#Pembe panterin nerede olduğunu bulduk

En uzun kelime sınavı... 02:10

En uzun kelime sınavı...

TÜRKÇE EN UZUN KELİMENİN NE OLDUĞUNU BİLİYOR MUSUNUZ? TAM 75 HARFLE YAZILIYOR... DOĞRU OKUMAK HEM BECERİ, HEM DE NEFES İSTİYOR... BAKALIM O KELİMEYİ KİMLER DOĞRU SÖYLEYEBİLİYOR?..

Yangın tüpünü dezenfektan sandı! 01:03

Yangın tüpünü dezenfektan sandı!

Yaşlı adam el dezenfektanı olduğunu düşündüğü yangın tüpüne eğilip kullanmaya çalıştı. Güvenlik görevlisinin uyarısıyla durumun farkına varan adam oradan uzaklaştı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı...

Haşlama mı kızartma mı? 02:31

Haşlama mı kızartma mı?

Uzmanlar, yağda kızartılan sebzelerin besin değerlerini haşlamaya göre daha fazla koruduğunu, olumsuz yanının ise kalorisinin çok yüksek olduğunu söyledi...

İdlib’de iki şehit üç yaralı 02:33

İdlib’de iki şehit üç yaralı

Milli Savunma Bakanlığı, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde arama tarama faaliyeti sonrasında yapılan saldırıda 2 askerin şehit olduğunu, 3 askerin yaralandığını açıkladı...

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi 03:26

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi

ABD Başkanı Donald Trump; İran, Libya, Somali, Suriye, Yemen, Çad, Kuzey Kore ve Venezuela vatandaşlarına sıkı güvenlik kontrolleri ve buna bağlı seyahat kısıtlamaları öngören yeni bir karara imza attı. x Beyaz Saray'da..

Çin Seddi-  William Garin Bir Taotie Yakalıyor  03:00

Çin Seddi- William Garin Bir Taotie Yakalıyor

Çin Seddi- William Garin Bir Taotie Yakalıyor Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın sald..

  • ANKA tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi - Taotie Şehre Sızdı 02:19

Çin Seddi - Taotie Şehre Sızdı

Çin Seddi- Taotie Şehre Sızdı Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına uğrar ve ..

  • ANKA tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hint balıkçıl kuşları misafir geldi 01:17

Hint balıkçıl kuşları misafir geldi

SAMSUN’DAKİ EVİNE SIĞINAN KUŞLARIN, NESLİ TÜKENMEK ÜZERE OLDUĞUNU ANLADI. MİSAFİRLERİNİ EN GÜZEL ŞEKİLDE AĞIRLAYIP YOLCU ETTİ...

DENİZ KIYISINDA ERKEK CESEDİ BULUNDU 01:07

DENİZ KIYISINDA ERKEK CESEDİ BULUNDU

OLAY YERİ İNCELEME EKİBİ CESEDİN 10 GÜNDÜR DENİZDE OLDUĞUNU BELİRTTİ...

5 saniyede 270 bin lira çaldılar 01:50

5 saniyede 270 bin lira çaldılar

Lastiği patladı, durup tamir etmek istedi, bir tuzağın içinde olduğunu çok geç anladı...

Anne ölümlerinde 5 kat artış var! 02:21

Anne ölümlerinde 5 kat artış var!

Gebelerde Covid-19 vakalarında yaklaşık 5 kat artış yaşandığını belirten Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Sorumlusu Prof. Dr. Yeşim Bayoğlu Tekin, her hafta 100’ün üzerinde anne adayında yeni Covid-19 vakası tespit ed..

Çöp Kutusu Hırsızı Ayı 00:28

Çöp Kutusu Hırsızı Ayı

Verandada çöp kovasının olmadığını fark eden ev sahibi güvenlik kamerasını izlediğinde, hırsızın dev bir ayı olduğunu görmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 42 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Yargıtay'dan flaş Kadir Şeker kararı! 02:20

Yargıtay'dan flaş Kadir Şeker kararı!

Kadir Şeker davasında son dakika gelişmesi yaşandı. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı Kadir Şeker'in dosyası hakkındaki görüşünü dosyanın görüldüğü 1. Ceza Dairesi'ne iletti. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Şeker'e veri..

Turkcell Lifecell Athena Reklamı 01:13

Turkcell Lifecell Athena Reklamı

Lifecell: Sadece internet var! Lifecell, alışkanlıklarınızı değiştirmek için geldi. Lifecell'de her şey internetten! Gerçekten! Lifecell ile 1 GB interneti bir liranın altında fiyatla sunan Turkcell abonelerine internet ..

Çin Seddi - Luhanın Fedakarlığı  02:03

Çin Seddi - Luhanın Fedakarlığı

Çin Seddi - Luhanın Fedakarlığı Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına uğrar v..

  • ANKA tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Paylaşımı Gece Yarısı Yaptı! İşte Zelenski'nin 3 Şartı 01:58

Bu Paylaşımı Gece Yarısı Yaptı! İşte Zelenski'nin 3 Şartı

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski, Rusya ile Ukrayna'daki savaşla ilgili müzakerelerde önceliklerinin çatışmanın sona ermesi, güvenlik garantileri, egemenlik ve toprak bütünlüğünün yeniden sağlanması olduğunu beli..

  • ÇocukTV tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Kargo ücretini ödemek istemedi bıçaklandı - İhlas Haber Ajansı 02:07

Kargo ücretini ödemek istemedi bıçaklandı - İhlas Haber Ajansı

Esenyurt'ta bir kişi, evine gelen kargocuya sipariş ettiği ürünün kargo bedelinin “karşı ödemeli” olduğunu iddia edip ödeme yapmadı. İkili arasında tartışma kavgaya dönüştü. Arkadaşlarını toplayan kargocu tekrar mahalley..

Trabzonspor bayrağı asarken düştü, hayalini oğlu anlattı 02:35

Trabzonspor bayrağı asarken düştü, hayalini oğlu anlattı

Sakarya'nın Erenler ilçesinde taraftarı olduğu Trabzonspor'un bayrağını evinin camına asmak isterken düşen 66 yaşındaki Avni Küçük, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Babasının koyu bir taraftar olduğunu belirten ..

İSKİ Genel Müdürü'nden Zam Uyarısı 23:38

İSKİ Genel Müdürü'nden Zam Uyarısı

İSTANBUL SU VE KANALİZASYON İDARESİ (İSKİ) GENEL MÜDÜRÜ RAİF MERMUTLU, SON 3 YILDA BİRİNCİ KADEME SU FİYATINDA LİTRE BAŞINA SADECE 58 KURUŞLUK BİR ARTIŞ OLDUĞUNU , ANCAK SADECE SON BİR YILDA ELEKTRİK, AKARYAKIT VE DOĞAL ..

Çin Seddi  - General Shao Ölüyor  Sahnesi 02:55

Çin Seddi - General Shao Ölüyor Sahnesi

Çin Seddi -General Shao Ölüyor Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına uğrar v..

  • ANKA tarafından
  • 1.170 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi- Taotie Saldırısı Ve Ölüm Bıçakları 03:00

Çin Seddi- Taotie Saldırısı Ve Ölüm Bıçakları

Çin Seddi- Taotie Saldırısı Ve Ölüm Bıçakları Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldır..

  • ANKA tarafından
  • 1.704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi - Daha Üstün Bİr Şey İçin Savaşırız 02:34

Çin Seddi - Daha Üstün Bİr Şey İçin Savaşırız

Çin Seddi - Daha Üstün Bİr Şey İçin Savaşırız Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldır..

  • ANKA tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi  - Wiiliam Garinin Ok Yeteneği 02:01

Çin Seddi - Wiiliam Garinin Ok Yeteneği

Çin Seddi -Wiiliam Garinin Ok Yeteneği Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına u..

  • ANKA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevdanın Bahçesi- Sevdanın Hayatının Değiştiği An! 05:10

Sevdanın Bahçesi- Sevdanın Hayatının Değiştiği An!

Sevda, Levent'in onu terk etmesiyle birlikte 18 yıl boyunca yaşadıklarını acısıyla tatlısıyla anlatıyor. Sevda, hayatının dönüm noktalarından biri olan hamilelik haberiyle sevinirken, Levent'ten gelen hamle her şeyin akı..

  • ANKA tarafından
  • 732 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Banyoda Sucuk Pişirmek 00:15

Banyoda Sucuk Pişirmek

Kaldıkları yurtta sucuk pişirmenin yasak olduğunu bilen öğrenciler, bu işi gerçekleştirmek için ilginç bir yöntem bulmuşlar. Sucuğu banyoda pişirmişler...

  • PengoTV tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Goril Kıyafeti Giyerek Arkadaşını Korkutan Astronot 00:15

Goril Kıyafeti Giyerek Arkadaşını Korkutan Astronot

Görüntüleri 2016 yılında Twitter hesabından yayınlayan Kelly, amacının 1 yıl süren görevi sonrası dünyaya dönüşünü kutlamak olduğunu takipçileriyle paylaşmıştı..

Feyzullah Aktürk 100 Madalya Bana Nasip Oldu 02:39

Feyzullah Aktürk 100 Madalya Bana Nasip Oldu

Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 92 kiloda altın madalya kazanan milli güreşçi Feyzullah Aktürk, 100. madalyanın kendisine nasip olmasından dolayı gururlu olduğunu söyledi...

Taha Akgül Hedefim 2024 Paris Olimpiyatları’nda Altın Madalya 01:05

Taha Akgül Hedefim 2024 Paris Olimpiyatları’nda Altın Madalya

9. kez Avrupa Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan olimpiyat madalyalı milli güreşçi Taha Akgül, 9'da 9 yaparak kendi rekorunu kırdığını ifade ederek hedefinin 2024 Paris Olimpiyatları'nda şampiyonluk olduğunu söy..

Ahmet Ağaoğlu Birçok Sorun Varken MHK'nin Kararı Gündeme Oturdu 08:44

Ahmet Ağaoğlu Birçok Sorun Varken MHK'nin Kararı Gündeme Oturdu

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bugün gerçekleşen toplantının ardından sporun birçok sorunu olduğunu ve bunların konuşulmadığını söyleyerek, “Anadolu kulüplerinin gelirleri yüzde 80-90 düştü. Birçok sorun v..

İspanya’da Piyasa Değeri 29 Milyon Euro Olan Binden Fazla Sondurulmuş Hayvan Ele Geçirildi 03:07

İspanya’da Piyasa Değeri 29 Milyon Euro Olan Binden Fazla Sondurulmuş

İspanya'nın Valencia şehrinde düzenlenen operasyonla bir işadamına ait piyasa değeri 29 milyon euro olan bin 90 adet dondurulmuş hayvan ele geçirildi. Yetkililer, 400'den fazla hayvanın koruma altındaki türlere ait olduğ..