#Pembe panterin nerede olduğunu bulduk

Mert Fırat Çıkan Haberler Gökçe’yi De Beni De Rahatsız Etmedi 03:02

Mert Fırat Çıkan Haberler Gökçe’yi De Beni De Rahatsız Etmedi

Ünlü oyuncu Mert Fırat, önceki akşam Karaköy’de görüntülendi. Arkadaşının doğum gününe gelen Fırat, öncesinde de Mor ve Ötesi konserinde olduğunu söyledi. Yakışıklı oyuncu, Gökçe Bahadır’la hakkında çıkan aşk dedikodular..

  • BETA tarafından
  • 602 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yılın Kelimesi Nedir 03:29

Yılın Kelimesi Nedir

Yılın Kelimesi, O Seneye Damgasını Vurmuş, Trend Olmuş, Çok Aranmış Bir Kelime. Her Sene Sonunda Oxford Tarafından Seçilip Açıklanıyor. Neden Tdk Seçmiyor? Çünkü O Meşgul. Zırt Pırt Kelime Çıkarıyorsunuz Onlara Karşılık ..

Evlenme Nedir 02:35

Evlenme Nedir

Evlenme işi, izdivaç. Birlikte yaşamak isteyen iki kişinin yasaya uygun olarak hayatlarını birleştirmesi. Yasa izin vermezse birlikte yaşayamaz mıyız yani? Ha o zaman kızlı erkekli oluyordu değil mi? Bu evlenme, bildiği..

Game of Thrones Nedir 04:41

Game of Thrones Nedir

Game of Thrones, George Martin’in “Buz ve Ateşin Şarkısı” adlı roman serisinin ilk kitabından uyarlanan HBO TV dizisidir. Muhteşem Yüzyıl’ın ejderhalısı. Senaryonun karmaşık ve komplo dolu olması zeki insanları kendine ç..

Minimalizm Nedir 03:32

Minimalizm Nedir

Minimalizm: Sadeleşme Modern ekonomi; insanın ihtiyaçları sonsuzdur. Aslında bizim ihtiyaçlarımız hiçte sonsuz değil gayet de sınırlı. Ama isteklerden bahsediyorsak evet onlar sınırsız. Soru şu; buna gerçekten ihtiyac..

Merakla Beklenen Acı Tatlı Ekşi Filminin Galası Yapıldı 02:57

Merakla Beklenen Acı Tatlı Ekşi Filminin Galası Yapıldı

Başrollerini Buğra Gülsoy ve Özge Özpirinçci'nin paylaştığı Acı Tatlı Ekşi adlı filmin galası Kanyon AVM'de gerçekleştirildi. Galaya, aralarında Hülya Avşar, Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak’ın da olduğu çok sayıda davetli..

  • BETA tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Yener Yine Uslu Durmadı Rakiplerini Kızdıracak 04:46

Hande Yener Yine Uslu Durmadı Rakiplerini Kızdıracak

Ünlü şarkıcı Hande Yener, önceki akşam katıldığı bir radyo programı sonrası görüntülendi. Yener, rakiplerini kızdıracak açıklamalarda bulundu. Dünyaya açılma hedefleri olan Hande Yener, önceki akşam objektiflere yansıdı...

  • BETA tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Apple Nedir 05:18

Apple Nedir

Türkçe karşılığı; elma. Ama bu o bildiğin elmadan değil. 1976 yılında kurulmuş dünyanın en çok tanınan bilgisayar firmasının adı. Doğru zamanda doğru yerde olursan mucizeler gerçekleşir. Derler bu tam olarak Apple'ın d..

Sinan Akçıl Ve İzel Uçankuş Tv'de Canlı Yayında Düet Yaptı 00:54

Sinan Akçıl Ve İzel Uçankuş Tv'de Canlı Yayında Düet Yaptı

Bu gece “Gece Kuşu”nun konuğu ünlü sanatçı Sinan Akçıl’dı. Uzun süredir ortalarda gözükmeyen ünlü sanatçı İzel programa telefonla bağlanarak Sinan Akçıl’a bir sürpriz yaptı. Sinan Akçıl ve İzel’in canlı yayında yaptığı d..

  • BETA tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

Başbakan Yıldırım  ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya geldi 01:42

Başbakan Yıldırım ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya g

Yıldırım, İTÜ denildiğinde 1970'li yıllardaki Gümüşsuyu, Taşkıla'daki öğrencilik yıllarının, hatıralarının ve hocalarının aklına geldiğini belirtti. Bir kez daha anılarının tazelendiğini aktaran Yıldırım, İTÜ toplantıla..

Jumanji Vahşi Orman Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:08

Jumanji Vahşi Orman Türkçe Dublajlı Fragmanı

Dört sıra dışı arkadaş bir video konsol oyunu bulur. Daha önce kimse bu oyunun adını duymamıştır. Heyecanla oyunu incelemeye başlayan ve oynamaya koyulan dört ergen kendilerini vahşi bir ormanda avatarların bedenlerinin ..

Oğuzhan Koç Ve Sevgilisi Yağmur Tanrısevsin'den Evlilik Sinyali 10:30

Oğuzhan Koç Ve Sevgilisi Yağmur Tanrısevsin'den Evlilik Sinyali

Oğuzhan Koç, yaklaşık 2 yıldır aşk yaşadığı Yağmur Tanrısevsin’le birlikte önceki akşam yılbaşı partisine katıldı. Yakın dostları, İbrahim Büyükak’ın da katıldığı partide sahneye Evrencan Gündüz çıktı. Oğuzhan Koç ve sev..

  • BETA tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Satranç Bill Gates'i 10 Saniyede Mat Etmek 01:27

Satranç Bill Gates'i 10 Saniyede Mat Etmek

23 Ocak 2014'te satranç Dünya şampiyonu Magnus Carlsen ile 82.1 milyar dolarlık servetiyle Dünya'nın en zengin insanı olan Bill Gates bir televizyon programında satranç oynamak için karşı karşıya geldi. Avantaj sağlama..

  • JET TV tarafından
  • 671 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 01:35

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Kırmızı etin vücudumuz için sağlık açısından çok faydalı vitamin ve besinlerle zengin olduğunu bilsek de bir eti pişirirken yumuşacık olması, etin kurumaması için tarifimizi bire bir hazırladık. Tavada ilk önce kızartıla..

Ayı Teddy 2 İzle 1:55:28

Ayı Teddy 2 İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kara Kule - The Dark Tower Türkçe Dublaj İzle 1:34:44

Kara Kule - The Dark Tower Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

MindGamers Orijinal Fragmanı 02:21

MindGamers Orijinal Fragmanı

Bir grup genç bilim adamı tüm zamanların en büyük buluşunu yaparlar, kablosuz bir bilinç ağı. Bir kuantum bilgisayarı ile, hepimizin zihinlerini bağlayabilecek bir ağ kurarlar. Kuantum teorisi sayesinde bir beyinden diğe..

Prof. Dr. İlber Ortaylı  İran Hiçbir Şekilde Irak Ve Suriye Gibi Olmaz 04:15

Prof. Dr. İlber Ortaylı İran Hiçbir Şekilde Irak Ve Suriye Gibi Olmaz

Fatih Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Kahve Hane Sohbetleri’nin konuğu bu kez Tarihçi-Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı oldu. Sunuculuğunu gazeteci Hakan Çelik’in yaptığı programa Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demi..

Kerimcan Durmaz Makyajsız Yakalanınca Muhabirlere Veryansın Etti 00:38

Kerimcan Durmaz Makyajsız Yakalanınca Muhabirlere Veryansın Etti

Sosyal Medya fenomeni olarak ün salan Kerimcan Durmaz, yeni yıl için gittiği Almanya dönüşü makyajsız yakalandı. Hazırlıksız olduğunu söyleyen Kerimcan hızlıca gözlüğünü taktı. Sanat camiasından bazı ünlü isimlerin çok d..

  • BETA tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kibariye De Şaşırdı İlk Defa 2018’De Başına Geldi İnanamadı 02:11

Kibariye De Şaşırdı İlk Defa 2018’De Başına Geldi İnanamadı

Güçlü sesi ve yorumuyla sevilen sanatçı Kibariye yeni yıla girdiği Almanya’da yaşadığı yoğunluğu dile getirdi. Bir gecede dört konser veren sanatçı “Hayatımda ilk defa bu kadar yoruldum” dedi. Bir çok ünlü isim gibi ses ..

  • BETA tarafından
  • 538 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evlenmeyi Düşünen Alişan'a Buse Varol'dan Tokat Gibi Cevap 06:28

Evlenmeyi Düşünen Alişan'a Buse Varol'dan Tokat Gibi Cevap

Ünlü türkücü Alişan, sevgilisi Buse Varol’la birlikte Beyoğlu’nda bir mekan çıkışı görüntülendi. Aşklarını doludizgin yaşayan ikili, 2018 için evlilik sinyali verdi. Alişan ve Buse Varol çifti, birlikte rol aldıkları Dos..

  • BETA tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Ego Yaparız 02:56

Neden Ego Yaparız

Neden Ego Yaparız? Aslında ego yapılan bi’ şey değil. Zaten sende olanı sana koyamazsın. Ego her insanı yazılımında standart. Hatta yalnız değil kankaları var. Id, ego, superego beraber takılıyolar. MFÖ gibi. İd ilkel ..

Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz 04:03

Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz

Şimdiye kadar yaklaşık 110 milyar insan dünyaya gelmiş. Güncel dünya nüfusu ise yaklaşık 7,5 milyar civarında. Ve her geçen saniye dünya nüfusu yaklaşık 2 ila 6 kişi artıyor. 'E benim bu gelişime bi katkım olmasın mı?'..

Ünlü Türkücü Yavuz Bingöl'ün Gözlerine Ne Oldu 02:15

Ünlü Türkücü Yavuz Bingöl'ün Gözlerine Ne Oldu

Türk Halk müziğinin sevilen ismi Yavuz Bingöl yeni yılı geçirmek üzere ailesiyle gittiği Kıbrıs Tatili öncesi verdiği röportajda kan çanağı olan gözlerine neler olduğunu anlattı. Ünlü türkücü Yavuz Bingöl, önceki akşam y..

  • BETA tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlü Şarkıcı Berkay O Konu Açılınca Bakın Nasıl Duygulandı 04:51

Ünlü Şarkıcı Berkay O Konu Açılınca Bakın Nasıl Duygulandı

Ünlü şarkıcı Berkay önceki akşam Kuruçeşme’de ekip arkadaşlarıyla birlikte yemek yedi. Şarkıcı albümündeki her şarkıya klip çekmek istediğini fakat klip çekme maliyetinin çok fazla olduğundan dolayı bunun mümkün olmadığı..

  • BETA tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 2. Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Aslı'nın başı büyük bir belaya giriyor; onu kurtaran yine Ferhat oluyor! Aslı'yı ortadan kaldırmak isteyen Namık Emirhan, eski defterleri açar. Aslı'nın mahkemelik olduğu bi..

Şeytan 1974 Türk Filmi İzle 1:39:21

Şeytan 1974 Türk Filmi İzle

Konusu : Annesi Ayten ile birlikte yaşayan Gül, doğum günü partisinin ardından tuhaf davranmaya başlar. Gül’ün psikolojisinin bozulduğunu düşünen Ayten, psikologlardan ve doktorlardan yardım alsa da kızını iyileştiremez..

Hafıza Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:15

Hafıza Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ünlü bir bilim adamı olan Gordon Dunn, çığır açan yeni cihazını tanıttıktan kısa bir süre sonra gizemli bir şekilde ölü bulunur. Gordun’un ölümü eşi Carolyn için tam bir yıkım olur. Carolyn, her şeyle bağını yitirip kend..

Çocuklar Duymasın 23. Bölüm 2. Fragmanı 01:00

Çocuklar Duymasın 23. Bölüm 2. Fragmanı

Çocuklar Duymasın 23. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Tutku'nun Haluk'a olan ilgisini sonunda herkes öğreniyor. Meltem ve Tutku, Haluk konusunda yüzleşiyor! Çocuklar Duymasın 23. Bölüm fragmanında Tutku sonunda Haluk'a olan..