#Pazar yerindeki baterist mısırcı

İzmir'de Korkunç İnfaz- 3 Ölü 01:54

İzmir'de Korkunç İnfaz- 3 Ölü

Olay, gece saatlerinde Bayraklı ilçesine bağlı Şevket İnce Mahallesi 2162/3 sokaktaki tek katlı bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Özkan Cengiz, babası Mehmet Cengiz ve Kadir Aslan evde oldukları sırada henüz..

Kamapp Messenger Reklam Film Kısa Versiyonu Çıktı 00:32

Kamapp Messenger Reklam Film Kısa Versiyonu Çıktı

Kamapp Mesajlaşma ilk yerli Messenger ; Kolay. Güvenli. Güvenilir mesajlaşma. Dünyanın her yerindeki telefonlarda Kamapp'la hızlı, kolay, güvenli mesajlaşma ve aramayı, ücretsiz*, olarak yapabilirsiniz. Kamu uygulaması (..

Murat Dalkılıç - Müjgan - (Official Video) 03:41

Murat Dalkılıç - Müjgan - (Official Video)

MÜJGAN Aklımı yerinde durduramam ki Kalbime hükmedeyim? Yerlere göklere sığdıramaz ki bu dilim Yüzünü sevdiğim! Yanağının orta yerindeki gamzesi Pes! Muadili yok! Gözünün, kirpiğinin güzelliği peki? Öyle bi müj..

Fikret Orman'a Süt Kupası Tepkisi 03:06

Fikret Orman'a Süt Kupası Tepkisi

Geçtiğimiz pazar günü oynanan Beşiktaş - Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası maçından sonra Beşiktaş Başkanı Fikret Orman skandal bir açıklama yaptı. Kulüplere milyonlarca lira katkı sağlayan Ziraat Türkiye Kupası için süt..

Survivor 2017 Olay Fragman!Şok Sakatlık! 01:47

Survivor 2017 Olay Fragman!Şok Sakatlık!

Pazar akşamı yayınlanacak olan survivor adasında yaşananlara dair olay görüntüler ve açıklamalar...

  • ANKA tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 8 yıl önce
YGS'de 2 Milyon Aday İçin 350 Bin Kişi Görev Alacak 02:27

YGS'de 2 Milyon Aday İçin 350 Bin Kişi Görev Alacak

ÖSYM Başkanı Ömer Demir, 12 Mart Pazar günü yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) 2 milyon 265 bin 902 adayın başvuru yaptığını belirterek, sınavda 350 bin dolayında kişinin görev yapacağını bildirdi...

Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı 01:03

Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı

Kısmetse Olur 12 Mart Pazar haftanın finali fragmanında eski gelin adaylarından Melis ve Rabia eve giriyor, herkes büyük bir şok yaşıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 1.079 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Oy Kullanırken Nelere Dikkat Edilmeli 01:28

Oy Kullanırken Nelere Dikkat Edilmeli

55 milyon seçmen, 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan Anayasa referandumunda sandık başına gidecek. Peki seçmen oyunu nasıl kullanacak? İşte dikkat edilmesi gereken ayrıntılar.....

İşte Benim Stilim - Emine Aydın - 117.Bölüm 7.Sezon 12:20

İşte Benim Stilim - Emine Aydın - 117.Bölüm 7.Sezon

İşte Benim Stilim 7. Sezon 12 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 117. bölümünde Emine Aydın kombiniyle yarışmacılar ve jüri tarafından pazar konseptine uygun bulundu mu? Emine Aydın pazar konseptiyle jüriden tarz alabil..

  • ANKA tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı 04:39

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı Leman Sam sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı Leman Sam, Bilimsel Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi (BİLKAR) tarafından düzenlenen gecede Ge..

İşte Benim Stilim - Merve Sevin - 117.Bölüm 7.Sezon 06:56

İşte Benim Stilim - Merve Sevin - 117.Bölüm 7.Sezon

İşte Benim Stilim 7. Sezon 12 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 117. bölümünde Merve Sevin kombiniyle yarışmacılar ve jüri tarafından pazar konseptine uygun bulundu mu? Merve Sevin pazar konseptiyle jüriden tarz alabil..

  • ANKA tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Benim Stilim - Aleyna Eroğlu - 117.Bölüm 09:48

İşte Benim Stilim - Aleyna Eroğlu - 117.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 12 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 117. bölümünde Aleyna Eroğlu kombiniyle yarışmacılar ve jüri tarafından pazar konseptine uygun bulundu mu? Aleyna Eroğlu pazar konseptiyle jüriden tarz al..

  • ANKA tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahar Candanın Banu Alkan Taklidine Kemal Doğuludan OLAY Yorum 18:44

Bahar Candanın Banu Alkan Taklidine Kemal Doğuludan OLAY Yorum

İşte Benim Stilim 7. Sezon 12 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 117. bölümünde bugün pazar konsepti vardı. Bahar Candan'ın pazar kombini ve konsepti ise yine aykırıydı. Kemal Doğulu ise Bahar'ın sürekli konseptleri kat..

  • ANKA tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Recep Tayyip Erdoğan Ordu Konuşması Canlı Yayın 13 Nisan 2017 01:50

Recep Tayyip Erdoğan Ordu Konuşması Canlı Yayın 13 Nisan 2017

PAZAR GÜNÜ HERKES SANDIĞA Biz milletimize hizmet aşkı ile çalışırken, birileri de hesaplar yapıyormuş. Ordu 16 Nisan'da şehitlerimize sahip çıkmak için, gazilerimize şükran borcu için 'evet' diyor mu? Pazar günü herkes..

90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji ) 12:52

90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji )

90ların ürünlerini , ünlülerini , popüler olaylarını barındıran reklam kuşağımızın ikinci kısmı diyebiliriz bu videomuza.Yine promosyonlu gazeteler, mutlu sıcak aileler ,futbolcularımız ve de dönemin ihtiyaçlarına uygun ..

Mısır: Katedraldeki Saldırı İntihar Eylemiydi 01:10

Mısır: Katedraldeki Saldırı İntihar Eylemiydi

Mısır’ın başkenti Kahire’de pazar günkü saldırıyı düzenlediği sanılan canlı bombanın kimliği kamuoyuyla paylaşıldı. İntihar eylemini, 22 yaşındaki Şefik Mustafa adlı saldıranın düzenlediği sanılıyor. Canlı bombayla ilgi..

Müslümanın Kitabında Yılbaşı Gecesi Var mı ? 01:00

Müslümanın Kitabında Yılbaşı Gecesi Var mı ?

Bize bir nazar oldu – Arif Nihat Asya Bize bir nazar oldu Cumamız Pazar oldu Ne olduysa hep bize azar, azar oldu Ne şöhretten hastayız, ne de candan hastayız Ne ruhça ne vücutça ne de kandan hastayız Avrupa’ya bir değil ..

İsveç'te Facebook'ta Tecavüz Şoku 01:14

İsveç'te Facebook'ta Tecavüz Şoku

İsveç‘te genç bir kadına tecavüz eden ve o anları Facebook’ta canlı yayınladıkları şüphesiyle tutuklanan 3 kişinin sorgusu sürüyor. Yaşanan olayın ardından ülkedeki vatandalar ise sosyal medya üzerinden yapılan canlı yay..

Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı 03:18

Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı

Doğu Anadolu Bölgesinde etkisini sürdüren kar yağışı ve tipi bine yakın köy yolunu ulaşıma kapadı. Doğu’da etkili olan kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz etkiledi. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye..

Kartal İspanya'ya Gitti 00:26

Kartal İspanya'ya Gitti

Beşiktaş, yeni sezon hazırlık çalışmaları kapsamında İspanya'ya gitti. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan uçakla İspanya'ya giden siyah-beyazlı kafilede Pepe ve Ricardo Quaresma yer almadı. Portekizli futbolcular, kad..

  • OFSAYT tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı 03:46

Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı

Ordu’da pazar günü düğün yaptıktan sonra pazartesi günü Bartın’a giderken Çankırı’da meydana gelen kaza 1 günlük evli çifti ayırdı. Kazada hayatını kaybeden damat Ufuk Akgün toprağa verilirken, gelin Özge Akgün ise yaşam..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Boşnak Gençlerle İlahi Söyledi 00:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan Boşnak Gençlerle İlahi Söyledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Novi Pazar'da Boşnak gençlerin isteğini kırmayıp onlarla birlikte 'Sultanım' adlı ilahiyi söyledi...

Derbinin Hakemi Belli Oldu 00:15

Derbinin Hakemi Belli Oldu

Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisini hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre Çakır'ın yardımcıları ..

Tudor'un Derbi 11'inde Tek Bir Soru İşareti Var 01:07

Tudor'un Derbi 11'inde Tek Bir Soru İşareti Var

Pazar günkü derbıye önemli bir puan avantajıyla çıkacak Galatasaray'da Tudor ve oyuncuların konsantrasyonu en üst seviyede. Atiker Konyaspor maçında sakatlanan Rodrigues'in tedavisi sürüyor. Sağlık ekibi, oyuncunun der..

Ve Kocaman Derbi 11'ini Belirledi 01:06

Ve Kocaman Derbi 11'ini Belirledi

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman hafta başından itibaren yaptığı çalışmalarla takımını Galatasaray derbisine en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyor. Tecrübeli teknik adam, futbolcularının mental ve fiziksel pe..

Shameless 8. Sezon 7. Bölüm Fragmanı 00:30

Shameless 8. Sezon 7. Bölüm Fragmanı

Shameless 8. Sezon 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 17 Aralık Pazar Günü Showtime'da Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sür..

Good Behavior 2. Sezon 10. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali) 00:20

Good Behavior 2. Sezon 10. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

Good Behavior 2. Sezon 10. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali) Yayınlandı. Yeni Bölüm 17 Aralık Pazar Günü TNT'de Good Behavior 2x10 Promo/Preview Letty Raines, in the Mansion, with the Gun (Season Finale) Good Behavior Sea..

The Resident Tanıtım Fragmanı 01:45

The Resident Tanıtım Fragmanı

The Resident Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Dizi 21 Ocak Pazar Günü Fox'ta Başlıyor » The Resident Pazar Günleri Saat 9:00'da FOX'da » Oyuncular: Emily VanCamp, Matt Czuchry, Manish Dayal..

Shameless 8. Sezon 8. Bölüm Fragmanı 00:30

Shameless 8. Sezon 8. Bölüm Fragmanı

Shameless 8. Sezon 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 31 Aralık Pazar Günü Showtime'de Shameless 8x08 Promo/Preview Frank's Northern Southern Express Shameless Season 8 Episode 8 Promo Shameless 8x08 Promo Fran..

Divorce 2. Sezon Tanıtım Fragmanı 01:39

Divorce 2. Sezon Tanıtım Fragmanı

Divorce 2. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 14 Ocak Pazar Günü HBO'da Başlıyor Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Süre..