#Pembe panterin nerede olduğunu bulduk

Sinsiran Yasak Aşk 2017 Full Hd İzle 1:38:06

Sinsiran Yasak Aşk 2017 Full Hd İzle

Konusu : Evli bir kadın olan Nermin, sevgilisiyle yasak bir aşk yaşamaktadır. Sevgilisiyle birlikte olabilmek için onun yardımıyla bir büyü yaptırır. Ancak bu büyünün sonuçları çok ağır olur. Büyü yüzünden Nermin'in kız..

Ekmek Tarifi 04:48

Ekmek Tarifi

Evde yeni pişmiş çıtır bir ekmeğe kim hayır diyebilir? İçine eklediğim patates ile içi yumuşak ve geç bayatlayan nefis bir ev ekmeği tarifi paylaşacağım sizinle. Evde ekmek yapmak aslında sanıldığından kolay. Ancak bazı ..

Özleyiş 1973 Türk Filmi İzle 1:42:59

Özleyiş 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Ayşe’nin iftiraya uğrayarak yaşadığı kasabayı terk eden annesine kavuşmasını anlatır. Babaannesi tarafından büyütülen Ayşe, annesi ve babası hakkında hiçbir şey bilmeden büyür. Bir gün tesadüfen annesi Ba..

Sefiller 1967 Türk Filmi İzle 1:26:59

Sefiller 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, işlemediği bir suç yüzünden hayatını kanun kaçağı olarak geçiren bir adamın hikâyesini anlatır. Kemal, bir cinayet suçlamasıyla hapse mahkûm edilir. Delili olmadığı için suçsuz olduğunu ispatlayamaz. Hapi..

Son Nefes 1958 Türk Filmi İzle 1:42:15

Son Nefes 1958 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bestekâr Orhan, şarkıcı Gül ve gazino patronu Kenan arasındaki aşk ilişkisi konu edilir. Gül, Kenan’ın gazinosunda şarkıcıdır. Bir gün yolda Orhan’la karşılaşır. Orhan ile Gül, Kenan’ın gazinosunda sahn..

Kaçacak Yer Yok Türkçe Dublaj Hd İzle 1:34:21

Kaçacak Yer Yok Türkçe Dublaj Hd İzle

Şövalye ruhlu mahkum Sam Gillen’in de bulunduğu tutukluları taşıyan bir konvoy saldırıya uğrar. Saldırıyı düzenleyen Sam’in ortağı ölürken Sam kaçmayı başarır. Sam ise oğlu Mookie ve kızı Bree ile birlikte yaşayan dul Cl..

Hiçbir Zaman Burada Değildin Türkçe Altyazılı Fragman 02:03

Hiçbir Zaman Burada Değildin Türkçe Altyazılı Fragman

Mesleğinde bir ömre yetecek kadar şiddete tanık olan Joe, mesleğini geride bırakmış ve hayatını, seks ticareti için kaçırılan kızları kurtararak kazanmaya başlamıştır. Yozlaşmış New York senatörünün kızını kurtarması içi..

Son Tren 1964 Türk Filmi İzle 1:32:28

Son Tren 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, dolandırıcılık çetesinin eline düşen bir gencin mücadelesi anlatılır. Rıdvan, onu çaresizliğe sürükleyen aşkından kurtulmak için bir avukattan danışmanlık almaya karar verir. Tereddüt etmeden karşısına ..

Şehirdeki Yabancı 1962 Türk Filmi İzle 1:21:31

Şehirdeki Yabancı 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, yaşadığı topluma yabancılaşan ve yalnızlaşan bir mühendisin öyküsü anlatılır. İngiltere’deki eğitimini tamamlayan Aydın, memleketi Zonguldak’a döner. Maden ocağında mühendislik yapmaya başlar. Yaptığı i..

Kabaklı Kolay Börek Tarifi 02:29

Kabaklı Kolay Börek Tarifi

MALZEMELER 3 adet yufka, 2 adet kabak, 3 yumurta, 250 gr lor peyniri, 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 avuç kıyılmış dereotu, Tuz. *************************************** Bu Börek tam mutfakta olmaktan nefr..

Şimal Yıldızı 1954 Türk Filmi İzle 1:33:43

Şimal Yıldızı 1954 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Kore Savaşı'nda görev yapan bir Türk müfrezesinin öyküsü anlatılır. Üsteğmen Kemal, düşmanın harekât yollarını öğrenmesi için görevlendirilerek Kore’ye gönderilir. Bir grup askeriyle birlikte yola çıkar..

Şoför Deyip Geçmeyin 1966 Türk Filmi İzle 1:09:33

Şoför Deyip Geçmeyin 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, birbirini seven iki gençle onların çocuklarına sahip çıkan bir şoförün hikâyesi anlatılır. Gül ve Selim birbirlerini severler. Ancak Gül’ün babası bu birlikteliği onaylamaz. İkisini ayırmak için bir plâ..

Ölmek Üzere Olan Sokak Köpeklerine Yeni Bir Hayat Sunan Mükemmel İnsan 01:28

Ölmek Üzere Olan Sokak Köpeklerine Yeni Bir Hayat Sunan Mükemmel İnsan

Funda Küçük isimli hayvansever Aydın'da ölmek üzereyken bulduğu ve Mucize ve Şans ismini verdiği iki köpeğe 6 ay boyunca bakarak onlara yeni bir hayat verdi. Köpekleri aylar boyunca özel bakım ve tedavi ile iyileştir..

  • JET TV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tophaneli Osman 1964 Türk Filmi İzle 1:08:57

Tophaneli Osman 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir miras yüzünden işlenen cinayetin aydınlatılması konu edilir. Esad Bey, ölmeden önce mirasını açıklamaya karar verir. Bütün akrabalarını evine çağırır. Mirasının büyük kısmını üvey oğlu Murat’a, geri..

Kara Panter - Black Panther Türkçe Altyazılı İzle 2:14:33

Kara Panter - Black Panther Türkçe Altyazılı İzle

T'Challa yani kara panter babasının ölümünden sonra ülkesi olan Wakanda'ya bukez liderlik etmek için dönecektir. Ülkesi Wakanda oldukça gelişmiş teknolojik bir yerdir. Wakanda'ya geldiğinde farkedecektirki ülkeyi yönetme..

Game Night - Oyun Gecesi Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:40:03

Game Night - Oyun Gecesi Türkçe Altyazılı Hd İzle

Hayatlarına aksiyon katmak isteyen tehlikeli olayların nasıl olduğunu heycanını görmek isteyen çiftler için çok gerçekçi bir oyun düzenlenir. Max ve Annie'de bu oyuna katılacaktır tüm bu ayarlamaları max'ın kardeşi olan ..

Araç Kundaklama Anı Kamerada 01:13

Araç Kundaklama Anı Kamerada

Kilis'te park halindeki aracın kundaklanma anı, güvenlik kamerasınca kaydedildi. Tibilevler Mahallesi'nde vatandaşlar, plakasız bir motosikletin sürücüsünden şüphelenerek durdurmak istedi. Vatandaşın Dur ihtarına uymay..

Ver Elini İstanbul 1962 Türk Filmi İzle 1:40:15

Ver Elini İstanbul 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Anadolu'dan İstanbul'a gelen bir gencin yaşadığı olayları konu edinir. İstanbul'a gitme hayali kuran Kemal ile Cebbar, Adana'daki dükkânlarını satarlar. Kemal, dükkân parasını almak için İstanbul'a gelir...

Unsuz Şekersiz Brownie Tarifi 03:49

Unsuz Şekersiz Brownie Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı tereyağı, 2 adet olgun muz, 1 su bardağı keçiboynuzu unu, 2 tepeleme yemek kaşığı kakao, 1/2 çay kaşığı kabartma tozu, 1 su bardağı ceviz içi. ****************************** ..

Alex Strangelove Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:31

Alex Strangelove Türkçe Altyazılı Fragmanı

Lise son sınıf öğrencisi Alex Truelove (Daniel Doheny) isteyebileceği her şeye sahiptir: yüksek notlar, kız arkadaşı (Madeline Weinstein) ve birbirinden çok farklı tiplerden oluşan eğlenceli bir arkadaş grubu. Her şey yo..

Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm Fragmanı 00:56

Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat, intikam hırsı yüzünden Aslı ile büyük bir tartışma içerisine giriyor! Ferhat, babasının ölümüne sebep olan kişinin Namık Emirhan olduğunu öğrenmesiyle intikam peşinde ..

Çikolatalı Mousse Tarifi 03:04

Çikolatalı Mousse Tarifi

100 g bitter Çikolata, 100 g sütlü Çikolata, 200 ml (1 paket) krema, 60 g tereyağı, 1/4 su bardağı süt, 1 adet yumurta (sarısı ve akı ayrılmış). ************************* Bugün Ankara’da hava o kadar soğuk ki, yaz mevs..

Fırında Patatesli Köfte Tarifi 02:46

Fırında Patatesli Köfte Tarifi

MALZEMELER 4 adet Patates, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 500 g orta yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı, 1 çay kaşığı karabiber, Tuz. Sos için; 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı salça, 2 a..

Piyano Kek Tarifi 03:09

Piyano Kek Tarifi

MALZEMELER Kek için; 2 yumurta, 1 çay bardağı şeker, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı süt, 1,5 su bardağı un, 2 yemek kaşığı kakao, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, Keki ıslatmak için 1 çay bardağı süt. Krema..

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Altyazılı İzle 2:20:13

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Altyazılı İzle

Dominika Egorova hayatı boyunca hep başarılı bir balerin olmayı hayal etmiştir. Ancak tam da bunu dünyaya kanıtlayacağı gece başına hiç beklenmedik bir kaza gelir ve Dominika'nın sahnede ayağı kayıp, ayağını sakatlar. Bu..

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta 05:42

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta

Daha önce etimek tatlısı yaptıysanız ne kadar lezzetli olduğunu bilirsiniz. Fakat biz sizlere çok farklı bir irmikli ve üzerine çikolatalı puding dökülerek hazırlanan çok farklı bir etimekli pasta hazırladık. Yapımını iz..

Nightflyers Tanıtım Fragmanı #2 00:26

Nightflyers Tanıtım Fragmanı #2

Sürükleyici bir psikolojik gerilim olan Nightflyers, popüler yazar George R.R. Martin'in kısa romanından uyarlandı. Bilim insanlarından ve kâşiflerden oluşan mürettebat, tarihin en gelişmiş gemisiyle bir yolculuğa çıkar...

Zagor ( Kara Korsanın Hazinesi ) 1971 Türk Filmi İzle 1:18:08

Zagor ( Kara Korsanın Hazinesi ) 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, suçlularla mücadele eden bir kahramanın hikâyesi anlatılır. Zagor, Vahşi Batı’da yaşayan bir kahramandır. Yardımcısı Çiko’yla kasabanın dışındı bir kulübede yaşamaktadır. Kanun kaçakları ve katillerin k..

Mayasız Zeytinli Poğaça Tarifi  Galeta Unlu ve Kabartma Tozlu 03:45

Mayasız Zeytinli Poğaça Tarifi Galeta Unlu ve Kabartma Tozlu

Yeni bir poğaça tarifi! Bu kez üzeri yumurta akı ve galeta ununa bulanmış kabartma tozu ile yapılan zeytinli yumuşacık bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Tarifimizi izledikten sonra bu leziz poğaçanın yapımını tamamen ..

Kaptan 1984 Türk Filmi İzle 1:28:34

Kaptan 1984 Türk Filmi İzle

Konusu : Uçarı ve birazda hovarda olan Orhan kaptanın gemisine,geç ödenen bir senet yüzünden haciz gelir.Borçlandığı adam kasabanın zengin eşrafından biridir.Orhan kaptan gemisini hacizden kurtarmak için kamyonetiyle yo..