın- Türkiye'nin alevlerle mücadelesi 06:24

Yangın- Türkiye'nin alevlerle mücadelesi

Türkiye yangınlarla mücadele ediyor. Şimdiye kadar 17 ilde çıkan yangınlarda Manavgat'ta 3, Marmaris'te bir kişi hayatını kaybetti. Antalya'nın Manavgat, Adana'nın Kozan, Mersin'in Aydıncık ve Bozyazı ilçeleri ile Osm..

Pyd'nin Mağdur Ettiği Hayatlar 00:41

Pyd'nin Mağdur Ettiği Hayatlar

Pyd'nin Mağdur Ettiği Hayatlar Suriye'deki iç savaşın ardından, terör örgütlerinin mağdur ettiği Şuyuhlu Suriyeliler de Fırat Kalkanı Harekatı'nın simgesi haline gelen Cerablus'a sığındı...

Şehit Derik Kaymakamı'nın Son Röportajı 10:13

Şehit Derik Kaymakamı'nın Son Röportajı

Şehit Derik Kaymakamı'nın Son Röportajı Dün Mardin'de PKK'nın hain saldırısında yaralanan Derik kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk, şehit oldu. Safitürk, 2015'te kaymakamlık binasında uğradığı saldırı sonrası ailesiyle b..

PKK'nın Terör Koridoru'na  Darbe 02:32

PKK'nın Terör Koridoru'na Darbe

Türkiye'nin Sincar'a düzenlediği hava operasyonu A Haber'de yayınlanan Diplomasi programında mercek altına alındı. Programa konuk olan Cumhurbaşkanı İlnur Çevik önemli noktalara dikkat çekti. Çevik, PYD'nin Türkiye'nin s..

PKK'nın Terör Koridoru'na Darbe 02:31

PKK'nın Terör Koridoru'na Darbe

Türkiye'nin Sincar'a düzenlediği hava operasyonu A Haber'de yayınlanan Diplomasi programında mercek altına alındı. Programa konuk olan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İlnur Çevik önemli noktalara dikkat çekti. Çevik, PYD'ni..

ABD'nin Ağır Yenilgisi: Vietnam 01:00

ABD'nin Ağır Yenilgisi: Vietnam

ABD'nin 'zafer' olarak kabul ettiği ancak büyük bir hezimet olarak tarihe geçen Vietnam Savaşı'nın üzerinden 40 yıldan fazla geçti. ABD'nin yenilgiyle ayrıldığı Vietnam, bölünmedi, tam tersine birleşti...

Başbakan Yardımcısı Bozdağ'dan Avusturya'nın 7 Camiyi Kapatma Kararına Tepki 04:05

Başbakan Yardımcısı Bozdağ'dan Avusturya'nın 7 Camiyi Kapatma Kararına

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Avusturya'nın 7 camiyi kapatma kararına ilişkin, Avusturya'nın, Avrupa'nın değerlerini reddetmesinin somut göstergesidir. Bunu Türkiye olarak kabul etmemiz mümkün değ..

Türkiye'nin Bayrak Taşıyıcısı Türk Hava Yolları'ndan 85. Yılına Özel Anlamlı Reklam Filmi 02:54

Türkiye'nin Bayrak Taşıyıcısı Türk Hava Yolları'ndan 85. Yılına Özel A

Kurulduğu ilk günden bugüne Türk Havacılık Tarihi’nin öncüsü olan ve bu serüven boyunca unutulmazlara imza atan THY, 85. yaşı için hazırlanan yeni reklam filmi yayına girdi. Bugün dünyanın 121 ülkesindeki 303 noktada Tür..

  • JET TV tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Muharrem İnce'nin 'Sokağa Atıyorlar' Sözlerine Sert Tepki 01:19

Muharrem İnce'nin 'Sokağa Atıyorlar' Sözlerine Sert Tepki

CHP'nin Beykoz mitinginde Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin yetiştirme yurtlarında büyüyenler için söylediği sözlere, Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar Platformu üyesi Engin Albayrak, sert tepki göstererek Sayın İn..

Muharrem İnce'nin 'Ahlak' Karnesi 03:32

Muharrem İnce'nin 'Ahlak' Karnesi

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin seçim yarışı boyunca toplumsal olaylara ilişkin gafları ve vatandaşlara karşı tavırları dikkati çekerken, daha önceki dönemlerde yaşanan örnekler de bir kez daha gözler önüne..

Sümela'nın Şifresi 3 - Cünyor Temel  Dolmuş Sahnesi 00:30

Sümela'nın Şifresi 3 - Cünyor Temel Dolmuş Sahnesi

Karadeniz’in kahkaha markası “Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Temel” izleyici ile buşuyor... Üçüncüsü sinemaseverler ile buluşan Karadeniz efsanesi Sümela'nın Şifresi 3: Cünyor Temel'in yönetmen koltuğunda, ilk iki filme d..