#Pc ve mobil cihazda Çalışan en güvenilir vpn servisi

Bisiklet Sürerek Çay Dağıtmak 04:08

Bisiklet Sürerek Çay Dağıtmak

Samsun’da çay ocağı işleten 52 yaşındaki İsmail Kasap, bir eliyle bisiklet sürüp, diğer eliyle de çay servisi yapıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Servis Şoförüne Silahlı Saldırı Anı Kameralara Yansıdı 04:55

Servis Şoförüne Silahlı Saldırı Anı Kameralara Yansıdı

Kağıthane’de okul servisi sürücüsüne düzenlenen silahlı saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde servis aracıın önüne geçerek duran bir cipten inen kişinin saldırıyı gerçekleştirdiği görülüyor...

Mavi Mavi İbrahim Tatlıses Hülya Avşar Türk Filmi İzle 1:27:00

Mavi Mavi İbrahim Tatlıses Hülya Avşar Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Kerim (İbrahim Tatlıses), okul servisi yapan yoksul bir minibüs şöförüdür. Bir gün bir tartışma sonucu şımarık bir zengin kız olan Sibel (Hülya Avşar) ile karşılaşır. İlk bir-iki karşılaşmada yıldızları ba..

  • KAPALI SET tarafından
  • 10.190 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nefis Bir Beklenti Çıplak Sacdan Mükemmel Boya Katına Kadar Bremen Fabrikası 01:06

Nefis Bir Beklenti Çıplak Sacdan Mükemmel Boya Katına Kadar Bremen Fab

Boyanmamış sacdan kusursuz boya katmanına kadar mutlak parlaklık: Mercedes-Benz'in yeni dijital servisi olan Joyful Anticipation ile yeni araçların özel alıcıları sipariş verirken özel bir web sitesine erişirler...

  • BETA tarafından
  • 592 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Samsung Galaxy Note Ekran Değişimi Tablet Servis Ön Cam 05:46

Samsung Galaxy Note Ekran Değişimi Tablet Servis Ön Cam

Samsung Galaxy Note Tab Ekran Değişimi, Ön Cam Değişimi, Galaxy Note Tablet Servisi, Tablet Tamiri, Galaxy Tab Ekran Değişimi kırık ekran ön cam değişimi servisimizde yapılmaktadır. Galaxy Tab Servis hizmetleri..

  • BETA tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karda Mahsur Kalan Ambulans Kurtarıldı 00:49

Karda Mahsur Kalan Ambulans Kurtarıldı

Van'da etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle mahsur kalan askeri araç, öğretmen servisi ile evinde rahatsızlanan bir hasta, karla mücadele ekipleri tarafından kurtarıldı...

iPad Mini Ön Cam Değişimi 07:22

iPad Mini Ön Cam Değişimi

iPad Mini Ön Cam Değişimi Tamiri Servisi..

  • BETA tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Denemeniz Gereken 10 Whatsapp Hilesi 04:37

Denemeniz Gereken 10 Whatsapp Hilesi

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma servisi olan WhatsApp, satın aldığı günden bugüne birçok yeni özelliğe de kavuştu. Uygulama hemen hemen herkes tarafından kullanıyor, fakat kullanıcıların çoğu bazı özelliklerin varl..

  • JET TV tarafından
  • 1.327 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Chef's Table - Pasta Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:21

Chef's Table - Pasta Türkçe Altyazılı Fragmanı

Dünyanın en tanınmış pasta şeflerinin zihnine bir yolculuk yapın ve Emmy ödüllü dizi Chef's Table'ın tatlı yanlarını keşfedin. Chef's Table: Pasta, 13 Nisan'da yalnızca Netflix'te. Tatlı servisi başlıyor...

Çeşit Bolluğu Olan Süper Marketler 03:01

Çeşit Bolluğu Olan Süper Marketler

Evlere paket servisi yapan köpekler mi dersiniz, yoksa meyve sebze reyonunda serinleyen hanım kızımızı mı görmek istersiniz? İşte marketlerde karşılaşabileceğiniz farklı çeşitler efendim. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hasta Yakınları Kadın Güvenlik Görevlisini Darp Etti 00:39

Hasta Yakınları Kadın Güvenlik Görevlisini Darp Etti

Çankırı Devlet Hastanesi'nde kadın güvenlik görevlisinin hasta yakınları tarafından darbedilmesi güvenlik kameralarına yansıdı. İddiaya göre, 30 Temmuz Pazartesi akşam saatlerinde Çankırı Devlet Hastanesi Acil Servisi'nd..

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu 01:05

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu Bulgar kâhin ve mistik Baba Vanga, Trump ile ilgili son kehanetiyle yeniden gündeme geldi. Balkanların Nostradamusu Baba Vanga, Trump'ın ABD başkanı ..

Abd, 35 Rus Diplomatı Sınırdışı Ediyor 01:00

Abd, 35 Rus Diplomatı Sınırdışı Ediyor

Amerika Birleşik Devletleri, 35 Rus diplomatı ‘istenmeyen adam’ ( persona non grata) ilan ederek ülkeden sınırdışı etme kararı aldı. Washington Büyükelçiliği ve San Fransisco Konsolosluğu’nda görevli 35 Rus diplomata ve..

Kendi Tamirini Kendi Yapan Adam 01:22

Kendi Tamirini Kendi Yapan Adam

Beyin yanınca vazgeçmek gerekir mi? Serkan Yılmaz'a göre vazgeçmemek gerekir. Servisi aradığında bulaşık makinesinin beyni yandığını öğrenen adam kendi işini kendisi halletti ve oldukça makul fiyatlara makinenin tamirini..

  • JET TV tarafından
  • 1.417 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Katar'lı Hokkabaz Dondurmacının Çılgınca Gösterisi 00:39

Katar'lı Hokkabaz Dondurmacının Çılgınca Gösterisi

Katar'daki hünerli dondurmacının inanılmaz dondurma ile yetenek gösterisi ve daha önce hiç böyle dondurma servisi görmediniz!..

  • JET TV tarafından
  • 785 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ozan Tabakasındaki Deliğin Kapanması 01:55

Ozan Tabakasındaki Deliğin Kapanması

Avrupa Birliği’ne bağlı Kopernik Atmosfer Gözlem Servisi, Dünya'da sera gazlarının artmasıyla birlikte ilk kez 1980'lerin ortalarında ortaya çıkan ve canlıları zararlı mor ötesi ışınlardan koruyan Kuzey Kutbu semalarında..

  • PengoTV tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Adabı Vardır Rakı İçmenin' Sözünü Çok Yanlış Anlayan Garsonun Şov Yaparak Servis Yaptığı Anlar 00:30

Adabı Vardır Rakı İçmenin' Sözünü Çok Yanlış Anlayan Garsonun Şov Yapa

Ülkede işini şovsuz yapan kalmadı... İstanbul'da bir mekanda rakı servisi yapan garsonun işini şova döktüğü o anları izliyoruz!..

  • GÜL tarafından
  • 283 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İran_ Riyal Serbest Düşüşte 02:58

İran_ Riyal Serbest Düşüşte

İran’ın para birimi Riyal, Dolar karşısında tarihi bir düşüş kaydetti. Haziran ayından bu yana Riyal Dolar karşısında yüzde 20 değer kaybetti. 1 Dolar bugün 41 bin 300 Riyal’e eşit. Uzmanlara göre ülkede yaptırımlardan..

Fetö Yanlış Fotoğraflarla Kamuoyunu Oyaladı Mı ? 04:08

Fetö Yanlış Fotoğraflarla Kamuoyunu Oyaladı Mı ?

Kubilay Gülbek FETÖ'nün servis ettiği fotoğraflarla hain bir amaca hizmet ettiğini ifade etti. Sosyal medyada Ortaköy saldırganı diye fotoğrafları servis edilen Ramazan İşhanı'nın adresinin tespit edilerek polis tarafınd..

BND-FETÖ İşbirliği Belgelendi 02:36

BND-FETÖ İşbirliği Belgelendi

Alman İstihbaratının FETÖ ile işbirliği Arka Plan programında deşifre edildi. Programa konuk olan A Haber İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek şok etkisi yapacak ayrıntıları paylaştı. İşte o çarpıcı açıklamalar... 17 Ara..

Sağlık Bakanı Koca'dan Kahraman Doktorlara Ziyaret 03:08

Sağlık Bakanı Koca'dan Kahraman Doktorlara Ziyaret

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ankara Keçiören Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi personeline yapılmak istenilen saldırı girişimi sonrasında, hastaneye ziyarette bulunarak, doktorlardan yaşanılanların detaylarına ..

Paşinyan'a Suikast Planı Deşifre Oldu 01:36

Paşinyan'a Suikast Planı Deşifre Oldu

Ermenistan güçleri Kafkasya'da bozguna uğrayınca; Paşinyan ülkesinde hedefteki isim haline geldi. İstifa sesleri yükselirken, bu kez Paşinyan'a suikast planı ortaya çıktı. O planı hazırlayan, ulusal güvenlik servisi eski..

İşletmeciler, garsonlar ne yapacak-? 21:20

İşletmeciler, garsonlar ne yapacak-?

Türkiye'nin gündeminde yeni covid tedbirleri var. Restoranlara gidip oturmak 20 Kasım'dan itibaren yasak. İşletmeler paket servise geçecek. Bu karar birçok işletmeyi etkiliyor. İşletmeciler, garsonlar ne yapacak? Yeni te..

İçişleri Bakanlığı'ndan yeni duyuru 02:20

İçişleri Bakanlığı'ndan yeni duyuru

KISITLAMA VE TEDBİRLERLE İLGİLİ SORU İŞARETLERİNİ GİDERMEK İÇİN İÇİŞLERİ BAKANLIĞI DÜĞMEYE BASTI. SIKÇA SORULAN SORULARA YANIT VERDİ. BUNA GÖRE; RESTORAN VE LOKANTALAR HAFTA İÇİ 24.00'E KADAR PAKET SERVİSİ HİZMETİ VEREBİ..

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına Gelir 03:09

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına G

Euronews, Cenevre’de yürütülen Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için düzenlenen zirve kapsamında Kıbrıs Rum Kesimi Lideri Nicos Anastasiades ile görüştü. Anastasiades Yunanca servisi muhabirimiz Efi Koutsokosta’nın soruların..

Kuzey Kore'ye Karşı Topyekun Önlemler Alınması Çağrısı 00:56

Kuzey Kore'ye Karşı Topyekun Önlemler Alınması Çağrısı

Güney Kore, Kuzey Kore’ye karşı BM üyeliğinin askıya alınması dahil ‘topyekun önlemler’ alınması çağrısında bulundu. Seul, Kim Jong un’ın üvey kardeşinin sinir gazıyla öldürülmesiyle Kuzey Kore’nin ‘haddini aştığını’ sa..

Londra Metrosunda Patlama : Yaralılar Var 00:43

Londra Metrosunda Patlama : Yaralılar Var

İngiliz basını, başkent Londra'nın batısındaki bir metro istasyonunda patlama olduğunu yazdı. Patlama sonucu yaralananlar var. Metro gazetesi Parsons Green metro istasyonundaki patlamanın kaynağının trendeki bir çantanın..

Türkiye 2'nci S-400 Paketini Alacak 01:19

Türkiye 2'nci S-400 Paketini Alacak

Rusya Askeri Teknik İş Birliği Federal Servisi 2'nci parti S-400 alımı için Türkiye'nin baskıya boyun eğmeyeceğine inandığını belirtti. Türkiye'nin anlaşmaya sadık kaldığını söyledi...

Okullar ve servisçiler karşı karşıya 03:21

Okullar ve servisçiler karşı karşıya

OKUL SERVİSİ KRİZİ DEVAM EDİYOR...

Suicide Squad - Eve Gidelim  02:29

Suicide Squad - Eve Gidelim

Suicide Squad - Eve Gidelim Amanda Waller'ın (Viola Davis) önderlik ettiği gizli istihbarat servisi ARGUS, mücadele ettiği gizemli bir örgütlenmeyi yenebilmenin tek yolunun hapiste tuttukları tehlikeli suçlulardan bir ..

  • ANKA tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 7 yıl önce