#Patron yanıyorum hala müzik dinle

D vitamini, C vitamini ve Çinko yeni tip coronavirüse karşı etkili mi- Koruma sağlıyor mu 07:25

D vitamini, C vitamini ve Çinko yeni tip coronavirüse karşı etkili mi-

Covid-19 pandemisinde Türkiye'de vaka sayıları artmaya başladı. Bağışıklık sistemini güçlü tutmak ve korunma tedbirlerine uymak hala çok önemli. D vitamini, C vitamini ve Çinko'nun bağışıklık sistemi üzerindeki etkilerin..

Dalgona Web Drama Teaser 00:56

Dalgona Web Drama Teaser

'Dalgona', gerçek dostluk arayan lise öğrencilerini merkez alacak. Song Mi Na, zorbalığa uğradıktan sonra yurtdışında okuyor ve parlak ve iyimser bir kişiliğe sahip olmasına rağmen, Güney Kore'ye döndüğünde geçmişin hala..

HATAY YANIYOR ! FLAŞ GÖRÜNTÜLER ŞEHİR ALEVLER İÇİNDE ! 03:10

HATAY YANIYOR ! FLAŞ GÖRÜNTÜLER ŞEHİR ALEVLER İÇİNDE !

Dün Hatay iskenderun'da Meydana gelen yangın hala devam ediyor yangın nerelere sıçradı ciddi derece panik yaratan görüntüler videomuzda ... Yanan yerlerin son görüntüleri..

İstanbul Yağmurla Nefes Aldı 02:18

İstanbul Yağmurla Nefes Aldı

Kuraklık tehlikesiyle karşı karşıya olan İstanbul beklediği yağmura kavuştu. Yağmur bir nebze olsun nefes aldırdı ama barajlarda durum hala kritik. Son 40 yılın en kurak sonbaharını geçiren Türkiye için susuzluk tehlikes..

ABD kongresi seçimi tescil etti 02:16

ABD kongresi seçimi tescil etti

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞININ UYGULANMASI VE İŞGALİN SONA ERMESİNİN ARDINDAN, KONGRE ÜYELERİ TOPLANTIYA KALDIKLARI YERDEN DEVAM ETTİ.. 3 KASIM SEÇİMİNİN SONUÇLARI GÜNÜN İLK SAATLERİNDE TESCİLLENDİ. DONALD TRUMP HALA KABULLENEME..

ABD kongresi seçimi tescil etti 02:16

ABD kongresi seçimi tescil etti

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞININ UYGULANMASI VE İŞGALİN SONA ERMESİNİN ARDINDAN, KONGRE ÜYELERİ TOPLANTIYA KALDIKLARI YERDEN DEVAM ETTİ.. 3 KASIM SEÇİMİNİN SONUÇLARI GÜNÜN İLK SAATLERİNDE TESCİLLENDİ. DONALD TRUMP HALA KABULLENEME..

Karadeniz'de can pazarı 01:26

Karadeniz'de can pazarı

SICAK BİR GELİŞMEYLE DEVAM EDELİM. KARADENİZ'DE CAN PAZARI KURULDU BUGÜN. FIRTINADA İLERLEYEMEYEN RUS BANDRALI GEMİ BATTI. 12 KİŞİLİK MÜRETTEBATTAN 6'SI KURTARILDI, İKİSİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI. ARAMA KURTARMA ÇALIŞ..

Minik bahar taburcu oldu 01:33

Minik bahar taburcu oldu

2,5 YAŞINDAKİ BAHAR'IN PİTBULL DEHŞETİ YAŞADIĞI ANLARIN GÖRÜNTÜLERİNİ DÜN EKRANA GETİRMİŞTİK. BACAĞINDAN YARALANAN VE AMELİYAT EDİLEN MİNİK KIZ BUGÜN TABURCU OLDU. BAHAR VE ANNEANNESİNE KABUSU YAŞATAN KÖPEĞİN SORUMSUZ SA..

Dev kargo gemisi karaya oturdu 01:27

Dev kargo gemisi karaya oturdu

TEKİRDAĞ'DAN RUSYA'YA GİDEN PANAMA BAYRAKLI KARGO GEMİSİ MAKİNE ARIZASI NEDENİYLE BEYKOZ AÇIKLARINDA KARAYA OTURDU. BİRAZ ÖNCE DE SÜRÜKLENMEYE BAŞLADI. KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NE BAĞLI EKİPLERİN KURTARMA ÇALIŞMALAR..

4 gence ne oldu 02:32

4 gence ne oldu

DÜN GECE MANİSA'DAN KAN DONDURAN BİR HABER GELDİ. YAŞLARI 20-24 ARASINDAKİ 4 GENCİN CANSIZ BEDENİ YOL KENARINDA BULUNDU. 3'Ü TÜFEKLE VURULMUŞ, BİRİNİN İSE BOYNU KIRILMIŞTI. BUNU ONLARA KİMİN YAPTIĞI İSE HALA MEÇHUL....

O gençlerin son videosu! 02:48

O gençlerin son videosu!

CANSIZ BEDENLERİ MANİSA'DA YOL KENARINDA BULUNMUŞ, TÜRKİYE, 4 GENCİN SIR ÖLÜMÜNÜ KONUŞMUŞTU... BUGÜN, O GENÇLERDEN ÜÇÜNE AİT VEDA VİDEOSU ORTAYA ÇIKTI. İNTİHAR İHTİMALİ AĞIRLIK KAZANDI. DİĞER GENCİN NASIL ÖLDÜĞÜ İSE, HA..

Bir Ülkede Borsa Varsa İnsanlar Fakir Kalıyorsa Aptaldır Diyen Amca 00:45

Bir Ülkede Borsa Varsa İnsanlar Fakir Kalıyorsa Aptaldır Diyen Amca

Borsadan nasıl para kazandığını anlatan yaşlı adam ardından da borsa varken hala fakir kalan insanlara aptal diyor. İşte o anlar.....

  • PengoTV tarafından
  • 106 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bir Ülkede Borsa Varsa İnsanlar Fakir Kalıyorsa Aptaldır Diyen Amca 00:45

Bir Ülkede Borsa Varsa İnsanlar Fakir Kalıyorsa Aptaldır Diyen Amca

Borsadan nasıl para kazandığını anlatan yaşlı adam ardından da borsa varken hala fakir kalan insanlara aptal diyor. İşte o anlar.....

  • PengoTV tarafından
  • 152 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İzmir'in Çeşme İlçesini Vuran Hortum Geride Enkaz Bıraktı 02:54

İzmir'in Çeşme İlçesini Vuran Hortum Geride Enkaz Bıraktı

Etrafa savrulan araçlar, uçan çatılar, delik deşik olan seralar. İzmir'in Çeşme ilçesini vuran hortum ve fırtınanın bıraktığı hasar sabahın ilk ışıklarıyla ortaya çıktı. Özellikle Alaçatı'da zarar büyük oldu. Yaralar sar..

Maske kullanımında sınıfta kaldık! 02:21

Maske kullanımında sınıfta kaldık!

SALGINDAN KORUNMANIN EN KRİTİK YOLU, BİR NUMARALI ÖNLEM; MASKE.. AMA HALA MASKE KULLANIMINI ÖĞRENEMEDİK.YAPILAN ARAŞTIRMA, VAHİM TABLOYU GÖZLER ÖNÜNE SERDİ. MASKESİNİ HAVALANDIRIP TEKRAR TEKRAR KULLANAN DA VAR, KULLANDI..

Sen nasıl babasın! 02:08

Sen nasıl babasın!

TÜRKİYE ZONGULDAK'TA YAŞANAN VAHŞETLE SARSILMIŞTI... BİR BABA 16 YAŞINDAKİ OĞLUNU ENSESİNDEN BIÇAKLAMIŞ, SONRA DA 'ALLAH YOLUNDA KURBAN ETTİM'' DİYEREK SUÇUNU İTİRAF ETMİŞTİ. OLAY YERİNE BU KEZ POLİSLE GİTTİ. HALA YAPTIĞ..

Evlat acısına torun hasreti eklendi! 01:25

Evlat acısına torun hasreti eklendi!

DERYA DEMİRKAN 5 YIL ÖNCE BOŞANDIĞI KOCASI TARAFINDAN KATLEDİLDİ. BABASI CEZAEVİNE, ANNESİ İSE MEZARA GİREN EVLATLARI ORTADA KALDI... TORUNUNU BAKMAK İSTEYEN ANNEANNE MAHKEME KARARIYLA VELAYETİ ALDI AMA İDDİAYA GÖRE HAL..

İlk sözü ''anne'' oldu 01:48

İlk sözü ''anne'' oldu

YAKLAŞIK 1,5 AY ÖNCE KONYA'DA 2 KATLI BİR EVDE YANGIN ÇIKTI. 23 YAŞINDA BİR ANNE O ALEV KAPANINDA HAYATINI KAYBETTİ. YANIBAŞINDAKİ 3 YAŞINDAKİ OĞLU İSE AĞIR YARALI KURTARILDI. KÜÇÜK ÇOCUK,HALA HASTANEDE, GÖZÜNÜ HER ARALA..

39 yıl önce Kemal Sunal'ın bindiği motosiklet! 02:44

39 yıl önce Kemal Sunal'ın bindiği motosiklet!

YEŞİLÇAM'IN GÜLEN YÜZÜ BİZİ BİZE ANLATAN EFSANE ADAM KEMAL SUNAL'IN EN SEVİLEN FİLMLERİNDEN BİRİ DOKTOR CİVANIM... O FİLMDE BİNDİĞİ MAVİ BİR MOTOSİKLET VARDI... HALA SAPASAĞLAM AYAKTA O MOTOSİKLET... ÜSTELİK FİLMİN ÇEKİL..

Dijital skandalda bugün! 02:06

Dijital skandalda bugün!

TÜRKİYE GÜNLERDİR DİJİTAL SKANDALLA ÇALKALANIYOR. ARNAVUTLUK'A KAÇAN KRİPTO PARA BORSASI SAHİBİ FARUK FATİH ÖZER'DEN HALA HABER YOK. ABİSİ DÜN GECE, KIZ KARDEŞİ DE BU SABAH YAKALANDI. ONLAR İFADE VERİRKEN ÖZER'İN O FİRAR..

Ayazma Plajı'nda dalga faciası 02:30

Ayazma Plajı'nda dalga faciası

TEDBİR, UYARILARI YİNE İŞE YARAMADI, ŞİLE'NİN O MEŞHUR AZGIN SULARI YİNE CAN ALDI... SABAH SAATLERİNDE ÇIKAN ŞİDDETLİ DALGAYA KARŞI KOYAMAYAN 5 GENÇ, DENİZDE KAYBOLDU... AKŞAM SAATLERİNDE İKİSİNDEN ACI HABER GELDİ... DİĞ..

“Fay 2026’ya kadar kırılabilir” 02:19

“Fay 2026’ya kadar kırılabilir”

Marmara Depremi’nin 22. yıldönümünde o soru hala akıllarda. Marmara’da deprem bekleniliyor mu? Uzman hocalardan o soruya korkutucu yanıt...

Maske Takma Olayını Çok Yanlış Anlayan Teyze 00:25

Maske Takma Olayını Çok Yanlış Anlayan Teyze

Pandemi döneminin vazgeçilmezi olan maskeyi hala takmayı dahi bilmeyenler var. Buna örneklerden biride bu teyze.....

  • PengoTV tarafından
  • 56 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Halfeti'nin kara güzeli! 02:27

Halfeti'nin kara güzeli!

UZUN YILLAR ÖNCE ŞANLIURFA'DA BİR ERMENİ USTANIN GÜZELLER GÜZELİ BİR KIZI VARMIŞ... VARTUHİ, KİMSESİZ FIRAT'A SEVDALANMIŞ... AMA SEVENLER KAVUŞAMAMIŞ... O GÜNDEN SONRA HALFETİDE GÜLLER KARARMIŞ...DİLDEN DİLE ULAŞAN BU Rİ..

''Yok artık'' dedirten hırsızlık! 01:31

''Yok artık'' dedirten hırsızlık!

SAKARYA'DA YOK ARTIK DEDİRTEN BİR ARAÇ HIRSIZLIĞI YAŞANDI. BENZİN ALMAK İÇİN AKARYAKIT İSTASYONUNA GİREN SÜRÜCÜ, KENDİNİ YERDE BULDU. GASPÇI GAZA BASIP KAÇARKEN O HALA ŞOKTAYDI...

Kar Kalınlığı 9 Metreyi Aştı 01:33

Kar Kalınlığı 9 Metreyi Aştı

BİTLİS VE ERZURUM HALA BEYAZ ESARETİ YAŞIYOR. KAR KALINLIĞI 9 METREYİ AŞTI, ÇATILARIN ÜSTÜ ÖLÜM TEHLİKESİ SAÇMAYA BAŞLADI... YAYALAR YOLDA YÜRÜMEYE BİLE KORKAR HALE GELDİ.....

1 evde 29 kişi! 02:25

1 evde 29 kişi!

İDDİAYA GÖRE; EVİNİ PANSİYONA ÇEVİRDİ, PAKİSTAN VE AFGAN UYRUKLU 29 KİŞİYE KİRAYA VERDİ... BİR DE TACİZ İDDİASI GÜNDEME GELİNCE MAHALLELİ AYAKLANDI... POLİS, KİRALIK EVİ BOŞALTTI... EKİBİMİZ BUGÜN O MAHALLEDEYDİ, HÂLÂ SÜ..

İşte Yürek Burkan O Anlar 01:39

İşte Yürek Burkan O Anlar

İşte Yürek Burkan O Anlar 4 yaşındaki Irmak Kupal’ın katil zanlısı Himmet A.’nın cinayet günü Irmak’ın cesedini çöp konteynerine bırakıp, tekrar alma anı güvenlik kamerasına yansıdı. Himmet A.’nın çöp konteynerine geldi..

Halk TV'ye Çıkan Bir Kadın Kendisine 'Türk Genci' Denilmesine Tepki Göstererek 'Türkiyeli Genç' Denilmesini İstedi 00:11

Halk TV'ye Çıkan Bir Kadın Kendisine 'Türk Genci' Denilmesine Tepki Gö

Hala daha bu furya bitmedi mi? Ne türkiyeliymiş arkadaş...

  • PengoTV tarafından
  • 256 görüntüleme
  • 9 ay önce
DÜNYAYI KİMLER, NASIL YÖNETİYOR ? 15:12

DÜNYAYI KİMLER, NASIL YÖNETİYOR ?

Dünyayı perde arkasından yönetenler hakkında birçok görüş belirtildi ve hala yeni yeni teoriler ortaya atılıyor. Biz bu kez David Icke'ın gözünden bakmak istedik. David Icke'ın yorumlarını bazen gayet mantıklı bulmakla b..

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 7 ay önce