#Pelin akil dubaide Şelale gören dayı taklidi

Sağlık turizminde robotik nakil çağı 01:57

Sağlık turizminde robotik nakil çağı

Salgın sürecinde Türkiye sağlık turizminde en çok talep gören ülkelerin başında geliyor. Öyle ki robotik nakil yaptıracaklar donörleriyle birlikte geliyorlar...

Polisten örnek davranış 02:55

Polisten örnek davranış

Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı üzerinde sipariş yetiştirmek üzere seyreden motosikletli kurye, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kayarak yere savruldu. Yaralanan sürücüyü gören Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sağlık ..

Şile'de yanan yük gemisi parçalara ayrılıyor 03:26

Şile'de yanan yük gemisi parçalara ayrılıyor

Bir yıldır Şile Limanında atıl halde bulunan yük gemisinde geçen hafta yangın çıkmıştı. Yangın sonrası zarar gören yük gemisi parçalara ayrılarak geri dönüşüme kazandırılıyor. Parçalara ayrılan yük gemisi havadan görüntü..

Boşanma aşamasındalardı 02:03

Boşanma aşamasındalardı

BIRAKIN KADINLARI KATLEDİP BUNDAN UTANÇ DUYMAYI BİR DE İŞİ ŞOVA DÖKENLER TÜREDİ..BURSA'DA BİR ANNE BABA BU SABAH ACILARIN EN BÜYÜĞÜNÜ YAŞADI. EŞİNDEN BOŞANMA AŞAMASINDA OLAN KIZLARINI KANLAR İÇİNDE GÖREN ÇİFTİN ACI FERYA..

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıraktı 05:35

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıra

Ordu’nun Altınordu ilçesinde yaşayan ve geçirdiği birçok rahatsızlığın tedavisini ev yapımı elma sirkesinde bulan Dursun Cebeci, 30 yıllık emlakçılık mesleğini bırakarak, sirkeci oldu. Evinde imal ettiği sirkeleri düşük ..

Havalar Soğudu, Hamsinin Fiyatı Yarı Yarıya Düştü 03:03

Havalar Soğudu, Hamsinin Fiyatı Yarı Yarıya Düştü

Havaların soğumasıyla birlikte hamsi bolluğu yaşanıyor. Hamsinin fiyatı Kasım ayında lezzetini bulması ve bollaşmasıyla birlikte yarı yarıya düştü. Kış mevsiminde balıkseverlerin vazgeçilmez lezzetlerinden olan hamsi, ha..

Fazla Gaza Gelen Adamın Dramı 00:15

Fazla Gaza Gelen Adamın Dramı

Desteklediği takımın maskotunu sokakta gören adam gaza gelip dans etmeye başlamış. Bir ara takla atan adam yere sert bir şekilde düşünce belini incitmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Gel Lan Diye Ayı Çağıran Yurdum İnsanı 01:15

Gel Lan Diye Ayı Çağıran Yurdum İnsanı

Bolu'da mesire alanında ayıyı gören kimi vatandaşlar korkuya kapılırken kimileri ise ayıyı cep telefonu kameraları ile görüntüledi. İçlerinden biride ayıyı yanına çağırmayı ihmal etmemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Astarı Yüzünden Pahalı! Gıdada Yüksek Ambalaj Maliyeti 02:27

Astarı Yüzünden Pahalı! Gıdada Yüksek Ambalaj Maliyeti

Zamlı fiyatları gören tüketici gıda maliyetlerinin yükseldiğini düşünüyor ancak her zaman gıdanın maliyeti artmıyor! Ürünün ambalaj maliyetinde yüksek artışlar yaşanıyor bu da tüketicinin cebine yansıtılıyor. Peki ambala..

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor 08:15

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından en çok hasar alan yapının bulunduğu mahallerden Abdullahpaşa, TOKİ koordinesinde etaplar halinde yapımına başlayan 2 bin 251 konutla yenileniyor. Şantiyeye dönen mahallede yapıla..

Reynmen - Az Sevdim (Official Video) 02:30

Reynmen - Az Sevdim (Official Video)

Reynmen - Az Sevdim ft. Özkan Meydan & Alican Özbuğutu (Official Video) Özkan Meydan & Alican Özbuğutu 808 adlı albümünün ikinci single çalışması Reynmen ''Az Sevdim'', Houze Istanbul etiketiyle yayında. Söz Müzik:..

Eskişehir'de Şiddetli Yağış Nedeniyle Onlarca Ev ve Yolları Su Bastı! İşte Görüntüler 01:19

Eskişehir'de Şiddetli Yağış Nedeniyle Onlarca Ev ve Yolları Su Bastı!

Zamlı fiyatları gören tüketici gıda maliyetlerinin yükseldiğini düşünüyor ancak her zaman gıdanın maliyeti artmıyor! Ürünün ambalaj maliyetinde yüksek artışlar yaşanıyor bu da tüketicinin cebine yansıtılıyor. Peki ambala..

Örümcek Şakası 00:32

Örümcek Şakası

Şakacı eleman sokaktaki insanlara oltanın ucuna bağladığı oyuncak örümcek ile şaka yapmış. Bir anda örümceği gören insanlar oldukça korkmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Yağmur'un katili olay yerinde! 02:08

Yağmur'un katili olay yerinde!

Dün sabah saatlerinde boş arazide cansız bedeni bulunmuştu, 16 yaşındaki yağmurun katili babasının dükkan komşusuydu cani dün gece teşhis için yağmurun cesedinin bulunduğu alana getirildi katili gören vatandaşları saki..

Vahap Seçer, Silifke ve Aydıncık’ta yangın bölgelerini inceledi 16:22

Vahap Seçer, Silifke ve Aydıncık’ta yangın bölgelerini inceledi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Silifke ve Aydıncık ilçelerinde ormanlık alanlarda ve yerleşim bölgelerindeki yangın bölgelerinde inceleme yaptı; evleri, seraları, bahçeleri ve hayvanları zarar gören vata..

Gölcük’te Başka Hayatlar Kurtaran İtfaiye Amiri, İzmir’deki Depremde Kendi Ailesini Kurtardı 07:57

Gölcük’te Başka Hayatlar Kurtaran İtfaiye Amiri, İzmir’deki Depremde K

İzmir’deki itfaiye amiri Mehmet Akbulut (56) depremde ağır hasar alan binanın enkazından eşi ile 2 çocuğunu kurtardı. Başka bir bölgedeki görevi sırasında küçük kızının ‘Baba ablam ve annem ölüyor’ sözüyle binaya geldiği..

Kuzey Güney 7. Bölüm - Full Bölüm 2:04:51

Kuzey Güney 7. Bölüm - Full Bölüm

Banu, Cemre’yi Güney’den uzaklaştırmanın planları yapıyor ve bu planları da işe yarıyor.nnEn büyük düşmanıyla babasını yan yana gören Kuzey’in şaşkınlıkla, büyüyen öfkesinin önündeki tek engel yine kendisi olur. Kuzey iy..

  • Dizi TV tarafından
  • 232 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bodrum yangını- Çökertme ve Ören'de evlerini kaybedenler anlatıyor 05:05

Bodrum yangını- Çökertme ve Ören'de evlerini kaybedenler anlatıyor

Bodrum'un birçok noktasına yayılan orman yangınları, Milas'a bağlı, Çökertme ve Ören sahillerinde 3 Ağustos akşamı çok sayıda eve zarar verdi. Bu bölgede büyük tehdit oluşturan yangın sonrası, evleri zarar gören ailelerl..

17 yaşındaki Feyzanur 10 gündür kayıp! 02:00

17 yaşındaki Feyzanur 10 gündür kayıp!

Bursa'da, 10 gün önce göğüs kanseri tedavisi gören Nuray Arslan'ın kemoterapi almak için hastane gittiği sırada evden ayrılan 17 yaşındaki Feyzanur'dan bir daha haber alınamadı. Evlere gündelik temizliğe giderek ailesini..

Cimilli İbo hayatını kaybetti! 02:47

Cimilli İbo hayatını kaybetti!

Karadeniz müziğinin sevilen ismi Cimilli İbo (İbrahim Özer), yaşamını yitirdi. Böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gören ünlü şarkıcıya bir ay önce de kardeşinin böbreğinin nakledildiği ortaya çıktı. Ancak sanatçı tüm müd..

Bozkurt ilçesindeki sel felaketinde ağır hasar alan 6 katlı Fatih Apartmanı yıkılıyor 02:47

Bozkurt ilçesindeki sel felaketinde ağır hasar alan 6 katlı Fatih Apar

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde ağır hasar alan 6 katlı Fatih Apartmanı'nın yıkımına başlandı. İlçede 11 Ağustos'ta yaşanan sel felaketinin yaraları sarılmaya çalışılırken, Ezine Çayı kenarında bu..

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı 04:37

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı

Karabük Üniversitesinde (KBÜ) klasik otomobil, kamyon, otobüs, motosiklet ve traktörlerden oluşan Türkiye'nin ilk ve tek Araç Müzesi açıldı. KBÜ Bayrak Alanı'ndan bulunan alana kurulan müzede, Amerikan polislerinin kul..

“Maaşını benim vergimle veriyorlar” cümlesi polisi çileden çıkardı 00:58

“Maaşını benim vergimle veriyorlar” cümlesi polisi çileden çıkardı

Memur-Sen bağlantı yolunda hafta sonu kısıtlaması nedeniyle uygulama yapan polis ekipleri içinde 3 kişi olan bir aracı durdurdu. Araç içerisinden polisin yanına gelen bir şahıs “Benim maaşımla maaş alıyorsunuz” deyince p..

Yıllardır yaşadıkları binayı böyle terk ettiler 04:18

Yıllardır yaşadıkları binayı böyle terk ettiler

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketi sonrasında ağır hasar gören bir binanın yıkım çalışmaları devam ederken, diğer yandan da hasarlı olan ve yıkılması planlanan yan binada yaşayan vatandaşlar, eşya..

Sahte Bronzlaştırıcı Mağduru Kız 00:13

Sahte Bronzlaştırıcı Mağduru Kız

İstediği bronzlaştırıcıyı indirimde gören kız , hemen bir tane almış. Ancak bronzlaştırıcı sahte çıkınca kızın cildi zarar görmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Takla Atıp Video Çeken Oğluna Aşırı Tepki Gösteren Anne 00:30

Takla Atıp Video Çeken Oğluna Aşırı Tepki Gösteren Anne

Evin içinde takla atan ve o anları da kaydeden çocuk annesinin gazabına uğradı. Çocuğunun takla attığını gören annenin dünyanın sonu gelmişcesine bağırdığı o anlar....

  • PengoTV tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 3 yıl önce
6 yaşında virüs kurbanı! 01:21

6 yaşında virüs kurbanı!

Rize'de lösemi tedavisi gören 6 yaşındaki Elisa Yenigün, corona virüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Acılı anne, ''Kızım belki de lösemiyi yenecekti ama Covid-19'u yenemedi dedi...

Aşı olmayan üç doktor virüs kurbanı! 01:45

Aşı olmayan üç doktor virüs kurbanı!

Corona virüs tedavisi gören Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı İlhami Atılgan ile Patoloji Uzmanı Murat Tad kurtarılamadı. İki doktorun ortak özelliği ise corona virüs aşısı olmamalarıydı...

‘Keşke aşı olsaydım’ pişmanlığı! 01:07

‘Keşke aşı olsaydım’ pişmanlığı!

Kayseri'de hastanede koronavirüs tedavisi gören makine mühendisi Rıdvan Küçükdal (31), 11 gün önce koronavirüs testim pozitif çıktı. Aşı yaptırmadım. Bunun nedeni yerli aşıyı bekliyordum. Yerli aşıyı olamadan koronavirü..

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim 03:41

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim

Aklımı Yedim şarkı sözleri ile... [Verse 1: Hükema] dedikodularınız yere batsın derler bana dostum ne rahatsın bi' de bahtsız da, sürer gene faslım ara sokaklarda biri kelek atsın sana kaçamazdın bilip geri bastın p..