#Pazartesi sabahları ben

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

John Legend - All of Me 05:07

John Legend - All of Me

All Of Me [Verse 1:] What would I do without your smart mouth? Drawing me in, and you kicking me out You've got my head spinning, no kidding, I can't pin you down What's going on in that beautiful mind I'm on your magi..

  • PengoTV tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Katy Perry - Wide Awake 04:36

Katy Perry - Wide Awake

I'm wide awake Ben uyanığım Yeah, I was in the dark Evet karanliktaydim I was falling hard Sert dusuyordum With an open heart Acik bir kalple I'm wide awake Ben uyanigim How did I read the stars so wrong Nasil..

  • PengoTV tarafından
  • 1.212 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsmail YK - Duydum ki Çok Mutsuzsun 05:00

İsmail YK - Duydum ki Çok Mutsuzsun

Sevemedin çekip gittin Ardında yaralı bir can Söylediğin sözler nerde Kan kusturdun bana kan Seni attım dilimden Ama kalbimden atamadım Seni attım dilimden Onun için sana son sözüm Gittin de neler buldun Onlar..

Pitbull - International Love ft. Chris Brown 04:08

Pitbull - International Love ft. Chris Brown

Sanatçı: Pitbull Albüm: Planet Pit Çıkış tarihi: 2011 Adaylıklar: En İyi Şarkı Dalında MTV Avrupa Müzik Ödülü, En Çok İzlenen Klip Dalında MuchMusic Video Ödülü Türler: En iyi Hip-Hop'çılar, Hip-hop/Rap Armando Christia..

Deniz Tekin - Gelir Miyim 06:15

Deniz Tekin - Gelir Miyim

Deniz Tekin Soundcloud Hesabı: https://soundcloud.com/daphead etrafıma kendi elimle bi duvar ördüm kimse bi daha geçmesin diye değiştim sanki içimde bişeyler öldü istesem de dönemem geriye hep mi ben yanlıştım bu hayat..

Asu Maralman - Hudey Hudey 05:02

Asu Maralman - Hudey Hudey

Allah Allah desem gelsem Hakkın divanına dursam Ben bir yarım elma olsam Dalında bitsem ne dersin Hudey hudey hudey hudey Sen bir yarım elma olsan Dalında bitmeye gelsen Ben bir gümüş çövmen olsa Çeksem indirsem..

Gökhan Keser - Unutulmuşum 03:10

Gökhan Keser - Unutulmuşum

Olsan da olmasanda yaşarım ben bu aşkı Gerekirse efendi gibi çekerim de acımı Keyif senin gönül senin yine sen bilirsin Yandığı gibi sönerde içimin lavı Sen iyi ol gönlünü hep hoş tut Ben solmuşum gül gibi Sedefi ..

Yalın - Bir Bahar Akşamı 04:00

Yalın - Bir Bahar Akşamı

Bir Bahar Akşamı Sen Diye Öldüm Ben Son Gülü Soldurup Kalbime Gömdüm Ben Aşk Diye Öldüm Ben, Aşk Diye Öldüm Ben Bir Bahar Akşamı Sen Diye Öldüm Ben İsmini Susturup Maziye Gömdüm Ben Aşk Diye Öldüm Ben, Aşk Diye Öldü..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.278 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Gökyüzünde Yanlız Gezen Yıldızlar 04:38

Müslüm Gürses - Gökyüzünde Yanlız Gezen Yıldızlar

Gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar Yeryüzünde sizin kadar yalnızım Bir haykırsam belki duyulur sesim Ben yalnızım,ben yalnızım,yalnızım Kaderim bu böyle yazılmış yazım Hiç kimsenin aşkında yoktur gözüm Bir yalnızlık şark..

Gide Gide Bir Söğüde Dayandım - Eser Eyüboğlu Adem Kılıççı 04:03

Gide Gide Bir Söğüde Dayandım - Eser Eyüboğlu Adem Kılıççı

Gide gide bir söğüde dayandım dayandım O söğüdün allarına boyandım gelin boyandım Ben o yare dağlar kadar güvendim güvendim Güvendiğim dağlar elime geldi elime geldi Ölem ben ölem ben Kurban olam ağzındaki dile ben Geli..

Mehmet Erdem - Ağlayamam 03:42

Mehmet Erdem - Ağlayamam

Mehmet Erdem - Ağlayamam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bu Yarınsız Mutluluğu Haklıyken Haksızlığı Kalabalık Yalnızlığı Seninleyken Öğrendim Ben Bu Sabahsız Akşamları Şu Vefasız Sırdaşlığı Anlamsız Savaşmayı Seninleyken Öğr..

Yıldız Usmonova & Yaşar - ???? Seni Severdim (Sözleri) 04:29

Yıldız Usmonova & Yaşar - ???? Seni Severdim (Sözleri)

????sözleri ???? Yazık ne mazi yazık, anlatmaya yoruldum Sen benden vaz geçnce, ben o gün de vuruldum Yazık günah ben oysa, kardelen gibi Acıyla boy veren gibi Seni severdim, hüznün koynunda Seni severdim, hem uyanık, ..

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı 06:07

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı

Benzerine ancak Yeşilçam filmlerinde rastlanılabilecek olay Gaziantep'te gerçek oldu. Yağmurlu bir günde kapısını çalan Safiye Şimşek, kendisine sığınan talihsiz kadının hikayesini duyunca yardım elini uzattı. Şimşek, ko..

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor 05:32

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor

Ayağına giydiği kırmızı poşetlerle Türkiye'nin yüreğini burkan Kadir Kürşat, bıraktığı okula Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in devreye girmesiyle yeniden başlıyor. Gaziantep’te dondurucu soğukta ve k..

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period) 02:28

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period)

Los Angeles'taki 405 yolunda şükran günü nedeniyle iş çıkışında oluşan trafik hem gidiş hem de geliş yönünde kilometrelerce oluşan kuyruğu seyrediyoruz. West Los Angeles'taki 405 Freeway'de tam bir tıkanıklık, AIR7 HD ..

Cengiz Özkan - Bir Ay Doğar ilk Akşamdan Geceden (Dağlar Kışımış) Türkü 04:34

Cengiz Özkan - Bir Ay Doğar ilk Akşamdan Geceden (Dağlar Kışımış) Türk

Cengiz Özkan Bir ay Doğar Bir ay doğar ilk akşamdan geceden neydem neydem geceden Şavkı vurur pencereden bacadan Dağlar kışımış yolcum üşümüş nasıl edem ben Uykusuz mu kaldın dünkü geceden neydem neydem geceden Uyan u..

  • PengoTV tarafından
  • 5.567 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sam Smith - I'm Not The Only One 04:39

Sam Smith - I'm Not The Only One

I'm Not the Only One You and me, we made a vow For better or for worse I can't believe you let me down But the proof is in the way it hurts For months on end I've had my doubts Denying every tear I wish this would be o..

  • PengoTV tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet Şafak - Karagül 04:12

Ahmet Şafak - Karagül

En güzel şarkıyı kim söyler Ayrılıkmı yoksa bül bülmü Kadir kıymey bilmeyen kimdir Azrailmi yoksa bir gülmü Ben adını kara gül koydum Ah vefasız hep hayal kurdum Ben kendimi bir gülle vurdum Ben adını kara gül ko..

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu 04:26

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu

Manisa’da fanatik Beşiktaş taraftarı, şu an 2 yaşında olan oğluna Beşiktaş adını verdi. Beşiktaşlı babanın tek hayali ise oğlunun Beşiktaş’ta forma giymesi. Manisa’da çay ocağı işleten fanatik Beşiktaşlı Mesut Karasi, y..

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro  Canfeza 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro Canfeza

Sancak: Kim için gülüsün degistiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir seyler kalir mi bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana düser belki ölümler, yarin da sana. Sana bakan bu gözler..

Sagopa Kajmer - Sal Gitsin 04:30

Sagopa Kajmer - Sal Gitsin

1.KISIM Ben kirlerden uzak durmak istesem de toz yükselir, yutarım. Kararmış bulutları üzerime üzerime doğru alçalır,kaçarım uzağa. Geçmişim için ötenazi izni verdim doktora (Yap! Yap! Yap!) Son nefeste gözü açılır ve öf..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ceg - Bu Gece 04:57

Ceg - Bu Gece

Ceg - Bu Gece Müzik Dinle Şarkı Sözleri Piyasanızın kıyametiyim, kafamda ki her fikir alamet Ve bi' senede gidip Adalet Sarayı içinde 2 hakaret duruşmasına girdim Avukat dedi ki; tiki var, affet Rahatlıyorum minik ha..

4 Bin İnfaz Koruma Memuru Alınacak 01:16

4 Bin İnfaz Koruma Memuru Alınacak

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından istihdam edilecek 4 bin infaz koruma memuru alımına ilişkin detaylar belli oldu. Buna göre; başvurular, 12 Aralık Pazartesi günü başlayacak Adalet Bakanı ..

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer 04:26

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer

Armando Christian Rafael Pérez Pitbull – Give Me Everything Tonight (Ft. Ne-Yo) Çevirisi [Pitbull – Intro] Me not working hard? Çok çalışmıyor muyum? Yea right picture that with a kodak Kodaktan çekilmiş sağdaki fo..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Ah! Kosmos & Mabel Matiz - Mavi 04:33

Ah! Kosmos & Mabel Matiz - Mavi

Mavi Kurşunumla, Göğsümden Vuruldum Ağ Doldu Geceye Ben Uyurdum Ben Uyurdum... Mavi Kurşunumla, Göğsümden Vuruldum Ağ Doldu Geceye Ben Uyurdum Ben Uyurdum... Mavi Kurşunumla, Göğsümden Vuruldum Ağ Doldu Geceye Ben Uyurd..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Ferman Toprak - Sen Sen 03:23

Ferman Toprak - Sen Sen

Sen Sen şarkı sözleri ile Nazlanırsın nazlar gibi çalınırsın sazlar gibi Isıtırsın yazlar gibi Bedenimi sen.. Nazlanırsın nazlar gibi çalınırsın sazlar gibi Isıtırsın yazlar gibi Bedenimi sen Yakıyorsun sen sen sen Yanı..