#Patron yanıyorum hala müzik dinle

Müslüm Gürses & Sezen Aksu - Sebahat Abla 04:11

Müslüm Gürses & Sezen Aksu - Sebahat Abla

Müslüm Gürses & Sezen Aksu - Sebahat Abla Dinle Şarkı Sözleri : Kahvenin önünden şöyle bir salınıp geçerken Hayat duruldu sanki zamana deymeden Bulaşır neşesi konuşup söylerken Ağırır gam keder insanın kalbinden Mahal..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.210 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ART - Kanlı Akit 03:38

ART - Kanlı Akit

Kanlı Akit şarkı sözleri ile... (Nakaratx2) Benimle katıldın bu savaşın içine Gelmedi sanırım bak onlarında işine Çiğ et kalmış aynada baksana bi dişine Kibrine yenik düşerdi beni bilmediğine İnansamda nolur kime neye..

Snoop Dogg - Trash Bags 03:48

Snoop Dogg - Trash Bags

Snoop Dogg - Trash Bags Şarkı Sözleri Intro: Female Voice] You gotta come to [?] right now It's poppin', [??] money left to right I say you bring that bag Music Major [Hook: K Camp & Snoop Dogg] Trash bag, full of cash,..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahçe Duvarından Aştım 02:12

Bahçe Duvarından Aştım

Bahçe Duvarından Aştım Yolsuzlar Çetesi oyuncularından 'Bahçe Duvarından Aştım Neşet ustaya saygıyla...

Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum 02:19

Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum

Yalan sevgilim inanma ellere Kapılıp düşlere bana sitem etme Hiç mi hissetmedin ah bendeki yüreği Ben sadece seni hep seni sevdim İnan sevgilim bir ben bilirim Hasret acısı içimde saklı Yaşadığım her şey yüzümde y..

İnci Mercan - Sana Kalbim Geçti Yeni Video Klip 04:02

İnci Mercan - Sana Kalbim Geçti Yeni Video Klip

inci mercan Ben sevmezsem ölürüm isimli yeni single calismasi ile digital platformlarda..... Sana Kalbim geçti.. söz /müzik :Yıldız Tilbe ..... sana kalbim geçti aman geri versen almam seni seçti ruhum neden asıl..

  • PengoTV tarafından
  • 2.624 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğuzhan Koç - Hesabıma Yazıyor 03:34

Oğuzhan Koç - Hesabıma Yazıyor

Hesabıma Yazıyor; Gün batınca zor gelir Karanlık daha beter Yoluma bir ışık yaksan Ya da gelsen o bana yeter Soru sorsam kim bilir? Bu günler nasıl geçer? Sonuma yakınım artık Belki derdim böyle biter Yanıyorum yine a..

Oğuzhan Koç - Hesabıma Yazıyor (Akustik) 04:03

Oğuzhan Koç - Hesabıma Yazıyor (Akustik)

Akustik Gitar: Doğukan Aydın Mix: Akın Erdem Kadız Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Prodüksiyon Amiri: Aytaç Bilgin Prodüksiyon Asistanı: Mustafa Aksoy Styling: Lu Style..

Johnny Cash - Hurt 03:17

Johnny Cash - Hurt

i hurt myself today bugün kendimi incittim to see if i still feel hala hissediyor muyum diye i focus on the pain acıya odaklandım the only thing that's real tek şey bunun gerçek olduğuydu the needle tears a hole iğne bir..

Emrah - Unutabilsem 04:29

Emrah - Unutabilsem

Hala hislerimde... Hala özlemimdesin.. Sen acı sen tatlı günlerimdesin... Unutmak kolay olsa çoktan unuturdum Boşvermek kolay olsa kendimi avuturdum Faydalar faydasız, İmkanlar imkansız, Uzayan gecelerde saatler ..

Ceylan Ertem - Kovdum 04:03

Ceylan Ertem - Kovdum

KOVDUM Şöyle bir zaman olmadı oturup konuşmaya Sende bir kadeh bende bir kadeh hasreti yatıştırmaya Derdim oldu söylemedim dedim vaktimiz dar Onda da üzülmeyelim, onda da üzülmeyelim Halimi anlatsam anlar mısın İpin ucu..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.590 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yalın - Cumhuriyet 04:26

Yalın - Cumhuriyet

Yalın - Cumhuriyet Aşktanadam misali bu acıdan nefes alamazken Önümde günler geçiyor sen hala aynı yerde Sarılmak anlamlanmıştı Seninle hayat oyalanmıştı Ne gündüzün gecenin farkında Şimdi hepsini geri verin bana K..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emrah - Unutabilsem 04:30

Emrah - Unutabilsem

Hala hislerimde... Hala özlemimdesin.. Sen acı sen tatlı günlerimdesin... Unutmak kolay olsa çoktan unuturdum Boşvermek kolay olsa kendimi avuturdum Faydalar faydasız, İmkanlar imkansız, Uzayan gecelerde saatler ..

Halıda Buluşanlar - Günler Dünlerin Aynısı 04:00

Halıda Buluşanlar - Günler Dünlerin Aynısı

GÜNLER DÜNLERİN AYNISI Günler dünlerin aynısı Bu düzen böyle baymasın Ucu sonu olmayan tren gibi Dümdüz bir aydasın Debelenip durma boşuna Gitmese de hoşuna Henüz basmanın vakti geldi değil Kendini imha tuşuna Örtüler..

Emrah Alsan - İstanbul 04:15

Emrah Alsan - İstanbul

İstanbul şarkı sözleri ile Kaç zaman geçti, gittin ya üzerinden, Bir vedasızlık değilde söyle nedir bu, Yastığımda hala durur teninin kokusu, Yıkadım yıkadım anıalr geçmedi, Yastığımda hala durur teninin kokusu, Yıkadım..

Orhan Ölmez - Aldırma 03:19

Orhan Ölmez - Aldırma

Aldırma Şarkı Sözleri İle Kimseye kızmıyorum aslında Kırgın olabilirim yalnızca Ama sorsalar iyiyiz deriz hala Kimseye kin tutmam aslında Üzgün olabilirim yalnızca Ama sorsalar mutluyuz deriz hala Terk edildik inciti..

Candan Erçetin - Annem (Evlat Kokusu) 04:50

Candan Erçetin - Annem (Evlat Kokusu)

Candan Erçetin - Annem Şarkı Sözleri Hani eski zaman masalları anlatır Hüznümü huzura dolarsın Kaşım gözümden çok içim bir parçan Annem sen benim yanıma kalansın Hani bir biblon vardı kırdığım Üstüne ne kırgınlıklar yaş..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Myriam Fares Kifak Enta - ميريام فارس كيفك إنت 05:02

Myriam Fares Kifak Enta - ميريام فارس كيفك إنت

New Music Video for The Queen Of Stage Myriam Fares for her new Lebanese Song Kifak Enta, Nshalla Mnih 2013 الأغنية اللبنانية الجديدة لملكة المسرح ميريام فارس كيفك انت، انشالله منيح تى يالى قسيتى عليا انتى يال جرحت..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.387 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Yener - Krema 03:11

Hande Yener - Krema

KREMA Bir diyarda hani rastlantı buyurur ya Masalın en zor yeri gelmiş Uyandıramamışım seni hala Şimdi söyle bu ne bu Bu masalın dibi tuttu Boş verdim öğütleri Öğütmekten başka ne ki Aşk acıtırmış yalan hepsi Yarı yolu ..

Flyboi - Mahallem Üşüyor 03:32

Flyboi - Mahallem Üşüyor

Mahallem Üşüyor şarkı sözleri ile Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Bura harlem değil lanet Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor tamamam tamam tamam yavaş sakın beni oyalama ..

Saffet Anibal - Dört Duvar 03:37

Saffet Anibal - Dört Duvar

Dört Duvar şarkı sözleri ile Yanıyor içim hala köz oldum aşka Bitmedi derdin kederin bela oldun başa Gitsedi iyiydi kalsaydı yeriydi Ne aşkı ne sevdası dert oldu gitti Dört Duvar Şarkı Sözleri İle El ele gezmedikmi s..

Çağatay Yaman - Dönmeyecek Biliyorum 03:34

Çağatay Yaman - Dönmeyecek Biliyorum

Dönmeyecek Biliyorum şarkı sözleri ile Yıllar geçti atamadım içimden Gelecek biri yokmuş geçmişimden Herşeyden bak geçmişim ben offff Yanlış yolu seçtiğimden. Sessiz sessiz yürüdüğüm yolda Haberin var mı ? Ölüyorum anl..

İsmail YK - Ben Senin Ananın 04:12

İsmail YK - Ben Senin Ananın

Deli dolu değilim ben aslında Benimde bir kalbim var severim Arada sırada buz gibi olurum Gerekirse eğer acısını ben çekerim Sensiz olmuyor fark ettim Seni bir daha üzmem canım Arada sırada buz gibi olurum Gerekir..

Sancak - Üşüyorum Aldırma 03:07

Sancak - Üşüyorum Aldırma

Hiçbir şey imkansız olmadı senin kadar. Ve ben kimseyi sevmedim senin kadar. Anıların altında çırpındığıma bakma. Aksın damla damla dokunma, dokunma. Yanıyorum ardında, sen kal dememe bakma. Bir tek bendeki sen kalsın, d..

Demet Akalın & Işın Karaca & Cansu Kurtçu & Deniz Seki - Alâ 03:31

Demet Akalın & Işın Karaca & Cansu Kurtçu & Deniz Seki - Alâ

Söz & Müzik: Cansu Kurtcu Düzenleme: Alper Atakan & Fettah Can Yönetmen: Metin Arolat Alâ şarkı sözleri ile Kaptırdık gidiyoruz gönül terkisinde Yediler ömrümüzü doymadılar be anam Utanmadı da bizi yalnıza koyanlar ..

Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro 02:59

Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro

Söz: Sancak & Taladro Müzik: Sancak Aranje: Dirty Beatz Mix: Buğra Kunt Mastering: Emre Kıral Video & Kurgu: Burak Fatsa Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro Beni duvarlara yine vurma. Canımı al ama kurtulma. Bir bils..

Ekin Uzunlar & İrem Güral - Yok Elvedası 03:48

Ekin Uzunlar & İrem Güral - Yok Elvedası

Ekin Uzunlar - İrem Güral (YOK ELVEDASI) Söz&Müzik: Beytullah Kılıç Mix & Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Emrah Özbilen Colour: Ercan Küçük (postbrothers) Bas Gitar: Birkan Şener Klavye: Ali Erdem Yörük Davul: Doğaç ..

Emir Can İğrek - Memur 02:50

Emir Can İğrek - Memur

Söz&Müzik: Emir Can İğrek Düzenleme: Yiğit Avcı Mix&Mastering: Emre Kaya Menajerlik: Hypers Yapım Şirketi : Hypers Prodüksiyon Şirketi: Hype Production Yönetmen: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bilgin Proje Yönetici..

Rope - Mayıs 7 03:44

Rope - Mayıs 7

Söz / Müzik: Rope Aranje: Cem Coşkun Mix / Mastering: Rope Piyano: Cem Coşkun Elektro Bağlama: Emrah Yılmaz Türkmenoğlu Elektro Gitar: Arya Ritim Gitar: Cem Coşkun Bass, Akustik Gitar: Cem Coşkun Kemane: Süleyman Tun..

Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne 04:20

Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne

Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne dinle Bir kader ki gözlerinde yazıp silmişim aşkı Bilmeliydim boşa inat sana teslim hayat Unutursun onu da her şey gibi geçip gider zamanla Kalır yüzü kalır izi anılardan s..

  • Candy tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 7 yıl önce