#Patron yanıyorum hala müzik dinle

TARKAN - Arada Bir 04:10

TARKAN - Arada Bir

YANIYORUM DOSTLAR ŞU SIRALAR EFKARIM VAR KIYAMAM AĞLAMA KARALARI BAĞLAMA GEÇER BU DA GEÇER UMUDUNA DARILMA İNSANIZ, ARADA BİR DENGEMİZ ŞAŞABİLİR AKIL BAŞA DÖNÜNCE YİNE SEVGİYE EĞİLİR ARADA Bİ BEN DE KADERE ..

Alihan   Sevda Mevsimi 04:34

Alihan Sevda Mevsimi

Sün gece sabaha kadar ağladım O eski günleri nasil aradım Seni öylesiye severken canım Böyle mi geçecek sevda mevsimi Seni öylesiye severken canım Sensiz mi bitecek sevda mevsimi Kavuşuruz diye avunurum ben Sensi..

Ufuk Çalışkan - Yeni Limanlara 03:49

Ufuk Çalışkan - Yeni Limanlara

Ufuk Çalışkan - Yeni Limanlara Müzik Dinle Şarkı Sözleri Belki bir gün gelir diye Beklersin belki bir gün Ama o gelmez Prangalı hayaller kurupta Onu yaşatırsın orda Ama o gelmez Umutsuz yarınlar Umutsuz bakışlar O u..

Yalın - Keşke 04:51

Yalın - Keşke

Bırak saygından kuşkum yok Hatrımdan kalıyorsan hiç kalma bırak Sensiz olmaya itirazım var Canımı çok yakacak,izlerin bana yeter Keşke oyunlar oynamasaydık Üzülmeseydi şarkılar Hala sana yazılıyorlar Hala buram b..

Kimliksiz Düşler Dilinle Yalan 02:14

Kimliksiz Düşler Dilinle Yalan

ŞİİR___ SÖZÜNLE DOGRU DİLİNLE YALAN SENDEN BANA SÖYLESENE NE GERİYE KALAN BULAMADIM HALA SENDEN SONRA BENİ SARAN KAHROLSUN KAPANMADI İÇDEKİ YARAM RAP___ YALANDI HEPSİ ÇEKİP GİTTİN ŞİMDİ YALAN AŞKLARA K..

Vugar Huseynov - Öp Beni 03:35

Vugar Huseynov - Öp Beni

Öp Beni şarkı sözleri ile Yanıyor, içim bu acı ne biçim yakıyor içimi Bir gelsen yeridir, sevgilim bu aşk biter mi Kaderimle oynama, oynama yakmışım mumları Bu gece, sen uyurken Nakarat! Öp beni yine deliler gibi Al be..

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Taladro, Mahşer isimli parçasının hemen ardından bu kez de Yarım Kalanlar isimli parçasıyla kulaklarınızda! Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness Klarnet: İsmet Örsçüler ________..

Fifth Harmony - Work from Home 03:39

Fifth Harmony - Work from Home

Work From Home [Verse 1: Camila] I ain't worried 'bout nothin' I ain't wearin' na-nada I'm sittin' pretty, impatient, but I know you gotta Put in them hours, I'mma make it hotter I'm sending pic after picture, I'mma get..

  • PengoTV tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Ceceli & Irmak Arıcı - Gün Ağarmadan 03:23

Mustafa Ceceli & Irmak Arıcı - Gün Ağarmadan

Gün Ağarmadan şarkı sözleri ile Hangimiz düşmedik dillere Yolumuz ayrıldı inandık ellere Kendime direndim belki de Geç kaldım hasreti öğrenmeye Zamanla geçer mi? Kalmak ister (bir yanın) Bir yanın gider mi? Ben bu şehi..

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Yardımcı Yönetmen: Merve Karaçam Senaryo: Buğra Karaçam Kurgu - Montaj: Buğra Karaçam Make up: Cesur Albayrak Oyuncular: Öyküm Yener , Mücahit Gürleyik (studioblackpine) Kamera Asistan: Batuhan Akansu __________________..

Sylvester Stallone (Rambo - Rocky) Çocukluğundan Günümüze Gösellerle Hayatı 05:09

Sylvester Stallone (Rambo - Rocky) Çocukluğundan Günümüze Gösellerle H

Michael Sylvester Gardenzio Stallone 6 Temmuz 1946'da New York'ta doğdu. Babası İtalyan asıllı berber Frank Stallone ve annesi Rus Yahudisi ve Fransız asıllı dansçı Jacqueline Jackie Stallone'dur. Erkek kardeşi müzisye..

  • PengoTV tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bruce Lee Tribute - 1 Yaşından 32 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:35

Bruce Lee Tribute - 1 Yaşından 32 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

27 Haziran 1940 - 20 Temmuz 1973) Hong Kong Amerikan dövüş sanatçısı, aksiyon filmi oyuncusu, dövüş sanatları eğitmeni, filozof, film yapımcısı, ve Jeet Kune Do'nun kurucusu. Beş uzun metrajlı filmdeki rolleri: Lo Wei'n..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.449 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ufuk Çalışkan - Yeni Limanlara 03:49

Ufuk Çalışkan - Yeni Limanlara

Şarkı sözü: Belki bir gün gelir diye Beklersin belki bir gün Ama o gelmez Prangalı hayaller kurupta Onu yaşatırsın orda Ama o gelmez Umutsuz yarınlar Umutsuz bakışlar O umutlar yok artık Kimse arayıp sormaz Kimse kap..

Kaan Karaca feat. Şilan Yıldız - Feda 04:26

Kaan Karaca feat. Şilan Yıldız - Feda

Her şey zamanla geçermiş anladım Kalbimin tedavisini inan ben tamamladım Gözyaşı diner mi sandın denize dönmeden Aşk bu biter mi sandın bu beden ölmeden Kaçmıyorum hala burdayım dağ gibi Yaprak döksem de inan hala yerim..

Mustafa Ceceli & İrem Derici - Kıymetlim 03:06

Mustafa Ceceli & İrem Derici - Kıymetlim

Seni benden alamazlar Fırtınada kalamazlar Canım canım gülüm En kıymetlim Beni sensiz bulamazlar Kuşlar bile uğramazlar Canım canım gülüm En kıymetlim Akşamlar ve sabahlar benim için hep aynılar Bakamam ki ne gerek var..

Adele - When We Were Young (Live at The Church Studios) 05:42

Adele - When We Were Young (Live at The Church Studios)

When We Were Young [Verse 1] Everybody loves the things you do From the way you talk To the way you move Everybody here is watching you Cause you feel like home You're like a dream come true But if by chance you're here..

  • PengoTV tarafından
  • 1.233 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sancak - Yoksun Yanımda 03:37

Sancak - Yoksun Yanımda

Geçer dedim de geçmedi. Yine resimlerinde ellerim hala. Ve bekledim de gelmedin. Direnmedim gidişine, tek suçum bu benim. Nedense kimse sevmedi, senin gibi. Arıyorum hep seni hala. Umutlarım da bitmedi. Bir an bile düşün..

Feride Hilal Akın - Unuttun mu Beni ( Akustik ) 04:21

Feride Hilal Akın - Unuttun mu Beni ( Akustik )

Feride Hilal Akın - Unuttun mu Beni Müzik Dinle Şarkı Sözleri Unuttun mu beni, Her şeyimi? Sildin mi bütün izlerimi? Hiç düşmedim mi aklına? Hiç çalmadı mı o şarkı? O sahil, o ev, o ada O kırlangıç da mı küs bana? S..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.485 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Zeynep Bastık - Felaket (Akustik) 03:57

Zeynep Bastık - Felaket (Akustik)

Zeynep Bastık - Felaket (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Güneşi gülüşüne nasıl sığdırdın? Döndürür kalbimi çöle Gözünden akan yağmurlar Döndürür çölleri sele Saçına kopan fırtınalar Eserken ruhumda hâlâ Dediler: Bu..

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık 03:16

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık Dinle Sevdiğinizle mi tartıştınız? - Çözüm yolu bu videoda! İlk adımı nasıl atacağım diye düşünmeye son!Artık AŞKKABAĞI var! Sevdiğinizle barışmak için bir yol mu arıyorsun..

Kül - Yalanlar Yılanlar 04:16

Kül - Yalanlar Yılanlar

Yalanlar Yılanlar şarkı sözleri ile Evvel zaman içinde başlayan bu hikaye hala sürer durur, bugün bile her gün yeniden yazılsa da değişmez ki roller ama herkes başka bir son bekler Belki zaman içinde ortaya çıkar diye d..

Nazlıcan Kübra - Elimde Duran Fotoğrafın (Live) 04:07

Nazlıcan Kübra - Elimde Duran Fotoğrafın (Live)

Şarkı Sözleri Yaşamayı senle anladım Sende öğrendim ben sevmeyi İnan aşk nedir bilmiyordum Sende tanıdım bu duyguyu Elimde duran fotoğrafın Baktım inan tanıyamadım Bu şarkımı ben sana yazdım Sense hala anlayamadın Se..

Sehabe  Mum - (Diss Track) 04:23

Sehabe Mum - (Diss Track)

Battle raple anılıyorsan ben yapmadığım içindir Bu değişik burda olsa derdi: “S**** ol git şimdi” Bana bilgiyle gel hadi kültür az oğlum Zeka olmadığından bu çocuk küfürbaz oldu Yanlışları gördüğünde bu söyler hep çekin..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sancak - Dert Değil (Official Video) 03:02

Sancak - Dert Değil (Official Video)

Söz & Müzik: Sancak Aranje: Dirty Beatz Gitar: Doğukan Aydın Mix & Mastering: Buğra Kunt Klip Yönetmeni: Oğuzhan Ejderoğlu https://www.instagram.com/sancakmusic/ ''Sancak - Dert Değil'' Olsan unuturum saati günleri Ses..

Emir Can İğrek - Çiftetelli (Official Video) 02:24

Emir Can İğrek - Çiftetelli (Official Video)

Söz&Müzik: Emir Can İğrek Düzenleme: Yiğit Avcı Mix&Mastering: Emre Kaya Menajerlik: Hypers Yapım Şirketi: Hype Music Prodüksiyon Şirketi: Hype Production Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Genel Koordinatör: Aytaç Bilgin Görü..

Rope - Karanfil 03:44

Rope - Karanfil

Söz / Vokal : Rope Müzik : Arya Mix / Mastering : Rope Elektro Bağlama : Emrah Yılmaz Türkmen Oğlu Tasarım / Video : Olcay Satılmış & Furkan Engin Skit; Allah kahretsin yani erkeklik olmasa ağlayacağım be, 3-5 gün..

Ceren Cennet - Dur (Official Video) 03:40

Ceren Cennet - Dur (Official Video)

DUR şarkı sözleri ile Tutamadığın sözleri kalbine Veriyosun hala yok bi gelişme Daralıyo ruhum eriyor içim Gidemedim, yapamadım yok.. yok hala; sendeyim.. dur, Kalbim serzenişte.. Vur, aşk yok içinde.. Dur, bu kalp..

Nisan Nicole Rona - Gidiyorum 04:19

Nisan Nicole Rona - Gidiyorum

Gidiyorum şarkı sözleri ile Zaman sadece birazcık zaman Geçici bu öfke, bu hırs, bu intikam Acılarımız tarih kadar eski Nefes alıp vermek misali olağan Zaman sadece birazcık zaman Son bulduğu yerde sevgiler bir tek a..

Cengiz Coşkuner Bir Kadın Vardı 04:37

Cengiz Coşkuner Bir Kadın Vardı

Ne zaman geçersen bu mahalleden İçimi incecik bir sızı sarar Yorgun gözlerim pencerelerde Yolumu bekleyen bir kadın arar Seneler önceydi, bir kadın vardı Burada, bu yerde benle yaşardı, ah Kader bizi bir gün bizden..

Zeynep Bastık - Felaket Akustik (Ezhel Cover) 03:57

Zeynep Bastık - Felaket Akustik (Ezhel Cover)

Söz: Ezhel Müzik: Bugy Akustik Gitar: Tolga Akyıldız Bass: Kerim Türkoğlu Cajon: Cenk Saraç Kayıt-Mix: Akın Erdem Kadız Ezhel - Felaket şarkı sözleriyle Güneşi gülüşüne nasıl sığdırdın? Döndürür kalbimi çöle Gözünde..

  • TEK KANAL tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 4 yıl önce