#Pc ve mobil cihazda Çalışan en güvenilir vpn servisi

Mega Fabrikalar Tesla S Motor 720p 45:09

Mega Fabrikalar Tesla S Motor 720p

Tesla S model elektrikle çalışan en iyi otomobilleri üretmek ve benzini tarihe gömmek amacındadır.....

Su Üstünden Atlama Birincisi Komik 00:51

Su Üstünden Atlama Birincisi Komik

Islanmamak için Çayın üzerinden atlamaya çalışan kazazede bayanın soğuk su ile duş imtihanı..

  • PengoTV tarafından
  • 1.147 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 31.Bölüm Fragmanı 00:54

Bodrum Masalı 31.Bölüm Fragmanı

Bodrum Masalı son bölümde Aslı, Ateş’in başka bir kızla öpüşmesinin ardından aklında soru işaretleri oluşması nedeniyle annesi Maya’ya ne yapması gerektiğini sormuştu. Maya ise “Sen gerçekten Ateş’in seni aldatabileceğin..

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmış 01:58

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmı

Araştırmacı-Yazar Ertan Özyiğt, FETÖ’nün kurumları arası mesajlaşmalarda, dünyada sadece devlet merkez bankaları arasında altın takasında kullanılan 100 bin dolarlık banknotları kullanmış olabileceğini söyledi. 15 Temm..

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın! 03:22

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın!

Fadime Cambazhane Gülü baş rollerini Filiz Akın ve Ediz Hun'un paylaştığı 1971 yapımı Türk filmidir. İbibikler Cambazhanesi'nde calışan Fadime ( Filiz Akin ) neseli bir kızdır. Yatacak yeri olmayan gariban Memo ( Ediz..

Rafadan Tayfa 5.Bölüm İzle 14:41

Rafadan Tayfa 5.Bölüm İzle

Birbirini eğlendirmeye çalışan çocuklar çeşitli taklitler yapmaktadır. Akın'ın konuşmaması nedeniyle Tayfa kendisini bir iki üç tıp oyunu içinde bulurlar. Oyunu kazanabilmek için ciddi bir yarışa girişen tayfa'yı, keyifl..

TÜRKSAT Baskını Davası Sanıkları Adliyede 00:59

TÜRKSAT Baskını Davası Sanıkları Adliyede

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Gölbaşı'ndaki TÜRKSAT'a giderek yayınları kesmeye çalışan 5'i sivil, 16 sanığın yargılanacağı davada, sanıklar adliyeye getirildi...

Hanımın Çiftliği 4.Bölüm 49:30

Hanımın Çiftliği 4.Bölüm

Adana'nın güçlü ve zengin toprak ağası Muzaffer Bey’in (Mehmet Aslantuğ) çırçır fabrikasında işçi olarak çalışan Güllü (Özgü Namal), aynı fabrikada makinacılık yapan Kemal’i (Caner Cindoruk) sevmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 2.264 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Darbe Girişimi Şehit Ömer Halisdemir izle 01:55

15 Temmuz Darbe Girişimi Şehit Ömer Halisdemir izle

15 Temmuz Darbe Girişimi'nde Özel Kuvvetler Komutanlığını ele geçirmeye çalışan Semih Terzi'yi, etkisiz hale getiren kıdemli başçavuş Ömer Halisdemir'in şehit düşmesi. Ömer Halisdemir'i şehit edenlerin tespit edilişi ve ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.367 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnek Şaban Ayşe 01:01

İnek Şaban Ayşe

Ayşe ile buluşma ayarlamaya çalışan Şaban...

Hamileyim Ben Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu 01:14

Hamileyim Ben Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

Nikah Masasında Zombiye Dönüşen Gelin Milcano 1981 Mahmut Tuncer 04:22

Nikah Masasında Zombiye Dönüşen Gelin Milcano 1981 Mahmut Tuncer

Film, sevdiği kızı ağanın elinden kurtmaya çalışan Çoban Mahmut’un hikâyesini anlatır. Çoban Mahmut, köyün güzellerinden Milcan’a gönlünü kaptırmıştır. Gürzap Ağa’ya derdini açan Mahmut, ağanın da izniyle Milcan’ı ister...

Aman Aman Şimdi Takma Zahmet Olmasın! 01:12

Aman Aman Şimdi Takma Zahmet Olmasın!

Pervin kızı Gül ile birlikte yaşamaktadır. Ana kız borçlu oldukları esnafı paşa dedelerinden miras kaldı diye kandırıp veresiye bir yaşam sürmektedirler. Pervin de zaten Gül'ü zengin biriyle evlendirmek istemektedir. Bak..

6 İlde FETÖ Operasyonu 16 Öğretmen Gözaltında 02:29

6 İlde FETÖ Operasyonu 16 Öğretmen Gözaltında

Adana merkezli 6 ilde düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda Bylock kullandıkları tespit edilen 16 öğretmen gözaltına alındı. Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ..

Sahil Güvenlik Altyazılı Fragman 01:27

Sahil Güvenlik Altyazılı Fragman

Mitch Buchannon kendini işine adamış, cesur ve sorumluluk sahibi bir cankurtarandır. Sorumlu olduğu koyu korumak onun için her şeyden önce gelmektedir. Onunla birlikte çalışan ekibiyle hiçbir sorunu yoktur ve ekip görevl..

Adventure Time 16.Bölüm 10:51

Adventure Time 16.Bölüm

Gunter: Buz Kralı'nın en sevdiği penguenidir. Kedi bir çocuğu vardır. Cam şişeleri kırmayı çok sever. Aslında bir kuyruklu yıldızın gücünü emip dünyayı yok etmeye çalışan Orgalorg adlı bir yaratıktır. Mars Kralı, Grob Go..

Hoşsun Yerine Hoşafsın Mı Dedi Acaba 01:40

Hoşsun Yerine Hoşafsın Mı Dedi Acaba

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

Ahu Tuğba ile Tarık Akan 02:51

Ahu Tuğba ile Tarık Akan

Uyuşturucunun pençesindeki Ahu Tuğba ve ona yardım etmeye çalışan polis rolünde Tarık Akan. Polisiye, Aşk ve Macera birarada...

Kaliforniya'daki bir Ortaokulda Silahlı Saldırı 3 Kişi Yaşamını Yitirdi 01:05

Kaliforniya'daki bir Ortaokulda Silahlı Saldırı 3 Kişi Yaşamını Yitird

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinde bulunan bir ortaokuldaki silahlı saldırıda üç kişi yaşamını yitirdi. San Bernardino şehrinde bulunan North Park Ortaokulu’nda yaşanan olayda 53 yaşındaki saldırgan C..

Tornacıdan 3 Şanzımanlı ve LPG'li Arazi Aracı 02:50

Tornacıdan 3 Şanzımanlı ve LPG'li Arazi Aracı

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde torna atölyesi işleten Durmuş Yiğit, bölgenin coğrafi koşullarını göz önünde bulundurarak profil demirden 3 şanzımanlı ve LPG ile çalışan arazi aracı üretti...

Can Bonomo Kimdir? 01:27

Can Bonomo Kimdir?

Sefarad Yahudisi[2] bir ailenin çocuğu olan Bonomo, müziğe sekiz yaşında gitar çalarak başladı. Ortaokul ve lise boyunca sürdürdüğü müzik çalışmalarına İstanbul'da devam etti. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Sinema ve Te..

Cansever Kimdir? 01:19

Cansever Kimdir?

Cansever, Temmuz 1967 yılında Makedonya’da Veles şehrinde 7 çocuklu ailede en küçük çocuk olarak doğmuştur. Gerçek adı Dzansever Dalipova’dır. Babası Makedonya’da tarlada çalışan bir ırgattı. Cansever, daha 12 yaşında kü..

Roberto Saviano  Cebelitarık İngiltere'nin Para Aklama Merkezi 01:22

Roberto Saviano Cebelitarık İngiltere'nin Para Aklama Merkezi

İtalyan gazeteci ve yazar Roberto Saviano euronews’e verdiği röportajında İngiltere’yi sert bir dille eleştirdi. 37 yaşındaki Saviano, Cebelitarık bölgesinin İngiltere’nin para aklama merkezi olduğunu belirtti: “Bürokra..

Hilton'da 5 Çayı Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu 01:29

Hilton'da 5 Çayı Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

Dedelerin Tahterevalli ile İmtihanı 01:14

Dedelerin Tahterevalli ile İmtihanı

Adıyaman'da tahterevalliye binmeye çalışan iki dedenin eğlenceli anlarını izliyoruz. Dedeler bir yerlerini kırmadan bu işten vazgeçmeli...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.207 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merhaba Güzelim Nereye Böyle 00:50

Merhaba Güzelim Nereye Böyle

Doğan ile Tülin balayından döndüklerinde yeni patronun Vural olduğunu öğrenirler. Vural ona dostça yaklaşır. Tam barış sağlanmışken Vural Doğ an’a tuzak hazırlar. Barda çalışan Meral’le birlikte olmalarını sağlar. Bu ara..

İnsanların Yerini Yavaş Yavaş Almaya Başlayan Kargo Robotlarından Muazzam Sıralama Sistemi 01:24

İnsanların Yerini Yavaş Yavaş Almaya Başlayan Kargo Robotlarından Muaz

Kendi kendini şarja bağlayabilen ve 7/24 çalışabilen kargo robotlarından muazzam sıralama sistemi görüntüsü. Çin'de bir şirketin kargo bölümünde çalışan bu robot ordusu günde 200.000 kargo taşıyabiliyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FENERBAHÇE 3-1 AKHİSAR BELEDIYE GENİŞ MAÇ ÖZETİ 03:25

FENERBAHÇE 3-1 AKHİSAR BELEDIYE GENİŞ MAÇ ÖZETİ

M.S. Fenerbahçe kendi evinde 3-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu! 90'GOL! Maçı 3-1 yapan gol 90+1'de Van Persie'den geldi! 90'Akhisar hücumunda Fenerbahçeli Hasan Ali yerde kaldı. Pozisyonda iki Akhisarlı arasından Volk..

Kader Bağlayınca 03:34

Kader Bağlayınca

Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) ve Murat (Tarık Akan) aynı gazinoda çalışan, sık sık kavga eden iki sevgilidir. Zeynep çiçek satmakta, Murat ise fotoğraf çekmektedir. Bir gün gazinoya müşteri olarak gelen mafya babası Bekir (B..

Bülent Ersoy Çıldırırsa Ne Olur 01:05

Bülent Ersoy Çıldırırsa Ne Olur

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..