#Patron yanıyorum hala müzik dinle

Zerrin Özer & Bohem - Arap Kızı 03:12

Zerrin Özer & Bohem - Arap Kızı

Arap Kızı şarkı sözleri ile Ayrılığın a`sını bile aklımdan geçirmezdim Sanırdım ki koca dünyada Sadece bir sen bir bendim Gözüm görmez Dilim dönmez Tenim sensiz uyumazdı Yağmur yağıyor mu Seller akıyor mu Yağmur yağı..

Kılıç - Yak 03:27

Kılıç - Yak

Yak şarkı sözleri ile Hadi yak anıları fotoğrafları Hadi yak bir kıvılcım yeter Sil delileri bir delilikti Yenilendim küllerimden Hadi yak anıları fotoğrafları Hadi yak bir kıvılcım yeter Sil delileri bir delili..

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar 03:22

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar

Sokaklar şarkı sözleri ile Ferman Suçlandığım sokaklarda ellerimde kelepçe Satın almak istiyorlar hayellerimi senetle Kurduğun o hedefleri beyninde kenetle oturmayan karekterler ve sorun bu sizde mahallemden çıkan..

Çağlar Navy B. - Kaç Dostun Kaldı Yarına 03:51

Çağlar Navy B. - Kaç Dostun Kaldı Yarına

Kaç Dostun Kaldı Yarına şarkı sözleri ile belki son bir umut var son bir yol önümde kaç yıldır savaştım kaç yıldır ölümle bu son dediğim her adım götürdü dünüme ben kaç kişiyi kaybedip kazandım bir günde sanki aynanın..

Taha Yığın feat. Melisa - Duy Sesimi 03:03

Taha Yığın feat. Melisa - Duy Sesimi

Duy Sesimi şarkı sözleri ile ****intro*** beni üzer elvedalar gel yakın ol benim yarınlarımdan bir öpücük al mor göz kapaklarımdan yakın ol kesin yakın ol kesin yakın ol ***1 . verse *** bize gülemezsin derken ? san..

Eser Çobanoğlu - Gül Kurusu 03:33

Eser Çobanoğlu - Gül Kurusu

Gül Kurusu şarkı sözleri ile Gül kurusu sevgin var bak bende Yaprağından tutsam dökülecekler elime Tomurcuk vermiştin sen bu sevgiye İnanmadılar senin açan o çiçeğine Dikenleri var kanarsın canın acır ağlarsın Se..

Ezhel, Kelvyn Colt - LINK UP 03:17

Ezhel, Kelvyn Colt - LINK UP

LYRICS: I wake up blessed As I get vexed and deal with stress I come back fresh U know de shit gets worse that’s how it works I switch to next Me and my Turks we swerve 36 Berlin Herz verletzt They have no caicos but h..

Zakkum __ Yarasın (Akustik) 05:06

Zakkum __ Yarasın (Akustik)

YARASIN: Kimdi ilk kıran bu kalbi Anlattım ya geçenlerde Son değildi Olsaydı keşke Kimdi ilk kıran bu kalbi Anlatmıştım geçenlerde Son değildi Olsaydı keşke Onlar vurdu ben düştüm Adları hala ezberimde Dertler deniz be..

Feridun Düzağaç - FD 04:10

Feridun Düzağaç - FD

FD şarkı sözleri ile Onuncu ayın onuncu günü Saat on buçukta yanmış mumum Otuz beş yıl olmuş İhtiyar bir çocuktur Güzel ruhum Okulu asıp oyuna kaçar bıraksam hala Ama çok düştü incindi yoruldu dinlenmeli kalbim doğrusu..

Melek Mosso - Ağlarsam 03:35

Melek Mosso - Ağlarsam

Söz: Leyla Beste : ARAS ( Arash pourzare ) Aranjör: Zafer Karayazgan Gitarlar: Cihan Tanrıverdi Çello Furkan Demir Piyano, Synths: Zafer Karayazgan Mix& Mastering: Selim Topsakal Stüdyo: Çınar Records Melek Mosso - Ağla..

Emre Özdemir - Yarınım Ol 03:28

Emre Özdemir - Yarınım Ol

Yarınım Ol şarkı sözleri ile Gelipte yarınım ol Aklım almıyor dün de kalanları yarim kalbime saplı mı ok Düşünmeden edemiyorum hayallerin hepsini bir yerde saklı mı o Bulamadım hala ama silemedim izleri Kalbime değdi ..

Nihan Çelik - Bodrum Masalı 02:45

Nihan Çelik - Bodrum Masalı

Bodrum Masalı şarkı sözleri ile Beni ona buna sorma Üzülüyorsan bi daha yorma yeter Gidiyorsan daha da durma İnan kalman daha beter Bi kaç gün sürsün, süründürsün Unuturum elbet Bana kaderdin, şimdi hasret Peki s..

Ekrem Aliyaşar - Senide Yarım Bıraksınlar 02:49

Ekrem Aliyaşar - Senide Yarım Bıraksınlar

Senide Yarım Bıraksınlar şarkı sözleri ile Yürüdüm senle Sonumu bile bile Halimi gördün gittin Yüzüme güle güle Unutur sandım Bu yürek bi gün seni de İçin için yakıyor Ateşin beni de Bana hala dün gibi anılar Meğer k..

Anonim - Mesaj 02:24

Anonim - Mesaj

Mesaj şarkı sözleri ile Güneşim soldu kara cadı büyü bozdu Düşman bir zaman dosttu,hikayelerim tozlu Sıkışıp Kaldım aralarda Sevgiler masalarda ya masallarda belkide karma Bir gözüm resminde diğeri ise ayda Yok bi fayd..

Berat - Alev Alev 02:53

Berat - Alev Alev

Alev Alev şarkı sözleri ile Yak bu şehir bak, Alev alev Unut gitsin her neyim varsa Yak bu şehir bak, Alev alev Unut gitsin her neyim varsa Al hepsi senin olsun Ben sana sığınman Bu şehire sığmam Taşar gönlüm yak Mis..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Dr. Fuchs - Hayallerini Ertele 03:15

Dr. Fuchs - Hayallerini Ertele

Hep karanlık oyunlarla dolu savaşlar, Kimseye faydası olmayacak olan yarışlarda insan oğlu Kendini yok etmekle meşkul insan oğlu, 2017 de bile hala Savaş Dram ve Açlık var Dünya Esat Putin trup Şeytan üçgeninde hapis, ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barkın - Nefeslendim 03:07

Barkın - Nefeslendim

Nefeslendim şarkı sözleri ile Nakarat(1) Dünya ciğerime dolar hava gibi Nefeslendim bir derviş gibi edebim sarhoş gibi,güz gibi gülümser.. Aklım döner ve gider İnsanlar neyi ister? Sabreden neyi çözer? Kaybeden neye..

Zeki Müren Elbet Bir Gün Buluşacağız Orijinal Plak Kayıt 05:01

Zeki Müren Elbet Bir Gün Buluşacağız Orijinal Plak Kayıt

Elbet bir gün buluşacağız, Bu böyle yarım kalmayacak İkimizinde saçları ak, Öyle durup bakışacağız… Belki bir deniz kenarında, El ele mâziyi konuşacağız.. Benim içimde yanan ateş var, Sevgilim, ne zaman buluşacağ..

Oğuz Aksaç Adıyaman 04:57

Oğuz Aksaç Adıyaman

düz dara yar düz dara yar zülfün düz dara doksandokuz yarem var sen açtırdın yüz yara uyy aman aman aman burası adıyaman alem düşman kesilir seni sevdiğim zaman düzdedir yar düzdedir yar zülfüm düzdedir ice güzeller sevd..

Serdar Ortaç - Türk Popunun Zirvesindeyim 04:31

Serdar Ortaç - Türk Popunun Zirvesindeyim

Şarkıcı Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan, önceki akşam Etiler’de akşam yemeği yedi.Çıkışta konuşan Ortaç, “Müzik piyasasında kendinizi nerede görüyorsunuz?” sorusuna ise “Eski şarkılarımla hâlâ zirvedeyim, yeni şarkı y..

  • BETA tarafından
  • 49 görüntüleme
  • 5 yıl önce
90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji ) 12:52

90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji )

90ların ürünlerini , ünlülerini , popüler olaylarını barındıran reklam kuşağımızın ikinci kısmı diyebiliriz bu videomuza.Yine promosyonlu gazeteler, mutlu sıcak aileler ,futbolcularımız ve de dönemin ihtiyaçlarına uygun ..

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna 04:26

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

[Rihanna] On the first page of our story hikayemizin ilk sayfasında The future seemed so bright gelecek çok ay dınlık gözüküyordu Then this thing turned out so evil ve daha sonra bu çok kötü bir şeye dönüştü I dont know ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.877 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sam Smith - I'm Not The Only One 04:39

Sam Smith - I'm Not The Only One

I'm Not the Only One You and me, we made a vow For better or for worse I can't believe you let me down But the proof is in the way it hurts For months on end I've had my doubts Denying every tear I wish this would be o..

  • PengoTV tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Röya - Yolun Açık Olsun - ( Official Video ) 04:04

Röya - Yolun Açık Olsun - ( Official Video )

Röya - Yolun Açık Olsun -2016 YOLUN AÇIK OLSUN ÇOKTAN UNUTTUM SENİ ANILAR ÇOKTAN SİLİNDİ SENLE İLGİLİ SON ŞEY YAKTIĞIM RESMİNDİ SUÇLU BEN DEĞİLİM BAKMA YANIMA BİLE BİLE YAKLAŞMA GİDERKEN HATIRLA SON SÖZLER SENİNDİ AMA..

Olanlar Oldu - Fragman (20 Ocak Cuma) 02:11

Olanlar Oldu - Fragman (20 Ocak Cuma)

Olanlar Oldu 20 Ocak'ta Sinemalarda! Anneler en iyisini bilir mi? Ata Demirer’den komedisi, aşkı ve deniz kıyısında geçen maceralarıyla içinizi ısıtacak bir film! Zafer ve annesi Döndü hanım, Ege’nin bir kıyı kasabasınd..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nesrin Kopuz - Sevme 04:35

Nesrin Kopuz - Sevme

Nesrin Kopuz - Sevme Şarkı Sözü Nasıl anlatayım pişmanlığımı Sensiz ne haldeyim sorma sorma Sana bakanlara düşmanlığımı Cahilliğime de yorma yorma Sen gideli her şey renginden oldu Gönlümün gülleri sarardı soldu ..

Akşam Yatmaz, Sabah Kalkmaz Hd İzle 05:46

Akşam Yatmaz, Sabah Kalkmaz Hd İzle

AKŞAM YATMAZ SABAH KALKMAZ ŞARKI SÖZLERİ Televizyonun karşısında, Bilgisayarın başında, Oyun oynar saatlerce, Gezer durur internette. Akşam yatmaz sabah kalkmaz uykusunu alamaz, Akşam yatmaz sabah kalkmaz seni gidi ya..

Sezen  Aksu Küçüğüm 03:41

Sezen Aksu Küçüğüm

Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün hatalarım Öğünmem bu yüzden Bu yüzden kendimi Özel önemli zannetmem Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün saçmalamam Yenilmem bu yüzden Bu yüzden kendime hala güvensiz..

Ajda Pekkan Kimler Geldi Kimler Geçti 1975 03:26

Ajda Pekkan Kimler Geldi Kimler Geçti 1975

Bilmem ki bu akşam sen de bir hoş musun İçmeden hatıralardan sarhoş musun Ellerin sanki bak hala ellerimde yanıyor Duyuyor musun Dostlar seni söylüyor sahi mutsuz musun Bu yolda dönüş yok sen bilmiyor musun Her şe..