#Pembe panterin nerede olduğunu bulduk

Irak Türkmen Cephesi Başkanı: ''Barzani Israrından Geri Adım Atacak'' 01:45

Irak Türkmen Cephesi Başkanı: ''Barzani Israrından Geri Adım Atacak''

Irak Türkmen Cephesi Başkanı Kerkük Milletvekili Erşat Salihi, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'ndeki (IKBY) referandum konusunda Barzani'nin ısrarından geri adım atacağını savunarak, Evet' oyu diye bir şey yok, çünkü z..

Fazilet Hanım ve Kızları  - Dokunma! 02:20

Fazilet Hanım ve Kızları - Dokunma!

Kendini bir anda ağır bir yüzleşmenin ortasında bulan Hazan, hayatının en gurur kırıcı gecesinin mimarının Sinan olduğunu artık öğrenmiştir. Ortaya çıkan gerçek Hazan’ın kalbini paramparça ederken, Sinan için de çok yıkı..

  • ANKA tarafından
  • 680 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nicki Minaj Üzerinde Tam 4 Milyon Dolar Taşıdı 01:29

Nicki Minaj Üzerinde Tam 4 Milyon Dolar Taşıdı

Ünlü şarkıcı Nicki Minaj, önceki akşam konuk olduğu TV programına giderken üzerinde tam 4 milyon dolar taşıdı. The Tonight Show adlı programa konuk olan 34 yaşındaki Minaj, üzerinde dolar baskısı olan derin göğüs dekolte..

  • ANKA tarafından
  • 1.294 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polislerin İmtihanı Alkollü Sürücü 01:46

Polislerin İmtihanı Alkollü Sürücü

Aydın'da gece yarısı meydana gelen trafik kazasında alkolü sürücü polisleri zor anlar yaşattı. Polisler tarafından alkol testinden geçirilen sürücü, polisleri adeta sabır testinden geçirirken sürücü mahalleyi uykusuz bır..

  • JET TV tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 7 yıl önce
''Bu İşi Seviyorsanız Siyasete Soyunun'' 01:59

''Bu İşi Seviyorsanız Siyasete Soyunun''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir gece yarısı 104 emekli amiralin imzasıyla yayımlanan bildiri hakkında sert konuştu. askerin emeklisi olmaz diyen Erdoğan, bundan sonraki sürecin yargıya ait olduğunu söyledi...

Ebru Gündeş boşanma davası açtı 01:55

Ebru Gündeş boşanma davası açtı

KOCASININ BAŞKA KADINLARLA İLİŞKİSİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ,,,ÜNLÜ ŞARKICI EBRU GÜNDEŞ BÜYÜK AŞKLA EVLENDİĞİ KIZININ BABASI REZA ZARRAB'A BOŞANMA DAVASI AÇTI. İDDİAYA GÖRE EVLİLİĞİN BİTMESİNİN GEREKÇESİ ZARRAB'IN İHANETLERİ VE ..

Bu sefer şaka çıkmadı! 01:54

Bu sefer şaka çıkmadı!

MAHMUT GÖKSU. ADIYAMAN'DAKİ ESKİSARAY MAHALLESİ MUHTARIYDI. 3 YIL ÖNCE KÖTÜ BİR ŞAKA YÜZÜNDEN HERKES ÖLDÜĞÜNÜ SANINCA YAŞADIĞINI İSPATLAMAK İÇİN CANLI YAYIN BİLE YAPMIŞTI. DÜN HAYATINI KAYBEDİNCE MAHALLELİ BU SEFER DE ÖL..

Bursa'da 5 ayrı noktada çıkan yangın korkuttu 04:45

Bursa'da 5 ayrı noktada çıkan yangın korkuttu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 5 farklı yerde istifli keresteler, çöp yığını ve araç lastikleri ateşe verildi. Yangın itfaiye ekiplerince işyerlerine sıçramadan söndürülürken Polis ekipleri, yangının kundaklama olduğunu değe..

'Soğukta Yapamazsın' Dediler, Şimdi Paraya Para Demiyor 05:35

'Soğukta Yapamazsın' Dediler, Şimdi Paraya Para Demiyor

Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı Kalın köyünde bin 500 dönüm araziye Ayçiçeği eken Ali Çetin 'Sivas'ın soğuk havasında yapamazsın' sözlerine aldırış etmeden yaptığı işten yılda yaklaşık 2 milyon lira gelir elde ediyo İl..

Tillerson'dan Nükleer Anlaşmayı Revizyon Talebi 00:41

Tillerson'dan Nükleer Anlaşmayı Revizyon Talebi

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson İran ile imzalanan nükleer anlaşmada değişiklik yapılmasını talep etti. Tillerson anlaşmanın ‘yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini' söyledi. Fox News televizyonuna demeç veren ABD Dış..

Rusya ABD'yi DSG Konusunda Uyardı 01:40

Rusya ABD'yi DSG Konusunda Uyardı

Rusya, ABD’yi DSG konusunda uyardı: Tekrarlanırsa karşılık veririz Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, ABD destekli Demokratik Suriye Güçleri’nin (DSG) bulunduğu bölgelerden Suriye ordusuna 2 kez ateş açıl..

Meryem  - Burcu Güçlüye Kalbini Açıyor! 05:46

Meryem - Burcu Güçlüye Kalbini Açıyor!

Burcu ile Güçlü delillerin peşine düşüyor; kazaya dair buldukları kanıt sis perdesini aralıyor! Oktay'ın vurulmasının ardında başka gerçeklerin olduğunu düşünen Burcu, bu olayın peşini bırakmamaya kararlıdır. Sevinç ve b..

  • ANKA tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Bakan Soylu Açıklaması; -Yanındayız, Yanında Olacağız!- 00:57

Erdoğan'dan Bakan Soylu Açıklaması; -Yanındayız, Yanında Olacağız!-

Hedefin İçişleri Bakanımız değil, büyük ve güçlü Türkiye'nin inşası gayretleri olduğunu anlamak için kullanılan araçlara ve onları kullananların silüetlerine bakmak yeterlidir. - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan..

Ceza makbuzunu yırttı! 02:29

Ceza makbuzunu yırttı!

İSTANBUL'DE BİR MİNÜBÜSTE DENETİM YAPAN EKİPLER MASKESİNİ DOĞRU TAKMAYAN YOLCUYA CEZA YAZMAK İSTEDİ. FATMA ALEMDAĞ CEZA MAKBUZUNU YIRTTI ATTI, ''YETTİ ARTIK'' DİYEREK MASKESİNİ ÇIKARDI. TESTLERİN TUZAK OLDUĞUNU SAVUNDU. ..

Bebeğini dondurmacıda unuttu 01:40

Bebeğini dondurmacıda unuttu

BURSA'DA BENZERİNE AZ RASTLANIR BİR OLAY YAŞANDI... BİR ANNE NASIL OLDUYSA GİTTİĞİ DONDURMACIDA BEBEĞİNİ UNUTTU HERKES YANA YAKILA O ANNEYİ ARADI, SORUMSUZ KADININ BİR BEBEĞİ OLDUĞUNU HATIRLAYIP GERİ DÖNMESİ İSE TAM YARI..

Emekli astsubay, 30 öğrenciyi halat sistemiyle selden kurtardı 02:11

Emekli astsubay, 30 öğrenciyi halat sistemiyle selden kurtardı

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde, bir bölümü çöken Kur'an Kursu binasından öğrenci ve eğitmenlerin büyük bölümünün, 65 yaşındaki emekli bir astsubayın kurtardığı ortaya çıktı. Sel felaketinin yaşandığı 11 Ağustos'ta her ş..

Komşular Camdaki Sineklerden Şüphelendi, Korkunç Gerçek Ortaya Çıktı 02:45

Komşular Camdaki Sineklerden Şüphelendi, Korkunç Gerçek Ortaya Çıktı

Antalya’da yerleşik yaşayan Alman uyruklu 55 yaşındaki bilgisayar mühendisi Ernst Ruhland evinde ölü bulundu. Muratpaşa ilçesi Gençlik Mahallesi 1312 Sokak üzerindeki 19 Numaralı Apartman’ın birinci katında yaşayan Ruhla..

Arılar Balı Peteğe Değil Cam Kavanozlara Yapıyor 01:49

Arılar Balı Peteğe Değil Cam Kavanozlara Yapıyor

Kayserili bal üreticisi Aslan Candan’ın ilk kez ürettiği cam kavanozdaki balın görenleri şaşırttığını belirterek, siparişlere yetişemediğini söyledi. Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde bal üreticiliği yapan Aslan Candan, da..

Düşen Jetin Pilotu Taburcu Oldu 01:30

Düşen Jetin Pilotu Taburcu Oldu

Atatürk Havalimanı'nda inişi sırasında pistten çıkarak yanan özel jetin baş pilotu Muzaffer Kütük taburcu oldu. Jetin tekerinin patladığını söyleyen Kütük, “Durduramadım uçağı olay bu, şükür herkes iyi önemli olan bu. La..

Çipli Kimlik Kartında Büyük Hata 03:18

Çipli Kimlik Kartında Büyük Hata

Diyarbakır’da bir iş kadınının, başvuru yapmamasına rağmen adına çipli kimlik kartı düzenlendi. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğünden aranan kadın, kendisine verilen çipli kimlik kartını görünce şok geçirdi. Yeni kim..

1,1 milyar tonluk TNT gücünde 02:32

1,1 milyar tonluk TNT gücünde

Dünya bir asteroit tehlikesi ile burun buruna. Dünyaya isabet ederse 1,1 milyar tonluk TNT etkisi yaratacak. Bu etkiyi geçen yıl Beyrut’ta yaşanan korkunç patlamanın tam 2 milyon katı gücünde olduğunu düşünebiliriz...

Mutfak Elemanının Kaygan Zemin ile İmtihanı 00:21

Mutfak Elemanının Kaygan Zemin ile İmtihanı

Bir restoranın mutfak bölümünde çalışan adam zeminin kaygan olduğunu fark etmemiş ve ayağı kayıp yere düşmüş. Bu duruma kendi de gülmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 37 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Öldürdüğü kocasından hamile kaldı! 02:02

Öldürdüğü kocasından hamile kaldı!

Balıkesir'de şiddet ve cinsel istismar gördüğü eşini tüfekle vurarak öldüren kadın 1,5 aylık hamile olduğunu öğrendi. Bebeği doğurmak istediğini söyleyen Rümeysa Aydın, Eş katili oldum, bir de bebek katili mi olayım de..

Şelale tutkusu canından etti! 01:43

Şelale tutkusu canından etti!

Bursa'da şelale kenarında arkadaşıyla alkol alırken dengesini kaybedip 8 metre yükseklikten düşen İsmail Demiralay, ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekibindeki görevli Hakan G., yaralının arkadaşı olduğunu görünc..

Kızının Şutuyla Topu Suratına Yiyen Kadın 01:05

Kızının Şutuyla Topu Suratına Yiyen Kadın

Eşi ile kızı voleybol oynarken kenarda onları izleyen kadın yüzüne gelen top yüzünden ne olduğunu anlayamamış. Kadın top yüzünden uzun süre sersemlemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Ukrayna'dan Beşiz Doğuran Koyun Getirdi, Siparişlere Yetişemiyor 02:54

Ukrayna'dan Beşiz Doğuran Koyun Getirdi, Siparişlere Yetişemiyor

Mustafa Aydın, 2 yıl önce Ukrayna'dan 14 ayda iki kez doğuran ve bir batında 2 ila 5 tane yavru yapan Romanov cinsi koyun getirdi. İlk getirdiği 100 koyun 14 ayda 600 adet yavruladı. Bu koyunların hepsini satan Aydın, 30..

Osmanlı Subayı - The Ottoman Lieutenant Yabancı Film Hd İzle 1:50:35

Osmanlı Subayı - The Ottoman Lieutenant Yabancı Film Hd İzle

Haluk Bilginer, Ben Kingsley ve Josh Hartnett gibi çok güçlü bir oyuncu kadrosu ile karşımıza çıkan The Ottoman Lieutenant yani Osmanlı Subayı filminde sadece Amerikalı bir hemşire olan Lillie ile Osmanlı ordusu subayı İ..

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde İntihar 02:00

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde İntihar

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden atlayarak intihar eden bir kişi deniz polisini harekete geçirdi. İntihar eden şahsı arama çalışmaları sürüyor.15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gerçekl..

Çin Seddi  - Muharebe Savaş Sahnesi 02:55

Çin Seddi - Muharebe Savaş Sahnesi

Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına uğrar ve sadece William Garin ve Pero Tov..

  • ANKA tarafından
  • 1.876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi - Kraliçeyi Öldürmek 02:42

Çin Seddi - Kraliçeyi Öldürmek

Çin Seddi - Kraliçeyi Öldürmek Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına uğrar ve ..

  • ANKA tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce