#Pembe panterin nerede olduğunu bulduk

ABD'den İran'a: Kabul Edilemez, Beklemeyeceğiz 00:34

ABD'den İran'a: Kabul Edilemez, Beklemeyeceğiz

ABD, İran’ın balistik füze denemesi yaptığını ileri sürerek BM Güvenlik Konseyi'ni acil toplantıya çağırdı. ABD'nin yeni atadığı BM Daimi Temsilcisi Haley de Savaş başlığı taşıyan balistik füze testi yapmamaları gerekti..

Onu Değil Anasını Öldürecektim 03:25

Onu Değil Anasını Öldürecektim

Balıkesir'in Edremit ilçesinde okula giden anne ve kızına pompalı tüfekle ateş ederek 7 yaşındaki kızı öldüren, anneyi de yaralayan zanlı Mehmet Salik Mumcu, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Çelik y..

Tutsak  - Bahadır Duygularını Elife Söyleyebilecek Mi 05:19

Tutsak - Bahadır Duygularını Elife Söyleyebilecek Mi

İçten içe Elif'e karşı duygu besleyen Bahadır, ona hissettiklerini söylemek istiyor fakat Elif buna engel oluyor! Elif'i ilk gördüğü andan beri ona karşı duyguları olan Bahadır, son zamanlarda Kenan'ı onun etrafında görm..

  • ANKA tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı 01:12

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı

Adana’da internet üzerinden pert otomobil satışı yalanı ile dolandırıcılık yapan zanlılara bin lira karşılığında hesabını kullandıran bir şahıs tutuklandı.Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahal..

Bakan Varank Enflasyonu Kontrol Altına Alıp 2023 Hedeflerine Daha Hızlı Ulaşacağız 04:19

Bakan Varank Enflasyonu Kontrol Altına Alıp 2023 Hedeflerine Daha Hızl

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Bakan Varank, enflasyon sorununun çok büyük bir kısmının küresel piyasalardaki dalgalanmalardan kaynaklı olduğunu söyleyerek, İnşallah yakın zamanda enflasyonu da kontrol altına alarak..

Rus Askerin Annesi Moskova Kruvazöründe 40 Asker Öldü Çok Sayıda Asker Yaralandı 00:15

Rus Askerin Annesi Moskova Kruvazöründe 40 Asker Öldü Çok Sayıda Asker

Rusya'daki muhalif medya kuruluşuna konuşan bir Rus askerinin annesi, Rus donanmasının amiral gemilerinden olan Moskova kruvazöründe 40 askerin öldüğünü çok sayıda askerin yaralandığını iddia etti...

Kubuqi Modeli İle Çölde Yaşayan Ailelerin Hayatı Değişti 06:16

Kubuqi Modeli İle Çölde Yaşayan Ailelerin Hayatı Değişti

Moğolistan'ın Kubuqi Çölü'nde hayata geçirilen yeni projeler ve yatırımlar, çölde yaşayan ailelerin kaderini önemli ölçüde değiştirdi. Uluslararası çölleşme sorunu ile mücadelede örnek olan Kubuqi modeline dikkat çeken B..

Barzani Zor Drumda! Erbil Havalimanı Bomboş 03:34

Barzani Zor Drumda! Erbil Havalimanı Bomboş

IKBY yönetimi tüm dünyanın karşı çıkmasına rağmen gerçekleştirilen referandumun ardından Bağdat yönetiminin yaptırımları karşısında köşeye sıkışmış durumda. Erbil ve Süleymaniye'de dün 18.00 itibariyle tüm uçuşlar durdur..

Uzmanlar Şekerden Kaçmamız Gerekmiyor Şekeri Yönetmemiz Gerekiyor 06:17

Uzmanlar Şekerden Kaçmamız Gerekmiyor Şekeri Yönetmemiz Gerekiyor

Prof. Dr. Murat Baş, şekerin doğru tüketimine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Baş, şekerin korkulması değil, kontrol edilmesi gereken bir gıda olduğunu belirterek, “Şekerden kaçmamız gerekmiyor, şekeri yönetmemiz g..

Emin Müftüoğlu Türkiye’Nin Tanıtımına Önemli Bir Katkı Sağlandı 06:32

Emin Müftüoğlu Türkiye’Nin Tanıtımına Önemli Bir Katkı Sağlandı

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, 57. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun Türkiye'nin tanıtımına önemli bir katkı sağladığını belirterek, bir sonraki hedeflerinin dünya ve olimpiyatta madalya kazanan br..

Kaldırımda Fizik Tedavi 01:00

Kaldırımda Fizik Tedavi

Sadece ülkemize has bir görüntü karşınızda... Kaldırıma uzanan bir vatandaş ve fizyoterapist olduğunu söyleyerek ona tedavi uygulayan bir adam...

  • PengoTV tarafından
  • 36 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Cam Kapıyı Fark Etmeyen Adam 00:06

Cam Kapıyı Fark Etmeyen Adam

Restoranda arkadaşlarının bulunduğu alana girmek isteyen adam, orada bir cam olduğunu fark etmemiş. Adam kafayı cama fena vurmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Arkadaşını Havuza İterken Telefonu Hesaba Katmadı 00:15

Arkadaşını Havuza İterken Telefonu Hesaba Katmadı

Havuz kenarındaki arkadaşını suya düşürmek isteyen genç kız amacına ulaşmış. Ancak arkadaşının elinde cep telefonu olduğunu sonradan fark etmiş. Artık iş işten geçmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 22 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Bu Araba Kaç Vites 00:07

Bu Araba Kaç Vites

Arkadaşının yeni aldığı arabanın kaç vites olduğunu soran eleman hiç beklemediği bir cevap ile karşılaşmış. Arabanın vitesini bir anda elinde bulmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 32 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Yaratık Covenant - Alien Covenant Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:02:02

Yaratık Covenant - Alien Covenant Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Filmin konusunu kısaca anlatmak gerekirse; Covenant gemisinin mürettebatı keşfedilmemiş bir cennet bulduklarını düşünürler. Ancak aslında bu sözde cennet köşesi karanlık ve tehlikeli bir dünyadır. Bu karanlık ve tehlikel..

Mumya The Mummy 2017 Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd izle 1:50:07

Mumya The Mummy 2017 Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd izle

The Mummy filmini izledik yani Brendan Fraser versiyonu olan Mumya 1 filmini izledik ve bu filmin ilk yapıtından farkı ne olabilir ki diyorsanız işte siz yanıtı.… ‘’Acımasız çöllerin derinliklerinde, bir mezarın içinde g..

Çocuklar Duymasın 11. Bölüm Fragmanı 01:10

Çocuklar Duymasın 11. Bölüm Fragmanı

Haluk, mutfağa giriyor olanlar oluyor! Meltem, Haluk'un devamlı Hayır demesinden şikayetçi oluyor ve o her hayır dediğinde kalkıp oynayacağını söylüyor. Haluk ise bu durumu kabullenemiyor. Haluk, stajyerlerini akşam y..

Kung Fu Ustası Çocuk 00:10

Kung Fu Ustası Çocuk

Kung Fu ile ilgilenen çocuk bu konuda ne kadar usta olduğunu bir ipe bağladığı pet şişe ile göstermiş. Çocuk hareketleriyle usta kung fu yapanları aratmamış...

  • PengoTV tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Manisa'da petrol heyecanı devam ediyor 06:55

Manisa'da petrol heyecanı devam ediyor

Zeytin bahçesini sulama amacıyla açtığı sondaj kuyusundan siyah ve yanıcı maddeye rastlayan, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürlüğünün incelemesi sonrası maddenin yüzde 6'sının kaliteli petrol olduğun..

1 asker 4 güvenlik korucusu şehit oldu 03:06

1 asker 4 güvenlik korucusu şehit oldu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Pençe-Yıldırım Harekatında Piyade Uzman Çavuş Remzi Nişan'ın yanı sıra 4 güvenlik korucusunun şehit olduğunu duyurdu...

Pençe Yıldırım Harekatı'nda 1 asker ve 4 korucu şehit oldu 03:06

Pençe Yıldırım Harekatı'nda 1 asker ve 4 korucu şehit oldu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Pençe-Yıldırım Harekatında Piyade Uzman Çavuş Remzi Nişan'ın yanı sıra 4 güvenlik korucusunun şehit olduğunu duyurdu...

4.6'lık deprem, 6.4'ün ayak sesi olabilir 04:58

4.6'lık deprem, 6.4'ün ayak sesi olabilir

Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaşanan 4.6 şiddetindeki deprem sonrasında bölgeye gelerek incelemelerde bulunan Deprem Araştırmacısı Ahmet Yakut'tan şok uyarı geldi. Sarıköy fayının tehlike arz ettiğini ifade eden Yakut, y..

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması 03:04

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Dursun Özbek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerinden iki yasayla ilgili çalışma yapmalarını istediğini söyledi. Vakfın başkan Özbek yönetimindeki ilk toplantısı, İstanbul'daki..

Pandemi işsiz kalan şoförün hayatını değiştirdi, şimdi paraya para demiyor 06:18

Pandemi işsiz kalan şoförün hayatını değiştirdi, şimdi paraya para dem

Antalya'da turizm sektöründe şoför olarak çalışırken pandemiyle birlikte işsiz kalan 4 çocuk babası Erhan Uludağ (35), kentin dünyaca ünlü sahilinde denizin dibine dalarak çıkardığı metalleri geri dönüşüme satıyor, paray..

İETT OTOBÜSÜNDE CİNSEL İLİŞKİ! 02:55

İETT OTOBÜSÜNDE CİNSEL İLİŞKİ!

İstanbul Şişli'de sokak ortasında bekletilen İETT otobüsünde birlikte olan çifti yoldan geçen E.A. cep telefonuyla kayda aldı. E.A.'nın şikayeti üzerine otobüs 50 yaşındaki şoförü A.Ş. ile 58 yaşındaki N.G. isimli kadın ..

PKK_YPG'li teröristlerin taciz ateşi sonucu iki askerimiz şehit oldu 02:44

PKK_YPG'li teröristlerin taciz ateşi sonucu iki askerimiz şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat Kalkanı Harekat Alanı bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından üs bölgesine açılan taciz ateşi sonucunda Tnk. Söz. Er Mevlüt Yoğurtçu ve Tnk. Söz. Er Mert Otal’ın şehit ol..

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi 01:29

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Ruhani arasındaki görüşmeye ekonomik konular damga vurdu ve çok önemli açıklamalar geldi. Buna göre önümüzdeki dönemde Türkiye ile İran arasındaki ticaret milli p..

Öğretmene, 13 Yaşındaki Kıza İstismar  Yüzünden 14 Yıl Hapis Cezası 01:27

Öğretmene, 13 Yaşındaki Kıza İstismar Yüzünden 14 Yıl Hapis Cezası

BOLU'da ilişki yaşadığı kadının 13 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan evli öğretmen İsmail S., 14 yıl 4 ay, 22 yaşındaki Emre G. ise 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Öğret..

ŞEYTANİLERİN 2 RİTÜELİ! Türkiye İkiz Saldırı Yedi! OLAĞAN ŞÜPHELİLER 53:15

ŞEYTANİLERİN 2 RİTÜELİ! Türkiye İkiz Saldırı Yedi! OLAĞAN ŞÜPHELİLER

Deprem Yapay Deprem Miydi? Büyük Planlar Var! Türkiye İşgal Tehlikesiyle Karşı Karşıya Mı? Olan Depremle İlgili Devlet Ne Olduğunu Biliyor Mu? Bahar Ayları Çok Karışık! Sırada Sıcak Çatışma Var!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 2 yıl önce
ŞEYTANİLERİN 2 RİTÜELİ! Türkiye İkiz Saldırı Yedi! OLAĞAN ŞÜPHELİLER 53:15

ŞEYTANİLERİN 2 RİTÜELİ! Türkiye İkiz Saldırı Yedi! OLAĞAN ŞÜPHELİLER

2:59 Deprem Yapay Deprem Miydi? 09:19 Büyük Planlar Var! 11:10 Türkiye İşgal Tehlikesiyle Karşı Karşıya Mı? 20:21 Olan Depremle İlgili Devlet Ne Olduğunu Biliyor Mu? 32:20 Bahar Ayları Çok Karışık! 40:39 Sırada Sıcak Ç..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 2 yıl önce