#PaŞa

Payitaht Abdülhamid  Naime Sultan - Beyaz Gelinliğin Tarihi 01:46

Payitaht Abdülhamid Naime Sultan - Beyaz Gelinliğin Tarihi

Fatıma Naime Sultan), Sultan II. Abdülhamid'in ve Bidâr Kadınefendi'nin kızı. Doğumundan 26 gün sonra babası II. Abdülhamid tahta çıktı. İlk talibi olan Mısır Hıdivi Abbas Hilmi Paşa siyasi sebeplerden dolayı reddedildi...

  • ANKA tarafından
  • 1.345 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

T.S.K. Armoni Mızıkası - İzmir Marşı 03:10

T.S.K. Armoni Mızıkası - İzmir Marşı

İzmir Marşı İzmir’in dağlarında çiçekler açar Altın güneş orda sırmalar saçar Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa Adın yazılacak mücevher taşa İzmir’in dağlarına bomba koydular Türk’ün sancağ..

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan 04:30

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan Uyan Ey Gözlerim:Bir Sabah Namazını Kaçıran Sultan III. Murat'ın Hicranıdır Sultan III. Murad Han, Padişah II. Selim Han’ın 6 erkek çocuğundan biridir. Bundan gayrı merhum padişahın 3 tan..

  • Dini Mubin tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sevinç Gözyaşları 1965 Türk Filmi İzle 1:29:32

Sevinç Gözyaşları 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, birbirlerini seven Ayhan ile Selma'nın aşkı konu edinir. Ayhan, küçük yaşta yetim kalır. Babasının hizmetkârlığını yaptığı Hulusi Paşa'nın yardımlarıyla tahsiline devam eder. Eğitimini tamamlayıp mühendis..

Yıldız Tilbe - Peşindeyim Koşa Koşa 03:54

Yıldız Tilbe - Peşindeyim Koşa Koşa

Peşindeyim Koşa Koşa şarkı sözleri ile Bir adım atsan bana İnan uçardım sana Şaka mı sandın Nasıl yalvardım Allah'a Unutuldum kaç bahar Hayat bildiğin kadar Bir geç bir erken Gönül gözümden Nereye kadar firar Pe..

Vatanım Sensin 14. Bölüm Fragmanı - 2 01:08

Vatanım Sensin 14. Bölüm Fragmanı - 2

Mustafa Kemal, Cevdet'e mektup yolluyor! Vatanım Sensin 14. Bölüm 2. Fragmanında; Yüzbaşı Yakup geliyor; Cevdet'e Mustafa Kemal'den mektup getiriyor! Mustafa Kemal'in yanında görmek istediği Cevdet'e, Eşref Paşa karşı çı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vatanım Sensin - Kadınlarımız Olmadan, Bu Davanın Bir Kıymeti Yok! 05:47

Vatanım Sensin - Kadınlarımız Olmadan, Bu Davanın Bir Kıymeti Yok!

Kanal D de yayınlanan,Vatanım Sensin 18. Bölüm'de; Azize, Eşref Paşa'nın yaralarını tedavi ediyor; Eşref Paşa mücadelede kadınların önemine dikkat çekiyor!..

  • ANKA tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı.. 04:09

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı..

Muğla’da Cumhurbaşkanı’na suikast timinin yargılandığı davanın ilk gününde ifadesi alınan sanıklardan timin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağ ele geçirilmesi o..

Arcangel x Bad Bunny - Tu No Vive Asi 04:36

Arcangel x Bad Bunny - Tu No Vive Asi

[Bad Bunny] Me acostumbré al software Ella no batea No llegan a casa no se capean Solo modelos como Barea Multiplica el 100 es en la tarea Yo soy el cacique en tu propia aldea Valgo más que todo lo que te rodea N..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vatanım Sensin 31.Bölüm - Mustafa Kemal Paşaya Suikast Girişimi! 06:05

Vatanım Sensin 31.Bölüm - Mustafa Kemal Paşaya Suikast Girişimi!

İngiliz Charles Hamilton, Tevfik'e son bir vazife verir. Son vazifesi, Mustafa Kemal Paşa'ya düzenlenecek suikasttir. İngiliz ajan Charles Hamilton, İzmir'den gitmeden önce Tevfik'e son bir vazifelerinin olduğunu söyler...

  • ANKA tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Büyük Umutlarla Başlayan 'Meryem' Dizisi Reytingde Çakıldı! 00:35

Büyük Umutlarla Başlayan 'Meryem' Dizisi Reytingde Çakıldı!

Kanal D ekranlarında yeni başlayan 'Meryem' dizisi reytingde istediği başarıyı yakalayamadı. Fox TV'nin 'No:309' adlı dizisi yine birincilik koltuğundaki yerini aldı. Kanal D ekranlarında çok iddialı başlayan 'Meryem' di..

  • ANKA tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir Marşı (Yüksek Kalite Ses) 03:23

İzmir Marşı (Yüksek Kalite Ses)

İzmir'in daglarinda çiçekler açar. Altin günes orda sirmalar saçar. Bozulmus düsmanlar yel gibi kaçar. Yaşa Mustafa Kemal PaŞa,yaşa Adin yazilacak mücevher tasa. Izmir daglarina bomba koydular Türk'ün sancagini ön..

  • PengoTV tarafından
  • 1.513 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karamanın Koyunu Full Hd İzle 1:44:41

Karamanın Koyunu Full Hd İzle

Konusu : Bahtiyar, koşulları oldukça rahat olan bir kışlada askerlik yapmaktadır. Bir gün çeşme başında gördüğü Mhriban adlı kadına ilk görüşte aşık olur ve onunla evlenmek ister. Mihriban'ın da Bahtiyar'da gönlü vardır..

Yeşil Köşkün Lambası 1960 Türk Filmi İzle 1:42:33

Yeşil Köşkün Lambası 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Harbiye Nazırı Halil Paşa’nın kızı Şükran’a âşık olan Binbaşı Kemal’in öyküsünü anlatır. Binbaşı Kemal, Harbiye Nazırı Halil Paşa’nın yaveridir. Bir gün paşanın kızı Şükran ve arkadaşları kendisine bir oy..

Muhallebi Dolgulu Kemalpaşa Tatlısı Tarifi 03:51

Muhallebi Dolgulu Kemalpaşa Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 1 paket kemal paşa tatlısı 1 litre süt 2.5 türk kahvesi fıncanı toz şeker 2 kahve fincanı un 1 yemek kaşığı tere yağı 1 paket vanilya YAPILIŞI İlk olarak kemal paşa tatlısının arkasında verdiği tarifi uy..

İzmit'te Mimar Sinan’ın eseri cami restore ediliyor 03:30

İzmit'te Mimar Sinan’ın eseri cami restore ediliyor

İzmit’te, Mimar Sinan’ın eseri olan halk arasında Yeni Cuma Camii olarak bilinen 441 yıllık Pertev Mehmet Paşa Camii’nde, yaklaşık 3 yıldır devam eden restorasyon çalışmasında sona yaklaşıldı. İzmit şehir merkezinde II..

Payitaht Abdülhamid 5. Bölüm 2:17:03

Payitaht Abdülhamid 5. Bölüm

Sultan Abdülhamid (Bülent İnal), Melike (Ezgi Eyüboğlu) üzerinden kurduğu oyunla Damat Mahmud Paşa’nın (Hakan Boyav) hainliğini ortaya çıkardı. Şimdi sırada ihanet edenden hesap sorma vaktidir. Sultan bir yandan Mahmud P..

  • Diziler tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı El Bab'da 06:27

Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı El Bab'da

Suriye'de DEAŞ'a karşı yürütülen Fırat Kalkanı operasyonu komuta kademesi tarafından Genelkurmay Karargahı'nda ve kuvvet komutanlıklarındaki harekat merkezlerinde yönetilirken, operasyon bölgesinde harekatın başında ise ..

Vatanım Sensin 20.Bölüm - Eşref Paşaya Büyük İhanet! 04:04

Vatanım Sensin 20.Bölüm - Eşref Paşaya Büyük İhanet!

Eşref Paşa ve vatanseverler Yunan Ordusu ile savaşıyor; Miralay Tevfik, Eşref Paşa'yı öldürüyor!..

  • ANKA tarafından
  • 723 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Edirne'nin Tarihi Köprüleri 08:03

Edirne'nin Tarihi Köprüleri

Edirne’nin Meriç, Arda ve Tunca gibi nehirlerinin üzerine kurulan, Fatih Köprüsü, Kanuni Köprüsü, 2. Bayezid Köprüsü, Saraçhane Köprüsü, Gazimihal Köprüsü, Ekmekçizade Ahmet Paşa Köprüsü ve Yeni Köprü ile ilgili bilgiler..

Oysa Sen Çok Güzel Bir Kızsın 00:50

Oysa Sen Çok Güzel Bir Kızsın

tih dönemi. Kaptan-ı Derya Yunus Paşa topladığı vergi ve ganimetlerle İstanbul'’a dönerken “Kara Korsan” ve gemilerince çevrilir ve tüm varlığına el konur. Fatih, Yunus Paşa ve gemisini kurtarması için Kara Murat'’ı göre..

Düm Tek Tek Düm Tek Kartal Tibet 01:08

Düm Tek Tek Düm Tek Kartal Tibet

Udi Selim ile Paşa kızı arasındaki aşkı anlatan siyah beyaz Türk filmi. Filmin Adı: Paşa Kızı..

Payitaht Abdülhamid 12. Bölüm Fragmanı 00:51

Payitaht Abdülhamid 12. Bölüm Fragmanı

Saray siyasetinde kara bulutlar dolaşıyor. İhanet şüphesinin fısıltıları dört bir yanda dolaşıyor. Plevne Gazisi Osman Paşa, düşmanla iş birliği yaptığı iddiasıyla karşı karşıya. Aksini gösterecek bir durum da yok. Gazi ..

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi 03:59

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi Uluslararası Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Osmanlı Devleti'ne hakaret ettiğini belirterek, Osmanlı'nın değerlerinden nasi..

Volkan Konak - İzmir Marşı 02:42

Volkan Konak - İzmir Marşı

Volkan Konak - İzmir Marşı Şarkı Sözleri izmir’in dağlarında çiçekler açar. altın güneş ordu sırmalar saçar. bozulmuş düşmanlar hep yel gibi kaçar. yaşa mustafa kemal paşa,yaşa; adın yazılacak mücevher taşa. izmir dağla..

  • Cowboy tarafından
  • 1.960 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vatanım Sensin- Mustafa Kemal Orduyu Topluyor! 04:26

Vatanım Sensin- Mustafa Kemal Orduyu Topluyor!

Mustafa Kemal, Eşref Paşa'yı direnişe çağırıyor; Halide Edip bu görevi üstleniyor! Eşref Paşa, Mustafa Kemal'in Milli Ordu'ya katılma isteğini geri çeviriyor...

  • ANKA tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Millet Dersine Çalışmalıyız 04:22

Millet Dersine Çalışmalıyız

Şehit Enver Paşa'yla ilgili geniş kapsamlı okumalar yaparken, birçok kaynakta aynı bilgiyle karşılaştım: Enver Paşa, Birinci Cihan Harbi'nin mutlaka ikinci bir raundu olacağına inanıyor. Birincisi için artık yapacak fazl..

5 Dakikada Saray Sarması Tarifi 04:43

5 Dakikada Saray Sarması Tarifi

Beş çaylarınız için hem yapımı çok kolay hem de çok lezzetli saray sarması yada diğer adıyla paşa lokumunun kolay yapılışını videomuzda izleyebilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayı..

  • Kadınca tarafından
  • 2.281 görüntüleme
  • 8 yıl önce