#Patron yanıyorum hala müzik dinle

Hande Yener - Bilmiyor 04:06

Hande Yener - Bilmiyor

Hande Yener - Bilmiyor Müzik Dinle Şarkı Sözleri YALAN YOK GÖZÜMDE TÜTER DURURSUN İZLERİN SİLİNMİYOR IÇİMDE BOŞ YERE ATAN BİR KALP VAR SAHİBİ BİLİNMİYOR BİR YANIM HASRET BİR YANIM NEFRET ÇARESİZ KALDIM TANRIM NE OLUR YA..

Tuğba Yurt - Masal 03:26

Tuğba Yurt - Masal

Tuğba Yurt - Masal Müzik Dinle Şarkı Sözleri Başının altında, yabancı omuz Kaderin yazdığına teslim ruhumuz Güvendiğim ne varsa hep yıkık, dökük Dün çoktuk, bugün az, yarın yokmuşuz İki kalbin cezası, aynı değilken Kı..

Karm - Sarmaşıklar 02:42

Karm - Sarmaşıklar

Karm - Sarmaşıklar Dinle Sarmaşıklar şarkı sözleri ile Çok iyi güleceğim, bu işin sonunda en iyi ben güleceğim Sen hala şaşırırken, ben kelimeler üstünde dans edeceğim İnanamayıp Google’ a ismimi yazacaksın, Insta’ ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mehtap Meral - Dağınık Bahçe 04:42

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe Dinle Söz & Müzik: Mehtap Meral Düzenleme: Mehtap Meral Yönetmen: Ulvi Çakmak Dağınık Bahçe şarkı sözleri ile İçimde bir taş büyüttüm Onu eritebilecek bütün sulardan geçtim Aşındıracak b..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gökçe Bahadır - Sana Doğru 03:49

Gökçe Bahadır - Sana Doğru

Gökçe Bahadır - Sana Doğru Dinle Sana Doğru şarkı sözleri ile Herkes seçer kendi yolunu Bilmem ki mutsuzluk mu sonu Şu günlük güneşlik dünyada Bulur en zorunu Benim yolumsa sana doğru Dolandı durdu Çıkmazmış bir soka..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Inso - Yaktım 02:55

Inso - Yaktım

Inso - Yaktım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yaşıyorum, yeni sorunlar da Yakışmamış hiç bunu fark ederim ağa Bir gün devranım döner ve beni bulur para Belki üzerime yakışır Dolce & Gabbana Rahat hislerimin,yarısıysa şu ..

Güliz Ayla - Öyle Sev ( Akustik ) 04:35

Güliz Ayla - Öyle Sev ( Akustik )

Güliz Ayla - Öyle Sev (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gece şehre düşmüş ben hala uyanık Görüntün bazen net bazen de bulanık Karma var kanıtlandı ben inandım artık Kimbilir kimler olduk ve kaç kere karşılaştık Önce..

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden 04:00

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Olanları unutup geriye dönemem. Yandım çok; öylece sönemem. Bir kül kalır illa senden ya da benden Bölüm 1: Gel denizler aşalım, benimle gelmen şar..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kalben - Derdimin Çiçeği 03:39

Kalben - Derdimin Çiçeği

Kalben - Derdimin Çiçeği Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hep başka biri olmak ister gibi bu halin. İçinde rüzgar esmede. Gölgeni taşır dalgalar, sabah 9 akşam 6. Hayat seni es geçmede. Bir bilen ya da falcı anlatır kaderini..

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana 03:59

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim Hoş Sana Üşüyor Bu Eller Ne olur Tutsana Seviyorum Hala Yanımda Dursana Çok Özledim Seni Az Daha Kalsana Yürek Dayanmaz Böyle Bir Aşka Seven Bu Gözler B..

Feride Hilal Akın & Onur Baytan - Ayrılık Zor 03:20

Feride Hilal Akın & Onur Baytan - Ayrılık Zor

Feride Hilal Akın & Onur Baytan - Ayrılık Zor Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ayrılık zor biliyorum Belki hala seviyorum seni Her geçen gün biraz daha fazla kırılıyorum Mutlu bir son yok mu bize? Yanıyor içim bu nasıl acı N..

Tuğçe Kandemir - Yelkovan 04:02

Tuğçe Kandemir - Yelkovan

Tuğçe Kandemir - Yelkovan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yıkadıkça geçmiyor, anıların izleri. Parçaladım peş peşe, söylediğin sözcükleri Pembe değil bu rüya, göre göre gerçeği Konu değil ayrılık bile bile seçmedim. Zaten ya..

Ceza - Bir Minik Mikrofon 04:47

Ceza - Bir Minik Mikrofon

Ceza - Bir Minik Mikrofon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sapır sapır dökülür yere patır patır ayak sesleri vardı düşmanın yok oldu hatırlatın zaten akıl makıl yok birinde çatır çatır aldım hep ben şadırvanın başında takıld..

Gülşen - Özlüyorsan Niye Bitti O Zaman 03:56

Gülşen - Özlüyorsan Niye Bitti O Zaman

hiç düşündün mü sen neydi kaybolup giden sen miydin yoksa ben mi bu sewgiyi yok eden gönlünde hala ben war mıyım bana sorsan saklar mıyım bilmiyorum ki gönlü yaralıyım sen mi ben mi hatalıyım sızlıyor mu yüreğin geriy..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Azer Bülbül - Duygularım 04:55

Azer Bülbül - Duygularım

Duygularım : Söz & Müzik: Doğu Azer Bülbül Duygularım Şarkı Sözleri yanımda olamazsanda sesini duyamazsamda sen benden gitmiş olsanda seviyorum hala seviyorum özlüyorum seni bitiremedim bendeki seni seni seninle hayatı..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yasin Keleş Ft. Ajda Pekkan - Yan 05:08

Yasin Keleş Ft. Ajda Pekkan - Yan

Çok yoruldum yaşananlardan, Yok çok sıkıldım duyduklarımdan. Sen erişilmez, ulaşılmaz sanıyorsun kendini, Beni kaybettiğini hala içine sindiremedin. Ama birşey unutma Ağır gelir bende bulduklarını Bir başkasında a..

Zeynep Casalini - Derin Mevzu 06:25

Zeynep Casalini - Derin Mevzu

Hayatına temiz bir sayfa açmadın mı? Ne var ne yok eskiden kalma yakmadın mı? Kendine uzak durmaktan bıkmadın mı? Kalbindeki derin mevzuya bakmadın mı? Dünya dönsün cebinde Gerçekler kalbin içinde Kalpten kalbe gizli yo..

Müslüm Gürses - Kim Bilir Kimler Var Şimdi Kalbinde 04:47

Müslüm Gürses - Kim Bilir Kimler Var Şimdi Kalbinde

Kaç Kadeh Kırıldı Şarkı Sözleri Kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde Bir türlü kendimi avutamadım Kaç gece ağladım böyle gizlice Ne yaptımsa seni unutamadım Kim bilir kimler var şimdi kalbinde Sen beni unuttun çoktan belk..

  • PengoTV tarafından
  • 11.278 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyza Durmaz - Miras (Club Remix) 04:22

Beyza Durmaz - Miras (Club Remix)

Beyza Durmaz - Miras (Club Remix) Dinle Miras Tas bastım bağrıma sana yenilmedim Ben hala karşında sözümden dönmedim Bir damla gözyaşı dökmedim ardından Bilirsin ya dönmem ölsem de aşkından Kalbimi kıran vicdansıza Bo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ados - İsyan 03:33

Ados - İsyan

Ados - İsyan Dinle Bir yanlışın içindeyim zamana yenildim hep Kaybedensem kaybetmek istiyorum kendimi Dünyanın derdini sıtlandım o bile çökertemedi Dizlerimin üstüne, şu son bi' gelmedi Baharda gülemedim sonbahar ya med..

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu 05:34

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Müzik Dinle Şarkı Sözleri Böyle bir geceydi hatırlar mısın Bu aşkın sonu yok bitsin demiştin Elini elimden usulca çekip Gözümde yaşlarla gidivermiştin Aradığın aşkı söyle bul..

Hakan Altun - Telefon 05:10

Hakan Altun - Telefon

Hakan Altun - Telefon Şarkı Sözleri Telefonun başında çaresiz bekliyorum Bekliyorum ama çalmayacak biliyorum Yüreğim diyor ki boşuna bekleme Aramaz gururundan seni çok sevse de Herşeye sahip olabilirsin ama Aşkımız serve..

  • PengoTV tarafından
  • 1.833 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Soner Sarıkabadayı - Dibine Dibine (Official Video) 03:53

Soner Sarıkabadayı - Dibine Dibine (Official Video)

Şarkı Sözleri: Sabahlara alıştım da Geceler hala zor geliyor İnsan içine de karıştım da Bi sen gibisi zor geliyor Unutmaya çalıştım da Tahminimden uzun sürüyor Hatalarımla da barıştım da Bir son gün her şeye son ver..

Cashflow - Gazapizm 03:34

Cashflow - Gazapizm

[Verse 1: Monoman] Manipüle edilen gündem, sırf ünlem Hırs misyonu yükler sistem Tırsmana yüklenmemem lazım ama Üstüme düşenleri eden tarzım aga Seni rapçi değil kabzımal Bile yapmazdım, sen yat zıbar Bizi bitti sandın,..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.193 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nigar Muharrem - Gidene Sor 02:41

Nigar Muharrem - Gidene Sor

Söz/Müzik : Burak Bulut Aranje : Rabil Seferli Mix/Mastering : Koray Püskül Müzik Yönetmeni : Sadiq Haji Bağlama : Can Kahraman Gitar : Altan Turan Vokal Koç : Rabil Seferli Yönetmen : Ahmet Can Tekin Yönetmen Yardımcısı..

Ayaz Erdoğan - Hep Mi Ben- 03:43

Ayaz Erdoğan - Hep Mi Ben-

Söz&Müzik: Ayaz Erdoğan (Too Publishing) Prodüktör: Cem Başaran Aksan & Enes Yıldırım Genel Koordinatör: Emre Sokman Düzenleme: Ayaz Erdoğan Mix&Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Umut Kumral Devecioğlu Yardımcı Yönetmen : ..

Ebru Gündes Evlenir Miydik 04:35

Ebru Gündes Evlenir Miydik

Üzgünüm ikimiz için sen gözümün bebeği Hala yanıyor bende aşkın mangal yüreği Hep sorup duruyorum bazen kendi kendime Ayrılmasaydık evlenir miydik..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yalın - Eyvahlar Olsun 04:29

Yalın - Eyvahlar Olsun

Aşk rahatsızlanmakmış yer iz yurt unutmakmış Hiç farkında bile olmadan hep ona uyanmakmış Bir dertli yolcu bu gönül hangi durakta sabahlarmış Onun ruhu bile duymadan sessiz ağlarmış Bana eyvahlar eyvahlar olsun Bug..

Yalın - Günaydın 04:57

Yalın - Günaydın

Besbelli uzun zamandır aynayı kendine döndürmüyorsun Yitirilenler apaçık ortada sen hala yüzüme gülümsüyorsun Aşk içinde misafir olmaz Ya yalnız sen ve ben İki gönül arasına üç saklanmaz Ya yalnızlık ve ben Ya o y..

Anıl Emre Daldal - Sor Bakalım İyi Miyim 03:46

Anıl Emre Daldal - Sor Bakalım İyi Miyim

Yalnız kaldığındamı özler insan Yoksa güzel günleri hatırladığında mı ? Birşey sorucam,iyimisin? Yağmur yağdığında mı ağlar insan Yoksa hata yaptığında mı ? Merak ediyorum,hala benim misin? Yaşanmış güzel anıların Ardı..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce