#Pc ve mobil cihazda Çalışan en güvenilir vpn servisi

Ofisteki Çalışma Alanına Eve Dönüştüren Çalışan 00:16

Ofisteki Çalışma Alanına Eve Dönüştüren Çalışan

İş yerindeki büyük ofiste kendisine ayrılan alanı eve dönüştüren adımın sıcak çalışma ortamı karşınızda.....

  • PengoTV tarafından
  • 49 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Düşen Parçayı Kurtarırken Kendini Feda Eden Çalışan 00:12

Düşen Parçayı Kurtarırken Kendini Feda Eden Çalışan

Bir restoranda aşçılık yapan adam, tezgahtaki parçanın düştüğünü fark etmiş. Hamlesiyle parçayı düşmekten kurtarmış ancak ayağa kayınca kendi düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 49 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Üçlü Prizle Çalışan Araba Camı 00:10

Üçlü Prizle Çalışan Araba Camı

Arızalı araba camını tamir eden tamirci, camın motorunu çalıştırmak için çok ilginç bir çözüm bulmuş. Tamirci işi üçlü priz ile halletmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 62 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği kovaladı 01:44

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği

Sahil Güvenlik Komutanlığı, Bulamaç Adası’nda 'Deniz Kuvvetleri Kupası Açık Deniz Yat Yarışı'na katılan yelkenli tekneye taciz teşebbüsünde bulunan Yunan Sahil Güvenlik unsurunun, Türk Sahil Güvenlik ekibi tarafından uza..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak 02:04

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayisi ürünleri arasında yer alan zırhlı muharebe aracı ve personel taşıyıcılar, insansız hava aracı (İHA) ve artırılmış gerçeklik teknolojilerinin kullanılmasıyla daha etkin hale getiril..

Acılı Ezme Tarifi 01:50

Acılı Ezme Tarifi

1 adet soğan, 2 adet olgun domates, 2 adet yeşil Acı biber, 2 diş sarımsak, 1 avuç maydanoz, 1 avuç dereotu, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı biber salçası, 1/2 çay bardağı çekilmiş ceviz içi, 1/2 çay kaşığ..

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor 04:00

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor

Eski MİT görevlisi Cemal Alparslan Ertuğ, yaptığı açıklamada Rusya'nın intikam planı hazırladığı ve CIA'den suikastin intikamını alacağını ifade etti. İşte Cemal Alparslan Ertuğ'un yaptığı bomba açıklamalar; Ben polis m..

1,3 Milyon Alman Vatandaşı İkinci Dünya Savaşı'ndan Beri Kayıp 01:10

1,3 Milyon Alman Vatandaşı İkinci Dünya Savaşı'ndan Beri Kayıp

Bugün hala İkinci Dünya Savaşı sırasında kaybolan 1,3 milyon Almana ne olduğu bilinmiyor. Haber alınamayan vatandaşları bulmaya çalışan Alman İzleme Servisi kuruluşunun başkanı bu insanların akıbetinin asla öğrenilemeyec..

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı 00:31

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde geçtiğimiz pazartesi günü Suriyeli göçmenlerin içine karışarak Yunanistan'a kaçmaya çalışan ve FETÖ/PDY üyesi oldukları belirtilen 3 kişi yakalandı. Sa..

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı 06:33

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı

Korona virüs (Covid-19) pandemisi döneminde yazılım şirketleri, dijital yaşamın hızlandığı bu süreçte markaların taleplerini karşılayabilmek için yeni uygulamalar geliştiriyor. Çin’in Hubey eyaletine bağlı Wuhan kentinde..

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Deprem Bölgesinde Yaraları Sarıyor 06:03

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Deprem Bölgesinde Yaraları Sarıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, İzmir’de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından arama kurtarma çalışmalarına katılan 5 itfaiye aracıyla 17 kişilik arama kurtarma timi, enkazda gece boyunca arama çalışmalarını sü..

Kastamonu'da oğlu selde can veren baba- Bütün mal gitseydi de oğlum gitmeseydi 02:00

Kastamonu'da oğlu selde can veren baba- Bütün mal gitseydi de oğlum gi

#Kastamonu'nun #Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde ölü sayısı, Çatalzeytin ilçesinde heyelanda ölen 1 kişi ile birlikte 25'e yükseldi. İlçede arama-kurtarma çalışmaları sürüyor. Kentte çarşamba günü etkili ..

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Altyazılı İzle 2:20:13

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Altyazılı İzle

Dominika Egorova hayatı boyunca hep başarılı bir balerin olmayı hayal etmiştir. Ancak tam da bunu dünyaya kanıtlayacağı gece başına hiç beklenmedik bir kaza gelir ve Dominika'nın sahnede ayağı kayıp, ayağını sakatlar. Bu..

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Dublaj İzle 2:20:13

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Dublaj İzle

Dominika Egorova hayatı boyunca hep başarılı bir balerin olmayı hayal etmiştir. Ancak tam da bunu dünyaya kanıtlayacağı gece başına hiç beklenmedik bir kaza gelir ve Dominika'nın sahnede ayağı kayıp, ayağını sakatlar. Bu..

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak 01:04

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak Kremlin'e yakın bir haber sitesinde yer alan haberde, 2017 yılında Rusya Devlet Başkanı Putin'in sağlık sorunları nedeniyle görevini bırakacağı iddia edild..

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti Geliştirdi 05:08

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)’nde, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tespit eden bir kit geliştirildi. Yaklaşık 8 dakika gibi kısa sürede ve neredeyse yüzde yüze yakın bir sonuç veren kitin yakın zamanda seri..

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Fsp Notebook Adaptörleri İncelemesi 14:22

Fsp Notebook Adaptörleri İncelemesi

FSP'nin ürün gamında yer alan notebook adaptörlerini inceledik. Ancak bu adaptörler sadece notebook için kullanılmıyor. Adaptörlerin uyumlu olduğu monitör türü cihazlar da kullanım alanına giriyor. Adaptörlerin yanında v..

  • BETA tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sualtı Dalış Motoru ile Yüzme Deneyiminiz Baştan Sona Değişecek!  02:28

Sualtı Dalış Motoru ile Yüzme Deneyiminiz Baştan Sona Değişecek!

Sualti Roketi Paletlerden Kurtul Teknolojide Son Nokta Çift Pervaneliyle Yüzme : Yüzme, şnorkelle yüzme, dalış için çift pervane ile donatılmış dünyanın en küçük su scooterı. Sublue WhiteShark Mix Underwater Scooter. S..

  • PengoTV tarafından
  • 3.188 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Millennials Nedir 03:32

Millennials Nedir

Yaklaşık olarak aynı yıllarda doğmuş, aynı çağın şartlarını, benzer sıkıntıları, üzüntüleri, sevinçleri paylaşmış insanlar kuşakları oluşturuyor. Kuşaklar: 1893 - 1900 arası doğan nesil: Lost Generation Ekonomik bunalı..

Öğrenci Servisinde Bonzai Böyle Ele Geçirildi 00:41

Öğrenci Servisinde Bonzai Böyle Ele Geçirildi

Ataşehir'de polis ekiplerince okul servislerine yönelik kontrollerde, uyuşturucu kullandığı iddia edilen ve ayakta durmakta zorlanan okul servisi şoförü Servet G. ile ilgili çarpıcı görüntüler ortaya çıktı...

Maceracı _ Tokat HD 1:14:24

Maceracı _ Tokat HD

6000 yıllık tarihi, bereketli toprakları ile çok önemli bir Anadolu şehrine uğramaya, sıcacık insanlarıyla kış gününüzü aydınlatıp, ısıtmaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise Maceracı’yı sakın kaçırmayın! Çünkü Maceracı si..

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği 08:45

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı salgında en sıkıntılı 10 il arasında gösterilen Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği yaşanıyor. Çok sayıda kişinin izole ve tedavi altında olmasının yanı sıra b..

Gelişen Teknoloji ile Avuç İçine Sığar Hale Gelen Şehirler 00:59

Gelişen Teknoloji ile Avuç İçine Sığar Hale Gelen Şehirler

Teknolojinin ve akıllı telefonların gelişmesi ile günümüzde artık bir avucun içine sığar hale geldi şehirler. Mobil uygulamalar günümüzde artık hemen hemen tüm imkanları bizlere sunuyor.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 4.597 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünya Turuna Çıkmak İstiyorsanız Altınızda Bu Araçlardan Biri Olmalı 12:12

Dünya Turuna Çıkmak İstiyorsanız Altınızda Bu Araçlardan Biri Olmalı

Dünyanın En İyi 7 Kamp, Off Road, Outdoor Aracı! Araçlar: 7- EarthRoamer XV LTS 6- Mercedes G-Orangework Expeditionsmobil 5- ACTION MOBIL 4- SHAMAN 3- FIAT DUCATO 4X4 EXPERIENCE 2- Toyota Hilux Expedition 1- Terra Wind..

  • BETA tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Samsung Yanan Note 7'lerdeki Sorunu Buldu 01:03

Samsung Yanan Note 7'lerdeki Sorunu Buldu

Samsung, aşırı ısınıp patlamaya neden olan akıllı telefon modeli Note 7 ile ilgili soruşturmayı tamamladı. Güney Kore’nin başkenti Seul’de basın toplantısı düzenleyen şirketin Mobil İletişim Departmanı Başkanı Koh Dong-..

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..