#Patron yanıyorum hala müzik dinle

İzzet Yıldızhan - Ben Burdayım 04:34

İzzet Yıldızhan - Ben Burdayım

Sen ne yaparsan yap ne söylersen söyle Aşk yemin sevmez inansa bile İnadına inadına sor kabullenmez kalbim Aşk veda etmez hala sevene Kaç kere sövdün kim bilir kaçırdığım fırsatlara Öyle büyük bir imtihan ki bu ipin üst..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kibariye - Gönlümdeki Bu Yara 04:28

Kibariye - Gönlümdeki Bu Yara

Gönlümdeki bu yara Neden hala geçmedi Neden bilmem Allahım Izdırabım dinmedi Yalvarırım Rabbim Duamı sen kabul et Birgün olsun beni de Herkes gibi mesud et Kalbimdeki bu yara Neden şifa bulmuyor Neden bilmem ..

Müslüm Gürses - Kaç Kadeh Kırıldı 04:30

Müslüm Gürses - Kaç Kadeh Kırıldı

Kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde Bir türlü kendimi avutamadım Kaç gece ağladım böyle gizlice Ne yaptımsa seni unutamadım Kim bilir kimler var şimdi kalbinde Sen beni unuttun çoktan belkide Ben hala yaşarım eski g..

Müslüm Gürses - Seven Olmazki 05:09

Müslüm Gürses - Seven Olmazki

ayrıldık işte ne oldu sanki sende mutluluğu bulamadın ki unutma seni benim kadar seven olmaz ki unutma seni benim kadar seven olmaz ki özlemesende özlüyorum hiç gelmesende bekliyorum rüyamda seni hep görüyorum hala seni..

Burak Şenluk - Melek 03:58

Burak Şenluk - Melek

MELEK Şarkı Sözleri Kitaplarını kaldırmadım Hala duruyor masanda Mutfak epey bir dağıldı senden sonra Yemek yapamıyorum galiba Sana aldığım ilk gülü Unutmadım hiç o günü Tıpkı diğer günler gibi Sağ yanımda bir mele..

Ferhat Altungök - Ömre Bedel Keşfedilmesi Gereken Şarkılar 04:26

Ferhat Altungök - Ömre Bedel Keşfedilmesi Gereken Şarkılar

sözler Bekle beni dedin bekledim durdum Bekleme beni dedin hala bekliyorum Daha mavi gökyüzü dedin seviyorsun sandım Bir baktım etrafıma kimse yok yalnızım Gidişi bile güzel bir kadın sevdim Gülüşü ömre bedel sakladım su..

Ufuk Beydemir - Yüreğimdesin Akustik 03:24

Ufuk Beydemir - Yüreğimdesin Akustik

Yüreğimdesin şarkı sözleri ile Ey aşk, Bodrum’da bir sahildesin, Ey aşk, Bu odada bir yerdesin, Durdu zaman yüreğimdesin, Vicdan, Dikenlerin içindeyim, Ben hala, Toprağın üzerindeyim, Durdu zaman yüreğimdesin, Tıkan..

Sıla Bilgin - İçimde Bi Korku Var 02:33

Sıla Bilgin - İçimde Bi Korku Var

Sözleri: Gündüzün geceyi beklediği gibi Beklerim, ben seni Rüzgar esti, esti,esti... Kokun ömrüme sindi İçimde bi’ korku var Yanımda yoksun sen Büyür, içimdeki alevler Bi’ çıra olur, tutuşurum İçimde bi’ korku var Sanki..

Seda Tosun - Buzdağı 03:39

Seda Tosun - Buzdağı

Buzdağı şarkı sözleri ile Seninle aramız sanki buzdağı, Gördüğün kısım sade gözdağı, Daha neler var içime attığım, Çıkmaz sandığım Sendeki tahmin bende önsezi Sevdiğin gömlek şimdi toz bezi Daha neler var evden attığım ..

İbrahim Erkal - Onu Benim Gibi Sevme 05:11

İbrahim Erkal - Onu Benim Gibi Sevme

Nasil anlatiyim pismanligimi Sensiz ne haldeyim sorma sorma Sana bakanlara dusmanligimi Cahilligime de yorma yorma Sen gideli her sey renginden oldu Gonlumun gulleri sarardi soldu Hayatimin gulen yuzu kayboldu Of bir ci..

  • Candy tarafından
  • 2.600 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İkiye On Kala - Bunca Zaman Sonra 04:38

İkiye On Kala - Bunca Zaman Sonra

Gerçekten hala beni hatırlıyor musun, mesela en çok neye gülerdim ? Yalan yok bazı şeyleri unutuyorum, bilirsin zaten kötüydü hafızam. Şarkılar yazmadım diye mi gitmiştin, yoksa birini mi sevmiştin ben uyurken ? Senden s..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Göksel - Bende Bi' Aşk Var (Full Albüm) 38:00

Göksel - Bende Bi' Aşk Var (Full Albüm)

Ölürsem yalnızlıktan Ve senin kötü kalbinden Fikrimin dikenlerinden Batıyorsun, hala derinden Acıyor, acıyor, acıyor Her yolu denedim, bitmiyor Kalbimin ortasına bıraktın aşkını, batıyor Sakın gelme istemem Çok kor..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.464 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferman Akgül - İstemem Söz Sevmeni 03:48

Ferman Akgül - İstemem Söz Sevmeni

Ferman Akgül - İstemem Söz Sevmeni Şarkı Sözleri Alacakaranlığın varla yok arası Zindandan hallice kibirli yalnızlığım Yaş hala tutuşmuyor, Kederim hasret olmuyor Zaman demir almıyor, Yeniliyor kızgınlığım İlelebet aşk..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Sevgen - Hissettin mi 03:42

Barış Sevgen - Hissettin mi

Hissettin mi? şarkı sözleri ile Eskiden böyle değildin Ne oldu şimdi gerildin hiçbir anlamı yok mu hani sana verdiğim kalbimin aylar ve seneler oldu hala sen bana dönmedin ben seni kalbime gömmedim sen oldu Güll..

Serdar Ayyıldız feat. Yıldız Tilbe - Korktum Deseydin 03:30

Serdar Ayyıldız feat. Yıldız Tilbe - Korktum Deseydin

Korktum Deseydin şarkı sözleri ile Korktum deseydin anlardım Alay etmen komik değildi Sevebilseydin ayrılık da güzeldi; özleşirdik... Bu kadar yakınımdan dönmen soğuttu içimi Başlayamadık! Gereken değeri verseydin kırı..

Gripin - Elini Korkak Alıştırma 04:52

Gripin - Elini Korkak Alıştırma

Şarkı Sözleri: İnanır mısın dünya, geçen gece Sen dönerken rastladım kendime Gözler aynı göz, bakışlar derbeder Çok selamı varmış özleyenlere Tövbeler etmiş, hala bırakamamış seni Son bir çare sakal bırakmış Tanınmamak..

Güney Marlen - Önce Seni Sonra Kendimi 03:48

Güney Marlen - Önce Seni Sonra Kendimi

Önce Seni Sonra Kendimi şarkı sözleri ile Islandı gözlerimiz, sanki her şey bitti Sol omzumda kalmış o andan bir rimel izi Kaç kere yıkandı o gömlek, çıkmadı bi’ türlü Kolay kolay geçer mi zaten yılların tüm hüznü Kim ..

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar 03:52

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar

İmkansızlıklar şarkı sözleri ile 1.verse Saatim kurulu bu imkansızlık kafamda yok yere türetiyorum Sığmıyor içim içime , istediğim gibi olmuyor hiç birşey Tek çaren hep vasıfsız olmak eskisi gibi hiç iyi gibi değil N..

Barış Sevgen - Hissettin Mi 03:42

Barış Sevgen - Hissettin Mi

Hissettin mi? şarkı sözleri ile; Eskiden böyle değildin Ne oldu şimdi gerildin Hiçbir anlamı yok mu Hani sana verdiğim kalbimin Aylar ve seneler oldu Hala sen bana dönmedin Ben seni kalbime gömmedim Sen oldu Güll..

Eza - Polis Alarmı 03:28

Eza - Polis Alarmı

Polis Alarmı şarkı sözleri ile Şansımı bahtımı yok edip bitirdi yeniden kader Yok olup gitmiştim rap kapımı çalana kadar Çalışabilirsin ama en fazla karınca kadar Daha da fazlası şu anda değil ama yapabilirsin olunca ka..

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Ahmet Selçuk İlkan Unutulmayan Şarkılar Vol2 05:34

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Ahmet Selçuk İlkan Unutulma

Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Böyle bir geceydi hatırlar mısın Bu aşkın sonu yok bitsin demiştin Elini elimden usulca çekip Gözümde yaşlarla gidivermiştin Aradığın aşkı söyle buldun mu Benden uzaklarda mesut oldun mu ..

İlhan Gül - Duygularım 04:27

İlhan Gül - Duygularım

Duygularım şarkı sözleri ile Yanımda olamasan da, Sesini duyamasam da, Sen benden gitmiş olsan da, Seviyorum hala seviyorum. Özlüyorum seni, Bitiremedim bendeki seni seni. Seninle hayatı yaşamak isterken, Yalancı hayata..

Melisa Uzunarslan - İstanbula Gömdüm 03:53

Melisa Uzunarslan - İstanbula Gömdüm

İstanbul'a Gömdüm şarkı sözleri ile Suçlusu sensin her şeyin Sadece bir dürtüymüş ya Ne romantik ne erotik Kirlenmiş eski bir huyunmuş Yasaksa bana bu veda Sonumuz yoksa neden hala Derdim çok anlayanım yok Hata benim ..

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım 03:40

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım

Sözler e sular geçti böyle buzla buhar arası e kısa bir yazken o niçin hala bitmiyor durmuş bir vakit bende sisli gece yarısı çektirdiğin fotoğraf neden hiç konuşmuyor geç kaldık ve yanlışları güzeltemedik erken varsak ..

Eda Gören - Full Bebek 03:19

Eda Gören - Full Bebek

Eda Gören Şarkı Sözleri Mutluydum hep yanındayken Omzunda uyuttuğun film izlerken Durmadan konuştuğum bir sendin sen İçmeden sarhoş oldum gözlerinden Unuttuğum geçmiş günler bitmiş dertlerim artık sadece sen aşkına so..

Zara - Akşam Güneşi 04:48

Zara - Akşam Güneşi

Akşam Güneşi Söz-Müzik: Orhan Gencebay Video: Bahar Yılmaz Piyano: Ceyhan Kocabıyık Batarken Ufuktan Bir Akşam Güneşi Bırakıp Gitmiştin Beni Sen Sevgilim Yıllar Yılı Oldu Hala Dönmedin Geri Ne Olur Ne Olur Ne Olur Dön ..

Zara - Akşam Güneşi 04:48

Zara - Akşam Güneşi

Akşam Güneşi Söz-Müzik: Orhan Gencebay Video: Bahar Yılmaz Piyano: Ceyhan Kocabıyık Batarken Ufuktan Bir Akşam Güneşi Bırakıp Gitmiştin Beni Sen Sevgilim Yıllar Yılı Oldu Hala Dönmedin Geri Ne Olur Ne Olur Ne Olur Dön ..

Murat Dalkılıç - Afeta ( Cenk Gürsoy Remix ) 03:44

Murat Dalkılıç - Afeta ( Cenk Gürsoy Remix )

Murat Dalkılıç Söz & Müzik : Murat Dalkılıç Aranjör : Cenk Gürsel ''Afeta'' Şarkı Sözleri Burda oturmuş napıyorum? En yüksek tirajlı soru Çok cevaplı olanı Hangi birinden başlanır ki? Şaşalı dursun, Şöyle gözünü bir d..

Bayhan - Bana Sor 04:49

Bayhan - Bana Sor

Ferdi Tayfur Arabesk deyince akla gelen en önemli isimlerden. Hatırladığım çocukluk yıllarımda Adana açık hava sinemasında 1987 yapımı Derbeder filmini izleme şansı elde etmiştim. Yankılanan kalitesiz ses sistemine rağm..

SPADE427 - BILLY THE KID (Prod. Info) 02:29

SPADE427 - BILLY THE KID (Prod. Info)

Söz: SPADE427 Müzik, Mix, Mastering: Info Kayıt: SPADE427 Yönetmen: Berkay Öktem Kurgu, Color: Berkay Öktem Yardımcı Yönetmen: Aytuğ Şenkal Kapak Tasarımı: Alço Oğuz Mekan: Mint Garaj Oyuncular: Tuğba Akbulut Toygun K..